Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016

AYTOI EINAI ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ!


Ο λαός στενάζει και η «δημοκρατία» γιορτάζει! Έφαγαν, ήπιαν, διασκέδασαν, χαζογέλασαν, κουτσομπόλεψαν, οι 1.400 «εκλεκτοί» καλεσμένοι –με προεξάρχοντες τους πολιτικούς αρχηγίσκους- στην χθεσινή γιορτή της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» τους – τα έξοδα της οποίας πληρώσαμε όλοι εμείς, τα «κορόιδα». Ας ευχηθούμε να είναι η τελευταία τους φιέστα και να ’ρθουν σύντομα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Wikileaks: Τρομοκρατημένοι υπουργοί του Ερντογάν αντάλλασαν email για τη δράση της Χρυσής Αυγής

Προ ημερών το Wikileaks ανήγγειλε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα που αντήλλασαν τούρκοι υπουργοί του Ερντογάν πλησίον του πραξικοπήματος. Η αναγγελία της αποδέσμευσης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είχε προκαλέσει έντονη κινητοποίηση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν πραγματοποιήσει μαζικές ηλεκτρονικές επιθέσεις για να αποτρέψουν τις αποκαλύψεις.

Ένα σημαντικό μέρος των αποκαλύψεων, που βεβαίως δεν έλαβαν δημοσιότητα από το ελλαδικό μιντιακό κατεστημένο (μήπως πήρε τηλέφωνο ο Σαμαράς πάλι;) ήταν ότι στην ηλεκτρονική αλληλογραφία των τούρκων υπουργών υπήρχε σημαντική αναφορά στην τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, την Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα, οι τούρκοι υπουργοί είχαν ανταλλάξει αλληλογραφία σχετικά με την ηχηρή παρέμβαση...

ΙΟΥΛΙΟΣ 1909: ΙΔΡΥΕΤΑΙ Η ΦΕΝΤΕΡΑΣΙΟΝ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Στην αυγή του 20ου αιώνος, σχηματίσθηκαν στην Ελλάδα οι πρώτες σοσιαλιστικές ομάδες. Τέτοιες ομάδες σχηματίσθηκαν στην Αθήνα, στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι οργανώσεις σε Αθήνα και Βόλο ήταν στην ουσία ολιγομελείς παρέες διανοουμένων, και παρέμειναν τέτοιες καθώς δεν κατάφεραν να «ανοιχθούν» στην κοινωνία και να προσελκύσουν τις λαϊκές μάζες. Μόνο οι εν Θεσσαλονίκη σοσιαλιστικές οργανώσεις ήσαν άξιες λόγου, λόγω της εκεί παρουσίας...

Ρεπορτάζ ΑΝΤ1 για τα επεισόδια στην Κομοτηνή: “Μέλη της Χρυσής Αυγής συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ” - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ένα ακόμα ρεσιτάλ προπαγάνδας και παραπληροφόρησης επιδόθηκαν τα συστημικά ΜΜΕ με αφορμή την παράνομη εκδήλωση των τούρκων πρακτόρων στην Θράκη. Βάπτισαν την νόμιμη συγκέντρωση των αγανακτισμένων Ελλήνων πολιτών... "αντισυγκέντρωση της Χρυσής Αυγής που προκάλεσε επεισόδια"! 

Οι νόμιμοι, στην προκείμενη περίπτωση, ήταν οι Έλληνες πολίτες και οι παράνομοι οι πράκτορες της Άγκυρας, για τον λόγο αυτό και είχε υποβληθεί εγκαίρως μηνυτήρια αναφορά σε βάρος τους από τις Τοπικές Οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου στην Θράκη. Πόνεσε τα συστημικά ΜΜΕ η αντίδραση των Ελλήνων, που δεν άφησαν αναπάντητη την τουρκική προκλητικότητα σε ελληνικό έδαφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο του ΑΝΤ1, όπου κυριαρχούν οι εικόνες με τα ΜΑΤ του Σύριζα να πνίγουν στα χημικά το κέντρο της Κομοτηνής για να κάνουν πλάτες στους πράκτορες του προξενείου:

Οι Εθνικιστές παρελαύνουν στους δρόμους της Λευκωσίας... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Το "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ", ΔΕΝ ξεχάστηκε! Ο Εθνικιστικός χείμαρρος για ακόμα μια χρονιά ξεχείλισε τον χώρο του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας, μια ανάσα από τον Τούρκο κατακτητή, για να δώσει το μήνυμα ότι το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, όσο και αν προσπαθούν διάφοροι ντόπιοι και ξένοι, ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ.

Πόνος στους σαμαροφρουρούς: Δεν μπορούν να χωνέψουν αυτό που έπαθαν από την Χρυσή Αυγή!


Πόνος στους σαμαροφρουρούς: Δεν μπορούν να χωνέψουν αυτό που έπαθαν από την Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Όχι μόνο δε βγήκαν να ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη, για τις βρωμιές που έγραφαν τον τελευταίο καιρό, ότι οι συριζομούρηδες έχουν στο… τσεπάκι τους την Χρυσή Αυγή και την κάνουν ότι θέλουν, αλλά εξανέστησαν κιόλας τα σεσημασμένα σαμαρόσκυλα του διαδικτύου, γιατί η ψήφιση του εκλογικού νόμου του Τσίπρα, εξελίχθηκε σε συζήτηση με επίκεντρο την Χρυσή Αυγή.
Τόσο πολύ τα πόνεσε η ξεφτίλα που έπαθαν!
Ιδού το… λυσσασμένο άρθρο τους εναντίον όλων, ακόμα και των δικών τους, γιατί έπεσαν στην καλοστημένη παγίδα που τους έστησαν οι Έλληνες Εθνικιστές:
«Οι καλύτεροι… διαφημιστές της Χρυσής Αυγής
Σ’ ένα πολιτικό ατόπημα κι....