Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2011

Ο ΤΑΡΤΗΣ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ, ΣΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΕΣ Ή "ΜΙΣΕΣ" ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ YOUTOUBE ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟΙ. EXEI ΔΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ!

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ....

Η επέτειος δολοφονίας Ιωάννου Καποδίστρια (27 Σεπτεμβρίου 1831) και μια αναδρομή στην δράση και το έργο του μεγάλου έλληνα πολιτικού




Δολοφονία Καποδίστρια
Κωνσταντίνος Χολέβας
Πολιτικός Επιστήμων
Στις 27 Σεπτεμβρίου 1831 –ακριβώς πριν από 180 χρόνια- δολοφονήθηκε από ελληνικό χέρι ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος. Ήταν ξημέρωμα, την ώρα που ο ευλαβής πολιτικός πήγαινε από Όρθρου βαθέος στον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Ναύπλιο. Ως ένα σύντομο πολιτικό μνημόσυνο στον δημιουργό και ανορθωτή της Νεωτέρας Ελλάδος ας θυμηθούμε ορισμένα στοιχεία από τη ζωή και την προσφορά του. Ο Κερκυραίος κόμης Καποδίστριας πίστευε ότι ο Ελληνισμός θα αναγεννηθεί μόνον αν παραμείνει ριζωμένος στις διαχρονικές ελληνορθόδοξες αξίες. Διάβαζε κάθε μέρα την Αγία Γραφή και αρχαίους συγγραφείς, όπως ο Πλούταρχος. Είχε πάντα μαζί του την εικόνα της Παναγίας της Πλατυτέρας και μετά τη δολοφονία του ετάφη στη Μονή της Πλατυτέρας στην Κέρκυρα. Τόνιζε την....

Αγωγή Πάγκαλου σε blogger... Του ζητά 1εκ ευρώ!!!

Η ιστορία έχει ως εξής:

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ-ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ UCK

Τυχαίο; Δε νομίζουμε....

Νεκρός βρέθηκε σε πάρκο της Γερμανίας ο Αγκίμ Ζογκάι, προστατευόμενος μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη ενός πρώην διοικητή του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου (UCK).
Πρόκειται για τον νυν βουλευτή στην Πρίστινα, του Φατμίρ Λιμάι, που κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου. Οι γερμανικές Αρχές ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του.
Στο μεταξύ,

Ξυλοφόρτωσαν δημοσιογράφο-κάφρο έξω από το Υπουργείο Άμυνας...

Να αγιάσει το χέρι του....

Μια λογοκριμένη ταινία αφιερωμένη στους μπολσεβίκους και τους "εραστές" τους...

"Το Παιδομάζωμα"

Ολόκληρη η ταίνια ΕΔΩ

Ρε τι έχουμε πάθει με την προπαγάνδα των Αριστερομπολσεβίκων... μέχρι και "ήρωα" τον Βελουχιώτη μας δείχνουν!

Έλεος... Διαβάστε και φρίξτε...

Συνυπευθυνότητα των κομμάτων εξουσίας και του ανώτατου άρχοντα στην σημερινή ζοφερή κατάσταση


  Του Παναγιώτη Αποστόλου*
 
Στις 24 Ιουλίου 1974 η Χούντα του Ιωαννίδη έχει καταρρεύσει και τα πρωτοσέλιδα του ημερήσιου τύπου, κάνουν εκτενείς αναφορές στον ερχομό του Κωνσταντίνου Καραμανλή από το Παρίσι. Ο ερχομός του σηματοδοτούσε Εθνικές εκλογές και δημιουργία Νέου Συντάγματος. Κατά χιλιάδες οι Αθηναίοι πολίτες, με αναμμένες λαμπάδες έτρεξαν να τον προϋπαντήσουν, καταθέτοντας έτσι την αμέριστη εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του. Στις Εθνικές εκλογές που....

Παραλήρημα Ερντογάν στα Σκόπια : ‘Η Μακεδονία ΔΕΝ είναι Ελληνική’

Ο Ερντογάν βρήκε την ευκαιρία στα Σκόπια για να επιτεθεί στην Ελλάδα επειδή όπως δήλωσε δεν αναγνωρίζει την πΓΔΜ με το όνομα «Μακεδονία».
Ο τούρκος πρωθυπουργός με τις προκλητικές του δηλώσεις ισχυρίστηκε πως «το όνομα «Μακεδονία είναι φυσικό δικαίωμα της “Μακεδονίας”. Αυτό το υποστηρίζουμε και δεν καταλαβαίνουμε τη στάση της Ελλάδας. Η Ελλάδα έχει ένα όνομα Greece. Είναι ξεκάθαρο. Το να μπαίνεις στη διαδικασία του επάνω και του κάτω το να λες ότι αυτό μας ανήκε στο παρελθόν δεν είναι σωστά πράγματα. Η “Μακεδονία” έγινε....

Η συνεργασία των "προθύμων" - γραικύλων

Δείτε και θα καταλάβετε...

Μας δουλεύει ο Παναγιωτόπουλος του MEGA... Πόσοι ηλίθιοι άραγε τον πιστεύουν όμως;

Διαβάστε τι έγραψε στο twitter του...

Τώρα να γελάσουμε ή να κλάψουμε...;
Δηλαδή ο Διευθυντής ειδήσεων του MEGA μας λέει ότι σήμερα οι βουλευτές είναι ανεξάρτητοι από επιχειρηματικά συμφέροντα και ΜΜΕ, αλλά σε περίπτωση μείωσεις των μισθών τους θα γίνουν ευάλωτοι και χειραγωγησιμοι...
Ρε φίλε μας δουλεύεις;
Νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε ηλίθιους;

Βγήκε τώρα μια "κάστα" γραικύλων και προδοτών(βλέπε δημισογράφοι) να υποστηρίξει την άλλη των βουλευτών.. Και ποιός ηγείται της προσπάθειας; Ο.... άνθρωπος που φέρει την υπογραφή του MEGAλύτερου προπαγανδιστικού mediaκου μηχανισμού!

Όσοι συγκινηθήκατε από την προσπάθεια του Παναγιωτόπουλου σίγουρα περιμένετε να αρχίσει η Patty, εμπιστεύεστε το MEGA κάθε βράδυ στις 8, και στις 9 βλέπετε μογγολικό σήριαλ σε κάποιο από τα Ελληνικά; κανάλια.

Άνθρωπος του Παπανδρέου στο κόλπο του αιώνα!


Ζωτικό ρόλο στην «μπίζνα του αιώνα», στη διαχείριση του ελληνικού χρέους και την ιδιωτικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και υποδομών της χώρας, επιδιώκει ο -εκλεκτός της οικογένειας Παπανδρέου- επιχειρηματίας κ. Νίκος Μουρκογιάννης, περίπου 26 χρόνια μετά την πρωταγωνιστική και επικερδή ανάμειξή του στην «αγορά του αιώνα» του 1985 με 40 μαχητικά αεροσκάφη F-16.

Ο κ. Μουρκογιάννης, ο οποίος...

Αποκάλυψη: Με Δημοκρατική Συμμαχία και Δημοκρατική Αριστερά συναντήθηκε ο Μόσιαλος πριν την ΔΕΘ!


Η αλλαζονεία και “άνεση” του πρωθυπουργού στο βήμα της ΔΕΘ, έχει εξήγηση. Όπως έχουν εξήγηση και οι συναντήσεις αυτές εν όψει του μεγάλου ξεπουλήματος Εθνικής περιουσίας μέσω του σχεδίου “Εύρηκα” (κρίμα για εσάς, το είχαμε “βρει” από την ημερα  ψήφισης του μνημονίου…).
Ο κύριος Μόσιαλος λοιπόν είχε συναντήσεις σε “εξαιρετικό κλίμα κατανόησης” με...