Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2014

Ο Παναγιώταρος μιλά για όλα στην εκπομπή του Στέφανου Χίου - ΒΙΝΤΕΟ

Άψογος για άλλη μια φορά ο Ηλίας Παναγιώταρος, με τους τηλεθεατές να δηλώνουν ανοιχτά: "Εμείς είμαστε μαζί σας, για να έχουμε αξιοπρέπεια".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Αποκάλυψη ΣΟΚ: Ο Τζέφρυ μαφιόζος και ο Σαμαράς τραβεστί;! - ΒΙΝΤΕΟ

Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού; Αντώνης Σαμαράς!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Η εκπομπή της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοκητικές εκλογές με τον Ηλία Παναγιώταρο - ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

"Τρέμει" ο Παναγιώταρος με τον ανύπαρκτο Κουμουτσάκο που κατέβασε η ΝΔούλα για την Περιφέρεια Αττικής. Η ψοφοδεξιά ρίχνει λευκή πετσέτα στην Αττική και ο Παναγιώταρος φαίνεται να περνά στον δεύτερο γύρο.

Στην εκπομπή σήμερα ο Παναγιώταρος θα φιλοξενήσει τον Νίκο Κούζηλο, βουλευτή και υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά. Η Χρυσή Αυγή προελαύνει και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

“Αυτές οι κάλπες θα σε βγάλουν Δήμαρχο!”: Θερμή υποδοχή της Ελληνικής Αυγής από τους εργαζομένους στον Δήμο Αθηναίων - ΒΙΝΤΕΟ

Οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" και υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" αντίστοιχα, επισκέφθηκαν χθες το αμαξοστάσιο του Δήμου Αθηναίων και είχαν εκτενή συζήτηση με τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων επιφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στους δύο Συναγωνιστές, ενδεικτικό του γεγονότος πως τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής θα σαρώσουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παρά την λάσπη των καναλιών και των φυλλάδων οι εργαζόμενοι του Δήμου...

Συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς - BINTEO

Τόνοι τροφίμων αρίστης ποιότητος, κουβέρτες, υπνόσακοι, ρουχισμός και άλλα αγαθά που είναι απαραίτητα για την διαβίωση των σεισμόπληκτων της Κεφαλλονιάς συνεχίζουν να συλλέγονται στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η αποστολή της βοήθειας θα είναι μια ανάσα για τους Έλληνες συμπολίτες μας που αφέθηκαν στο έλεος του Θεού και το μόνο που εισέπραξαν από τους κυβερνώντες ήταν...

Συντριπτικός Ηλίας Κασιδιάρης σε ακόμη μια δημοσκόπηση (tromaktiko).. 63,2% και ΝΙΚΗ από τον πρώτο γύρο στην Αθήνα

images
Μετά από την… ψυχρολουσία από τη μεγάλη (και αξιόπιστη, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν…) δημοσκόπηση του zougla.gr, ολοκληρώθηκε και η δημοσκόπηση του μεγάλου ιστολογίου tromaktiko, για τον δήμο της Αθήνας.
Στο ερώτημα «Ποιον θα θέλατε για Δήμαρχο Αθηναίων;», οι 16.596 αναγνώστες που ανταποκρίθηκαν, ψήφισαν ως εξής:

Ηλίας Κασιδιάρης 63.21%  (10,491 ψήφοι) 
Γιώργος Καμίνης....

Πάει και η «Ελιά»....την έφαγε ο Δάκος: Έκλεισε πριν καν ανοίξει το παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ!


Πάει και η «Ελιά»....την έφαγε ο Δάκος: Έκλεισε πριν καν ανοίξει το παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ!

Ένα τεράστιο φιάσκο αποδείχθηκε τελικά η υπόθεση της «Ελιάς», την οποία «έφαγε ο Δάκος». Αφού ο Ελληνικός Λαός ταλαιπωρήθηκε για αρκετούς μήνες από τα συστημικά ΜΜΕ για ένα υποτιθέμενο πολιτικό χώρο, ο οποίος θα «αναζωογονούσε» την κεντροαριστερά η ιστορία αυτή τελείωσε πριν γίνει οτιδήποτε ουσιαστικό. Οι «58» δεν αποτέλεσαν τίποτα άλλο παρά… νούμερα, τα οποία διαλύθηκαν αφού ματαιώθηκε η συνεργασία τους με το ΠΑΣΟΚ.
Οι «58» έδωσαν σαφή ΠΑΣΟΚικά στίγματα στο.....

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;

mixelakhs-slide
Γράφει ο Αντίοχος.

Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα της (πολυδιαφημισμένης) ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. και πέραν από την θορυβώδη (και εξαιρετικά πολυδάπανη…) τελετή έναρξης στο Ζάππειο, ακόμα δεν είδαμε να αναλαμβάνει η κυβέρνηση μια οποιαδήποτε πρωτοβουλία υπέρ των εθνικών μας συμφερόντων, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ή μήπως κάνουμε λάθος;
Λάθος κάνουμε! Γιατί αυτή τη στιγμή που εμείς γράφουμε κι εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, είναι σε πλήρη εξέλιξη μια… σπουδαία ελληνική πρωτοβουλία στην Ευρώπη! Πρόκειται για ένα «Σύμφωνο κατά του ρατσισμού», το οποίο προωθεί ο υπουργός Εσωτερικών Μιχελάκης!
Ιδού η…

Το καθεστώς παραδέχεται... "Στήνουμε τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Καμίνη...Το ξέρουμε ότι πατώνει στο Δήμο της Αθήνας"


Παραδοχή για «στημένες» δημοσκοπήσεις που ανυψώνουν τον Καμίνη

Το ότι υπάρχουν δημοσκοπήσεις οι οποίες διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και παρουσιάζουν ποσοστά που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια είναι κάτι γνωστό. Πολλές φορές μέχρι τώρα οι «προβλέψεις» αρκετών δημοσκοπήσεων έχουν καταρριφθεί από το αποτέλεσμα που έβγαλε η κάλπη, ασχέτως του ότι καμία εταιρεία δημοσκοπήσεων δεν είχε την αξιοπρέπεια μετά να ζητήσει συγνώμη για την στρεβλή εικόνα που έβγαλε προς το ευρύ κοινό.
Ο δημοσιογράφος Μάρκος Μουζάκης έχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στην ιστοσελίδα Newsbomb, στο οποίο υπό τον τίτλο «”Πειραγμένες” οι δημοσκοπήσεις; Α πα πα!’ είναι αποκαλυπτικός γύρω από τα «παιχνίδια» που παίζονται από κάποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων.
Αναφερόμενος σε «προβλέψεις» του παρελθόντος, οι οποίες απέτυχαν, ο Μουζάκης στη συνέχεια αναφέρει τα εξής: 
«Γιατί τα θυμήθηκα όλα αυτά;
Μα επειδή διαπιστώνω αντίστοιχα....

Makeleio: "Η Χρυσή Αυγή σαρώνει την ψοφοδεξία του Σαμαρά.... 24% έναντι 11% σε δημοσκόπηση της Βρετανικής Πρεσβείας"

Η νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της μεγάλης εταιρίας στοιχημάτων William Hill που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Χώρες της Κοινοπολιτείας έγινε στις 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου 2014 στην Ελλάδα, από μη κατονομαζόμενη εταιρία δημοσκοπήσεων, υπό την αιγίδα της Βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα, και αφορά στην πρόθεση ψήφου στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014. Τα αποτελέσματα, σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση,  είναι τα ακόλουθα:
ΣΥΡΙΖΑ 32%
Χρυσή Αυγή 24%
Νέα Δημοκρατία.....

Η ΝΔούλα δεν βρίσκει υποψήφιο Περιφερειάρχη για την Αττική ενάντια στον Παναγιώταρο - Θα στηρίξει τον Πασόκο Σγουρό!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Περίεργο... Μα, με βάση τις καθεστωτικές δημοσκοπήσεις η ΝΔούλα είναι... δεύτερη! Ή μήπως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και η ψοφοδεξιά καταποντίζεται;

Γράφει ο Αντίοχος

Οι μέρες περνούν, οι εκλογές κοντεύουν, κι ακόμα η νουδούλα η… βιτσιόζα και… καπριτσιόζα να ανακοινώσει υποψήφιο για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την περιφέρεια Αττικής!

Οι δυσκολίες για την εύρεση μιας υποψηφιότητας της προκοπής, εντοπίζονται στο δεδομένο ότι όλοι οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κόμμα της δυστυχίας των Ελλήνων αναμένεται να συντριβεί, και δεν εκφράζουν προθυμία να είναι αυτοί που θα πιάσουν τον… μουτζούρη. Κι αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το ομολογεί και το καθεστωτικό «Βήμα», σε σχετικό του ρεπορτάζ:

«Αναμφίβολα το γεγονός ότι η μάχη στην περιφέρεια Αττικής...

Η εκδίκηση του Μπομπολιστάν: Νέο αίτημα για άρση ασυλίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής για άνοιγμα διοδίων! - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αλήθεια, όταν οι αριστεροί ανοίγουν τα διόδια είναι καλά, αλλά όχι όταν τα ανοίγουν οι εθνικιστές! Οι δρόμοι ανήκουν στους Έλληνες που τους έχουν χρυσοπληρώσει πολλές φορές πάνω από το κόστος και όχι στους νταβατζήδες της διαπλοκής.

Ζητείται η άρση ασυλίας του προφυλακισμένου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα καθ΄ υπόδειξη του "εθνικού εργολάβου", επειδή άνοιξε τις μπάρες των διοδίων!

Το θέατρο του παράλογου με τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του! Πριν λίγο διέρρευσε στον ηλεκτρονικό Τύπο...