Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 26, 2017

Οι Τούρκοι θέλουν να αποκαθηλώσουν το άγαλμα του Διογένη στη Σινώπη

Όταν οι τούρκοι δεν επιχειρούν να οικειοποιηθούν την Ελληνική Ιστορία, προσπαθούν τουλάχιστον να την σβήσουν από τον χάρτη.

Έτσι, λοιπόν, την απομάκρυνση του αρχαίου Έλληνα κυνικού φιλοσόφου Διογένη από τη Σινώπη ζητούν μέλη του συντηρητικού θρησκευτικού ιδρύματος «Ερμπακάν» (ο οποίος ήταν ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων) στην Τουρκία, τα οποία μάλιστα πραγματοποίησαν και σχετική πορεία διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Σινώπης, στη Μαύρη Θάλασσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Hurriyet», το επιχείρημα στο οποίο στηρίζουν την αντίθεση τους τα μέλη του ιδρύματος δεν είναι η άρνηση τους στις Τέχνες και στα αγάλματα, αλλά ότι μέσω των αγαλμάτων...

«Αντιρατσιστική» υστερία στην Αμερική! Γκρεμίζουν τα αγάλματα στρατηγών γιατί προάγουν τον "νεοναζισμό"

Το πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν θα απομακρύνει τα αγάλματα τεσσάρων προσωπικοτήτων που συνδέονται με τη Συνομοσπονδία, όπως ανακοίνωσε ο πρύτανης Γκρεγκ Φένβις, επισημαίνοντας ότι έχουν γίνει σύμβολα της υποστηρικτών της ανωτερότητας της λευκής φυλής και ότι προάγουν τον… νεοναζισμό.

«Την προηγούμενη εβδομάδα οι φρικτές εκδηλώσεις μίσους στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια και το Σάρλοτσβιλ σόκαραν και έθλιψαν το έθνος. Τα γεγονότα αυτά κατέστησαν ξεκάθαρο, τώρα περισσότερο από ποτέ, ότι τα μνημεία της Συνομοσπονδίας...