Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2016

Χρυσή Αυγή: Το μεγάλο τους πρόβλημα! - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Γιατί δεν θέλει η Ν.Δ. την συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ; Για να μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει νέο εκλογικό νόμο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έδωσαν συνεντεύξεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς των “νταβατζήδων” και αναφέρθηκαν στο ζήτημα. Από όλη αυτή την διαδικασία αποκλεισμένη φυσικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παρ’ όλο το γεγονός ότι είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Ωραία δημοκρατία…

Σε ερώτηση, λοιπόν, σχετικά με το πολιτικό μέλλον αυτού του τόπου ετέθη στον Κυριάκο Μητσοτάκη το ερώτημα εάν αποκλείει την συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος λέει συνεχώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει την Ελλάδα, τι απάντησε για το ενδεχόμενο συγκυβερνήσεως; Απήντησε ότι το πρόβλημά του δεν είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ,...

Γλείφτες πολιτικοί στήθηκαν στην ουρά για να χαιρετήσουν τον Αμερικανό πρόξενο! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία για τους πολιτικάντηδες το γεγονός ότι προ ημερών στο προξενείο των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος, το οποίο έχει αγαστή συνεργασία με το τουρκικό προξενείο για τον αφελληνισμό της Θράκης μας.

Δεν έχει καμία σημασία καθότι η αμερικανική πρεσβεία καθορίζει εν πολλοίς τα πολιτικά πράγματα της χώρας και έχει μεγαλύτερη ισχύ λήψης αποφάσεων από ότι οι ίδιοι. Λογικό, λοιπόν, να βρεθούν εκεί και μάλιστα στην ουρά και εξευτελισμένοι για να χαιρετήσουν τον αμερικανό πρέσβη, στην εκδήλωση που έκανε η πρεσβεία για την 4η Ιουλίου, οι εγχώριοι πολιτικάντηδες.

Από τον Άδωνι Γεωργιάδη, μέχρι τον Πάνο Καμμένο, τον Λεβέντη,...

Η εθνομηδενιστική κλίκα του Μητσοτάκη... ξαναχτυπά: Οι Έλληνες του Εξωτερικού έχουν “αρχαιοεθνολαϊκές” πολιτικές τοποθετήσεις και δεν πρέπει να ψηφίζουν!


Η εθνομηδενιστική κλίκα του Μητσοτάκη... ξαναχτυπά: Οι Έλληνες του Εξωτερικού έχουν “αρχαιοεθνολαϊκές” πολιτικές τοποθετήσεις και δεν πρέπει να ψηφίζουν!

Το “δεξί χέρι” του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις κραυγαλέα εθνομηδενιστικές απόψεις ξαναχτύπησε. Ο λόγος για τον Χρήστο Βαλταδώρο, σύμβουλο του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος μετά το απίστευτο σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 7 Ιουνίου με αφορμή την ανάγνωση του Κορανίου εντός της Αγίας Σοφίας, επανήλθε με περίεργες αναφορές στους Ελληνες ομογενείς και το ενδεχόμενο ψήφου τους στις εκλογές.
Συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο facebook: «Θα με συγχωρέσετε για την αντιδραστική στάση βραδιάτικα, αλλά αυτό το "ψήφος στους Ελληνες του εξωτερικού" με αφήνει ελαφρώς παγερά αδιάφορο. Ποιους Ελληνες εννοούμε; Αν, για παράδειγμα, μιλάμε για τους Ελληνες πρώτης ή δεύτερης γενιάς στις ΗΠΑ θα εκπλαγείτε...

ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΤΟΥΡΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

13524442_10206711060367585_451840980608268911_n
Μπορεί ο Κυριάκος von Siemens-Bildenberg να περιοδεύει στο εξωτερικό, συναντώντας διεθνείς τοκογλύφους, που τον εξετάζουν αν είναι κατάλληλος να τους υπηρετήσει στο μέλλον (μόλις θα πετάξουν σα στυμμένη λεμονόκουπα τον νυν υπηρέτη τους, mister Tsipra), αλλά η γυναίκα του η Μαρέβα δε χολοσκάει για τις συνεχείς απουσίες του και το’ χει ρίξει στην γυμναστική. Μάλιστα, πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία που κάνει διαλογισμό πάνω στο γραφείο της, ενώ είναι γνωστό πια ότι προσπαθεί να ξεκινά την ημέρα της με pilates.

Επειδή δε είναι αρχάρια, προσέλαβε και...

Έπεσαν οι μάσκες του ανθελληνικού παρακράτους: Ο γιος του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη συνελήφθη για την επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι


Έπεσαν οι μάσκες του ανθελληνικού παρακράτους: Ο γιος του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη συνελήφθη για την επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι

Οι διαχρονικοί δεσμοί του κράτους με τα τσιράκια του ανθελληνικού παρακράτους αποκαλύφθηκαν σήμερα από την είδηση που αναπαράγεται από πλειάδα ενημερωτικών ιστοσελίδων και ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά πιθανότατα θα θαφτεί από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Ο γιος του "αντιφασίστα" υπουργού περιβάλλοντος του Σύριζα, Πάνου Σκουρλέτη, ο 21χρονος φοιτητής Βασίλης Σκουρλέτης ήταν ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες, οι οποίοι προσπάθησαν την Τετάρτη να επιτεθούν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.
Σε βάρος των 4 παρακρατικών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο γιος του υπουργού, σχηματίσθηκε δικογραφία για....

ΛΑΘΡΟΒΙΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ!

leros_metanastes708
Ο πλήρης εξευτελισμός κάθε έννοιας κράτους, έγινε χθες το βράδυ στην Λέρο.
Λαθρόβιοι (Πακιστανοί και Αφγανοί) θαμώνες του hot spot επιτέθηκαν με τσεκούρια, ξύλα, πέτρες και ό,τι άλλο βρήκαν μπροστά τους στις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους αντιμετωπίσουν με χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης (αν επιχειρούσαν να τους αντιμετωπίσουν με άλλους τρόπους θα είχαν να κάνουν με το κουρδισμένο βουλευτικό αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ, που θα ζητούσε την κεφαλή τους επί πινάκι…), ωστόσο οι....