Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2011

Να που πάνε τα λεφτά που δανειζόμαστε... Ξανά στους τοκογλύφους για αποπλήρωση τόκων

 Καταρρίπτονται όλα τα λεγόμενα των υπηρετών της Νέας Τάξης για υποτιθέμενη ρευστοποίηση των χρημάτων σε συντάξεις και κηφήνες του δημοσίου(υπάρχουν αλλά όχι έτσι όπως μας το παρουσίαζαν τα λαμόγια)

Αδιάψευστος μάρτυρας τα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2012....

Αυτά βλέπεις Έλληνα και στον καναπέ σου έχει ακόμη την τηλεόραση ανοιχτή στο MEGA...
αντί να πάρεις τα "όπλα" και να τους εξαφανίσεις.. Όλους τους προδότες που σήμερα σε αναγκάζουν να δουλεύεις για να αποπληρώνεις τόκους στου ΔυΝάσΤες σου...

Οι πρώτες σφαγές Ελλήνων από Εβραίους...

Οι απανταχού εβραίοι, ζούσαν ειρηνικά με τους ιθαγενείς κάθε τόπου και είχαν εξασφαλίση ήδη τα προνόμια που απαιτεί η ιδιαιτερότητα του δόγματός των. Οι διωχθέντες το 70 μ.χ. συνετέλεσαν καταλυτικά στον ήδη υπάρχοντα "δηλητηριασμό" των εβραϊκών κοινοτήτων. Ο "δηλητηριασμός" αυτός είχε αρχίση ήδη από τα χρόνια του Χριστού. Λέμε "δηλητηριασμός" διότι το μίσος των εβραίων κατά των Ρωμαίων και στυγνών κατακτητών, ξεσπούσε, όλως περιέργως, κατά των...Ελλήνων. Έτσι, το....

Η Ξεφτίλα του κράτους. Η ΔΕΗ ζητάει το χαράτσι από τον συνταξιούχο αγρότη που έχασε 6 συγγενείς στη φωτιά στην Αρτέμιδα


 Η Ντροπή είναι μικρή λέξη για να περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει με την αναλγησία του Ελληνικού κράτους.

Στις φωτιές στην Ηλεία του 2007, στην Αρτέμιδα , κάηκαν 6 αγαπημένα του πρόσωπα, κόρη και εγγόνια. Κάηκε το σπίτι του και το έφτιαξε με προσφορές και βοήθεια. 
Πρόκειται για τον συνταξιούχο αγρότη στην Αρτέμιδα της Ηλείας Δημήτρη Κάρτα , ο οποίος παίρνει σύνταξη 380 ευρώ και το κράτος του ζητάει χαράτσι 266 ευρώ.
Δεν έχει να πληρώσει και η ΔΕΗ απειλεί να του κόψει το ρεύμα χειμωνιάτικα.
 
Το κράτος τους έχει ξεχάσει από το 2007 και  ......

ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ FACEBOOK ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ


Για πρώτη φορά, το Facebook αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς «ακολουθεί» τους χρήστες του σε όλο το διαδίκτυο.

Μέσα από συνεντεύξεις με τους Facebook engineering director Arturo Bejar, Facebook spokesman Andrew Noyes, Facebook corporate spokesman Barry Schnitt και Facebook engineering manager Gregg Stefancik, ο Byron Acohido του USA Today ήταν σε θέση να συγκεντρώσει την πιο πλήρη εικόνα μέχρι σήμερα για το πώς το κοινωνικό δίκτυο κρατά «φακελωμένους» τους 800 εκατομμύρια χρήστες του.

Να λοιπόν τι έμαθε ο Acohido:

Εκπληκτικό κείμενο: Για το Λαό και την Πατρίδα


Ποιος είναι ο λαός; Οι εγγεγραμμένοι και χαρτζηλικωμένοι οπαδοί των κομμάτων, οι θαμώνες των βουλευτικών προθαλάμων, οι εν δυνάμει βολεμένοι χαχόλοι του συστήματος; Μήπως οι διαμαρτυρόμενοι στις πλατείες που στήνουν τσαντίρια το καλοκαιράκι αλλά εξαφανίζονται όταν καταλύεται η δημοκρατία με το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα των συνεταίρων του ΔΝΤ; Ή μήπως οι επελαύνοντες νεοφιλελεύθεροι που επιθυμούν την κατάργηση του κράτους ώστε να επιδίδονται ασύδοτα στις κερδοσκοπικές απατεωνιές τους; Και τι θέλει ο λαός; 

Η Θεοτόκος γιορτάζει αύριο... Μακάρι να έχουμε τη Χάρη Της και την Ευλογία Της

Δείτε το βίντεο...

Το 8,7% κατέχει το 82,1% του παγκόσμιου πλούτου

Γιατί δεν μας λέτε όμως πια είναι η φυλή των Παγκόσμιων Επικυρίαρχων όμως ρε καλόπαιδα....

Φοβόσαστε κάτι;
http://paspartoy.blogspot.com/2011/07/40.html

Τωρα διαβάστε και την είδηση με ένα ωραίο γράφημα ΕΔΩ

Αμετανόητοι ανθέλληνες οι Κομμουνιστοσυμμορίτες... Πρώτα το σφυροδρέπανο και μετά η Ελληνική Σημαία λέει η Παπαρήγα μέσα στη Βουλή

Η σκλαβιά και η Νέα Τάξη έρχεται και μέσω της διατροφής...

“ΕΘΝΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ”


Παρατηρούμε ότι τους δύο τελευταίους μήνες οι πολιτικοί της βουλής συχνά πυκνά αναφέρονται σε λέξεις ή έννοιες όπως Έθνος, Ελλάδα, Ελληνισμός, Πατρίδα. Λέξεις και έννοιες που, μέχρι πολύ πρόσφατα, όποιος τις χρησιμοποιούσε -και πολύ περισσότερο τις ΕΝΝΟΟΥΣΕ- εχαρακτηρίζετο ως εθνικιστής, επικίνδυνος ή γραφικός. Με αφορμή αυτό, επισημαίνω ότι δεν δικαιούσθε, κύριοι της Βουλής, να ομιλείτε γι’ αυτές τις έννοιες.
Και δεν το δικαιούσθε, κ. Παπανδρέου και εσείς όπως και οι γύρω σας, διότι....

ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ




Μια ματιά στον κυριακάτικο γραπτό Τύπο αρκεί για να πείσει και τον πιο δύσπιστο ως προς το ποιοί και πώς ευνόησαν την άνοδο του Γιώργου Παπανδρέου στην εξουσία μέσα από τη λυσσαλέα επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή, με κύριο μοχλό την παραπληροφόρηση και τη μηχανορραφία της κατευθυνόμενης σκανδαλολογίας.  Είναι οι ίδιοι που σήμερα «ξεφορτώθηκαν» μεν τον Γιώργο Παπανδρέου, αφού οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή και την παγκόσμια απαξίωση, πλην όμως «σπεύδουν», κυριακάτικα, να περισώσουν ό,τι μπορούν από την ανύπαρκτη βεβαίως υστεροφημία του πρωθυπουργού, ο οποίος άφησε πίσω του συντρίμμια και διέσυρε την ίδια του τη χώρα.
Και για του λόγου το ασφαλές ρίξτε μια ματιά στο....