Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

Και όμως οι Ράδιο Αρβύλα "έπαιξαν" την αποκάλυψη ότι ο Σαμαράς έδωσε την εντολή διώξης της Χρυσής Αυγής στον.... "παναθηναϊκάκια" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

Η ψήφος του Κασιδιάρη ήταν..."Να μπει ο Σαμαράς στη φυλακή" - ΒΙΝΤΕΟ

Με το δικό του, μοναδικό τρόπο επέλεξε ο Ηλίας Κασιδιάρης να... ψηφίσει στην πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας..

Δεν είπε ούτε "ΠΑΡΩΝ", ούτε "Σταύρος Δήμας", αλλά αφιέρωσε την ψήφο του στο καταρρέοντα δικτάτορα Σαμαρά, δηλώνοντάς του ότι η θέση του είναι στη φυλακή και όχι στη Βουλή.

Δείτε το βίντεο, μαζί με το στρες που έπιασε τον καταγράφοντα τις ψήφους, Τζαμτζή, μόλις μίλησε ο Κασιδιάρης..

Τρίτο κόμμα με διαφορά η Χρυσή Αυγή σε δύο αριστερές δημοσκοπήσεις

Δημοσκοπήσεις διενεργήθηκαν για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών» και του tvxs.gr που ανήκει στον υπ. Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, από τις εταιρείες Vcitizens και Palmos Analysis αντιστοίχως.

Με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ήταν και είναι εδώ και χρόνια στην προμετωπίδα του αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής, μαζί με τους «ακροδεξιούς» Σαμαρά, Βορίδη, Αθανασίου και Δένδια, με τους οποίους συμπράττουν και ενίοτε συγχαίρουν, καταλαβαίνουμε ότι η χάλκευση των στοιχείων είναι εναντίον της Χρυσής Αυγής, γεγονός που φαίνεται άλλωστε έκδηλα στο πως κάνει την αναγωγή η Palmos Analysis, όπως θα δούμε παρακάτω.
Η έρευνα της Vcitizens για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών» δείχνει ότι πρώτος θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ΝΔ δεύτερη και καταϊδρωμένη, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διαφορά.
Συγκεκριμένα τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση είναι:...

Σε κατάσταση αμόκ ο Σαμαράς: 135 ΟΧΙ στο μνημονιακό Πρόεδρο στην πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μαύρα μαντάτα για τον Σαμαρά, την Χούντα του και τους δημοσιογραφικούς πραίτορες: 135 ΟΧΙ στο μνημονιακό Πρόεδρο, 5 απουσίες και 160 υπέρ του Σταύρου Δήμα, παρά το...

180 λόγοι για να πέσει η Χούντα Σαμαρά

Απόψε η Χούντα του αρχισκευωρού Σαμαρά θα μετρήσει τις δυνάμεις της. Αναζητά 180 συνενόχους για να συντελέσουν όλοι μαζί στα επόμενα εγκλήματα εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας. Τεσσεράμισι χρόνια μνημονιακής σκλαβιάς, δίχως κοινωνικό κράτος, δίχως εθνική ανεξαρτησία και δίχως ελπίδα για την επόμενη μέρα, είναι πολλά… Και η Χούντα Σαμαρά ελπίζει ακόμα και τώρα ότι θα συγκεντρώσει τις 180 ψήφους για να παρατείνει την δυστυχία των Ελλήνων.
Η επίσπευση της διαδικασίας εκλογής προέδρου της δημοκρατίας, είναι η απόλυτη παραδοχή ήττας. Εν τέλει, οι «σοφοί σύμβουλοι» του Σαμαρά ίσως προσφέρουν μία και μοναδική υπηρεσία προς την χώρα: Να μας απαλλάξουν μια ώρα αρχύτερα από την βλαβερή παρουσία τους.

Ως Έλληνες Εθνικιστές έχουμε 180 λόγους για να θέλουμε να τους σταματήσουμε. Η εμμονή στον όλεθρο των μνημονίων, δεν οδηγεί πουθενά πέρα από την μεγαλύτερη ύφεση. Αντιθέτως, όσο παραμένουμε σε αυτό το πλαίσιο, θα μειώνεται η εθνική μας κυριαρχία και θα αυξάνονται οι παρανοϊκές απαιτήσεις των δυναστών μας. Μήπως όμως υπάρχει και κάποιο εναλλακτικό σχέδιο...

Ανθρωπάκια.... Βγάζουν τον Μπούκουρα για να μη διασυρθούν στις ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας..

Με τον πλέον πια εμφανή τρόπο η Συγκυβέρνηση - χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου αποδεικνύει αφ' ενός πόσο κατάπτυστη είναι και αφ' ετέρου ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική και μόνο.

Ο Μπούκουρας με απόφαση του "δικαστικού σώματος" - που ποδηγετείται πλήρως από τον Σαμαρά -  κρίνεται ελεύθερος λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς όπως θεώρησε η πρόταση της Εισαγγελικής αρχής "έχει απεμπλακεί από τη Χρυσή Αυγή".

Κοινώς λοιπόν οι ξεφτίλες που διοικούν τη χώρα, προσθέτουν στο μακρύ κατάλογο των επαίσχυντων και άθλιων πράξεών τους την αποφυλάκιση ενός βουλευτή μόνο και μόνο για να ψηφίσει σε μια διαδικασία που μοιάζει ότι έχει... λήξει πριν καν αρχίσει, καθώς.....

Ικέτης Γεωργιάδης προς ΣΥΡΙΖΑ: "Σώστε μας και προτείνετε Πρόεδρο να τον ψηφίσουμε..."

Λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας φρόντισε να κάνει την εμφάνισή του στα ΜΜΕ ο Άδωνις Γεωργιάδης..... παρακαλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να σώσει την Κυβέρνηση.

Βλέποντας κοινώς ότι "τα κουκιά δεν βγαίνουν", και η Κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ πέφτει, ο Σαμαράς έριξε στη μάχη το..."βαρύ πυροβολικό" και ενεργώντας σύμφωνα με δική του εντολή, ο Γεωργιάδης απηύθυνε κάλεσμα προς τον Τσίπρα.

Το προσκλητήριο Άδωνι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει Πρόεδρο τον οποίο ο Σαμαράς θα συζητούσε για να τον.... ψηφίσει!!! Χαρακτηριστικά ανέφερε:
"Φαντάζομαι ότι αν πρότεινε έστω και τώρα πρόσωπο-υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση πολύ σοβαρά θα το δεχόταν να το συζητήσει."

Εκλαϊκευμένα ο Άδωνις πριν από λίγο παραδέχθηκε:
1.  Η ΝΔ δεν μπορεί να συγκεντρώσεις ους 180 με κανέναν τρόπο και άρα έχουμε εκλογές εντός του επόμενου μήνα.
2. Η ΝΔ ικετεύει τους.....

Γιούνκερ προς Συριζαίους: Δεν εννοούσα εσάς «εξτρεμιστές», στην Xρυσή Aυγή που σιχαίνομαι αναφερόμουν


Γιούνκερ προς Συριζαίους: Δεν εννοούσα εσάς «εξτρεμιστές», στην Xρυσή Aυγή που σιχαίνομαι αναφερόμουν

Γράφει ο Αντίοχος

Διευκρινήσεις για τις προ ημερών δηλώσεις του, για τις οποίες δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ήταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ («δεν επιθυμώ ακραίες δυνάμεις στην εξουσία…»), έδωσε ο (γνωστός μπεκρούλιακας…) πρόεδρος της Κομισιόν Γιούνκερ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του συριζαίου ευρωβουλευτή Παπαδημούλη και του κομμουνιστή Μαριά, νυν ευρωβουλευτή του κόμματος Καμμένου και… μελλοντικού του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως, λοιπόν, τους διαβεβαίωσε ο μπεκρής, δεν αναφερόταν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην Χρυσή Αυγή, την οποία… σιχαίνεται (αμοιβαία τα αισθήματα μπεκρή μου…): «Δεν ξέρω τι ακριβώς έγραψαν οι ελληνικές εφημερίδες αλλά όταν μίλησα για....

ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ – ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΛΕΑΣΕΙ;

samaras_erdogan
Γράφει ο Αντίοχος

 Είναι προφανές ότι ο βίος της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων λήγει οριστικά και αμετάκλητα την 29η Δεκεμβρίου. Όμως, κάποια άρρωστα μυαλά, δε φαίνεται να συμβιβάζονται με την ιδέα και προσπαθούν να στήσουν μια εθνική κρίση-μαϊμού, πριν από την κρίσιμη τρίτη και τελειωτική ψηφοφορία στη βουλή, για να αλλάξουν τα δεδομένα. Ιδού μια πολύ ύποπτη διαρροή κύκλων της συγκυβέρνησης προς φιλική ιστοσελίδα, που συνοδεύεται από φωτογραφία του Δένδια με τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων από επίσκεψη ρουτίνας  σε καταφύγιο, προκειμένου να δημιουργηθεί στους αναγνώστες η ανησυχία ότι ο… πόλεμος είναι προ των πυλών:
«Δένδιας προς Αρχηγούς στην ΣΔΑΜ: «Έχετε το νου σας» – Τι ανησυχεί την Αθήνα
Σε διαρκή συναγερμό θέλει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας . Κι αυτό φάνηκε από.....