Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2011

ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ, ανθέλληνες, δηλωμένοι νεοταξίτες: Έλενα Παναρίτη: «Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικάνα.»


http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110329/engine/2009101401678_112187359_type11585.jpgΈλενα Παναρίτη, εκπρόσωπος του Έθνους στη Βουλή των Ελλήνων με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, στην Guardian:

Ο πλέον αδιάβλητος διαγωνισμός πρόσληψης 150 ατόμων απ΄την Αννούλα έγινε σήμερα... οι ενδιαφερόμενοι διαγωνίστηκαν απ' τα σπίτια τους!!!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrShbrg_DW1VUcWyKpYpfSTm6teU0CwTb5oqywEdQJ3aLLBX66g9W3F-gHcNPd3OoMLRXC5WLVPEZCLcri2mQYCC-WU0rkyjqoDADN26FRTXY2vjAy7mi2Hi6Sls7L2LVIcxfLPUGWKxgJ/s1600/diam.jpghttp://www.inprecor.gr/wp-content/uploads/2011/07/%CE%99%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%BF%CE%9D%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1_060711.jpgΣήμερα έγινε ο πιο αδιάβλητος διαγωνισμός (η πρώτη φάση) που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της χώρας και όλα τα παπαγαλάκια που επί ΝΔ μας είχαν ζαλίσει με τη "γαλάζια συνέντευξη" έχουν καταπιεί τις γλώσσες τους και δεν είπαν τίποτα!!! Το Ινστιτούτο Νεολαίας (έχει ενταχθεί στη λίστα των υπό κατάργηση/συγχώνευση οργανισμών της Αντιπροεδρίας της κυβέρνησης... αλλά αυτό είναι το λιγότερο), που είναι εποπτευόμενος φορέας από την Α. Διαμαντοπούλου και διαχειρίζεται τα ευρωπαϊκά κονδύλια για την αναβάθμιση και τη στήριξη της Νεανικής Επιχειρηματικότητας αποφάσισε να προσλάβει 150 στελέχη και υπαλλήλους. Οι αιτήσεις έγιναν ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του Ινστιτούτου Νεολαίας (www.ify.gr ), και επελέγησαν όσοι πληρούσαν τα τυπικά προσόντα (ηλικία, πτυχίο κ.λπ). Σήμερα λοιπόν έγινε ο διαγωνισμός δεξιοτήτων. Ως εδώ όλα καλά αν και δεν υπήρχαν αντικειμενικά κριτήρια (όπως μόρια από βαθμό πτυχίου κ.λπ)... μέχρι να μάθουμε πως έγινε ο διαγωνισμός:

Ο διαγωνισμός ήταν ένα τεστ "τριγωνομετρίας" με μερικά μαθηματικά προβλήματα σαν τις "σπαζοκεφαλιές" που διαβάζουμε στα σταυρόλεξα... άντε να το καταπιούμε κι αυτό.

Αυτό όμως που κάνει τον διαγωνισμό μοναδικό στην ιστορία της Ελλάδας είναι ότι ...

Σςςςς... Η Ελλάδα κοιμάται και η Άγκυρα "ισλαμοποιεί" τη Θράκη.. Κρέμαλες έρχονται προδότες

Η δράση των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας μέσα στο Ελληνικό έδαφος -και ιδιαίτερα στη Θράκη- είναι γνωστή και πάρα πολλές φορές έχει καταγγελθεί. Το τελευταίο διάστημα, όμως, αυτή η δράση έχει ξεφύγει κατά πολύ, αφού η δραστηριότητα των πρακτόρων είναι πλέον φανερή και έχει επεκταθεί στην σωρηδόν στρατολόγηση Ελλήνων μουσουλμάνων νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατορθώσαμε να διασταυρώσουμε, έχουν δημιουργηθεί πυρήνες μουσουλμάνων σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Η μεγαλύτερη δραστηριότητα των μουσουλμανικών – ισλαμικών αυτών πυρήνων συναντάται σε Ελληνικά Πανεπιστήμια και ιδιαίτερα στις φοιτητικές εστίες, όπου οι πράκτορες της Άγκυρας κατορθώνουν να δημιουργούν χώρους συνάθροισης και εκπαίδευσης (περί του Ισλάμ) των νεαρών Ελλήνων μουσουλμάνων.

Οι πληροφορίες μας αναφέρονται με ιδιαίτερη έμφαση στην...

Επενδυτικό fund με τον Δ. Μηλιάκο στοχεύουν στην εξαγορά της τράπεζας Proton bank.

30/07/11
 ...............................Ρόλο κλειδί πάντως για την Proton bank θα διαδραματίσει και το επενδυτικό σχήμα που ενδιαφέρεται για την τράπεζα. Ένα fund στο οποίο συμμετέχει ο Δ. Μηλιάκος ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ Bank ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξυγιάνει πλήρως την Proton bank και να δημιουργήσει προοπτικές ανάπτυξης….

01/08/11
 
Γιατί το fund με τον Μηλιάκο αποτελεί την καλύτερη λύση; – Τι σχεδιάζει ο Λαυρεντιάδης;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης αποφάσισε να αποχωρήσει από όλες του τις δραστηριότητες στην Ελλάδα.
Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η Proton bank στην οποία συμμετέχει με ποσοστό 15% άμεσα και με ένα επιπλέον 8% έμμεσα.
Περί τον Μάιο μήνα ξεκινούν...

Άλλη μια εθνοπροδοτική κίνηση από το νεοταξικό Πα.Σο.Κ.: Η Αγροτική Τράπεζα βγάζει στο σφυρί την ΣΕΚΑΠ

Τα πάντα είναι χρήμα για τους τραπεζίτες. Και αυτή η αντίληψη δεν αλλάζει ούτε ακόμη και όταν η διαχείριση μίας τράπεζας είναι κρατική... Αυτό, τουλάχιστον, αντιλαμβάνεται και ο πλέον μη ενήμερος, από τη στιγμή που η ΑΤΕ αποφάσισε να πουλήσει την ΣΕΚΑΠ...!

Φυσικά, η ευθύνη της απόφασης αυτής δεν ανήκει καθ' ολοκληρίαν στην διοίκηση της τράπεζας της Ελλάδας, αλλά βαραίνει στο μέγιστο βαθμό την κυβέρνηση Παπανδρέου και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος μπορεί να μιλάει για ανάπτυξη, αλλά τα "έργα" του αποδεικνύουν με τον χειρότερο τρόπο πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το ξεπούλημα. Το ξεπούλημα, μάλιστα, μίας καπνοβιομηχανίας και ιδιαίτερα της ΣΕΚΑΠ, δημιουργεί μείζον ζήτημα για τις...

Μαροκινός απείλησε αρχιφύλακα ότι θα τον στείλει δυσμενή μετάθεση με βίσμα τον …Αλαβάνο! Η κυβέρνηση τα κατάφερε και Πασοκοποίησε τους μετανάστες!!


Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετείχε τη νύχτα της 25ης Ιουλίου σε προσαγωγή τριών Μαροκινών στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλλει σημεία και τέρατα σε ενυπόγραφη αναφορά του προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., προς τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Σύμφωνα με το έγγραφο, ένας από τους προσαχθέντες που συστήθηκε ως «πρόεδρος των Μαροκινών στην Αθήνα» απείλησε αστυνομικά όργανα ότι «θα τους στείλει στη Σκύρο», επικαλούμενος «άκρες» με τον Αλέκο Αλαβάνο.
Στις φοβέρες προς τους αστυνομικούς ο Μαροκινός επικαλέστηκε ως....

Ίων Δραγούμης: Ο πατέρας του Ελληνικού Εθνικισμού.... Ένας Μεγάλος Έλληνας

Ο Ίων Δραγούμης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου το 1878.Ήταν πολιτικός, διπλωμάτης και λογοτέχνης. Υπήρξε βασικός οργανωτής των ελληνικών κοινοτήτων κατά τον Μακεδονικό αγώνα. Συνελήφθη και εκτελέστηκε από τα βενιζελικά τάγματα στις 31 Ιουλίου του 1920.
Λίγα λόγια από το έργο του:
«Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός πατριώτης. Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να νοιώσω τον εαυτό μου άτομο. Από άνθρωπος μιας τάξης με ορισμένα συμφέροντα τάξης, γίνομαι σοσιαλιστής με την πλατιά έννοια, και θέλω μια καινούρια οικονομία της κοινωνίας μου και των άλλων κοινωνιών. Από στενός πατριώτης, γίνομαι εθνικιστής, με τη συνείδηση του έθνους μου και όλων των άλλων εθνών, γιατί οι διαφορές των εθνών πάντα θα υπάρχουν, και έχω τη συνείδησή τους και χαίρομαι που υπάρχουν αυτές οι διαφορές, που με τις αντιθέσεις τους, με τις αντιλήψεις τους, υψώνουν την ανθρώπινη συνείδηση και ενέργεια. Από άτομο γίνομαι άνθρωπος.»
«Ακουμπώντας στο έθνος μου να γίνω πιο άνθρωπος. Δεν μπορεί κανείς να...

Πούτιν προς ΗΠΑ: "Είστε παράσιτα της παγκόσμιας οικονομίας..."

Οι ΗΠΑ «παρασιτούν» εις βάρος της παγκόσμιας οικονομίας εξαιτίας του τεράστιου χρέους τους, κατήγγειλε σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με μέλη ενός φιλοκυβερνητικού κινήματος νέων, στη λίμνη Σέλιγκερ.
«Η χώρα ζει με πίστωση, πέρα από τις δυνατότητές της και εναποθέτει ένα μέρος του φορτίου της (του χρέους) στην παγκόσμια οικονομία. Παρασιτεί την παγκόσμια οικονομία χρησιμοποιώντας το μονοπώλιο του δολαρίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.
Ο συμβιβασμός που επιτεύχθηκε το βράδυ της Κυριακής για την αύξηση του ορίου του χρέους απλώς «μεταθέτει τη λήψη αποφάσεων για τη ρύθμιση του προβλήματος», προσέθεσε, χαιρετίζοντας ωστόσο «την υπευθυνότητα και την κοινή λογική» που έδειξε η Ουάσινγκτον αποφεύγοντας τη στάση πληρωμών.
«Η αμερικανική οικονομία είναι μια από τις ατμομηχανές της παγκόσμιας οικονομίας και δεν είναι καλό πράγμα να υπάρχει αδυναμία» πληρωμών», τόνισε. «Ορισμένες χώρες, όπως η Ρωσία και η Κίνα, έχουν σημαντικά αποθέματα δολαρίων αλλά το ζήτημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι ολόκληρη η οικονομία (αυτών των χωρών) θα μπορούσε να κλονιστεί», κατέληξε ο Πούτιν.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΣΤΑ "ΝΕΑ", ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ


Η παρακάτω επιστολή εστάλη στη συγκεκριμένη εφημερίδα ως προειδοποίηση και πράξη που δίνει τη δυνατότητα επανόρθωσης των συκοφαντιών εναντίον μας, που αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο:

ΥΠΟΨΙΝ
κ.Μεμή Χρήστου, Διευθυντή εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ"
κ.Ν. Λ. Παπαδόπουλου, Στέφ. Στ.Τζανάκη, Διευθυντών Σύνταξης
κ.Ευάγγ. Στ. Λαλιούτη, Αρχισυντάκτη

Κύριοι,

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ Προώθησε το! Αν ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα πέπλο φόβου έχει ξεδιπλωθεί επάνω από τα ευρωπαϊκά έθνη. Ένα κλίμα τρομοκρατήσεως των λαών ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα στην ήπειρό μας και διαχέεται από κράτος σε κράτος. Και ο στόχος του φαινομένου αυτού αποκτά σαφές ιδεολογικό στόχο. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται η ποδηγέτηση της ελεύθερης βουλήσεως των πολιτών από την συστημική τρομοκρατία που παράγει μια φαινομενικά αόρατη βιομηχανία φόβου με επιδίωξη την υποταγή συνειδήσεων.
Τώρα όμως ο τρόμος του διεθνιστικού νεοταξισμού στρέφεται ξεκάθαρα ενάντια στον Εθνικισμό για να ανακόψει την πανευρωπαϊκή άνοδό του. Η πρεμούρα της...