Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2011

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!

Στις "προτάσεις για έξοδο από την κρίση",πέρα από τις γνωστές αρλούμπες περί κατάργησης των ενσήμων, ευρωδραχμής, ιδιωτικών πανεπιστημίων κλπ (οι μόνες που κινούνται στη σωστή κατεύθυνση είναι αυτές για τους Δημοσίους Υπαλλήλους), υπάρχει κάτι που πρέπει να προβληματίσει κάθε νοήμονα Έλληνα,ανεξαρτήτως κομματικής / ιδεολογικής τοποθέτησης:

Κατάργηση πόθεν έσχες.

Η συνέχεια στο hellas-orthodoxy.blogspot.com

ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΣΗΦΟΥΝΑΚΕΙΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.


 Σε όλες τις χώρες του κόσμου εκτός των τριτοκοσμικών, τα κυβερνώντα κόμματα εκλέγονται και ενεργούν με βάσει τα προγράμματα που καταθέτουν προεκλογικά στους πολίτες ως προς την διακυβέρνηση της χώρας τους. Στην Ελλάδα σχεδόν ποτέ κανένα κόμμα δεν κέρδισε τις εκλογές τηρώντας και υλοποιώντας μετεκλογικά κατά γράμμα το προεκλογικό τους πρόγραμμα.
Ειδικά η σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ επί της ουσίας υφάρπαξε την ψήφο του Ελληνικού λαού, διακηρύσσοντας πριν από τις εκλογές του 2009 πως «λεφτά υπάρχουν» για τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους και ακολούθως οδήγησε την χώρα και τον λαό της στην πλήρη εξαθλίωση με την υπαγωγή της στο ΔΝΤ των διεθνών τοκογλύφων και κερδοσκόπων. Δυστυχώς όμως, αυτή η Κυβέρνηση δεν διδάχθηκε τίποτε
από την αποτυχία εφαρμογής του μνημονίου ένα χρόνο τώρα και ψήφισε προ ημερών το μεσοπρόθεσμο οικονομικό πρόγραμμα 2012-2014 με την ίδια ακριβώς λογική.
Έτσι, ο αγανακτισμένος Ελληνικός λαός έγινε....

ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ...ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Θα τολμήσει να το ζητήσει έστω ένας πολιτικός;

Είναι τουλάχιστον...περίεργο και άκρως προκλητικό,την ώρα που γίνεται οργανωμένος πόλεμος στην Ορθόδοξη Εκκλησία για να "αξιοποιηθεί" (σωστή μετάφραση:ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ) η περιουσία της,κανείς να μη λέει κουβέντα για τα περιουσιακά στοιχεία του επίσημου οργάνου των εν Ελλάδι Εβραίων,δηλαδή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (Κ.Ι.Σ)!

Από αυτό εδώ το ιστολόγιο,πρώτοι αποκαλύψαμε ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της είσπραξης φόρων (!!!) από τα μέλη τους,που προβλέπεται μάλιστα από σχετικό ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ (εικόνα δεξιά)!

Πρόκειται φυσικά για κάτι πρωτοφανές:Το ίδιο το Κράτος να μεριμνά με Νόμο για τις δραστηριότητες ενός "απλού Συλλόγου",όπως λένε ότι είναι στο Κ.Ι.Σ!

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι προβλέπει το περίφημο Προεδρικό Διάταγμα 182 του 1978,με το οποίο παρέχονται ΕΠΙΣΗΜΩΣ δικαιοδοσίες φοροεισπράκτορα (!!!) στο Κ.Ι.Σ!

Γι'αυτή την αποκάλυψη,δεχτήκαμε....

“Να Μη Ζούμε Με Ψέματα” (Σολζενίτσιν 1974)

Ένα κείμενο του Ρώσου Αλεξάντερ Σολζενίτσιν (1918-2008), γραμμένο το 1974, για την δυνατότητα αντίδρασης στο κομμουνιστικό καθεστώς της ΕΣΣΔ. Μοιάζει τρομακτικά επίκαιρο – σαν γραμμένο για το καπιταλιστικό καθεστώς που βιώνουμε σήμερα στην πατρίδα μας.
Άλλοτε δε τολμούσαμε μήτε καν να ψιθυρίσουμε. Τώρα πια γράφουμε, διαβάζουμε κι όταν τύχει να βρεθούμε σε κανένα καπνιστήριο ή σε άλλο δημόσιο χώρο, αρχίζουμε να παραπονιόμαστε με τη ψυχή μας: Τί βλακείες κάναν εκείνοι και που πάνε να μας μπλέξουνε. Κι οι περιττές ξιπασιές για τα διαστημικά επιτεύγματα, ενώ στα ρημαγμένα σπίτια μας βασιλεύει ο κίνδυνος, η φτώχεια, η αμάθεια κι η στήριξη μακρινών αγρίων καθεστώτων, η υποκίνηση εμφυλίων πολέμων. Σε περίπτωση πολέμου, θα...

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ BLOGGERS ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Προδότες η ώρα σας φτάνει...


Δέν ἔχεις Ὄλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Ὄσσα,
ραγιάδες ἔχεις μάνα γῆ, σκυφτούς γιά τό χαράτσι,
κούφιοι καί ὀκνοί καταφρονᾶν τή θεία τραχειά σου γλῶσσα,
τῶν Εὐρωπαίων περίγελα καί τῶν ἀρχαίων παλιάτσοι ...;
Καί δημοκόποι Κλέωνες καί λογοκόποι Ζωίλοι,
καί Μαμμωνάδες βάρβαροι,καί χαύνοι λεβαντίνοι,
λύκοι ὦ κοπάδια οἱ πιστικοί καί ψωριασμένοι οἱ σκύλοι
κι οἱ χαροκόποι ἀδιάντροποι καί πόρνη ἡ Ρωμιοσύνη
!

 
Κωστῆς Παλαμᾶς

Όλα τα μέσα θα χρησιμοποιηθούν για να φύγουν οι εφιάλτες από τη χώρα μας

Οι Ταφόπλακες της Ανθρωπότητας;

Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, εικόνα 1, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το «Αμερικάνικο Στόουνχετζ», ένας τίτλος που έχει επίσης αποδοθεί κατά καιρούς σε μια σειρά από άλλες κατασκευές.

Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής:
 Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά. Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν είκοσι μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά.

Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως...

Ο Παπουτσής, η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” και η βία


Το κύριο άρθρο στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” της Τετάρτης 6 Ιουλίου 2011 είχε τίτλο “Όχι στη βία” και αναφερότανε στα όσα είπε ο Χρήστος Παπουτσής αρμόδιος υπουργός για την δημόσια τάξη στην Βουλή για τα κρούσματα της  βίας.
Γράφει μάλιστα στο άρθρο ότι δήλωσε ότι “Είμαι ενάντια στην βία από όπου κι αν προέρχεται και η βία γεννά βία”. Σοβαρώς κύριε Παπουτσή; Εσείς δεν είσασταν που δίνατε συγχαρητήρια στην Αστυνομία που επιτέθηκε αναίτια σε Εθνικιστές και απλούς πολίτες χωρίς να υπάρχει λόγος στην πλατεία του Αγίου Πανελεήμονα και που έφθασαν μέχρι του σημείου να σπάσουν την πόρτα της Εκκλησίας και να ρίξουν δακρυγόνα μέσα στο Ναό; Τότε δώσατε συγχαρητήρια… στους αστυνομικούς και δεν τιμωρήθηκε κανείς για τους κρατικούς βανδαλισμούς!
Όσο για αυτό που είπατε “μακριά τα χέρια από την γυναίκα μου και το παιδί μου” απόλυτα σεβαστό. Πλην όμως υπάρχει μια ιστοσελίδα, την οποία...

Η απίστευτη Τουρκολαγνεία του “Τηλεθεατή”

Καλά το πάνε το παιχνιδάκι με την τούρκικη προσφορά του “Τηλεθεατή”. Οταν το πρωτοείδα δεν πίστευα στα μάτια μου. Το γεγονός ότι ολόκληρη η…
τηλεόραση έχει κατακλυστεί από τις τούρκικες σειρές είναι παλιά ιστορία. Αλλά το κακό έχει παραγίνει.
Και δεν είμαι ούτε εθνικιστής(γιατί που είναι το κακό...τιμητικό είναι να ειναι κανείς ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ), ούτε κάτι άλλο. Απλός πολίτης είμαι… Αλλά ένιωσα ένα...

Τι ζητούν οι οργανώσεις των Μακεδόνων από τον νέο ΥΠΕΞ Σταύρο Λαμπρινίδη

Αξιότιμον Κον Σ. Λαμπρινίδη
Υπουργό Εξωτερικών Ελλάδος 6-28-2011
Αξιότιμε Κε Υπουργέ!
Αρχικώς θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την καινούργια σας θέση του Υπουργού Εξωτερικών.
Ευελπιστούμε και ευχόμαστε …
η τόσο νευραλγικής σημασίας θέση σας, να αξιοποιηθεί ανάλογα, για να έχουμε τα προσδοκούμενα αποτελέσματα μιας δυναμικής και σταθερής Εξωτερικής Πολιτικής, ιδιαίτερα στα κρίσιμα Εθνικά μας θέματα.
Σχετικά με την ανέγερση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κεντρική πλατεία των Σκοπίων, καθώς επίσης του αγάλματος του Βασιλέως Φιλίππου Β’ νωρίτερα στην κεντρική πλατεία του Μοναστηρίου [Βίτολα], μας βρίσκει όλους τους Έλληνας της διασποράς και ιδιαίτερα εμάς τους Μακεδόνας, τελείως αντίθετους και φοβερά εξοργισμένους.
Αυτή η φοβερή πρόκληση,

MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ,Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

Tυχαία η έκθεση Ρακιντζή για τις εφορίες τώρα...;



Tα καλύτερα έρχονται.....Επειδή θέλουν να φέρουν τους τύπους που θα είναι φοροεισπράκτορες έχουν από το πρωί τα "ανεξάρτητα κανάλια" και ο "ανεξάρτητος inspector" που καταγγέλουν ως ανίκανες τις Εφορίες....Το ότι δεν πληρώνονται όπως πρίν είναι αποτέλεσμα των Μνημονίων και όχι της ανικανότητας των εφοριακών....Οι άνθρωποι είναι μάστορες στη Προπαγάνδα....!!

Καλή λευτεριά!!!!

Σήμερα όλα τα κόμματα στηρίζονται στο «Διαίρει και Βασίλευε»….
Και προτιμούν να μαλώνουν μεταξύ τους από το καθαρίσουν τις βρωμιές τους και απλά ρίχνουν τις ευθύνες στον κόσμο….
Αξίζει όμως να ασχολούμαστε με αυτά;
Σίγουρα όχι…. Αλλά από το να δω ακόμα μία φορά τα δεδομένα μέσα από την τραγική πλευρά τους είπα να κάνω μία προσπάθεια να τα δω και από την κωμικοτραγική τους…
Ίσως έτσι μειωθούν ακόμα λίγο στα μάτια του κάθε βασανισμένου Έλληνα και πάρει απόφαση ότι τα κόμματα είναι ο μοχλός διατήρησης των βασάνων του και αποφασίσει να κόψει κάθε παρτίδα με αυτά….. ακόμα και αν αυτό γίνει  με κωμικοτραγικό τρόπο…
Ας εξετάσουμε  λοιπόν τα κόμματα που σήμερα μας κρατούν  διαιρεμένους….

Παιχνίδι εντυπώσεων από ΕΦΕΤ & LIDL, η παραπλάνηση?

Γιατί κ.Νύχα δεν ενημερώσατε τα θύματα να επιστρέψουν τον μολυσμένο κιμά, και να πάρουν πίσω τα λεφτά τους?
Είναι απίστευτες οι αντιδράσεις κυρίως από καταναλωτές που θεωρούν ότι εξαπατήθηκαν από τους "πρωταγωνιστές" του τίτλου.
Όταν κουτοπόνηρα ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε βραδιάτικα στο τέλος της εβδομάδας τον...

Η προδοσία των νεοταξιτών, ανθελλήνων του ΠΑΣΟΚ και του Σαεντολόγου Σηφουνάκη συνεχίζεται...

Σύμφωνα με...