Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 07, 2014

Τράγκας: "Αν τολμάτε κάντε δίκη για τη Χρυσή Αυγή... αλλιώς θα πάρει στις επόμενες εκλογές 20%+"

Δείτε το βίντεο..

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;

ÓÕÍ.ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÅÊÐÑÏÓÙÐÏÕ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ ÐÁÍÏÕ ÓÊÏÕÑËÅÔÇ (EUROKINISSI / ÓÕÍÅÑÃÁÔÇÓ) 
Ενώ εξ’ αρχής το παρδαλό συνονθύλευμα  ΣΥΡΙΖΑ αρνείτο κάθε συζήτηση περί «συναίνεσης» για την εκλογή νέου προέδρου της (δήθεν…) δημοκρατίας, τώρα φαίνεται πως αλλάζει ρότα.
Έτσι, ο εκπρόσωπος τύπου Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στο mega, είπε ότι η συγκυβέρνηση οφείλει να ρωτήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν κάνει τις επιλογές του νέου διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος, του επιτρόπου στην Ε.Ε., αλλά και νέου προέδρου της δημοκρατίας. Δηλώνοντας επιπλέον, πως δεν αρνείται το κόμμα του, την ανάγκη συναινέσεων για την επιλογή του προέδρου, ανοίγοντας διάπλατα παράθυρο για τάτσι-μίτσι-κότσι με τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας:
«Περιμέναμε από την κυβέρνηση να καλέσει τα......

Ηλίας Κασιδιάρης και οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γ. Επιτήδειος και Γ. Φουντούλης, τορπιλίζουν το καθεστώς: "Ο Μουρούτης και πολλοί δεξιοί προσπάθησαν να μας προσεγγίσουν αλλά.... έφαγαν άκυρο γιατί δεν είμαστε Ανθέλληνες"

Η. Κασιδιάρης: "Η Χρυσή Αυγή με το Σαμαρά θα τα βρει μόλις πάει φυλακή για προδοσία εναντίον της Ελλάδος και του Συντάγματος"

"Ο Μουρούτης με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έστελνε συνεχώς e-mail"

Γ. Επιτήδειος: "Είμαι Εθνικιστής και η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα που εφαρμόζει τις Ιδέες του Εθνικισμού"

Γ. Φουντούλης: "Θα αγωνιστώ για τα παιδιά που έδωσαν το αίμα τους για την Ελλάδα και για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής"

Δείτε το βίντεο...

Ο Παπαδημούλης "καρφώνει" την επερχόμενη συγκυβέρνηση: "Να καλέσει ο Σαμαράς τον Τσίπρα... Θα συνεννοηθούν"

Συνέντευξη την Real News δίνει ο εκπρόσωπος τύπου των social media του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης και μιλά όπως αναμενόταν για τη μελλοντική συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο περίεργο και να σας ακούγεται, όλο και περισσότερα μεγαλοστελέχη των δύο παρατάξεων προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για τη μελλοντική κυβέρνηση 'εθνικής σωτηρίας', με κόρμο το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Σας μεταφέρουμε λοιπόν ακριβώς τα λόγια του σχετικά με το ενδεχόμενο "συνεννόησης" ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για το μείζον ζήτημα του "ελληνικού χρέους":

"Ας καλέσει ο πρωθυπουργός τον Αλέξη Τσίπρα για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Ο Τσίπρας, παρά τις ,....

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Η νίκη των Ευρωπαίων Εθνικιστών καθιστά αμφίβολη την παγκοσμιοποίηση

Γράφει ο Αντίοχος.

Γέλασαν και κορόιδεψαν κάποιες κάργιες (που σφουγγαρίζουν τις σκάλες της πιάτσας Συγγρού με τη… γλώσσα), το δημοσίευμά μας, για την κουβέντα που έγινε στη σατανική Λέσχη Μπίλντενμπεργκ για την Χρυσή Αυγή.

Ας ανοίξουν τα μάτια τους τα γίδια της Συγγρού, να διαβάσουν τι έγραψε σχετικά ο αρθρογράφος της Russia Today Ντάνιελ Εστουλίν (ο οποίος ασχολείται πολλά έτη με τα της Λέσχης…), για το τι πραγματικά συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες του ξενοδοχείου:

«Όσο και αν φαίνεται παράξενο στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και το θέμα της ανόδου των εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη σε...

Kontra news: Το συνεχιζόμενο λάθος κατά της Χρυσής Αυγής

Η αποκαλυπτική εφημερίδα Kontra News σε κεντρικό άρθρο με τίτλο «Ανησυχούμε» που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα καταδεικνύει τα λάθη και τις αδικίες που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

"Ανησυχούμε, ανησυχούμε πάρα πολύ, γιατί δεν μας αρέσει όλη αυτή η «ιστορία» με τη Χρυσή Αυγή.. Γιατί πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι τη δημιούργησαν και γιατί τη δημιούργησαν με τόσο πολύ φανατισμό.

Ανησυχούμε, γιατί δεν καταλαβαίνουμε γιατί από την αρχή οι Χρυσαγίτες ήταν...

Πισώπλατη μαχαιριά στην Ελλάδα: Το συμβούλιο της Ευρώπης ζήτησε να αναγνωριστεί ως τουρκική η μειονότητα!


Πισώπλατη μαχαιριά στην Ελλάδα: Το συμβούλιο της Ευρώπης ζήτησε να αναγνωριστεί ως τουρκική η μειονότητα!

Με μια απόφαση η οποία θέτει το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης σε νέα βάση και η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα ίσχυαν μέχρι τώρα και αποδεχόμενη πλήρως τις θέσεις της Άγκυρας η  Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης υιοθέτησε ενδιάμεσο ψήφισμα (Interim Resolution), με το οποίο καλεί τις ελληνικές Αρχές, να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις του "Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" ζητώντας ουσιαστικά την αναγνώριση ως τουρκικής της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.
Η επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης θεωρείται ως το....

Άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: "Η μεγάλη απορία του Ρασκόλνικωφ"

Εκλογές 2014: Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, η τηλεχούντα και η περίφημη «σταθερότητα» του ραγιαδισμού

«Όσα βουνά κι αν ανεβείτε,
απ’ τις κορφές τους θ’ αγναντεύετε άλλες κορφές
ψηλότερες, μιαν άλλη πλάση ξελογιάστρα.
Και την κορφή σα φτάστε την κατάψηλη,
πάλε θα καταλάβετε πως βρίσκεστε
σαν πρώτα κάτω απ’ όλα τα άστρα».
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Οι εκλογές τέλειωσαν και ανέδειξαν, παρ’ όλη την εναντίον της πολύπλευρη πολεμική, την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Η Χρυσή Αυγή επίσης ήταν το κόμμα με την μεγαλύτερη άνοδο τόσο σε ποσοστά, όσο και σε απόλυτο αριθμό ψήφων. Δεν ήταν, όμως, αυτή η μοναδική της πρωτιά. Ήταν συντριπτικά πρώτη με αρκετές δεκάδες χιλιάδες ψήφων στα ΑΚΥΡΑ ψηφοδέλτια. Τα οποία άκυρα ψηφοδέλτια στις εκλογές αυτές ήταν… 158.622 (!) όταν στις προηγούμενες ευρωεκλογές ήταν μόλις 35.961. Για το τι συνέβη τα συμπεράσματα δικά σας…
Σχετικά με το εν γένει αποτέλεσμα των εκλογών τελικώς το «μπλοκ εξουσίας» Σαμαρά, Βενιζέλου και τηλεχούντας θα μπορούσε να πει κανείς ότι......

Συνελήφθησαν 15 και αναζητούνται άλλοι 10 ΓΥΦΤΟΙ - όπως λέει ο λαός - ή "Ρομά" -όπως λένε τα ΜΜΕ και οι αριστεροί - για πάνω από 100 ληστείες... Σύμπτωση ή "χάρισμα";!

tsigganoi-symploki__article
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έλληνα ξέφυγε από την κατεστημένη προπαγάνδα και δες τον τρόπο ζωής και την συμπεριφορά όλων των... φυλών. Ίδιος με ελάχιστες εξαιρέσεις και πανομοιότυπος με παραλλαγές. Γεννιούνται έτσι. Δεν είναι "ρατσισμός". Είναι απλή παρατήρηση.
 
Ληστοσυμμορία νεαρών «ευπαθών» που λήστευαν διερχόμενους οδηγούς στον Ασπρόπυργο εξάρθρωσε η αστυνομία, συλλαμβάνοντας 15 από δαύτους, ηλικίας από 15 έως 22 χρόνων ενώ αναζητούνται άλλα 10 άτομα.
Ο τρόπος δράσης τους ήταν ο εξής: δύο ή περισσότερα μέλη της σπείρας σταματούσαν τα οχήματα, είτε στήνοντας εμπόδια στο δρόμο, είτε προσποιούμενοι καυγά, είτε προσεγγίζοντας την πόρτα του διερχόμενου οδηγού, προφασιζόμενοι ότι θέλουν να ρωτήσουν κάτι ή για να ζητήσουν αναπτήρα. 
Ταυτόχρονα άλλα 2 ή περισσότερα άτομα πλησίαζαν από......

Μπαλτάκος: "Ουρά" κάνουν οι Νεοδημοκράτες για να προσεγγίσουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής...


Επιβεβαίωσε ο Μπαλτάκος: Ουρά κάναν οι Νεοδημοκράτες για να προσεγγίσουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Μετά τις συγκλονιστικές ομιλίες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, του Γιάννη Λαγού και του Χρήστου Παππά και τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, το σαθρό σύστημα και τα παπαγαλάκια του αρκέστηκε απλά να διαψεύσει τις... αθλιότητες των Χρυσαυγιτών.
Δεν έχουν περάσει όμως δύο ημέρες και ήδη έχουν επιβεβαιωθεί όλα όσα κατήγγειλαν οι παράνομα προφυλακισμένοι Συναγωνιστές από το βήμα της Βουλής.
Στην αρχή ήταν ο Μουρούτης, μετά η Ασημακοπούλου και τώρα ο Τάκης Μπαλτάκος.
Ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, που ευτυχώς για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη είναι λαλίστατος, με συνέντευξή του στην .....

ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ

eam_ert_600_375_-1520156781
Γράφει ο Αθανάσιος.

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο, κάποιου Δημήτρη Ψαρρά, ανέγνωσα χθες στην εμετική ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος του, νεόκοπου υποτακτικού των διεθνών τοκογλύφων, Τσίπρα.
http://left.gr/news/oi-stratigoi-toy-fylakismenoy-arhigoy
Οι πολυσυλλεκτικοί αμερικανοκομμουνιστές του  ΣΥΡΙΖΑ “ενοχλήθηκαν” από το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να.....

Η Κάθαρση του Έθνους

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος. 

Ο Αγών τού Ελληνικού Έθνους είναι διμέτωπος, εθνικός και ενωτικός. Εναντίον τού ψευτορωμέϊκου κράτους που δίδει γη και ύδωρ σε Νεοταξίτες, Τούρκους και λοιπούς δορυφόρους, συντηρώντας τα συστημικά κόμματα ως διασπαστές των Ελλήνων. Και εναντίον ψευτοσυμμάχων και βαρβάρων. 
Δεν υπάρχουν πλέον διλήμματα. Έχουμε ένα κράτος ανύπαρκτο που ωθείται ως εχθρός ενάντια στο Έθνος. Ένα κράτος φάντασμα που δολοφονεί τον λαό, την Τιμή και την Γη του. Με μια προσποιητή αντιπολίτευση που ζητάει τάχα εκλογές και λαϊκή βούληση σε μια προσυμφωνημένα νοθευμένη Πολιτεία, σαν τις ψήφους που αφαιρέθηκαν στις τελευταίες εκλογές από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να δοθούν σε ανύπαρκτα πολιτικά σχήματα. 
Όμως υπάρχουν και άλλες, χειρότερες νοθείες. Υπάρχει η....