Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 22, 2013

Χαλάστηκε το MEGA από τη μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγή στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εν τω μεταξύ τους τσούζει τόσο που έχουν μόνιμη καραμέλα για ότι λένε οι Χρυσαυγίτες το "προκλητικό παραλήρημα", όταν οι Εθνικιστές καταγγέλουν την εθνική προδοσία και τα σκάνδαλα του κλεπτοκρατικού τόξου.

Στην μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην σκευωρία μίλησαν ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και οι βουλευτές Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά που κρατά φυλακισμένους τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου χωρίς κανένα στοιχείο. Σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν στελέχη του Κινήματος από όλη την Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία ενώ η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου ανέγνωσε το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου και καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους.

Υ.Γ. Τα πλάνα είναι από τον μνημονιακό σταθμό του Mega βέβαια ο σχολιαστής προσπάθησε με ύβρεις για ακόμη μια φορά να παραφράσει τα λεγόμενα των Συναγωνιστών τα πλάνα όμως τον διαψεύδουν. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τρεις κι ο κούκος στην παράνομη αντισυγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη - Ανύπαρκτοι μπροστά στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το αριστερό παρακράτος κάνει ότι θέλει, καθώς οι απαγορεύσεις είναι μόνο για τους Εθνικιστές. Ήταν ο Σαμαράς που θα μας έσωζε από την αριστερά...

Τελικά, όπως πάντα, η απαγόρευση τέλεσης συγκεντρώσεων στο χώρο του Λευκού Πύργου ίσχυσε μόνο μονομερώς, αφού ως γνωστόν στην Ελλάδα οι νόμοι ισχύουν μόνο κατόπιν έγκρισης της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά. Οι αριστεροί, λοιπόν, που σχεδίασαν παράνομη αντισυγκέντρωση, πραγματοποίησαν κανονικά την συγκέντρωση τους και μάλιστα προσπάθησαν να προσεγγίσουν την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, με φανερό σκοπό την πρόκληση επεισοδίων.

Τελικά για άλλη μία φορά ο κόσμος...

Το 20% αγγίζει η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις της Αμερικανικής και της Βρετανικής πρεσβείας - ΒΙΝΤΕΟ


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαλύεται η ΝΔ, ανεβαίνει διαρκώς η Χρυσή Αυγή... Δείτε το βίντεο από το EXTRA3 όπου βγαίνει μια γυναίκα στην τηλεφωνική γραμμή να σχολιάσει αυτές τις δημοσκοπήσεις και εξηγεί γλαφυρότατα τον λόγο...

Ραγδαία υποχώρηση, ιστορικά μη αναστρέψιμη των ποσοστών των κομμάτων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις δυτικών πρεσβειών που είδαν το φως της δημοσιότητας. Είναι εμφανές ότι οι ψηφοφόροι γυρνούν την πλάτη τους στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ με το τελευταίο μάλιστα να καθίσταται αμφίβολη ακόμα και η είσοδός του στη Βουλή.

Σημειώνουμε ότι οι δημοσκοπήσεις των πρεσβειών είναι...

Χιλιάδες Εθνικιστές στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ


Παρά το κλίμα τρομοκρατίας από τους παρακρατικούς αριστεριστές και τις απαγορεύσεις της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, χιλιάδες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην πολιτική σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής. 

Μπορεί η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να...

Λίγοι γραφικοί και ο Σαμαράς απέμειναν εναντίον της Χρυσής Αυγής


Λίγοι γραφικοί και ο Σαμαράς απέμειναν εναντίον της Χρυσής Αυγής

Η αριστερά στο θέμα της Χρυσής Αυγής έχει λειτουργήσει ως ο προβοκατόρικος μηχανισμός του συστήματος, που είτε δολοφονεί, είτε προσπαθεί να προκαλέσει. Διατείνονται μάλιστα ότι έχουν έρεισμα στην Ελληνική Κοινωνία, ενώ είναι γνωστό τοις πάσοι ότι ουδείς έχει όρεξη να ασχοληθεί με τα δεκανίκια της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Σε κάθε περίπτωση όταν συναντώνται στον δρόμο τρία κόμματα της αριστεράς, τα οποία αξίζει να σημειωθεί προσποιούνται ότι είναι διαφορετικά, θα περίμενε κανείς να υπάρχει τουλάχιστον μία προσέλευση άξια για τρία κόμματα μαζί.
Στα πλαίσια των .....

Ομιλία δυναμίτης από Κασιδιάρη στη βουλή: "Είστε μια χούντα απατεώνων που καταρρέει" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης χτυπάει αλύπητα το καθεστώς και στηλιτεύει τις αντισυνταγματικές παρανομίες της βουλής των 297. Μη το χάσετε!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Άστεγοι έξω απ΄τα γραφεία των ζάπλουτων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ - Πλήρης απάθεια από τους βολεμένους αριστερούς

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ούτε που τους δίνουν σημασία οι σπαγγοραμμένοι αριστεροί που δήθεν κόπτωνται για τον λαό... Αντιθέτως η Χρυσή Αυγή κάνει συνεχείς δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, ακόμα και με κομμένη παράνομα την κρατική επιχορήγηση.
Δείτε εικόνες ντροπής κι ανατριχίλας. Τέσσερις-πέντε Έλληνες άστεγοι έχουν στοιβάξει όλη την περιουσία τους απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα που οι βουλευτές του κόμματος που ετοιμάζεται να αναλάβει την εξουσία για να… σώσει την χώρα, βρίσκονται στον καφενέ της βουλής, κάποιοι συμπατριώτες μας ζουν περιφρονημένοι ως απόβλητα της ζωής. Τόσο μακριά αλλά και τόσο δίπλα μας ταυτόχρονα!
Δεκάδες βουλευτές σαν τον χλιδάτο εργατοπατέρα Τσουκαλά ή τον κ. Τσακαλώτο με τις μετοχές στο Ελντοράντο του χρυσού, προσπερνούν καθημερινά μπροστά από τους κλοσάρ της πλατείας Κουμουνδούρου για να μπουν στα γραφεία του κόμματος! Όση σημασία έδιναν οι επιζώντες επί κατοχής, προσπερνώντας βιαστικά τους νεκρούς των πεζοδρομίων για να πάνε σπίτι τους, άλλη τόση...

Φωνή Λαού - Οργή Θεού στον Πειραιά: "Ξεφτυλισμένοι πολιτικοί...Μόνο η Χρυσή Αυγή μας βοηθάει"

Δείτε το βίντεο....

Ο Μασώνος Ολάντ - Πρόεδρος της Γαλλίας - υποσχέθηκε στους Εβραίους ότι θα καταργήσει την ανωνυμία στο διαδίκτυο... Οσονούπω και στην Ελλάδα


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για όσους θεωρούν ότι αυτά που διαβάζουν είναι...."μακρυνά" για την Ελλάδα σας πληροφορούμε τα εξής:
Ο Σαμαράς στο διάγγελμά του για την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε. είπε κίνδυνοι υπάρχουν και στο διαδίκτυο και θα πρέπει να μεριμνήσει η Ευρωπαϊκή Κοινότητα για την εξάλειψή τους..
Τι να εννοεί άραγε ο... Πρόεδρος;

Ο αγώνας ενάντια στην ανωνυμία στο διαδίκτυο επιστρέφει. Μετά τις δηλώσεις του σοσιαλιστή ευρωβουλευτή Harlem Désir, τη Δευτέρα στο κανάλι BFM - TV, έρχεται τώρα ο πρόεδροςFrançois Hollande, αφού συναντήθηκε την ίδια ημέρα με το Αντιπροσωπευτικό Συμβούλιο των Εβραϊκών Ιδρυμάτων της Γαλλίας (Conseil représentatif desinstitutions juives de France), και βάζει και αυτός στο στόχαστρο "την ηρεμία της ανωνυμίας στο διαδίκτυο".

«Εργαζόμαστε με τον Jean - Marc Ayrault [Γάλλο Πρωθυπουργό] ( ... ) για να.....