Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2016

«Λευκή Πετσέτα» στους διεθνείς τοκογλύφους - Τσίπρας προς υπουργούς: Δεχτείτε όλα τα μέτρα, αλλιώς πάμε σε εκλογές!

Πλήρης είναι η παράδοση της μνημονιακής συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ στους δανειστές και τις επιταγές τους, παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες.

Την ώρα, λοιπόν, που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για το κλείσιμο της αξιολόγησης και στο τραπέζι μπαίνουν σκληρά μνημονιακά μέτρα, όπως οι ομαδικές απολύσεις και περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, ο Τσίπρας προχώρησε σε απειλές εκλογών, προκειμένου να κάμψει και τις τελευταίες αντιδράσεις στο κομματικό του ακροατήριο.

Συγκεκριμένα, είπε μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματος: «Σε ένα ενδεχόμενο αποτυχίας των διαπραγματεύσεων...

Χυδαία ρατστιστική πρόκληση από τους κομμουνιστές με γουρούνια! Να επέμβει άμεσα ο μπαρμπα-Σόρος!

Λαχειοφόρο αγορά εν όψει Χριστουγέννων κάνει το… τιμημένο κουκουέ (οι ΚΟΒ Χημικής Βιομηχανίας και Ιματισμού-Ανακύκλωσης). Επειδή δε οι καιροί είναι δύσκολοι ακόμα και για τα κομμούνια (τα οποία συνήθως έχουνε φράγκα…), υπάρχουν και έπαθλα για τους νικητές: ένα τάμπλετ κι ένα… γουρούνι – προφανώς μεγαλωμένο...

Νέα τουρκική πρόκληση: Κλείνουν το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο

Την ίδια ώρα που η Ελλάδα είναι έτοιμη να δημιουργήσει ισλαμικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας, η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί το Εθνικό και Θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων.

Μετά την σταδιακή μετατροπή της Αγίας Σοφίας ξανά σε τζαμί, έρχεται η σειρά του ιστορικού μοναστηριού της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο, το οποίο με απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης...