Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2013

Νέο "μανιφέστο" των τρομοκρατών των Πυρήνων της Φωτιάς υπέρ του δολοφόνου των Ελλήνων αλβανό Κόλα...

Νέο εμετικό κείμενο - ύμνος στον αλβανό δολοφόνο Κόλα ανέβηκε στην αναρχογιάφκα του διαδικτύου από τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, με ύβρεις κατά των Ελλήνων και των...μπάτσων.

  Εμείς το μόνο που ευχόμαστε στα αναρχικά - εγκληματικά σκουπίδια των Βορείων Προαστίων είναι να πραγματοποιηθεί η δική τους "ευχή" που αφορά τον 'προλετάριο σύντροφό' τους...
"Καλή Αντάμωση"....και γρήγορα!

διαβάστε το όσοι αντέχετε:

Και τελικά πως κερδίζεται πραγματικά η ελευθερία; το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεται έξω από τα κλουβιά της Δημοκρατίας, έξω από τις αποθήκες ανθρώπινων ψυχών, έξω από......

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

ΣΚΑΝΔΑΣΟΚ
Ευρισκόμενος σε κατάσταση απόλυτου πανικού, ο προσωρινός αρχηγός (μέχρι το βράδυ των εκλογών) του πιο διεφθαρμένου κόμματος-πτώματος στην Ευρώπη και ίσως και στον κόσμο ολόκληρο, αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας του στο ΙΣΤΑΜΕ στον μεγάλο εφιάλτη του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, στην Χρυσή Αυγή. Μάλιστα, μέσα στη ζάλη που του προκαλεί η συνεχής άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, ο αρχηγός του κλεπτοκρατικού ΠΑΣΟΚ δε δίστασε να ομολογήσει ότι το πρώτο θέμα συζήτησης για την Ελλάδα στο εξωτερικό δεν είναι η οικονομική κρίση, αλλά το φαινόμενο Χρυσή Αυγή. Ιδού το παραλήρημά του:
«Το ζήτημα δεν είναι να μπει η Ελλάδα σε.....

ΠΟΛΙΟΡΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΒΟΥΛΗ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΜΕ-ΚΚΕ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην Ελλάδα υπάρχει το ΚΚΕ να τους προστατεύει!

Πρωτοφανείς σκηνές στην ιστορία της χώρας, διαδραματίστηκαν από το βράδυ της Τρίτης μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας. Πιο συγκεκριμένα, αγανακτισμένοι διαδηλωτές είχαν περικυκλώσει το κτίριο και εμπόδιζαν την έξοδο βουλευτών και υπουργών (συνολικά 109 άτομα) μέχρι τα ξημερώματα. Όταν έφτασε λεωφορείο που θα τους απομάκρυνε, άρχισαν να πετούν...

Γελοιοποιήθηκαν τα παπαγαλάκια του Mega στην προσπάθεια να συκοφαντήσουν την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Η χθεσινή μαζική διανομή τροφίμων, μία από τις δεκάδες που έχει πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή τους τελευταίους μήνες, αναδείχθηκε σε μείζον ζήτημα από τα φερέφωνα του καθεστώτος, αλλά κυρίως σε μια επικοινωνιακή ήττα για αυτούς. Ο λόγος είναι απλός. Λόγω της παράνομης απαγόρευσης από την ΓΑΔΑ κατ΄ εντολήν Δένδια και παρακλήσεων του Καμίνη τα κανάλια αναγκάστηκαν να σπάσουν για μία από τις ελάχιστες φορές την ένοχη ομερτά τους και να αναφερθούν στις κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής.

Επειδή ήρθαν αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη για αυτούς εικόνα, ανθρώπους δηλαδή να προσέρχονται σε μια διανομή τροφίμων, καθώς δεν διαθέτουν τα προς το ζην και να πραγματοποιείται αυτή η μαζική διανομή με τεράστια συμμετοχή, αλλά με απόλυτη πειθαρχία και τάξη, προσπάθησαν να λασπολογήσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και την δράση του με κάθε τρόπο. Στην προσπάθειά τους αυτή, το κανάλι των Megaλων συμφερόντων ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας και το ρεπορτάζ του με ζωντανή σύνδεση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ήταν πράγματι μια ιλαροτραγωδία, ένα μνημείο καθεστωτικής προπαγάνδας που δεν περιείχε ψήγμα αντικειμενικότητας, δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά και κοινής λογικής. Παραθέτουμε δίχως περαιτέρω σχόλια το ρεπορτάζ για τα... πανηγύρια που έφτασε σε σημείο να κάνει λόγο για Χρυσαυγίτες με σιδηρολοστούς!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Το καθεστωτικό ΒΗΜΑ του βαθύπλουτου Ψυχάρη υβρίζει τους φτωχούς Έλληνες που συμμετείχαν στη διανομή


Ένα από τα βασικότερα στηρίγματα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ), ήταν από τους βασικότερους ξεσαλωμένους και λυσσασμένους υβριστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τη διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες, την Τετάρτη 24 Ιουλίου. Τόσο η ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος» όσο και η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» παρήγαγαν τόνους λάσπης, τους οποίους στη συνέχεια εκτόξευσαν κατά ριπάς.
Ειδικά η.....

Defencenet: Ενισχυμένη η Χρυσή Αυγή από την απαγόρευση - Ομολογία κυβερνητικής αποτυχίας


Την αποτυχία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της κοινωνίας που δίνουν τη μάχη της καθημερινής επιβίωσης και τη μεγάλη-θετική απήχηση που έχει στους Έλληνες ο Λαϊκός Σύνδεσμος ομολόγησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. «Φοβάμαι πώς η Χρυσή Αυγή βγήκε ενισχυμένη σε επίπεδο κόσμου, μετά το χθεσινό συσσίτιο που πραγματοποίησε», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «Mega».
Άργησαν να το καταλάβουν στην κυβέρνηση πως ενέργειες σαν και τις χθεσινές, της απαγόρευσης δηλαδή της συγκέντρωσης στην Πλατεία Αττικής για τη διανομή τροφίμων στους άπορους και.....

Τα ογλαν-ακια του Σύριζα και η Χρυσή Αυγή


Τα ογλαν-ακια του Σύριζα και η Χρυσή Αυγή

Εδόθη στη δημοσιότητα το κείμενο της πολιτικής απόφασης του ιδρυτικού συνεδρίου της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ των άλλων, υπάρχει ξεχωριστό κεφάλαιο για την Χρυσή Αυγή, όπου το συνονθύλευμα υιοθετεί πλέον και επισήμως τις κουκουλοφόρες αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες και τους «ένοπλους συντρόφους» (τέτοιοι συγκροτούν τις «αντιφασιστικές επιτροπές» και τις «επιτροπές περιφρούρησης»), προαναγγέλλοντας  αντισυγκεντρώσεις, τραμπουκισμούς  κι .....

Συγκλονιστικές δηλώσεις Ελλήνων πολιτών από το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής

Δείτε το βίντεο...

Δημοσκόπηση σοκ για την μεταπολίτευση: 4% εμπιστεύεται τα «συνταγματικά» πολιτικά κόμματα


Δημοσκόπηση σοκ για την μεταπολίτευση: 4% εμπιστεύεται τα «συνταγματικά» πολιτικά κόμματα

Το καλύτερο «δώρο» για τα τριακοστά ένατα (39) γενέθλια της μεταπολίτευσης αποτελεί η δημοσίευση κοινοτικής δημοσκόπησης, η οποία διενεργήθηκε στα κράτη της ΕΕ την άνοιξη, στην Ελλάδα την περίοδο 11-25 Μαΐου, με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά, ειδικά σ’ ότι αφορά την Χώρα μας.
Σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο: 90% των Ελλήνων «τείνουν να μην εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους», ενώ ανάλογη άποψη για το Κοινοβούλιο της Χώρας έχει το 89% των συμπατριωτών μας.  Στα πολιτικά κόμματα της Χώρας έχουν εμπιστοσύνη μόνο το 4% των Ελλήνων, ενώ την Ε.Ε. δεν εμπιστεύονται το 80%.  Επίσης, το.....

Ο Ηλίας Παναγιώταρος για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές: "Πολεμάτε τους πυλώνες του Έθνους...Τους Έλληνες και την Ορθοδοξία"

Εκπληκτικός Ηλίας Παναγιώταρος...

Ρεπορτάζ του ALPHA για το "τάπωμα" Ζαρούλια - Παναγιώταρου στον κομμουνιστή Δραγασάκη και τη χθεσινή διναομή τροφίμων

Δείτε το βίντεο

(Δε σχολιάζουμε τα λεγόμενα του Μάνεση βεβαίως που έκανε καριέρα προ 20ετίας ως...ρεπόρτερ - καταδότης των Εθνικιστών)