Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 08, 2014

Με «δεξιό λόγο» προσπαθεί μάταια η ψοφοδεξιά να επαναπατρίσει ψηφοφόρους από την Χρυσή Αυγή

Οι πολιτικοί τσαρλατάνοι της πατριδοκάπηλης μασονοδεξιάς δέχονται συστάσεις και συμβουλές από έναν πρώην φανατικό μπολσεβίκο, τον Χ. Λαζαρίδη, ο οποίος ενόψει πιθανής προεκλογικής περιόδου προτείνει στροφή της φιλελεύθερης συμμορίας της Συγγρού στον «δεξιό λόγο».

Περί τούτου μας πληροφορεί ο καθεστωτικός «Βηματοδότης», επισημαίνοντας πως ο εν λόγω όρος ακούγεται ιδιαιτέρως τελευταία στις συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου. Τι είναι όμως αυτή η περιβόητη στροφή στον «δεξιό λόγο»; Είναι η εκλεπτυσμένη απόπειρα της πατριδοκάπηλης ΝΔ αφενός να συγκρατήσει...

Τι ΑΝΤΑΡ-CIA, τι Σαμαράςόταν αφορά την πολιτική διώξη της Χρυσής Αυγής;! Σύμπτωση;!

samaras18
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε περίπτωση μαζάνθρωπε που θεωρήσεις την ταύτιση απόψεων Σαμαρά και ANTAΡ-CIA στο θέμα της Χρυσής Αυγής τυχαίο περιστατικό τότε απλά... άλλαξε κανάλι και από MEGA δες τούρκικο σήριαλ στον ΑΝΤ1... Ραγιάς θα μείνεις.
 
Γράφει ο Αντίοχος.

Μιλώντας προ ολίγων ημερών από του βήματος της ευρωβουλής, ο θλιβερός κολαούζος της φράου Μέρκελ (και λοιπών τοκογλυφικών δυνάμεων…) φον Αντωνάκης, είπε –μεταξύ άλλων- τα εξής: «Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής διώκονται, όχι από την κυβέρνηση, αλλά από τη δικαιοσύνη, για εγκλήματα τα οποία διέπραξαν και όχι για τα πιστεύω τους».
Μιλώντας στην ακροαριστερή εφημερίδα «Εποχή» της Κυριακής, ο πολυδιαφημισμένος τελευταία από τα ΜΜΕ του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος Θανάσης Καμπαγιάννης, μέλος της ΚΕΕΡΦΑ (συνιστώσας της αναρχοκομμουνιστικής ΑΝΤΑΡCIA…) και της διαβόητης Πρωτοβουλίας δικηγόρων JailGoldenDawn (“Φυλακίστε τη Χρυσή Αυγή”), είπε –μεταξύ άλλων- και το εξής (που χρησιμοποιείται και ως τίτλος της συνέντευξης): «Η ποινική δίωξη που....

Ο ΣΥΡΙΖΑ συναινεί στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και στηρίζει τη Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου..... για να μην τους πουν "φασίστες"!


Ο Σύριζα συνένοχος στο έγκλημα της ΔΕΗ: άτακτη υποχώρηση εξαιτίας της Χρυσής Αυγής

Την περασμένη εβδομάδα, γίναμε μάρτυρες σκηνών απείρου κάλλους, με τους πασοκοθρεμμένους συνδικαλισταράδες της ΔΕΗ, που πλέον έχουν βρει καταφύγιο στη συμμορία της Κουμουνδούρου, να απειλούν με πόλεμο τη Χούντα για την απόφαση ξεπουλήματος.
Η Χρυσή Αυγή τέθηκε εξαρχής κατά της απόφασης της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, τονίζοντας την θεμελιώδη αντίθεσή της στο ξεπούλημα της ελληνικής ενέργειας και στεκόμενη στο πλευρό των τίμιων εργαζομένων της ΔΕΗ. Επί τούτου, κατέθεσε πρόταση για δημοψήφισμα με στόχο την εθνικοποίηση των ενεργειακών πηγών της χώρας, καθώς και των εταιρειών που εμπλέκονται στην εκμετάλλευσή τους. Οι βολεμένοι κομματικοί συνδικαλιστές βεβαίως, δεν έχουν το ίδιο αγνά κίνητρα: η έγνοια τους, είναι να .....

Άκυρο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων από τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής - Χαλάστηκαν τα σκοπιανά ΜΜΕ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν και μάλλον περισσότερο ενοχλήθηκαν οι εγχώριοι ανθέλληνες, αριστεράς και δεξιάς! Πλέον κάθε ανθελληνική μεθόδευση στην Ευρωβουλή θα μαθαίνεται και θα αντιμετωπίζεται.

Ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος θα εκπροσωπεί την Ελλάδα και τον Λαϊκό Σύνδεσμο στην αρμόδια Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - Εμπόδιο στα ανθελληνικά σχέδια των σκοπιανών, που ξεχνούν οριστικά το όνομα της Μακεδονίας μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην χώρα των Σκοπίων η συμμετοχή του Αντιστράτηγου ε.α. Επιτήδειου Γεώργιου, Ευρωβουλευτή με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε αντίστοιχα άρθρα τους στην ηλεκτρονική τους έκδοση οι Σκοπιανές εφημερίδες Independent και KURIR, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή του. Αντιλαμβάνονται ότι, η ένταξή τους στην ΕΕ, απομακρύνεται πλέον, όσο επιμένουν στην χρήση του ονόματος "Μακεδονία" για τον προσδιορισμό της Χώρας τους.

Η δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Ευρωπαϊκά δρώμενα και η συμμετοχή της στις αποφάσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, που επηρεάζουν άμεσα και σημαντικά την Χώρα μας σε Εθνικά θέματα...

ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ!

20090610_alexander_kosolapov_lenin_coca_cola
Γράφει ο Αντίοχος.

«Άγνωστοι έγραψαν με σπρέι Χρυσή Αυγή και σχημάτισαν ναζιστικά σύμβολα στα γραφεία του ΚΚΕ στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης», διαβάζουμε στον αστικό τύπο.
Και ως είθισται, ακολουθεί ανακοίνωση του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει θρασύδειλη επίθεση των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής. Για άλλη μια φορά φαίνεται για ποιόν δουλεύουν και ποιόν πραγματικά στοχεύουν. Από την μία υπερασπίζονται, με πείσμα, τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των μεγαλοεπιχειρηματιών και άλλων καπιταλιστών, διεκδικώντας φοροαπαλλαγές και οφέλη για όλους αυτούς, με ταυτόχρονη μείωση μισθών και δικαιωμάτων για τους εργαζόμενους. Από την άλλη προσπαθούν να....

Ψευτοδιαμάχη των προστατών των τρομοκρατών με τους απελευθερωτές των τρομοκρατών για τους γονείς των “Πυρήνων”


Ψευτοδιαμάχη των προστατών των τρομοκρατών με τους απελευθερωτές των τρομοκρατών για τους γονείς των “Πυρήνων”

Για άλλη μία φορά η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ εμπλέκονται σε μία ψευδεπίγραφη και ολότελα στημένη ψευδοδιαμάχη, με στόχο την πόλωση του πολιτικού κλίματος, προς όφελος της μελλοντικής συγκυβέρνησης ή αλλιώς του «μεγάλου συνασπισμού».
Αυτή τη φορά επίκεντρο της «κόντρας» μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ήταν το γεγονός ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκαν προσκλήσεις για τα θεωρεία της Βουλής για να μπορέσουν οι γονείς των μελών των «Πυρήνων της Φωτιάς» να παρακολουθήσουν την συζήτηση για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση.
Δεν θα ασχοληθούμε με τον πυρήνα του νομοσχεδίου, ούτε με.....

Νέα ξεφτίλα Πασόκ: Έξωση στην τοπική Τρικάλων για απλήρωτα ενοίκια


Νέα ξεφτίλα Πασόκ: Έξωση στην τοπική Τρικάλων για απλήρωτα ενοίκια

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και χρωστάει δίχως αιδώ. Έξωση στο ΠΑΣΟΚ Τρικάλων για τα απλήρωτα ενοίκια 5 μηνών!
Κακοπληρωτές και θεωρητικοί στο «φέσι» αποδεικνύονται οι πασόκοι σ' ολόκληρη την επικράτεια, καθώς δεν πληρώνουν ούτε τα ενοίκια των (άδειων έτσι κι αλλιώς) γραφείων τους. Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, η οποία «φέσωσε» την ιδιοκτήτρια των γραφείων στα οποία στεγάζεται.
Όπως διαβάζουμε σε σχετικό δημοσίευμα: «Το πράσινο «φέσι» ανάγκασε το Ειρηνοδικείο Τρικάλων να στείλει με Δικαστικό Κλητήρα της υπ' αριθμόν 301/2014 εντολή για έξωση της τοπικής Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ από το χώρο που στεγάζονται τα γραφεία της, σε κτίριο επί της οδού Χατζηδάκη. Οι οφειλές αυτές φτάνουν τα 1.400 ευρώ και αφορούν στο διάστημα Ιανουάριος - Μάιος 2014. Μάλιστα, το ποσό αυτό θα ......

ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΚΑΡΟΤΑ

5 (2)
Στα… φόρτε τους είναι αυτές τις μέρες τα «αντιρατσιστικά» φεστιβάλ της αριστεράς και της… προόδου (κανένα αντιμνημονιακό-αντικυβερνητικό θα κάνουνε τα συντρόφια;) και ως γνωστόν, δεν υπάρχει θέαμα χωρίς άρτο. Έτσι, η επίσημη ιστοσελίδα του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζει όλα τα (εξωτικά) φαγητά και τα γλυκίσματα που όπως βεβαιώνει θα έχουν ετοιμάσει «μετανάστες και πρόσφυγες από χώρες της Ασίας, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής». Διαβάστε να σας ανοίξει η… όρεξη:
«AIΓYΠTOΣ: Φαλάφελ
AΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: Μαντoύ (πουγκάκια) με κρέας ή με λαχανικά & σάλτσα γιαουρτιού, πατατόπιτα & λαχανικά
ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ: Κοτόπουλο με....

Οι αναγνώστες κράζουν "Τα ΝΕΑ" για ένα ακόμη άθλιο ρεπορτάζ εναντίον της Χρυσής Αυγής...

Όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, τα ΝΕΑ συνεχίζουν την προπαγάνδα τους εναντίον της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα.

Αυτή τη φορά δημοσιεύεται άρθρο που.... προδικάζει το τέλος της "Χρυσαυγιάδας" με τις απολογίες των Ηλία Κασιδιάρη και Νίκου Μίχου, εντός των επόμενων ημερών.
Από το κείμενο, όπου δεν αναφέρεται κανένα στοιχείο ή έστω κάποια υπόνοια για την κατηγορία που... βαραίνει τους Εθνικιστές βουλευτές, γίνεται αντιληπτό ότι ο..."παναθηναϊκάκιας" και οι ανακρίτριες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους - ανεξάρτητα από την απολογία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής - και σπεύδουν να τους... καταδικάσουν!

Ας δούμε όμως τη γνώμη των αναγνωστών για την εμετική αρθρογραφία των πρώην κολαούζων των Γερμανών κατακτηκών τη δεκαετία του 40'.

alex 
Αθλιοτητες μιας ολοφανερα χειραγωγουμενης δικαιοσυνης.Κανενας πολιτης δεν εχει πειστει γι αυτην τη.....

Πλήρης εξευτελισμός Βενιζέλου: Ψηφίστε με, για να μην δοθεί εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στην Χρυσή Αυγή!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο "πρόεδρος" του ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι η νέα πολιτική Δύναμη της Χώρας και ο ίδιος ένας θλιβερός επαίτης της ψήφου των Ελλήνων.
 
Ο εγωμανής και αλαζονικός πρόεδρος του ετοιμοθάνατου ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος που χρησιμοποιεί την θέση του ως αντιπρόεδρος της μνημονιακής συγκυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών για μικροκομματικές σκοπιμότητες και προσωπική προβολή έθεσε τους στόχους του κομματίδιου του για τις ερχόμενες εκλογές.
Στην εισαγωγική του ομιλία στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως το 8% είναι ποσοστό ανάγκης, καθόλου ικανοποιητικό για μια παράταξη όπως το ΠΑΣΟΚ. Να ενημερώσουμε τον κ. Βενιζέλο πως το 8% είναι παρά πολύ για την παράταξη που κατέστρεψε τον Λαό και την Πατρίδα και πως στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν θα έχει την τύχη της Δημάρ!
Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, το γεγονός δηλαδή πως το κόμμα της εθνικής καταστροφής εξαφανίζεται σταδιακά από τον πολιτικό χάρτη μίλησε για παράγοντες της παράταξης οι οποίοι «υπονόμευσαν την προσπάθειά μας» και ανέφερε ότι......

Περιφρονώντας τους Άθλιους


Περιφρονώντας τους Άθλιους

Βασιλικόν, καλώς ποιούντα κακώς ακούειν.
Είναι μεγαλειώδες να σε κατηγορούν ενώ κάνεις το σωστό.
Αντισθένης

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, όταν την Πατρίδα εξουσίαζαν οι προδότες του κλεφτοΠΑΣΟΚ εισάγοντας το Λαό μας στην «εκσυγχρονιστική» εποχή των δανείων, του Χρηματιστηρίου και της πολυφυλετικής «κοινωνίας των πολιτών», ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε τους Έλληνες πως κοντοζυγώνει μια σκλαβιά που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ κατά το παρελθόν. Ο Λαός μας είχε ήδη εθιστεί στο ναρκωτικό των δανείων, προσμένοντας μάταια προκοπή κι ευημερία, ενώ στην ουσία εισερχόταν αυτοβούλως στη δουλεία των τόκων. Δεν χρειάστηκε να περάσουν περισσότερες από μία δεκαετία, για ν' αρχίσει ένα σεβαστό τμήμα του Ελληνικού Λαού να αντιλαμβάνεται και να συνειδητοποιεί πως η Χρυσή Αυγή είχε προβλέψει σωστά και με δραματική ακρίβεια τα δεινά που έρχονταν. Παράλληλα όμως, ο ίδιος αυτός Λαός κατόρθωνε χάρη στη Χρυσή Αυγή, να.....