Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2016

Ο συντονιστής για την διαχείριση των “προσφύγων” Βίτσας ομολογεί: Οι λαθρομετανάστες θα μείνουν στην Ελλάδα τουλάχιστον για δύο χρόνια!


Ο συντονιστής για την διαχείριση των “προσφύγων” Βίτσας ομολογεί: Οι λαθρομετανάστες θα μείνουν στην Ελλάδα τουλάχιστον για δύο χρόνια!

Το χρονικό πλαίσιο του κατακλυσμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες έθεσε ο αναπληρωτής του Καμμένου, Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στην καπιταλιστική εφημερίδα Financial Times. Εκεί παραδέχτηκε πως όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα θα παραμείνουν τουλάχιστον για δύο χρόνια.
Διατύπωσε την ανησυχία ότι η τουρκία θα αρνηθεί να δεχθεί λαθρομετανάστες που έχουν ήδη παγιδευθεί στην Ελλάδα, γεγονός που πρέπει να θεωρείται βέβαιο, αφού το έχει δηλώσει και ο υπουργός εσωτερικών της τουρκίας. Έτσι η Ελλάδα θα είναι ένα ...

"Λεβέντικα" Ο Λεβέντης παίρνει πίσω την προεκλογική του δέσμευση για αλλαγή των βουλευτών του...Άλλος ένας ψεύτης του "συνταγματικού τόξου"

leventis
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πραγματικός "λεβέντης" ο γελωτοποιός Πρόεδρος της Ένωςη Κεντρώων. Είπε το αμίμητο "είπα μια....μ@λ@κια προεκλογικά... Τι να κάνουμε τώρα..." και θέλουμε να δούμε πόσοι ψηφοφόροι θα μείνουν στο κόμμα του γιατί από στελέχη.....δεν το βλέπουμε...

Πλησιάζει η 20η Μαρτίου και αν όλα γίνονταν όπως τα είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος Βασίλης, οι «εξαμηνίτες» βουλευτές του θα παραιτούντο υπέρ των επομένων στη λίστα. Επειδή όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί (για ευνόητους λόγους…) οι επόμενοι στη σειρά υποψήφιοι της Ένωσης Φραπέδων έστειλαν… εξώδικο στον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη, απαιτώντας να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση.
Ποια ήταν η απάντηση του φραπεδοπροέδρου; Πως ήταν.....

Πορεία παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών με όπλα στα χέρια στα Εξάρχεια - ΒΙΝΤΕΟ

anarxikoi_me_opla

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τα τάγματα εφόδου της Αριστεράς να πραγματοποιούν πορεία στα Εξάρχεια και να επιδεικνύουν τον οπλισμό που διαθέτουν. 
Οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος έχοντας πλήρη ασυλία ανέβασαν μόνοι τους και χωρίς κανένα δισταγμό τα παρακάτω πλάνα ενώ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως πρόκειται για «ενισχυμένη περιφρούρηση».
Οι συμμορίες της Αριστεράς είχαν καλέσει σε συγκέντρωση συμπαράστασης γιατί έχει ξεσπάσει άγρια διαμάχη μεταξύ των αναρχικών και "μεταναστών" για τον έλεγχο των ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων.
Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό κυκλοφορεί στο....

4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ 15.000 ΜΙΚΡΟ-ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ 1,2 ΔΙΣ. EURO ΑΠΟ ΤΟ PSI

mikroomologiouxoi-495x330

Του Ηλία Παναγιώταρου

Ο αγώνας τους έκλεισε 4 χρόνια.

4 χρόνια αγώνα για δικαίωση! Οι μικροομολογιούχοι, δεν θέλουν τίποτε άλλο, πέρα από το δίκαιο. Θέλουν τα λεφτά τους που τους έκλεψαν με  το «κούρεμα» των ομολόγων τους. Είναι χρήματα που τους ζητήθηκε να τα επενδύσουν ενώ είχε αποφασιστεί το PSI!
Οι  μικροομολογιούχοι αναμένουν μια δίκαιη απόφαση, αλλά εισέπραξαν και εισπράττουν εξαπάτηση, τόσο από τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά, όσο και από τον Τσίπρα! Δεκάδες πολιτικοί έχουν μιλήσει για....

Ο "πολιτισμός" που φέρνουν οι κάτοικοι των Hot Spot...Εγκληματική οργάνωση Πακιστανών χτυπούσε, μαχαίρωνε και λήστευε “πρόσφυγες” στους Ευζώνους Κικλίς


Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις: Εγκληματική οργάνωση Πακιστανών χτυπούσε, μαχαίρωνε και λήστευε “πρόσφυγες” στους Ευζώνους Κικλίς

Να και μια είδηση από την Ειδομένη, που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να διαβάσατε στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών, γιατί χαλάει το κλίμα της νεοταξίτικης εκστρατείας δημιουργίας κλίματος ενοχών στους Έλληνες για τα «προσφυγάκια» και δημιουργεί κλίμα φόβου στον ντόπιο πληθυσμό των περιοχών που θα εγκατασταθούν τα “hot spots”.
Δύο αιματηρές ληστείες, λοιπόν, έλαβαν χώρα στην περιοχή το περασμένο Σάββατο και την Τετάρτη, με θύματα «προσφυγάκια». Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου, «άγνωστοι» δράστες επιτέθηκαν σε επτά Πακιστανούς, από τους οποίους βούτηξαν 285 ευρώ. Οι ληστευθέντες ήταν υπάκουοι και δεν είχαν περαιτέρω συνέπειες…
Όμως, άλλοι τέσσερις Πακιστανοί που.....

ΣΑΡΑΚΟΣΤH ΤΟ ΝOΗΜΑ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕIΑΣ

kyra sarakosti
Από το αρχείο της εφημερίδας «Εμπρός»

Aρχίζει η περίοδος της Μεγάλης Τεσσα­ρακοστής, η οποία διαρκεί από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή πριν από το Σάββατο του Λα­ζάρου. Ονομάζεται «Μεγάλη» όχι λόγω της μεγάλης της διάρκειας, αλλά για να τονιστεί η σημασία της στην προετοι­μασία μας για την Μεγάλη Εβδομάδα και τη συμμετοχή μας στα πάθη και την Ανάσταση του Χριστού. Είναι ένα πνευμα­τικό ταξίδι με προορισμό την «εορτή των εορτών», την Λα­μπρή. Αρχικά, το νόημά της εκτός από αυτήν την πνευματι­κή εγρήγορση, ήταν ταυτισμένο με την προετοιμασία των κα­τηχουμένων για το βάπτισμά τους κατά τη νύκτα του Μ. Σαββάτου, στην πασχαλινή Θεία Λειτουργία.
Η λέξη νηστεία προέρχεται από το αρνητικό «νη» και το «εσθίω» και σημαίνει απέχω από την τροφή. Όταν νηστεύου­με όμως, δεν σημαίνει μόνο ότι....

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: Συνεχής μείωση των γεννήσεων νέων Ελλήνων - Η Νεολαία μεταναστεύει και αντικαθιστάται από λαθρομετανάστες


ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ: Συνεχής μείωση των γεννήσεων νέων Ελλήνων - Η Νεολαία μεταναστεύει και αντικαθιστάται από λαθρομετανάστες

Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία δημοσίευσε η «Καθημερινή», το 2014 ο αριθμός των γεννήσεων σημείωσε ιστορικό χαμηλό. Συνολικά 92.149 γεννήσεις έγιναν, με αποτέλεσμα να μειωθούν περισσότερο σε σχέση με το 2013- κατά 2,1%- χρονιά κατά την οποία για πρώτη φορά από το 1932- από τότε που υπάρχουν στατιστικά στοιχεία- ο αριθμός των γεννήσεων στην Ελλάδα ήταν πενταψήφιος. Παράλληλα, το 2014, ο αριθμός των θανάτων έφτασε τους 113.740. Το 2014 επίσης μετανάστευσαν στο εξωτερικό 107.000 άτομα, στην πλειονότητά τους νέοι έως 34 ετώ, ενώ το 2013 το ίδιο ρεύμα έφτασε τις 117.000.
Η ζοφερή αυτή εικόνα έρχεται να συμπληρωθεί από τις επικίνδυνες, έως εθνοπροδοτικές, δηλώσεις των κυβερνώντων ότι σχεδιάζουν να....

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

tsipr-lathroi
Ἡ πατρίδα μας διανύει τὴν σκοτεινότερη περίοδο τῆς νεότερης ἱστορίας της. Ὑπεύθυνες, γιὰ τὸ σημερινὸ τραγικὸ ἀδιέξοδο, εἶναι ὅλες οἱ κυβερνήσεις τῆς Μεταπολίτευσης, οἱ ὁποῖες ὡς στόχο εἴχαν – καὶ αὐτὸ ἀποδεικνύεται διὰ τοῦ ἀποτελέσματος – τὸν ἀφελληνισμὸ τοῦ ἑλλαδικοῦ κράτους. Ὁ σιωνισμὸς καὶ οὶ πολυώνυμες μασονικὲς στοὲς ἔχουν προσδέσει στὸ ἅρμα τους ὅλα τὰ κόμματα τοῦ λεγομένου «Δημοκρατικοῦ τόξου», μὲ ἀντάλλαγμα τὴν διατήρησή τους στὴν ἐξουσία καὶ τὴν ἰκανοποίηση προσωπικῶν, εὐτελῶν φιλοδοξιῶν.
Ἡ ἐπιβολὴ τοῦ ἀπεχθοὺς μνημονίου σηματοδότησε τὴν ἔναρξη τῆς πορείας ἑνός ὁλόκληρου λαοῦ – συνυπεύθυνου γιὰ τὰ δεσμά του – πρὸς τὴν κορυφὴ τοῦ δικοῦ του Γολγοθᾶ.
Ἡ ἔλευση στὴν ἐξουσία τοῦ Τσίπρα καὶ τῆς μισελληνικῆς κομπανίας του, ἐπιτάχυνε αὐτὴ τὴν πορεία πρὸς τὸν....

Η τυραννία του ψεύδους


Η τυραννία του ψεύδους - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ

Μία εκτεταμένη επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην χώρα μας. Τηλεοπτικοί σταθμοί, μεγάλες εφημερίδες, ραδιοφωνικοί σταθμοί και κάθε είδους παράγοντες της δημόσιας ζωής, επιχειρούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι για την τραγωδία, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ελλάδα και αφορά την παράνομη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών, λαθρομεταναστών και προσφύγων, ευθύνη έχει ο Ελληνικός λαός, ο οποίος πρέπει να χρεωθεί στην συνείδησή του το δράμα αυτών των ανθρώπων, τους οποίους όλοι γνωρίζουμε ότι έφερε στην Πατρίδα μας το σκοτεινό τουρκικό παρακράτος.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ;
Χρεώνουν στην Ελλάδα αυτό το....