Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2015

Κασιδιάρης σαρωτικός: Οι Συριζαίοι μας φοβούνται στην βουλή, γιατί θα καταγγείλουμε την μνημονιακή στροφή τους

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής για τον πολιτικό αγώνα των Εθνικιστών που συνεχίζεται αμείωτος. Οι παράνομες διώξεις, η εθνοκτόνα πολιτική του Σύριζα και η απαγόρευση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να βρεθούν στο κοινοβούλιο για να στηλιτεύσουν την μνημονιακή πολιτική του Σύριζα.

Δείτε το βίντεο...

Ο Τσίπρας αντιγράφει Σαμαρά με τις... αμέριμνες βόλτες στο "ασφαλές" κέντρο των Αθηνών

Προς όλους εκείνους που πιστεύουν πως ο Τσίπρας θα κάνει κάτι διαφορετικό από τον Σαμαρά!
Αυτός, όχι μόνο έχει ήδη υιοθετήσει όλα όσα έλεγε προεκλογικά ο Σαμαράς, περί πλεονάσματος κλπ, όχι μόνο θα παρατείνει το μνημόνιο του Σαμαρά, αλλά πριν τον Ιούνιο θα έχει υπογράψει και ένα όλο δικό του μνημόνιο «να»… Με το συμπάθειο…! Κατά τα άλλα θα έσκιζε το μνημόνιο, θα διέγραφε το επαχθές χρέος και άλλα τέτοια φαιδρά…

Και το νέο μνημόνιο θα έχει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του Mr Tsipras, συνοδεία σκληρών μέτρων για όλους εμάς.
Εδώ ο άνθρωπος έχει υιοθετήσει μέχρι και τα αποτυχημένα επικοινωνιακά τρυκ του Σαμαρά….
Βόλτες στην «ασφαλή Αθήνα χωρίς συνοδεία αστυνομικών» αλλά με συνοδεία καμερών!
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

Κατάντια: Το καθεστώς επιστρατεύει κατά της Χρυσής Αυγής τον αρχινονό Στεφανάκο!

Ενόψει της Μεγάλης Δίκης αλλά και της αναμενόμενης ανόδου της Χρυσής Αυγής (όταν ο λαός θα αντιληφθεί την κοροϊδία των Τσιπροκαμμένων), το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς και η «κυβερνώσα αριστερά» του, δε διστάζει να επιστρατεύσει ακόμα και τον αρχινονό της νύχτας Στεφανάκο, για να δημιουργήσει συνθήκες τρομοκρατίας! Προφανώς, η χρησιμοποίηση αυτού του αρχιγκάγκστερ από τους σαπισμένους γραικύλους των Αθηνών γίνεται κατά τα πρότυπα της χρησιμοποίησης της ιταλικής μαφίας από τους Αμερικανούς κατά τον Β΄ Π.Π., για την… απελευθέρωση της Ευρώπης!

Συνέντευξη, λοιπόν, στη φυλλάδα των Ιών (και υποβολέα της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής…) έδωσε ο μεγαλοκακοποιός των συμβολαίων θανάτου, που το παίζει… ιδεολόγος (!!!) και αντισυστημικός (!!!), ο οποίος, αφού πρώτα δήλωσε ότι από το 1981 ψήφιζε ΚΚΕ εσωτερικού («ο τρίτος δρόμος πάει στη Συγγρού, ΚΚΕ εσωτερικού», όπως έλεγαν τότε κάτι… παλιόπαιδα), εν συνεχεία κάλεσε τη συγκυβέρνησή του να… βιαστεί για να μη χάσει τον κόσμο και στο τέλος ξέρασε τα εξής για τους χρυσαυγίτες:...

Μ-Λ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΟΡΟΪΔΑΚΙΑ… ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ

Δήλωση με την οποία καλεί την μ-λ (μαρξίστρια-λενινίστρια) αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Βαλαβάνη («να με λέτε Νάντια», όπως είπε και στις απολυμένες καθαρίστριες την πρώτη μέρα της στο υπουργείο…) να εγκαταλείψει άμεσα την πολιτική, έκανε ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών του ΕΣΥ Δημήτρης Βαρνάβας, γιατί η μ-λ πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο κι όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, προσφάτως που αρρώστησε.

«Δημόσια πρόσωπα που δεν εμπιστεύονται θεσμούς και υπηρεσίες τις οποίες κάνει χρήση ο ελληνικός λαός έχουν μια και μόνη επιλογή: να ιδιωτεύσουν», δήλωσε ο Βαρνάβας, ο οποίος εκτός των άλλων τυγχάνει και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ποια ήταν η απάντηση της μ-λ με τις καπιταλιστικές συνήθειες; Αφού διαμαρτυρήθηκε για την παραβίαση του…

Το βουλευμα αποφυλακισης του Χρηστου Παππα

Άρθρο του Περικλή Σταυριανάκη, Δικηγόρου

Εμείς πάντοτε έχουμε σεβασμό στις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ανεξάρτητα αν σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και εσφαλμένες. Το ενδεχόμενο άλλωστε του λάθους αναγνωρίζεται ακόμα ακόμα και από το ίδιο το δικαιϊκό μας σύστημα και για την διόρθωσή του παρέχεται τόσο το ένδικο μέσο της Έφεσης, αλλά και της Αναίρεσης. Άλλωστε τις δικαστικές αποφάσεις τις εκδίδουν άνθρωποι και το ανθρώπινο λάθος είναι μέσα στην καθημερινότητα.
Λάθος λοιπόν έγινε στην περίπτωση του Χρήστου Παππά, για την οποία εκδόθηκε το με αριθμό 440/2015 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας που επέβαλε τους εξής όρους:
«1. Απαγόρευση εξόδου από τη Χώρα. 2. Παράδοση του....

Ο μόνος ρατσισμός στην Ελλάδα είναι εναντίον των Ελλήνων: Λέμε ΟΧΙ!


Ο μόνος ρατσισμός στην Ελλάδα είναι εναντίον των Ελλήνων: Λέμε ΟΧΙ!

Προεκλογικώς ο Σύριζα υποσχόταν προς τους λαθρομετανάστες ότι θα κλείσει τα κέντρα κρατήσεως, θα τους απελευθερώσει και πάλι στις υποβαθμισμένες γειτονιές των Ελλήνων. Στους Έλληνες από την άλλη υποσχόταν ότι θα... σκίσει το μνημόνιο και θα καταργήσει όλα τα μνημονιακά μέτρα με «ένα νόμο και ένα άρθρο».
Οι Έλληνες προ της 25ης Ιανουαρίου ήξεραν μονάχα την κατάσταση που βίωναν υπό την διακυβέρνηση των ληστρικών συμμοριών, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενίοτε με την συνδρομή πρόθυμων υποστηλωμάτων, όπως το κόμμα Καρατζαφέρη και το κόμμα Κουβέλη. Η πραγματικότητα αυτή στο οικονομικό πεδίο ήταν η....

Το δίμηνο της κωλοτούμπας: Οι προεκλογικές υποσχέσεις των Συριζαίων έμειναν στα χαρτιά


Το δίμηνο της κωλοτούμπας: Οι προεκλογικές υποσχέσεις των Συριζαίων έμειναν στα χαρτιά

Το πρώτο δίμηνο της συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ μπορεί να χαρακτηριστεί σαν «το δίμηνο της ενόργανης γυμναστικής». Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο βουλευτή (με εξαίρεση ίσως τον κ. Γλέζο) επιδίδονται στο ευγενές άθλημα της κυβίστησης, ανακυβίστησης και ξαναματακυβίστησης. Κωλοτούμπες δηλαδή, τέτοιες, που η εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής αναρωτιέται, πού βρίσκονταν όλοι αυτοί οι χαρισματικοί πολιτικοί, όταν είχαμε Ολυμπιακούς αγώνες.
Οι Συριζαίοι είχαν δηλώσει πολλές φορές τι θα έκαναν την πρώτη βδομάδα, το πρώτο δεκαπενθήμερο, τον πρώτο μήνα της διακυβέρνησής τους σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής του τόπου: Καταγγελία του....

Μοσκοβισί: Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ καταρρέει η ευρωζώνη… Χρυσή Αυγή για να τους χορέψει στο ταψί!


Μοσκοβισί: Αν φύγει η Ελλάδα από το ευρώ καταρρέει η ευρωζώνη… Χρυσή Αυγή για να τους χορέψει στο ταψί!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ οι διάφοροι παπαγάλοι της προηγούμενης και της παρούσας συγκυβέρνησης περιγράφουν την συμμόρφωση της Ελλάδος στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων ως «μονόδρομο», ο πλέον αρμόδιος, Επίτροπος για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, προειδοποίησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Spiegel ότι τυχόν έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του ενιαίου νομίσματος:
«Σε τελευταία ανάλυση όλοι μας στην Ευρώπη πιθανόν συμφωνούμε ότι μια Grexit  θα ήταν μια καταστροφή — για την ελληνική οικονομία, αλλά και για την ευρωζώνη ως σύνολο. Εάν μια χώρα εγκαταλείψει αυτή τη .....

Δε χάνομαι στα τάρταρα, μονάχα ξαποσταίνω


Δε χάνομαι στα τάρταρα, μονάχα ξαποσταίνω

Ευτυχείς οι Έλληνες που αξιώθηκαν να ζήσουν σε περιόδους μεγάλης ακμής του Ελληνισμού. Πολύ πιο άξιοι όμως οι Έλληνες που έζησαν στις ενδιάμεσες «μαύρες» περιόδους του γένους και στάθηκαν ικανοί να κρατήσουν αναμμένη τη «δάδα» μέχρι να ανατείλει ξανά ο ήλιος της επόμενης μέρας.
Όχι προς όφελος αποκλειστικά εθνικό, αλλά προς όφελος όλης της οικουμένης. Διότι «ο Ελληνισμός αφ’ ότου φανερώθηκε στον κόσμο δεν γυρεύη να φτιάση στενοκέφαλα εθνικά έργα, παρά έργα ανθρώπινα, αλλά για να τα καταφέρη στερεώνεται πρώτα καλά μέσα στην πατρίδα του. Και ονομάζει τους άλλους λαούς βαρβάρους μονάχα για να μην.....

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Η κ. Α. Ψαρούδα-Μπενάκη, αναφερόταν, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στον κ. Παπούλια στις 8-2-005: «Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη. Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες, πέραν των γνωστών και καθιερωμένων, και πάντως η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».
Ο κ. Παυλόπουλος απευθυνόμενος, μόλις προχθές, 13-3-015 στον κ. Παπούλια, ανέφερε μεταξύ άλλων :
«….και πιστεύω ότι ....