Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 07, 2012

O Τόμας Τζέφερσον και οι φυλετικές διαφορές ανάμεσα στους Μαύρους και τους Λευκούς

Πριν λίγες ημέρες, στις 4 Ιουλίου 2012, οι Αμερικάνοι γιόρτασαν την 236η επέτειο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας τους από τη Βρετανία.
Η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ (Declaration of Independence και επίσημα: The unanimous Declaration of the Thirteen United States of America) είναι η ιδρυτική διακήρυξη ανεξαρτητοποίησης δεκατριών Πολιτειών της Αμερικής από την αποικιοκρατία των Βρετανών. Την έγραψε ο Τόμας Τζέφερσον και εγκρίθηκε γύρω στις 2 Αυγούστου 1776 (συμβολικά όμως στις 4 Ιουλίου 1776) από το Κογκρέσο. Θεωρείται ως η πράξη ίδρυσης του κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
O Τόμας Τζέφερσον, κύριος συντάκτης της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας, ο οποίος υπήρξε και ο τρίτος Πρόεδρος των Η.Π.Α. (1801-1809) γεννήθηκε στη πολιτεία της Βιρτζίνια στις ΗΠΑ το 1743.
Ήταν ελληνομαθής, ορθολογιστής και υπέρμαχος του διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας και θαυμαστής της Γαλλικής Επανάστασης.
Για την αρχαία Ελλάδα έλεγε:

Σάλπισε την Εθνική Αντίσταση από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Μιχαλολιάκος..."

Με μια συγκλονιστική ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ξεκίνησε η κοινοβουλευτική παρουσία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Σε αυτήν έγινε πλήρως ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα αλλάξει ούτε κεραία από τις θέσεις της, προκειμένου να γίνει πιο «αγαπητή» εντός του κοινοβουλίου. Η Χρυσή Αυγή αρκείται και απολαμβάνει την στήριξη των Ελλήνων πολιτών και θα εφαρμόσει το προεκλογικό της πρόγραμμα στο 100%, σε αντίθεση με όλα τα πολιτικά κόμματα που άλλα λένε προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά.
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής κατέστησε σαφές ότι.....

Ρεσιτάλ αντεθνισμού από το ΠΑΣΟΚ..Όρισε ως υπεύθυνο "Μακεδονίας - Θράκης" τον εγκάθετο του Τουρκικού Προξενείου, Χατζηοσμάν...

Διαβάζουμε στο olympia.gr
 
Δηλώσεις Αχμέτ Χατζηοσμάν 
"Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την σύνοδο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στις 5/7/2012 διόρισε το πρόσωπο μου ως ¨σκιώδη υπουργό¨ στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Τέτοιο καθήκον για πρώτη φορά αποδίδεται σε βουλευτή της μειονότητας. "

Μετά τη Ρεπούση η "πατριωτική" ΝΔ θα κληθεί να συνεργαστεί στα πλαίσια της συγκυβέρνησης με ορφανά του Τουρκικού Προξενείου...

Κάθε μέρα που περνάει ξεσκεπάζεται το ανθελληνικό προσωπείο της συγκυβέρνησης...
Τα υπόλοιπα στη....

Τελικά δεν έφυγαν μόνο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μόλις μίλησε ο Μιχαλολιάκος αλλά και οι σταλινοφρουροί του ΚΚΕ...ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΥΔΑΚΙ στα αριστερά μιάσματα

Αφιερωμένο στους κομμουνιστοσυμμορίτες....

Ιστορική Στιγμή για το Εθνικιστικό Κίνημα...Σε 15 λεπτά περίπου ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλά στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέα κυβέρνησης

Συντονιστείτε όλοι στην ΕΤ1....

Διαδικτυακά στο κανάλι της Βουλής

και στη WEB TV της ΕΡΤ
http://www.ert.gr/webtv/web-tv-live/et1-live

Τζαμί-"κυψέλη" τρομοκρατών σχεδίαζαν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κωδική ονομασία "Ιωσήφ"...Περιούσια τρομοκρατική σύμπτωση ή κάτι παραπάνω...;


Μία αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας Τhe Sunday Telegraph  αναφορικά με το σχέδιο δημιουργίας τζαμιού στην Ευρώπη, των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας και της Λιβύης επί Καντάφι, προκειμένου να παγιδεύουν μουσουλμάνους εξτρεμιστές φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα με την προσπάθεια κατασκευής του τζαμιού στον Βοτανικό, η οποία θα χρηματοδοτείτο εν μέρει από κεφάλαια του λιβυκού κράτους, αλλά και της Σαουδικής Αραβίας!
Το τζαμί θα κατασκευαζόταν, όπως γράφει η εφημερίδα σε χώρα του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μεσογείου και θα αποτελούσε πόλο έλξης μουσουλάνων εξτρεμιστών οι οποίοι θα παρακολουθούντο κατ'αυτό τον τρόπο στενά από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.
Η ΜΙ6 συνεργάστηκε με τον πρώην ηγέτη της Λιβύης Muammar al-Qaddafi και....

ΜΕΣΩ FACEBOOK ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ!!

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τους κινδύνους του διαδικτύου παραχώρησε στην εφημερίδα «Weekend» ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνος Σφακιανάκης.
 
«Το Διαδίκτυο είναι μέσα στη ζωή όλων μας και αποτελεί μονόδρομο. Πρέπει ο κόσμος να μάθει να κάνει πλοήγηση με ασφάλεια. Υπάρχει η σωστή πλοήγηση και η κακή πλοήγηση. Όταν δεν ξέρεις τους νόμους και τους κανόνες, μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Έτσι έχουμε και θανάτους από το Ίντερνετ», επισημαίνει μεταξύ άλλων.
Ο ίδιος ανέφερε και συγκλονιστικά παραδείγματα προς αυτή την κατεύθυνση:

Είναι αντισυνταγματικό να συναθροίζονται οι λαθρομετανάστες - αλλοδαποί;

Έγινε τελικώς το απόγευμα της Πέμπτης, στην Νίκαια, το συλλαλητήριο «αλληλεγγύης στους μετανάστες» (στην πραγματικότητα «απόπειρα τρομοκρατήσεως των εθνικιστών), που οργάνωσαν κόμματα και αποκόμματα της αριστεράς (και της… προόδου), με την συμμετοχή κυρίως Πακιστανών και άλλων λαθρομεταναστών, αλλά και ελληνοφώνων αριστερών γραικύλων. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συγκεντρώσεως, έλαβε τον λόγο ο.....

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για πόλεμο

«Ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζει έναν μεγάλο πόλεμο εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο»
Ο στρατιωτικός διοικητής, Χέρτζ Χαλέβι της 91ης ταξιαρχίας του ισραηλινού στρατού, που σταθμεύει στο βόρειο τμήμα των συνόρων της χώρας δήλωσε στους δημοσιογράφους χθες ότι «ο στρατός μας προετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο στο Λίβανο με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Θα είναι ένας δύσκολος και βίαιος πόλεμος», είπε.

Προετοιμασία εν όψει του χάους
Ο Χαλέβι τόνισε ότι....

Η Ελληνική γλώσσα: Ένα μοναδικό "εργαλείο"!!

Διαβάστε το για να συνειδητοποιήσετε ότι έχουμε ένα απίθανο, ένα απίστευτα καλό "εργαλείο" που αν μάθουμε να το χειριζόμαστε σωστά θα μας ανοίξει τα μάτια και την σκέψη. Θυμίζουμε ότι σκεπτόμαστε με λέξεις...
 
Η γλώσσα μας
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις (οι οφθαλμοφανείς μόνο) είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)
Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι....

Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν μονοθειστές...!!



Οι αρχαίες παγανιστικές θρησκείες και ο Χριστιανισμός μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία (νηστείες, βαπτίσεις, σύμβολα, καινούργια ονόματα). Και καθώς ο Χριστιανισμός είναι νεώτερος των θρησκειών αυτών, είναι φανερό πόσο επηρεάστηκε στην τελική διαμόρφωσή του. 
 
Όπως λέει και ο Άγιος Αυγουστίνος "Αυτό που σήμερα αποκαλείται Χριστιανική θρησκεία, υπήρχε ήδη ανάμεσα στους αρχαίους και δεν έλειπε και στις απαρχές της ανθρώπινης φυλής.Όταν ο Χριστός εμφανίστηκε ένσαρκος , η αληθινή θρησκεία που ήδη υπήρχε, έλαβε την ονομασία Χριστιανική.",ενώ πριν από αυτόν ο Αριστοτέλης είχε πει:

Το μυστικό του «εμφυλίου πολέμου» των αναρχικών της Θεσσαλονίκης

25 άτομα «αντιεξουσιαστές» συνελήφθησαν προ ολίγων ημερών στη Θεσσαλονίκη κι άρχισαν να απολογούνται από την Πέμπτη. Οι 25 κατηγορούνται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, στα πλαίσια ενός «εμφυλίου πολέμου», που είχε ξεσπάσει στις τάξεις τους από τον Φεβρουάριο του 2012. Από αυτούς, 13 ανήκουν στο αναρχικό στέκι «Ναδίρ» και 12 στα στέκια «ΥΦΑΝΕΤ», «Ορφανοτροφείο» και «ΔΕΛΤΑ», που έχουν στήσει τις γιάφκες τους στα ομώνυμα κατειλημμένα κτίρια της συμπρωτεύουσας. Μάλιστα, εκτός από...