Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2015

Ηχηρή σφαλιάρα στους προδότες από ψηφοφορία στους Financial Times: Πάνω από 50% του κόσμου θέλει τα Σκόπια να ονομαστούν... Νότια Σερβία!


Ηχηρή σφαλιάρα στους προδότες από ψηφοφορία στους Financial Times: Πάνω από 50% του κόσμου θέλει τα Σκόπια να ονομαστούν... Νότια Σερβία!

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες την προώθηση της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας από την συγκυβέρνηση Σανέλ. Ο Κοτζιάς σε απανωτές συναντήσεις που είχε με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων είπε ότι θέση της κυβερνήσεως είναι μία «ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes», δηλαδή να πάρουν το όνομα της Μακεδονίας μας οι Σκοπιανοί.
Σε αυτή την κατεύθυνση, επειδή πρέπει να υπάρξει και «νομιμοποίηση» της κοινής γνώμης, το ζήτημα τέθηκε σε στημένη ψηφοφορία στους Financial Times. Αποκαλούμε αυτή την ψηφοφορία στημένη, αφού από τις εννέα συνολικά επιλογές οι οχτώ περιλαμβάνουν τον όρο Μακεδονία για....

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

paidomazoma

Η είδηση – πρόσκληση της ΚΝΕ για παιδική γιορτή που αρχίζει σήμερα, προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα του κουκουέδικου μαγαζιού (γωνία…):
«Σας περιμένουμε στο 6ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ!
Παιχνίδι, τραγούδι, δημιουργία μέσα από θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια και δραστηριότητες που με κέφι και μεράκι ετοιμάζουν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Ξεκινάμε και φέτος ένα διαφορετικό ταξίδι με βάρκα τη θέλησή μας να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε μια κοινωνία απαλλαγμένη από τη φτώχεια, την εκμετάλλευση και τη μιζέρια της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Για να μην είναι αυτό το μέλλον των παιδιών μας. Υπάρχει άλλος δρόμος! Ελάτε μαζί μας στον....

Τα "κοράκια" των distress funds ετοιμάζονται να αλώσουν την ελληνική οικονομία με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου

Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ "ΚΟΡΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ. - ΒΙΝΤΕΟ/ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Ρεπορτάζ από τον"Ελεύθερο Τύπο" και όχι από κάποιον "ακροδεξιό" για το τι θα επιφέρει στην ελληνική η οικονομία το επαίσχυντο και προδοτικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης της "αριστεράς" που πούλησε στους...νεοφιλεύθερους καπιταλιστές τα δάνεια των Ελλήνων.

Ενα «big bang» στην αγορά «πυροδοτεί» η απόφαση της κυβέρνησης να απελευθερώσει τους πλειστηριασμούς για τα «κόκκινα» δάνεια των μεγάλων επιχειρήσεων. Τα distress funds παραμονεύουν για....

Εθνικό έγκλημα: Οι τούρκοι παίρνουν τους νέους της Θράκης και τους επιστρέφουν γενίτσαρους!


Εθνικό έγκλημα: Οι τούρκοι παίρνουν τους νέους της Θράκης και τους επιστρέφουν γενίτσαρους!

Σε πλήρη αδράνεια το ελληνικό κράτος και οι ελληνικές αρχές στην Θράκη μπροστά στην εκπαίδευση σκληροπυρηνικών μουσουλμανικών στοιχείων με τις ευλογίες της Άγκυρας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου τόσο η Τουρκία όσο και το παράνομο τουρκικό προξενείο πίεζουν ασφυκτικά ώστε τα παιδιά των Ελλήνων μουσουλμάνων της περιοχής να μεταφέρονται μόλις τελειώσουν το δημοτικό σε ιμάμ χατίπ της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου να πάρουν πτυχία θεολογίας και στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Ελλάδα ως "ιμάμηδες".
Μάλιστα, στις οικογένειες οι οποίες επιλέγουν να στείλουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά αυτά ισλαμικά γυμνάσια δίνονται επιδόματα και κίνητρα, καθώς οι....

Έσπασε κάθε ρεκόρ η ανεργία με την “πρώτη φορά αριστερά”

Σε εθνική και κοινωνική αυτοκτονία οδηγούνται οι Έλληνες με τις μνημονιακές πολιτικές αριστερών και δεξιών κυβερνήσεων. Στοιχεία σοκ του ΟΑΕΔ που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι το ποσοστό τον εγγεγραμμένων άνεργων κατά τον μήνα Νοέμβριο αυξήθηκε σημαντικά, ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο.

Πιο συγκεκριμένα, τον μήνα Οκτώβριο οι αναζητούντες εργασία εγγεγραμμένοι στον Οργανισμό ανερχόταν στους 965.985 και σε διάστημα ενός μηνός έφτασαν...

Οι...τελευταίες εσωκομματικες εκλογές της...ΝΔ

Γράφει ο Αινείας

"Μαζική" χαρακτηρίζουν τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τα περισσότερα διεφθαρμένα ΜΜΕ. "Κερδίζει το στοίχημα της συμμετοχής..."και άλλες τέτοιες παρόμοιες φράσεις με πρόδηλο στόχο την κινητοποίηση των ψηφοφόρων να προστρέξουν στις κάλπες για την ανάδειξη του....νέου υπηρέτη των διεθνών τοκογλύφων και μελλοντικό διαχειριστή αιματηρών Μνημονίων, καθώς ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι έχουν με στόμφο δηλώσει την πίστη τους στην τήρηση των...συμβολαίων θανάτου του ελληνικού, με τους δανειστές.

Πέρασα από 7 εκλογικά τμήματα σήμερα και διέκρινα τα εξής:

- Κομματικούς εγκάθετους κάθε ηλικίας που με βασιλικό ύφος περιφερόντουσαν στις αίθουσες, κραδαίνοντας έναν καφέ και μια εφημερίδα - ένδειξη...μαχητικότητας και ιδεολογικής κατάρτισης - και με γλοιώδη χαμόγελα να υποδέχονται όσους έσπευδαν να ψηφίσουν.

- Ψηφοφόρους που....

Παρασκευόπουλος(Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ):"Ο Καμμένος λέει ψέματα.....Γουστάρει 'σύμφωνο συμβίωσης' για τους Gay"

18356558.limghandler
Γράφει ο Αντίοχος

Βήμα προς βήμα φέρνει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων (με συνυπεύθυνα τα κόμματα του… ευρωπαϊκού προσανατολισμού) την διάλυση του θεσμού της οικογένειας. Έτσι, το πρώτο… σκαλοπάτι ήταν το «σύμφωνο συμβίωσης». Το δεύτερο θα είναι η καθιέρωση του πολιτικού γάμου και το τρίτο (και χειρότερο) η υιοθεσία παιδιών από τα λεγόμενα «ομόφυλα» ζευγάρια.
Μιλώντας, λοιπόν, στον Βήμα fm, o αρμόδιος υπουργός Παρασκευόπουλος, αφού....

Σήκω Στάλιν να τους δεις! Ε, ρε κνούτο και γκουλάγκ που θα ΄πεφτε συντρόφια!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια νέα δημοσκόπηση με πολλές εκπλήξεις –του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, βγήκε στην δημοσιότητα. Πρόθεση ψήφου δεν έχει, παρά μόνον δείχνει το κλίμα που επικρατεί στον κοσμάκη και τις προβλέψεις του για το νέο έτος, οι οποίες είναι μαύρες κι άραχνες – όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

Πού είναι οι εκπλήξεις; Στη στάση των ψηφοφόρων των διαφόρων κομμάτων για την καθιέρωση του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων (κι όχι ομόφυλων…) ζευγαριών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη δημοσκόπηση, θετικοί για το σύμφωνο συμβίωσης είναι οι ψηφοφόροι...