Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 06, 2013

Παρακρατικοί αριστεροί επιτέθηκαν στην Τ.Ο. Κορίνθου - Τραυμάτισαν σοβαρά 70χρονο πολίτη και έφυγαν τρέχοντας


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άλλη μια αποτυχημένη επίθεση του αριστερού παρακράτους, με τις ευλογίες των αρχών. Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται καθημερινά. Μέχρι την τελική Νίκη!

Ομάδα 100 περίπου αναρχικών με κράνη, ρόπαλα και δολοφονικά σύνεργα επιτέθηκαν πριν λίγο στα γραφεία της Τ.Ο. Κορίνθου.

Λίγο πριν ξεκινήσει η λειτουργία των γραφείων θρασύδειλοι, μεταφερόμενοι από την Αθήνα και άλλες πόλεις στην Κόρινθο, κατέστρεψαν αυτοκίνητα πολιτών και τραυμάτισαν σοβαρά 70χρονο πολίτη. Έφυγαν τρέχοντας, προτού...

Καθηγητάδες τρεις κι εχάθη η Πατρίς!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η περίφημη φράση του Βίσμαρκ πάντα επίκαιρη. Μέχρι να ανατείλει μια Εθνικιστική Ελλάδα, στην οποία η εκπαίδευση θα είναι Εθνική και κάθε τι μαρξιστικό και διεθνιστικό θα έχει εξαλειφθεί.

Το Καθεστώς των φαύλων και διεφθαρμένων πολιτικών κομμάτων της αντεθνικής Αριστεράς και της πατριδοκάπηλης και εξίσου προδοτικής Δεξιάς επιχείρησε αμέσως μετά τον Εθνικιστικό θρίαμβο της 17ης Ιουνίου του 2012, να στοχοποιήσει τους ένστολους συμπατριώτες μας σε Στρατό και αστυνομία, διαδίδοντας με μίσος και οργή πως η πλειοψηφία τους, ψήφισε το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Η μαρξιστική, κόκκινη και ροζ Αριστερά και μαζί τα «σοσιαλίζοντα φαντάσματα» της πιο μαύρης καπιταλιστικής πανούκλας, έσπευσαν να κάνουν λόγο για σκοτεινές...

ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! - Αντιεξουσιαστικός αγώνας μέσω της.. κρατικής ΕΡΤ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάντα επιδοτούμενο από τα χρήματα και τις υποδομές του κράτους το μαρξιστικό παρακράτος.

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ... Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ή "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΤ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ...

Συνέντευξη του εκπρόσωπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στο Extra - ΒΙΝΤΕΟ

O εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές του εμφανίσεις λόγω του εμπάργκου των καναλιών κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, μιλάει στο Extra για την τρέχουσα επικαιρότητα, το τέχνασμα του ανασχηματισμού, το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής, την εγκληματικότητα, την λαθρομετανάστευση, για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, τον αποκλεισμό του Λαϊκού Συνδέσμου από τα ΜΜΕ και την πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής από το XAgr.net

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Δεν έχουν ιερό και όσιο! Δίνουν το λιμάνι της Ύδρας σε Τούρκους - "Τρίζουν τα κόκκαλα" του ναυάρχου Α. Μιαούλη

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί είναι οι "πατριώτες" της Νέας Δημοκρατίας. Όλο και περισσότεροι Έλληνες ξυπνάνε και συντάσσονται με τους Εθνικιστές ενάντια στην προδοσία των απάτριδων ανθελλήνων.

Δύο τουρκικές εταιρείες είναι μεταξύ των συνολικά 11 επενδυτικών σχημάτων που προκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τη λειτουργία, τη διαχείριση και την εκμετάλλευση του λιμανιού της Ύδρας, του τουριστικού καταφυγίου του Πόρου, της μαρίνας Αλίμου και του τουριστικού αγκυροβολίου της Νέας Επιδαύρου.

Μοιάζει απίστευτο αυτό που γίνεται. Η κυβέρνηση...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ… ΣΟΥΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί είναι όλοι τους αγαπημένα παιδιά των Σιωνιστών και των στοών τους.

Το παρακάτω παραπολιτικό σχόλιο προέρχεται από τη στήλη «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος» και είναι ενδεικτικό των… επαναστατικών διαθέσεων του ΠΑΜΕ και κατ’ επέκτασιν του ΚΚΕ:...

Συνέντευξη του Χρήστου Παππά στην Τ.Ο. Αθηνών..."Είμαστε η ανερχόμενη δύναμη που θα απελευθερώσει το Έθνος"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αανρχοαριστεροί προξένησαν ζημιές 100.000 ευρώ!!! στην περιφέρεια της Καβάλας και τα ΜΜΕ μιλούν για "φθορές"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν είχε σπάσει κανένας πάγκος "ρομά" ή λαθρομεταναστών από τη υποσαχάρια Αφρική θα έπρηζαν για..."ρατσιστικές επιθέσεις" για κανένα μήνα.
Τώρα Μ@Λ@Κ@ Έλληνα πλήρωνε τα "σπασμένα" των....'παιδιών' 

Ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ οι ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο του διοικητηρίου όπου στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας από τους αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς που τοποθέτησαν τριάντα κουκουλοφόροι τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πυλωτή του κτιρίου.  

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά οι ζημιές που προκλήθηκαν εξωτερικά και εσωτερικά στο ισόγειο και....

Η πολυπολιτισμικότητα οδηγεί στην απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας


Η πολυπολιτισμικότητα οδηγεί στην απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας

Για να είναι μια κοινωνία επιτυχημένη θα πρέπει οι πολίτες αυτής της κοινωνίας να είναι σε θέση να συμφωνήσουν σε βασικές αξίες. Η βασικότερη αυτών των αξιών είναι η εθνική ταυτότητα και η θέληση της κοινωνίας να ζει με τους συμπατριώτες της. Εθνική ταυτότητα σημαίνει να αισθάνεσαι Έλληνας όταν ζεις στην Ελλάδα. Η εθνική ταυτότητα είναι ουσιώδης και απαραίτητη για την οικοδόμηση της κοινωνίας. Η θέληση για κοινή συνύπαρξη σημαίνει ότι οι ομοιότητες της κοινωνίας θα είναι περισσότερες από τις διαφορές.
Αυτός ο πολιτισμός, ο οποίος έχει....

Δείτε πόσους κουμπάρους διόρισαν Σαμαράς και συγκυβέρνηση το τελευταίο διάστημα στην ΕΡΤ και με τι μισθούς!!

…κάτι ανάλογο βέβαια θα γινόταν και πριν, με τις άλλες κυβερνήσεις. Όλες ασελγούσαν επάνω μας και εμείς θέλουν να πιστεύσουμε ότι στόχος τους  είναι να εξυγιάνουν την ΕΡΤ!!!
….απλά θα αλλάξει ο Μανωλιός και θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς και εμείς θα πιστεύσουμε ότι κάτι διορθώθηκε μέχρι να έλθει ο επόμενος για να μας ξανασώσει από τους προηγούμενους…..!!!!

Πρώην Διευθυντής Ειδήσεων ΕΡΤ:

Βγάζει τα άπλυτα στην φόρα.... Διορισμοί κουμπάρων Σαμαρά και συγκυβέρνησης.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Όταν οι μπολσεβίκοι της ΕΡΤ (που συμμερίζονται κάποια "Έλλληνες") διαφημίζουν τους αναρχοτρομοκράτες!

Αυτή την εικόνα που ακολουθεί να την κρατήσεις καλά στο μυαλό σου νεοέλληνα όταν σου ζητηθεί η γνώμη σου κάποια στιγμή για το "τι θα απογίνουν οι εργαζόμενοι - οικογενειάρχες της ΕΡΤ"...

ΔΕΙΤΕ