Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 14, 2016

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel. Σημείωσε για τους πλειστηριασμούς ότι τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας υφαρπάζουν σε εξευτελιστικές τιμές τα σπίτια των Ελλήνων, ένα μνημονιακό έγκλημα το οποίο φέρει τις υπογραφές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και των ΑΝΕΛ.
Επισήμανε ότι όταν έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία, θα επιστρέψει τα σπίτια στους ιδιοκτήτες τους.

Αναφορικά με την κατάσταση της εθνικής οικονομίας, τόνισε πως όσο υπάρχει Μνημόνιο καμία ανάκαμψη δεν μπορεί να επιτευχθεί, ούτε η αναγκαία επιστροφή στην εθνική παραγωγή.

Τέλος, για την περιβόητη συγκέντρωση «παραιτηθείτε» δήλωσε πως αν θέλει η Νέα Δημοκρατία να ρίξει την κυβέρνηση, μπορούν κάλλιστα να παραιτηθούν οι βουλευτές της για να προκαλέσουν εκλογές.

Δείτε το βίντεο...

5.000 «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ HOT SPOTS! ΖΗΛΕΥΕΤΕ;;;

Πέραν από την προώθηση της ισλαμοποίησης της χώρας –την οποία έχουν υποσχεθεί στον αφέντη Σόρος τα κομμούνια που μας κυβερνούν- γεμίζοντας την Ελλάδα με hot spots, βρίσκουν και την ευκαιρία για τακτοποίηση των «δικών τους παιδιών» (των φρικιών των Εξαρχείων, συριζαίων, ψεκασμένων, κνιτών, αριστεριστών και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»…).  

Έτσι, την πρόσληψη 5.000 «αλληλέγγυων» στα «κέντρα φιλοξενίας» προβλέπει το πρόγραμμα της συγκυβέρνησης που τίθεται σε ισχύ και περιλαμβάνει δύο φάσεις: Άμεσα θα προσληφθούν 2.500 υπέρ-σούπερ-ντούπερ «αλληλέγγυοι» στα «κέντρα φιλοξενίας» και μέχρι τα τέλη Ιουλίου πρέπει να έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους, ενώ οι υπόλοιποι 2.500 (οι «αλληλέγγυοι» Β΄ διαλογής…)...

“Χρυσαυγίτες” όλοι όσοι αντιδρούν στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση σύμφωνα με τα παπαγαλάκια της «Εφημερίδα των Συντακτών»

Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τα φίδια» δημοσιεύεται το εξής σχόλιο: «Δέκα χρυσαυγίτες βρίσκονται αυθόρμητα μαζί με τις κάμερες των καναλιών στη συνεδριάσει του δημοτικού συμβουλίου της Μυτιλήνης. Κάνουν τον γνωστό ντόρο κατά των “λαθροεισβολέων”. Ένας μάλιστα πετάει και ένα… κομμένο κεφάλι αρνιού στα πόδια του δημάρχου απειλώντας πως αν δεν μαζέψει τους πρόσφυγες από το χωριό του...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

epilogh
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πριν λίγες μέρες ψηφίστηκε στη βουλή το πολυνομοσχέδιο των 7500 σελίδων πάνω στις οποίες έγιναν και οι όποιες συζητήσεις ήταν δυνατόν να γίνουν, στα περιορισμένα χρονικά όρια που έθετε η κυβερνητική πλειοψηφία. Στο πολυνομοσχέδιο συμπεριλήφθηκαν και τα κόκκινα δάνεια και για τα οποία ακούστηκαν πολλές γνώμες, απόψεις και κριτικές από όλες τις πτέρυγες. Επακόλουθο και αναμενόμενο, όσο και αν δεν τους αρέσει, ήταν να ακουστούν και οι «φασιστικές» προτάσεις και λύσεις του Ν. Μιχαλολιάκου για το θέμα των δανείων, όπου μεταξύ άλλων πρότεινε, οι ιδιοκτήτες των οποίων οι οικίες βαίνουν προς....

Οι εθνομηδενιστές - ανθέλληνες του Μητσοτάκη και της ΝΔ: "«Ισλαμικό μνημείο η Αγιά Σοφιά εδώ και αιώνες»!


Η εθνομηδενιστική κλίκα του Μητσοτάκη: «Ισλαμικό μνημείο η Αγιά Σοφιά εδώ και αιώνες»!

Ως άξιος εκπρόσωπος του αντεθνικού κοσμοπολιτισμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης φροντίζει να έχει και τους κατάλληλους συνεργάτες, οι οποίοι δείχνουν το μίσος τους για την Ελλάδα, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της.
Ο λόγος για τον επικοινωνιακό σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και συμμετέχοντα στον πρωινό καφέ της Συγγρού Χρήστο Βαλταδώρο, ο οποίος, την ώρα που οι Τούρκοι εγείρουν αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας σε εθνικό και θρησκευτικό επίπεδο, έρχεται (ούτε λίγο ούτε πολύ) με μια...

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ «ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ»!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στο Real.gr ο υπουργός Εσωτερικών  Κουρουμπλής, για το… αγαπημένο του θέμα, δηλαδή τον νέο εκλογικό νόμο – τον οποίο χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση των γελοίων για να αλλάξει την πολιτική «ατζέντα», αποπροσανατολίζοντας τον ελληνικό λαό από τα πραγματικά του προβλήματα.
Ωστόσο – κι εδώ είναι το ενδιαφέρον της υπόθεσης- σ’ αυτή τη συνέντευξη ο Κουρουμπλής αναφέρθηκε σ’ ένα «ξεχασμένο» θέμα, που μπορεί όμως στο άμεσο μέλλον να....

Τραγική αποτυχία της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη: Εσωκομματικές συγκεντρώσεις σε άδειες καρέκλες


Τραγική αποτυχία της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη: Εσωκομματικές συγκεντρώσεις σε άδειες καρέκλες

Υποτίθεται ότι η ΝΔ βρίσκεται σε «τροχιά εξουσίας», αλλά η εικόνα της εσωκομματικής λειτουργίας της είναι ξεκάθαρα αποκαρδιωτική. Οι νομαρχιακές συνελεύσεις των τεσσάρων ΝΟΔΕ του νομού Θεσσαλονίκης ήταν παταγώδης αποτυχία για τη ΝΔ, καθώς οι αίθουσες ήταν άδειες από κόσμο.
Διαβάζοντας τις τοποθετήσεις των συνέδρων στις συναντήσεις αυτές, είναι αντιληπτή η ατμόσφαιρα δυσφορίας που επικρατεί στους οργανωμένους νεοδημοκράτες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΝΔ.
Ένα κόμμα εντελώς ανίκανο να...

ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ: ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Απόλυτη δικαίωση σε όσα έχουμε πει κατά καιρούς, αποτελεί το χθεσινό μακελειό
στο Ορλάντο των ΗΠΑ, με τους 50 νεκρούς κι άλλους τόσους τραυματίες σε «γκέι» κλαμπ – την μεγαλύτερη μαζική δολοφονία στην αμερικανική ιστορία, με δράστη ένα «προσφυγάκι» από το Αφγανιστάν, που όπως είπε ο πατέρας του είχε εξοργιστεί καθώς πριν από λίγο καιρό είδε δύο άνδρες να φιλιούνται μπροστά στη γυναίκα και τον γιο του: πως τα πρώτα θύματα των μουσουλμάνων απρόσκλητων θα είναι οι διάφοροι «αλληλέγγυοι», ήτοι κομμούνια, «γκέι», κ.λπ.! Και τελευταίους θα…