Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 25, 2012

Ο Μύθος του Πλάτωνα και το δαχτυλίδι των Χόμπιτ στο "Lord of the Rings"


Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει το πρώτο μέρος της τριλογίας της ταινίας “Το Χόμπιτ”. Οι θεατές παρακολούθησαν τη σκηνή της ανεύρεσης σε μια σκοτεινή σπηλιά του Ενός Δαχτυλιδιού, που σε κάνει αόρατο όταν το φοράς και που με τον καιρό σε διαφθείρει. Έμπνευση του Βρετανού συγγραφέα Τόλκιν η ιστορία; Φυσικά και όχι.

Για ακόμη μια φορά ένας ελληνικός μύθος έγινε “copy-paste”. Αυτός, του Γύγη. O Πλάτωνας, στο Β΄ βιβλίο της «Πολιτείας» του και με το στόμα του Γλαύκωνα, επινοεί ένα μύθο:

Ένας βοσκός του βασιλιά της Λυδίας ονόματι Γύγης βρίσκει τυχαία ένα.....

Σιχαμεροί ανθέλληνες βεβήλωσαν το άγαλμα του Παύλου Μελά


melas2
Η ωμή πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης. Η φωτογραφία ανήκει στο blog "taxalia" και τραβήχτηκε στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, απέναντι από τον Λευκό Πύργο μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς, στο πάρκο Ντορέ για όσους ξέρουν. Την είδατε; Δείτε την τώρα σε μεγέθυνση:

Ο δρόμος της Ελληνικής Φυλής

Το νέο δάνειο από τους δυνάστες και δανειστές εγκρίθηκε. Βγείτε παιδιά της Ελλάδος να προϋπαντήσουμε τον βαρύ ίσκιο της κατοχής. Η ανατολή των νέων μέτρων σηκώθηκε στον ουρανό της χιλιοβασανισμένης πατρίδος μας. Η κοστολόγηση της Ελλάδος ολοκληρώθηκε και η σοδειά της γης μας βρέθηκε βιώσιμη και μαζί της κρίθηκε βιώσιμο το «χρέος», δηλαδή τα σιδερένια δεσμά και η νεοταξική διοικούσα επιτροπή.
 Καλό είναι να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα όσο κι αν πληγιάζει τα μάτια και το νου μας. Οι αποφασίζοντες δια τις τύχες ημών άνευ ημών έκριναν πως.....

60 Έλληνες μαθητές είπαν τα κάλαντα και μοίρασαν γλυκά στην Κωνσταντινούπολη...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και του χρόνου στην Πόλη Έλληνες....

Έλληνες μαθητές του γυμνασίου Ζωγράφου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταξίμ, μοίρασαν γλυκά, είπαν ελληνικά τραγούδια των Χριστουγέννων καθώς και τουρκικά.

Συγκεκριμένα 60 μαθητές από το......

ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ: ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ANERGIA
Έσκασε το «κανόνι» με τους χριστουγεννιάτικους «μποναμάδες» του ΚΚΕ, με απολύσεις των ιδίων των εργαζομένων του «Ριζοσπάστη» και αναμένονται τώρα οι πρωτοχρονιάτικοι «μποναμάδες»! Είχαν προηγηθεί βέβαια οι καλοκαιρινοί «μποναμάδες» στον 902 και στην Τυποεκδοτική. Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι απολυόμενοι και οι υπό απόλυση, το «πλάνο» του ΚΚΕ (μίμηση των σταλινικών πλάνων, εξολόθρευσης των εργατών) προβλέπει την απόλυση του 50% των εργαζομένων!
Αυτό είναι το....

Ακόμη μια πρόκληση ή μια ανθελληνική πραγματικότητα: "152 νησιά της Ελλάδας είναι τουρκικά - Για 16 από αυτά γίνονται διαπραγματεύσεις"!" λέει η τουρκική κυβέρνηση...

Αποδεικνύεται ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η δήθεν "οικονομικού περιεχομένου" παρατήρηση-προσβολή προς την Ελλάδα ότι δήθεν "πουλάει τα νησιά της" του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν:
Σύμφωνα με .....

Οι Αρβανίτες και ο Γεώργιος Καστριώτης

Εκτός από τις μεμονωμένες μετακινήσεις διαφόρων οικογενειών από τις περιοχές της σημερινής Αλβανίας και των Σκοπίων στην νότια Ελλάδα, έγιναν και ομαδικές μετακινήσεις πολλών άλλων χριστιανικών οικογενειών Ελληνο-lλλυρικής καταγωγής (οι λεγόμενοι Αρβανίτες, οι οποίοι μιλούσαν την λεγόμενη αρβανίτικη διάλεκτο).
Τους Αρβανίτες αυτούς είχαν φέρει στην Πελοπόννησο και την Αττικοβοιωτία, για να πυκνώσουν κάπως τον πληθυσμό της ρημαγμένης από τις επιδρομές χώρας, ο Μανουήλ Καντακουζηνός το 1350, ο Νέριος Ατζαϊόλης το 1384 και ο Θεόδωρος Παλαιολόγος το 1405.
Γι’ αυτό και ......

Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες,,,Ας γεννηθεί ξανά ο Ελληνισμός που ονειρευόμαστε


"Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργίαν, αύτη φθείρη σώματα και ψυχάς"
 
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, 1851-1911

Πρόκληση! Ο λαός πληρώνει τις διακοπές του Τσίπρα!


Πρόκληση! Ο λαός πληρώνει τις διακοπές του Τσίπρα!

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ φροντίζουν καθημερινά να αποδεικνύουν, διαμέσου των πράξεων τους, πόσο κορόιδο θεωρούν τον Ελληνικό Λάο. Ειδικά ο Τσίπρας, ο επικεφαλής του πολυτασικού αυτού συνονθυλεύματος, φροντίζει να δίνει το "καλύτερο" παράδειγμα. Την στιγμή, λοιπόν, που ο τόπος βράζει, ο Τσίπρας  επέλεξε να πάει οικογενειακές διακοπές στην Λατινική Αμερική, με το πρόσχημα των επαφών με τους ομολόγους των εκεί αριστερών κομμάτων. Δεν φτάνει που υποτιμά την.....

Απύθμενο μίσος από τα αναρχοαριστερά "τάγματα εφόδου"...Επιτέθηκαν σε οικογένειες και ηλικιωμένους σε εκκλησία ως αντίποινα για την εκκένωση της Βίλας Αμαλίας!!

Να τους χαίρεται η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - προπηλάκισαν ηλικιωμένους, οικογένειες με παιδιά! 
 
Εορταστική εκδήλωση για τα Χριστούγεννα, στην δημοτική αγορά της Κυψέλης, διέλυσαν πριν λίγη ώρα αντιεξουσιαστές ως αντίποινα για την εκκένωση της Βίλλας Αμαλίας, από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι "επιτιθέμενοι" φωνάζοντας συνθήματα κατά του Δήμου.....