Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2013

ΕΔΩ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΣΑΜΑΡΙΣΤΑΝ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ… ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

«Καμία ποινή χωρίς νόμο»! Αυτή είναι η αρχή του δικαίου στα πολιτισμένα κράτη. Αλλά στη… Ρουάντα της Ευρώπης, την Μπανανία Σαμαριστάν, νόμος είναι ότι γουστάρει ο κατοχικός φον και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» οφείλει να ασκεί διώξεις σύμφωνα με τα γούστα του.

Διαβάσαμε τα εξής στην καθεστωτική ντουντούκα του ΔΟΛ:

«Βίντεο με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο να...

Κασιδιάρης: Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον λαό με ψεύδη, αλλά θα μας κάνουν πρώτο κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δίνει απαντήσεις για όλα τα φαιδρά "στοιχεία" που εφευρίσκει το πολιτικό και δημοσιογραφικό καθεστώς εναντίον της Χρυσής Αυγής. Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν πέφτουν, αλλά αυξάνονται, σε πείσμα των ανθελλήνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Χιλιάδες Έλληνες στη διανομή τροφίμων της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης


Παρά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης στη Χρυσή Αυγή, οι διανομές τροφίμων και οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης συνεχίζονται υπέρ του Ελληνικού λαού.

Χιλιάδες συμπατριώτες μας, όλων των ηλικιών, έχουν προσέλθει στο χώρο των γραφείων για να λάβουν είδη πρώτης ανάγκης, που η χούντα του μνημονίου, τους έχει στερήσει.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστή στις προεκλογικές τις δεσμεύσεις,...

Μετά τα καρναβάλια ήρθαν οι "ενοχοποιητικές"… δημόσιες ομιλίες

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Επιστρατεύουν ως "ενοχοποιητικά" στοιχεία... ομιλίες σε γραφεία, σε συνέδρια και σε δημόσιους χώρους! Μιλάμε για την απόλυτη απελπισία του καθεστώτος, η οποία γίνεται μεγαλύτερη όταν συνειδητοποιούν ότι ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει τα ψέματά τους.

Συνεχίζεται η επιχείρηση «Χρυσαυγειάδα» από πλευράς των καθεστωτικών ΜΜΕ. Είδαν και απόειδαν από την προβολή των καρναβαλιών και αποφάσισαν τώρα να πάνε σε δημόσιες ομιλίες, προκειμένου όχι να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες, αλλά να συντηρήσουν το κλίμα εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών. Το μίσος και τα ψέμματα που διοχέτευσαν τα κανάλια και οι εφημερίδες εναντίον της Χρυσής Αυγής, όπλισαν το χέρι των παρακρατικών δολοφόνων, αλλά αυτό φαίνεται να μην τους απασχολεί, αφού πρώτον η όποια συνείδηση τους υποχωρεί εμπρός στην εξυπηρέτηση συμφερόντων και δεύτερον επειδή νομίζουν ότι δεν πρόκειται να λογοδοτήσουν ποτέ για τις πράξεις τους.
 
Ο σκοπός της συντήρησης του κλίματος τρομοκρατίας εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών έχει να κάνει...

Κρυφή δημοσκόπηση της Βρετανικής Πρεσβείας ανατρέπει όλο το πολιτικό σκηνικό... Η Χρυσή Αυγή 2ο κόμμα με 20%!!!!!!

Βαδίζουμε προς τη...Νίκη
Μια νέα «κρυφή» (μη ανακοινώσιμη) δημοσκόπηση που έφερε το βράδυ στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Μακελειό 4 μέσα από τη συχνότητα του ΖΟΟΜ.  Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την δημοσκόπηση να έχει γίνει από την εταιρία στοιχημάτων της  Αγγλίας την «William hill LTD». Ωστόσο,  ο Ηλίας Κασιδιάρης που γνώριζε περισσότερα, δήλωσε ότι η δημοσκόπηση δεν είναι της εταιρίας William hill LTD, αλλά έχει γίνει από την Βρετανική Πρεσβεία. 

Ιδού τα αποτελέσματα:

ΟΧΙ τζαμί στην Αθήνα - Πάνω από χίλιοι Έλληνες έκαναν συγκέντρωση και δυναμική πορεία ενάντια στα σχέδια ισλαμοποίησης της Ελλάδος - ΒΙΝΤΕΟ


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Έλληνες έβγαιναν στα μπαλκόνια για να δουν την πορεία, ενώ οι οδηγοί κορνάρανε επιδοκιμαστικά. ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

Οι Έλληνες Εθνικιστές διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Ελλάδας από τους νεοραγιάδες του Μνημονίου.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατοίκους και γίνονται δέκτες της αγάπης και της συμπαράστασης του κόσμου, αλλά και της οργής για τα...

Τον ΓΑΠ - Jeffrey τον απασχολεί το χασίς και όχι φυσικά ο ελληνικός λαός... (Αφού έχει να τον δει από το 2012 με τόσα ταξίδια που τα πληρώνεις εσύ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ Έλληνα....)

Ο άνθρωπος που με το προσωπείο του "καλοκάγαθου" και του "προοδευτικού" κατόρθωσε να βυθίσει ένα Έθνος στο πένθος και για 3 χρόνια να διαλύσει συθέμελα την οικονομία του και να το στείλει σιδηροδέσμιο στους διεθνείς τοκογλύφους...

Ο άνθρωπος που ευχαρίστως θα έδινε λίγα στρέμματα γης για να... κοιμάται ήσυχος, που άνοιξε τις "πύλες του Ρωμανού" στους νεο-Οθωμανούς και τον "περιούσιο" - αιώνιο εχθρό" μας.

Ο άνθρωπος που ψηφίστηκε ωστόσο από 1 στους 2 Έλληνες και σήμερα ως τουρίστας χρησιμοποιεί τα λεφτά του ελληνικού λαού για να κάνει διακοπές σε όλο τον κόσμο και να ενισχύει τη θέση του ώστε να γίνει εκπρόσωπος του ΟΗΕ τον ενδιαφέρει όχι ο πόνος του Έθνους μας αλλά..... τα ναρκωτικά και το "χασίς" στην Ουρουγουάη.

Έτσι λοιπόν με αφορμή έναν....

Ξεδιάντροπη προσταγή του ανθέλληνα Μούιζνιεκς προς τους ξεφτυλισμένους εντολοδόχους ελληνόφωνους πολιτικούς: "Τώρα βγάλτε εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή..." - Η απάντηση μας με ένα ΒΙΝΤΕΟ

Ο "επίτροπος" με τον "Δήμαρχο" των λαθροεποίκων και τους..."αφρο-έλληνες"
Ο γνωστός ανθέλληνας και χυδαίος υβριστής του Εθνικιστικού Κινήματος Μούιζνιεκς έδωσε το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει τις "αποκαλύψεις" και τη χυδαία - άθλια - μαύρη προπαγάνδα για τη Χρυσή Αυγή.

Σε δήλωση του λοιπόν ο πρώην (και νυν;! ) υπηρέτης του SOROS, ξεκαθαρίζει ότι το παγκόσμιο καθεστώς των τοκογλύφων, που θέλει την πολτοποίηση των Εθνών (πλην "περιούσιων" εξαιρέσεων βεβαίως, βεβαίως) και την επιμειξία για να διαλυθούν οι ζωτικές δυνάμεις του ανθρώπου και των φυλών, θέλει ΑΜΕΣΑ τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου...

Και έτσι και αυτός ως κολαούζος του Σιωνισμού δίνει την παρακάτω εντολή προς.....

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

Συμβαίνει τώρα: Κοσμοσυρροή στον Ελαιώνα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο τζαμί

Κατά εκατοντάδες συρρέουν αυτήν την στιγμή οι Έλληνες στην στάση μετρό του Ελαιώνα, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα σχέδια της μνημονιακής συγκυβέρνησης των νεοραγιάδων για ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.

ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ.....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Δημοσιογράφος της "δημοκρατίας": "Όσα στημένα στοιχεία και να φτιάξετε να ξέρετε κάτι: Η Χρυσή Αυγή θα εκτοξευτεί στις επόμενες εκλογές"

Μέσα σε έναν οχετό λάσπης και ψεμμάτων εναντίον της Χρυσής Αυγής από τα πληρωμένα παπαγαλάκια, τις μίσθαρνες δημοσιογραφικές πόρνες - ενίοτε και "νταβατζήδες" - του συστήματος, θα βρεθούν και μερικοί δημοσιογράφοι που από το βούρκο θα γρυλίσουν και μερικές αλήθειες...

Όπως αυτή που αναφέρει σε παραπολιτικό σχόλιό της η εφημερίδα "δημοκρατία", με αφορμή τις νέες "αποκαλύψεις" για τη Χρυσής Αυγή (τα αποκριάτικα πάρτυ και τη γυμναστική):

"Τα 'παιχνίδια' και τα 'κολπάκια' για να χαρακτηριστεί ντε και καλά η Χρυσή Αυγή 'εγκληματική οργάνωση' οδηγεί μόνο σε ένα αποτέλεσμα... Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και το κόμμα του θα.....

Γιάννης Λαγός: "Τα «αποδεικτικά» στοιχεία σας έχουν γίνει σκόνη στον άνεμο... Δεν θα λυγίσουμε ποτέ και πουθενά. Κριτής μας ο Θεός μονάχα"

Όταν ξεκίνησε αυτή η γελοιότητα με τις παράνομες διώξεις και προφυλακίσεις του Αρχηγού, βουλευτών και δεκάδων στελεχών της Χρυσής Αυγής, μας μιλούσαν για συμμετοχή σε δολοφονίες, κρυμμένα οπλοστάσια, παράνομο χρηματισμό, λοιμούς, σεισμούς και καταποντισμούς. Μάλιστα όλα αυτά έλεγαν ότι τα είχαν «δέσει», καθώς παρακολουθούνταν οι συνομιλίες μας. Με αυτό τον τρόπο δημιούργησαν ένα σκηνικό τρόμου και πανικού σε πολλούς συμπολίτες μας και μια εικόνα αμφισβήτησης στα πρόσωπά μας από μερίδα του κόσμου.

Μετά από τρεις μήνες περίπου τα «αποδεικτικά» στοιχεία για όσα μας καταμαρτυρούσαν έχουν γίνει σκόνη στον άνεμο. Τα οπλοστάσια δεν υπάρχουν πουθενά, παρά μόνο στην ψυχή του κάθε Χρυσαυγίτη, τα χρήματα που τολμούσαν να λένε αυτοί οι σιχαμένοι τύποι ότι είχαμε πάρει από επιχειρηματίες και εφοπλιστές πού είναι άραγε; Σε εμάς έγιναν άρσεις τραπεζικών λογαριασμών, άρσεις τηλεφωνικών επικοινωνιών, καταπάτησαν την προσωπική μας ζωή και τι βρήκαν; Βρήκαν μόνο ότι...

ΟΧΙ στη νέα Τουρκοκρατία! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην στάση Μετρό Ελαιώνα στις 13:00

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μοναδική πολιτική δύναμη που τάχθηκε ευθύς εξαρχής κατά της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Η ξεκάθαρη αυτή πολιτική μας θέση χαρακτηρίστηκε από τους νεοραγιάδες του πολιτικαντισμού και τους δημοσιογραφικούς τους υπηρέτες ως «ξενοφοβική» και «ρατσιστική».

Εντούτοις, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής: στην Αθήνα των εκατομμυρίων ισλαμιστών λαθροεισβολέων, λειτουργούν ήδη λατρευτικοί χώροι των μουσουλμάνων υπό την ανοχή του Κράτους. Η ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό αποτελεί ιταμή πρόκληση στην κοιτίδα του Πολιτισμού, συνιστά δε έμμεση νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών που διαβιούν παρανόμως στην Πατρίδα μας.

Εξέχουσας σημασίας είναι επίσης το γεγονός πως την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους απαίτησε...

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μεταφέρουν κατά μία εβδομάδα τις ευρωεκλογές, μήπως και αποφύγουν την συντριβή

Πανικόβλητη η συγκυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να μειώσει το μέγεθος της συντριβής που την περιμένει τον προσεχή Μάιο, τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές  όσο και στις ευρωεκλογές. Ειδικά στις δεύτερες, οι οποίες θα έχουν ξεκάθαρο πολιτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να υπάρχουν κοινές υποψηφιότητες, η πανωλεθρία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένη. Γι αυτό πανικόβλητος ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατόν προκειμένου να μετριάσουν το «Βατερλώ» που τους περιμένει.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη οι αυτοδιοικητικές εκλογές...

Κομμουνιστής έκανε παρουσίαση μέσα στην αστυνομία, παρουσία του Δένδια, βιβλίου που βρίζει την αστυνομία!

Πλήρης είναι η παράδοση της χώρας στους κομμουνιστές, σε ιδεολογικό επίπεδο, στους καιρούς της ψοφοδεξιάς Σαμαροκρατίας. 

Έτσι, ο Έλληνας… «κυνηγός των ναζί» Δένδιας, όχι μόνο επέτρεψε να πραγματοποιηθεί  εκδήλωση παρουσίασης του κομμουνιστικού βιβλίου «Ζ» του γνωστού κομμουνιστή Βασίλη Βασιλικού, στη Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης, αλλά παρευρέθη και ο ίδιος σ’ αυτήν και μίλησε κιόλας. Κι όχι μόνο για το βιβλίο (που βρίθει υβριστικών και συκοφαντικών αναφορών για την αστυνομία της εποχής), αλλά και για άλλα πολιτικά θέματα (κατά της Χρυσής Αυγής βεβαίως-βεβαίως…), μπροστά σε ένστολους, οι οποίοι υποτίθεται πως απαγορεύεται να έχουν πολιτική δραστηριότητα, να παρακολουθούν πολιτικές ομιλίες, να εκφράζονται καθ’ οποιονδήποτε τρόπο υπέρ ή ΚΑΤΑ πολιτικών κομμάτων, κ.τ.λ. Ιδού οι ύμνοι του Δένδια για τον κομμουνισμό και τους εκπροσώπους του στην Ελλάδα:

 «Είναι για μένα σήμερα μια ιδιαίτερη μέρα, μια πολύ μεγάλη τιμή, γιατί...