Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10, 2014

Γερμανική εφημερίδα ξεμπροστιάζει την Χούντα Σαμαρά: Ψήφισαν τον αντιρατσιστικό ως ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή!


Γερμανική εφημερίδα ξεμπροστιάζει την Χούντα Σαμαρά: Ψήφισαν τον αντιρατσιστικό ως ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή!

Τα αποκαλυπτήρια του περιβόητου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου και της χούντας Σαμαρά κάνει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau, σε σχετικό της άρθρο για τον εν λόγω νόμο - τερατούργημα, που ποινικοποιεί την σκέψη και την έκφραση.
Στο άρθρο της η εφημερίδα αποκαλύπτει το προφανές, δηλαδή ότι πρόκειται για ένα νομοθέτημα εξίσου φωτογραφικό με την παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει: «με έναν νέο νόμο, που ποινικοποιεί το ρατσισμό, η Ελλάδα μάχεται κατά της ακροδεξιάς. Ενώσεις ομοφυλόφιλων ωστόσο ήλπιζαν σε περισσότερα από τον αντιρατσιστικό νόμο. Με το νέο νόμο η Αθήνα προσπαθεί περισσότερο να....

Η σταλινική αστυνομία σκέψεως γίνεται πραγματικότητα “με εντολή Σαμαρά”

Επ' ευκαιρίας της ψήφισης του ανθελληνικού ουσιαστικά, "αντιρατσιστικού" κατ' όνομα, νομοσχεδίου από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ δημοσιεύουμε άρθρο από την σημερινή εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί αναφερόμενο στην ποινικοποίηση της σκέψεως από την χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά. 

Στο περισπούδαστο λογοτεχνικό αριστούργημα «1984» του κατά τα άλλα τροτσκιστή, Τζωρτζ Όργουελ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά η «Αστυνομία Σκέψεως», της οποίας αποστολή και αρμοδιότητα είναι η πρόληψη και η καταστολή του «εγκλήματος» σκέψης και την σύλληψη των «εγκληματιών» σκέψης. Το εν λόγω λογοτέχνημα, του οποίου το «μαύρο» φινάλε είχε αφήσει άφωνο τον γράφοντα κατά τα εφηβικά του χρόνια, αποτελεί μία πρόβλεψη για την μορφή που θα λάμβανε ο κόσμος αν επικρατούσε παγκοσμίως ο σταλινισμός.
Φυσικά τα κίνητρα και τα αισθήματα του Όργουελ αντανακλούσαν την...

Αναβρασμός στη ΝΔ: Με αυτά που κάνετε, δεν θα επανεκλεγουμε!

Την θεωρία του «αποδιοπομπαίου τράγου» φαίνεται ότι χρησιμοποιεί η κυβέρνηση στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, για τα «κατορθώματα» του ΕΝΦΙΑ. Όπως διαβάζουμε στα διάφορα καθεστωτικά ΜΜΕ, η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή «εξεμάνη»  εναντίον κάποιου συμβούλου του υπουργού, ο οποίος είχε ενημερώσει τους βουλευτές του κόμματος για τον ΕΝΦΙΑ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά η Καραμανλή είχε έντονο διάλογο με τον υπάλληλο του Χαρδούβελη, χρησιμοποιώντας στο τέλος σκαιούς χαρακτηρισμούς.
Συγκεκριμένα, η Καραμανλή «εξερράγη» λέγοντας «Να πάει να γ….εί ο Χαρδούβελης» και συνέχισε...

Ο Φώσκολος, το Βιετνάμ και το «άγριο θηρίο» που πρέπει να μείνει στην φυλακή - Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Ένα σκωπτικό άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη για το σκεπτικό της συνεχιζόμενης προφυλάκισής του

Την περασμένη Παρασκευή έλαβα στις φυλακές Κορυδαλλού το απορριπτικό της προσφυγής που είχα καταθέσει για την άρση της παράνομης κρατήσής μου. Ήταν μεσημέρι, η κατάλληλη ώρα για να διαβάσεις ένα ευθυμογράφημα και να διασκεδάσεις, ειδικά σε ένα χώρο που δεν παρέχει φοβερές δυνατότητες αναψυχής. Με τέτοια διάθεση ξεκίνησα την ανάγνωση, ομολογώ όμως πως όσα διάβασα στα αμέσως επόμενα λεπτά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου.

Ως γνωστόν η σε βάρος μου κατηγορία αφορά αποκλειστικά και μόνο δύο καραπίνες με νόμιμη άδεια, μία δική μου και μία του πατέρα μου. Οι φερόμενοι ως δικαστές (τους έχω ήδη χαρακτηρίσει «πληρωμένους δολοφόνους» και εμμένω στον χαρακτηρισμό) αυτή την φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Για να δικαιολογήσουν την παράνομη κράτησή μου...

Ο δικηγόρος της Energa Βορίδης καταστρέφει την Υγεία και καταδικάζει χιλιάδες πολίτες


Ο δικηγόρος της Energa Βορίδης καταστρέφει την Υγεία και καταδικάζει χιλιάδες πολίτες

Ο κάποτε εθνικιστής και σήμερα αδίστακτα νεοφιλελεύθερος και δικηγόρος της Energa που κατέκλεψε το ελληνικό δημόσιο, Βορίδης, καταστρέφει την Υγεία και καταδικάζει εις θάνατον χιλιάδες πολίτες για τα κέρδη του εγχώριου και πολυεθνικού κεφαλαίου.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΨΗΝΕΤΑΙ, ΨΗΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

1 
Μπορεί η θεσμοθέτηση του λεγόμενου «συμφώνου συμβίωσης» (που είναι γάμος από την πίσω πόρτα…) των ομόφυλων ζευγαριών να πήρε αναβολή για αργότερα (μετά την απομάκρυνση των Ελλήνων από τις κάλπες…), λόγω του φόβου περαιτέρω ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους πολιτικάντηδες να το υποστηρίζουν μετά μανίας.
Έτσι, θέση επί του θέματος πήρε και η κόρη του Μητσοτάκη, μιλώντας στην τηλεόραση του διαπλεκόμενου ολιγάρχη του πλούτου Αλαφούζου (ΣΚΑΙ). Την… αναμενόμενη: «Είναι μια από τις.......

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

157afb2dd13b458d92e6f8e9d573f65b_L

Με ονομαστική ψηφοφορία για τα τρία κυριότερα άρθρα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, ολοκληρώθηκε στο Γ’ Θερινό Τμήμα η επί των άρθρων υπερψήφισή του.
Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκαν τα άρθρα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου για τα οποία είχε ζητηθεί ονομαστική ψηφοφορία από τον ΣΥΡΙΖΑ (για το άρθρο 2 για τις γενοκτονίες) και τη Χρυσή Αυγή (για τα άρθρα 1, 2 και 3).
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά 99 βουλευτές.
Στην ονομαστική ψηφοφορία σημειώθηκαν αποκλίσεις από την επίσημη κομματική γραμμή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με την Ραχήλ Μακρή και τον Παύλο Χαϊκάλη να καταψηφίζουν όλα τα....

Υποτιμούν τη νοημοσύνη του Λαού: ο Παπούλιας καλεί για «δίκαιες» αποφάσεις τους δικαστικούς!


Υποτιμούν τη νοημοσύνη του Λαού: ο Παπούλιας καλεί για «δίκαιες» αποφάσεις τους δικαστικούς!

Ενώπιον ενός υπουργού ο οποίος έχει καταστρατηγήσει κάθε έννοια δικαιοσύνης, έχει καταπατήσει Σύνταγμα και Νόμους και παρεμβαίνει ωμά στο έργο της ανεξάρτητης κατά τ' άλλα δικαστικής εξουσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποφάσισε να λάβει μέρος στον εμπαιγμό του Ελληνικού Λαού καλώντας σε «έξοδο από την κρίση με δίκαιες αποφάσεις»!
Η μόνη περίπτωση να δικαιολογηθεί η σημερινή παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι εκείνη κατά την οποία θα βρισκόταν το τελευταίο έτος σε λήθαργο από τον οποίο μόλις ξύπνησε. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, η προτροπή Παπούλια προς τους δικαστικούς λειτουργούς συνιστά μια ευθεία και ξεκάθαρη υποτίμηση της....

Το λίπος έχει φθάσει μέχρι το μυαλό... Ο Πάγκαλος αυτοπροτάθηκε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας...

Καλεσμένος σε εκπομπή στον ΒΗΜΑ Fm ήταν ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ΓΑΠ, Θ. Πάγκαλος, και φρόντισε με τις ατάκες του για το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας τον επόμενο Μάρτιο να προξενήσει αρκετά... γέλια αλλά και κλάματα.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιόν θα πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πάγκαλος, με περίσσια δόση μετριοφροσύνης - χαρακτηριστικό άλλωστε των πολιτικών -, απάντησε ως εξής:

«Δουλειά μου δεν είναι να τους πω εγώ, αλλά αν μου αρέσει κάποιος, θα βγω και θα το πω. Αλέκος Παπαδόπουλος π.χ. Εμένα, δεν με προτείνει κανείς. (Αλλά αν με προτείνει) γιατί όχι; Δεν αυτοπροτείνομαι – λέω αν με προτείνει κάποιος, διότι εξάλλου θα ήταν αγενές να βγω και να πω να μην με προτείνει κάποιος»

 Καλά καταλάβατε... Ο "Μαζί τα φάγαμε" αυτοπροτάθηκε για.....

ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΚΑΘΑΡΣΗ;

samaras 6
Γράφει ο Αντίοχος.

Σχέδιο νόμου με τον βαρύγδουπο τίτλο «Έλεγχος των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», εισήχθη σήμερα το πρωί στην κοινοβουλευτική επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης προς συζήτηση και επεξεργασία.
Με τον νέο νόμο, θα αναγράφεται υποχρεωτικά ακόμα και στα κουπόνια, το ονοματεπώνυμο, ο ΑΦΜ και ο αριθμός του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του «χρηματοδότη». Ιδού με ποιον πανηγυρικό τρόπο παρουσιάζουν την ονομαστικοποίηση των… κουπονιών: «Καταργούνται πλέον τα.....

Οι ΗΠΑ ωθούν τον κόσμο στον όλεθρο του πολέμου!


Οι ΗΠΑ ωθούν τον κόσμο στον όλεθρο του πολέμου!

Θέλουμε εμείς οι Έλληνες έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο; Επιζητούμε εμείς οι Έλληνες να επιτεθούμε δεμένοι στο άρμα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην Ρωσία; Ερωτήματα που πιθανόν θα πρέπει να απαντήσουμε λίαν συντόμως. Πριν όμως δώσουμε απαντήσεις ας κάνουμε μερικές νηφάλιες σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν  ερμηνευτικά τις όποιες απορίες μας.
Η πολιτική των ΗΠΑ  υπό την ηγεσία των Αμερικανοσιωνιστών έχει τον εξής στόχο: Παγκόσμια ηγεμονία και εξουδετέρωση, καταστροφή του αντιπάλου-εχθρού. Οι ΗΠΑ δίνουν το σύνθημα της....