Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 19, 2012

AÇTOSH: ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΕ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ, ΣΚΟΠΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ!....Η απάντησή μας διαχρονική

...ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ....

Ο «Στρατός για την Απελευθέρωση των Αλβανικών Κατεχόμενων Εδαφών» - AÇTOSH, που ιδρύθηκε στην Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα, σε έκτακτο συνέδριο που πραγματοποίησε το γενικό επιτελείο του, έχει συντάξει ένα τελεσίγραφο που το διένειμε στα μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα στο αλβανικό πρακτορείο ‘noa.al’, όπου επισημαίνει ότι η ομάδα είναι καλά οργανωμένη και καλά εξοπλισμένη.
Η οργάνωση αυτή -σύμφωνα με το δημοσίευμα- έστειλε τελεσίγραφο διάρκειας δύο εβδομάδων στην κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου για την αποκατάστασης της αρχής στην Μιτρόβιτσα, αλλιώς θα παρέμβει για να καταστρέψει τις παράλληλες σερβικές δομές.
Προθεσμία, δύο εβδομάδων έδωσε και στην κυβέρνηση των Σκοπίων, ώστε να....

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής...Επίσημη παρουσίαση το Σάββατο 21 Απριλίου

Πρωτοπόροι Αγωνιστές της Εθνικής Ιδέας όλοι όσοι μετέχουν στη μεγάλη πολιτική μάχη
Το Σάββατο 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο Stanley στην Πλατεία Καραϊσκάκη και ώρα 7 μ.μ σας καλούμε στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Πλαισιωμένα με ανθρώπους καθαρούς, που δεν έχουν καμία σχέση με το καθεστώς της ρεμούλας και της διαπλοκής. Άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Εργαζόμενοι, οικογενειάρχες, επιστήμονες σαλπίζουν την ένωση του Ελληνικού Λαού ενάντια στην κλεπτοκρατία και την φαυλοκρατία, κάτω από την σημαία της Χρυσής Αυγής.
Σάββατο 21 Απριλίου – 19.00, ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, Ξενοδοχείο Stanley – Πλατεία Καραϊσκάκη


Όχι στον παλαιοκομματισμό στην πράξη

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ψηφοδελτίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, θα δώσουν έναν αγώνα Εθνικό και Ιδεολογικό, χωρίς την ελαχίστη προσωπική φιλοδοξία. Ο Αγώνας δίδεται για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και όχι για αξιώματα και θέσεις μέσα σε ένα αμαρτωλό καθεστώς. Ο Αγώνας είναι για Ελλάδα και Ιδανικά, για Πίστη και Ιστορία.
Ο οποιoσδήποτε παλαιοκομματικού τύπου προσωπικός ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων θα παταχθεί αμείλικτα. Απαγορεύονται προσωπικά φυλλάδια και αφίσες υποψηφίων. Όλοι στρατιώτες της Ιδέας και τίποτε άλλο.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε απέναντί μας συνασπισμένες εναντίον μας όλες τις δυνάμεις ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, το οποίο είναι απόλυτα ένοχο όχι μόνο για την οικονομική χρεωκοπία, αλλά και την πολιτική και πολιτιστική χρεωκοπία του Λαού μας. Είναι απόλυτα ένοχο για την εκχώριση της εθνικής κυριαρχίας. Αυτό το καθεστώς πολεμούμε και η πορεία μας προς τον Λαό έχει σκοπό πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα την εθνική ελευθερία.

Σάββατο 21 Απριλίου – 19.00, ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,

Ξενοδοχείο Stanley – Πλατεία Καραϊσκάκη



Β’ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: "ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΑΙ"!


Εν Πειραιεῖ τῇ 19ῃ Ἀπριλίου 2012
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Μέ αἰσθήματα ἀπεριγράπτου πικρίας καί ἀφαντάστου ὀδύνης ἀναγκάζομαι μέσα στήν παγχαρμόσυνον πασχάλιον περίοδον, τήν λαμπροφόρον καί φωτοειδῆ, νά ὑψώσω ὡς ἔσχατος διάκονος τοῦ σώματος τῆς Ἐκκλησίας διά μίαν εἰσέτι φοράν φωνήν ἐντόνου διαμαρτυρίας, ὡς δικαιοῦμαι ἐκ τῆς θεσμικῆς μου εὐθύνης, διά τά ὅ,σα ἀσεβῆ, ψευδέστατα, πλαστογραφημένα, βλάσφημα καί κατασκευασμένα κατά τοῦ Παναγίου Θεανδρικοῦ Προσώπου τοῦ Δομήτορος τῆς Ἐκκλησίας καί ἐνσαρκωθέντος Λόγου τοῦ Πατρός, Κυρίου καί Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, προέβαλε καί αὖθις, κατά τήν προλαβοῦσα Μ. Ἑβδομάδα τοῦ 2012 ἀπό Μ. Τρίτης (10/4) ἕως καί Μ. Παρασκευῆς (13/4) ὁ τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΪ, ἰδιοκτησίας τοῦ ὁμίλου Ἀλαφούζου, διευκρινίζων τά ἀκόλουθα:..

Οι δανειστές-δυνάστες μας ενοχλούνται επειδή....ζούμε πολύ!


Κι ενώ οι ξένοι δανειστές της χώρας δεν δείχνουν να ικανοποιούνται με τίποτα και ενοχλούνται με όλα όσα αφορούν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών, χαρακτηρίζοντάς τους "προνομιούχους", τώρα έχουν βαλθεί και να μας... πεθάνουν πριν από την ώρα μας.
Ως εκ τούτου, μονόδρομο θεωρεί για τη χώρα μας ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, τις μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, φαρμακευτικές και προνοιακές δαπάνες, εξαιτίας της οικονομικής κρίσεως αλλά... και για έναν  επιπλέον λόγο: επειδή οι Έλληνες έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής από τους άλλους Ευρωπαίους!
Όπως αναφέρει στις 41 σελίδες όπου περικλείει το σχέδιό του ο Ζοζέ Μπαρόζο, το προσδόκιμο ζωής στη χώρα μας το 2010 έφτασε στα 78,4 χρόνια για τους άνδρες και 82,8 χρόνια για τις γυναίκες (όταν το αντίστοιχο για την ΕΕ των 27 κρατών μελών ήταν το 2008 76,4 και 82,4). [Οπότε είναι και αυτό μεμπτό και θα πρέπει να.....

Η αδιαφορία σκοτώνει το Μέλλον της Πατρίδας


poreia “Τώρα γονέας και θεός είναι η τηλεόραση. Τα Μέσα κατασκευάζουν τον παρανοϊκό μαζάνθρωπο του μέλλοντος, τον «κιμά» κατά τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που θα μπορούν να πλάθουν ανάλογα με τις ανάγκες τους τα μεγάλα αφεντικά.”

Ανήκουμε στη Δύση. Την Άγρια Δύση. Την Αμερικανική, όπου ο....

“Ο Ηρωϊκός Άνθρωπος”


“Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς – περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ’ αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων.
Εις την....

Πάλι στην ΕΕ τα «πιόνια» της Άγκυρας στη Θράκη !!!

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία «Τούρκων» Δυτικής Θράκης (Ε.Ο.Τ.Δ.Θ), πραγματοποίησε την 11 Απριλίου 2012 επίσκεψη εργασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο πρόεδρός της Χαλήτ Χαμπίπογλου και ο γενικός διευθυντής Ενγκίν Σοϊγιλμάζ, συναντήθηκαν με τον συμπρόεδρο της Ομάδας «Inter Παραδοσιακών Μειονοτήτων, Εθνικών Ομάδων και Γλωσσών», τον Γάλλο Φρανσουά Αλφονσί.

Στη συνάντηση, ο Πρόεδρος Χαμπίπογλου αφού τόνισε ότι, το τελευταίο διάστημα, οι επιθέσεις μίσους κατά της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης έχουν πληθύνει, ανέφερε τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2012 στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης και στο ....