Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 29, 2015

Τι πραγματικά συνέβη με τον Βαρουφάκη και την συνάντηση με τα συντρόφια στα Εξάρχεια;

Ε, λοιπόν, όχι! Η εποχή των… ηρωισμών των… «Νέων Καραϊσκάκηδων» δεν τελείωσε ακόμα, παρά το γεγονός ότι ύψωσαν λευκή σημαία! Μόνο που μεταφέρθηκαν στο εσωτερικό της χώρας.

Μπήκε, λοιπόν, εχθές αργά το βράδυ ο «έσπασες τη Μέρκελ σαν κλαράκι, Βαρουφάκη, Βαρουφάκη» σε ταβέρνα των Εξαρχείων, μετά της εριτίμου συζύγου του, για μάσα. Μόνο που κάποιοι σύντροφοι τον είδαν, ειδοποίησαν κι άλλους κι όταν μαζεύτηκαν πολλοί μπουκάρησαν στην ταβέρνα και επιτέθηκαν φραστικά στον σύντροφο υπουργό.

Τότε, αυτός πρότεινε να πάνε έξω να...

Κασιδιάρης: Ο Σύριζα είπε ψέματα, μας οδηγεί σε νέο Μνημόνιο - BINTEO

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Κασιδιάρη...

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Είναι πολύ πιθανό, η συγκυβέρνηση των Τσιπροψεκασμένων να προκηρύξει δημοψήφισμα, για να μεταθέσει τις ευθύνες της στον ελληνικό λαό. Ας δούμε στα γρήγορα τι προβλέπεται σ’ αυτή την περίπτωση.
Κατ’ αρχάς, το ερώτημα που θα τεθεί στο δημοψήφισμα, θα είναι τέτοιο που να αποκλείει την καταψήφιση της συμφωνίας. Το πιο πιθανό, είναι να τεθεί κάτι σαν «Θέλετε έναν έντιμο συμβιβασμό και παραμονή στο ευρώ;» και να ακολουθήσει προπαγανδιστική κινδυνολογική καταιγίδα από κόμματα του… συνταγματικού τόξου και ΜΜΕ, ότι τυχόν έξοδος από το ευρώ θα επιφέρει… σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, πολέμους, πείνα, δυστυχία και τα τοιαύτα.

Από κει και πέρα, το Σύνταγμα προβλέπει δύο ειδών δημοψηφίσματα:
1ον) Δημοψήφισμα για....

Η… «ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ… ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ

Σκηνές απείρου κάλλους έζησε η βουλή, με την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά (την οποία οι… κακές γλώσσες αποκαλούν «Ελένη Λουκά του ΣΥΡΙΖΑ». Έτσι, η «Λουκά του ΣΥΡΙΖΑ», την ώρα που μιλούσε ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, για άγνωστο λόγο, επιτέθηκε φραστικά στους βουλευτές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και επιχείρησε να χιμήξει στον.....

Καθημερινή: "Πάψτε να λέτε τον όρο 'λαθρομετανάστες' και να.... βρίζεστε στη Βουλή...η Χρυσή Αυγή βγαίνει κερδισμένη"

Με τον πομπώδη τίτλο "Εκτροχιασμός και Παρατράγουδα στο Κοινοβούλιο" προσπαθεί να συνετίσει τους ευερέθιστους βουλευτές του "συνταγματικού τόξου" η φυλλάδα του Αλαφούζου και του Παπαχελά, καθώς ελοχεύει σημαντικός κίνδυνος από τις πράξεις τους.

Προ ημερών είχαμε μια γηπεδική - χουλιγκανική συμπεριφορά από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που απείλησαν να προπηλακίσουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ έφθασαν στο τσακ να χειροδικήσουν, καθυβρίζοντας τους, κάνοντας μάλιστα επίδειξη των ικανοτήτων τους στο....ξύλο!!!!.Η συμπεριφορά αυτή είναι "κόκκινη γραμμή" για τους... δημοσιολογούντες καθώς αναιρεί το βασικότερο επιχείρημα τους στην προσπάθεια που κάνουν να...αποτρέψουν τον κόσμο να ενδιαφερθεί για τη Χρυσή Αυγή, παρουσιάζοντας βουλευτές και στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος ως αγροίκους, απολίτιστους, μπράβους κτλ.

Ωστόσο όμως η στάση και οι ενέργειες των "ευγενών" του "συνταγματικού τόξου" προδίδουν ότι.....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: "Στον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ, όταν οι λαθρομετανάστες έγιναν «παράτυποι μετανάστες»!"


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Κάθε ημέρα που περνάει μεγαλώνει η ανησυχία του Ελληνικού λαού από το συνεχώς όλο και μεγαλύτερο κύμα λαθρομεταναστών, οι οποίοι περνούν στα ελληνικά νησιά. Ασφαλώς και το πρόβλημα έχει μία διάσταση ανθρωπιστική και κανένας Έλληνας δεν υπάρχει, ο οποίος να έχει την θέση ότι θα πρέπει να δολοφονήσουμε ή να πνίξουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η ανθρωπιστική όμως διάσταση του θέματος δεν λύνει το πρόβλημα και το πρόβλημα είναι μεγάλο! Ένα πρόβλημα το οποίο αδυνατεί να λύσει η κυβέρνηση κι όσο για τις κραυγές της Νέας Δημοκρατίας είναι τουλάχιστον υποκριτικές, αφού όντας κυβέρνηση δεν θέλησε και δεν μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα.
Το σίγουρο είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις δεν φταίει η Πατρίδα μας για το κύμα αυτό των....

Ο ΚΟΥΦΟΣ «ΕΘΝΑΡΧΗΣ»

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Μιας και σήμερα, 28-4-2015,  κάποιοι θα τελέσουν μνημόσυνο στην Πολιτεία, ας θυμηθούμε τι έλεγε ο στρατηγός Π. Κατσώτας για τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, απευθυνόμενος στον Καραμανλή τον πρεσβύτερο, όπως αυτά περιγράφονται στο βιβλίο «η κάθοδος των ολεθρίων», του Π. Βίγλαρη, σελ. 396.
Μετά την είσοδο του Αττίλα στην Κύπρο μας, ο υπό κρίση πολιτικός ανήρ (Καραμανλής, ο επονομαζόμενος «κηπουρός»), ισχυρίστηκε ότι: «κατά το 1974 απέτρεψε τον πόλεμο, που θα αποτελούσε εθνική συμφορά». Απάντηση σε αυτή του την παρατήρηση έλαβε από τον στρατηγό Παυσανία Κατσώτα ο οποίος έγραψε τα εξής:
«Τον Ιούλιον του 1974 (20ην) οι Τούρκοι εισέβαλαν στη Κύπρο και κατέλαβαν, αρχικά την περιοχή της Κυρήνειας. Οι ευρισκόμενοι τότε στη κυβέρνηση στρατιωτικοί: Γκιζίκης, Μπονάνος, Γαλιατσάνος, Αραπάκης και Παπανικολάου είχαν μόρφωση και πιθανόν, ως άτομα να ήταν και γενναίοι. Όμως τη δύσκολη εκείνη περίοδο κατελήφθησαν, ασφαλώς, από το φόβο των ΕΥΘΥΝΩΝ.
Δε γνωρίζουμε, άλλωστε, και τις μεταδιδόμενες σ’ αυτούς πληροφορίες όσον αφορά τη στάση και....

ΕΘΝΟΣ: "Η Χρυσή Αυγή έρχεται μετά το ΣΥΡΙΖΑ..."

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στο εγχώριο κατεστημένο η ασυνέπεια και η έλλειψη αποφασιστικότητας της "πρώτης φοράς Αριστεράς" σχετικά με τις δεσμεύσεις έναντι του ελληνικού λαού και των ξένων τοκογλύφων με αποτέλεσμα το κύμα συμπαράστασης στην αρχή που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, να αρχίζει να μετατρέπεται σε αγωνία και οσονούπω σε αγανάκτηση.

Αυτό θα έχει μοιραία ως επακόλουθο την οργή των ψηφοφόρων που με τη σειρά τους θα καταφύγουν σε.... ακραίες λύσεις, κάτι που έχει ειπωθεί πολλάκις, από τον Κοτζιά και τη Δούρου, μέχρι τον Τσίπρα και τους Financial Times.

Οι φωνές πια που το επαναλαμβάνουν και στα εγχώρια ΜΜΕ είναι πια αρκετά περισσότερες.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Μπόμπολα (ΕΘΝΟΣ) και το αποπαίδι του (Θεοδωράκη) - protagon.gr που γράφουν..

"..Εάν δεν βρεθεί συμφωνία όπως τη θέλει η κυβέρνηση, εάν πιεστεί κι άλλο μέχρι κατάρρευσης, θα ακολουθήσει η Χρυσή Αυγή", αναφέρει αρθρογράφος στην εφημερίδα του Μπόμπολα, - χρησιμοποιώντας τα...

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"...."Αντιφασιστική" βραδιά με.... είσοδο, για την ενίσχυση των κατήγορων της Χρυσής Αυγής...

Γράφει ο Αινείας

Το "Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων" διοργανώνει "αντιφασιστική βραδιά" καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτή.
"Ε, και...;!" θα πει κάποιος..Πρώτη φορά είναι;! Ένας πολυχώρος στην Αθήνα δημιουργεί μια διοργάνωση για να ξυπνήσει κάποια, ανύπαρκτα, "αντιφασιστικά αντανακλαστικά" και να κινητοποιήσει ορισμένους τεμπέληδες, νοηματοδοτώντας την ύπαρξή τους.
Μπορεί τέλος να είναι μια ακόμη ΜΚΟ που απλά πρέπει να δικαιολογήσει τον πακτωλό των χρημάτων , φανερών και μη, που μπαίνουν στα ταμεία της.

Σε αυτή την περίπτωση ωστόσο το πράγμα.... αγριεύει καθώς, η διοργάνωση δε γίνεται με αγαθές προθέσεις προς το κοινό καθώς ο τελικός σκοπός τους είναι η...

Γ. Λαγός: "Τόσα ψέματα και λάσπη από τα ΜΜΕ έπεσαν στο κένο.. Πόσο ακόμη θα λέτε ψέματα στο λαό;!" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Μιλάνε και οι Τσιπροκαμμένοι για αξιοπιστία…

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις Βαρουφάκη για «μη αξιοπιστία» των διεθνών τοκογλύφων στις διαπραγματεύσεις. Ουσιαστικά πρόκειται για το «κατηγορώ» του προσφάτως καρατομηθέντος υπουργού οικονομικών της χώρας έναντι αυτών που μέχρι πρότινος θαύμαζε ότι δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα.

Δεν θα σχολιάσουμε επί της αφελούς απόψεως του Βαρουφάκη σχετικά με το αν θα πρέπει κανείς να ψάχνει φιλότιμο στους τοκογλύφους, αλλά η χρήση της λέξεως «αξιοπιστία» ή «μπέσας», όπως ακριβώς το είπε, είναι τουλάχιστον προκλητική για τους Έλληνες και κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται επίκλησής της από τους συγκυβερνώντες.

Η κυβέρνηση εξελέγη με ισχυρή πλειοψηφία επί τη βάσει της καταγγελίας του μνημονίου, με ένα νόμο και ένα άρθρο, όπως λέγανε προεκλογικά. Αυτό ουδέποτε συνέβη, αλλά αντιθέτως βαίνουμε ολοταχώς σε ένα νέο...