Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 24, 2010

“Σύντροφοι”, σας πήραν χαμπάρι ότι κάτι ετοιμάζετε…

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Σήμερα, θα έπρεπε να ήταν αντικειμενικά μία καλή ημέρα για την Ελληνική Οικονομία.
Οι εκπρόσωποι της Τρόικας, στην καθιερωμένη μετά από κάθε έλεγχο συνέντευξη τύπου, ανακοίνωσαν και επίσημα ότι θα πραγματοποιηθεί η εκταμίευση της γ’ δόσης των 9 δις ευρώ (6,5 δις ευρώ από την ΕΕ και 2,5 δις ευρώ από το ΔΝΤ), που προβλέπεται από το περιβόητο μνημόνιο, σύμφωνα με το αναθεωρημένο χρονοδιάγραμμα. Δηλαδή 2,5 δις ευρώ από το ΔΝΤ στις αρχές Δεκεμβρίου και 6,5 δις ευρώ στις αρχές Ιανουαρίου.
Ταυτόχρονα, οι εκπρόσωποι της Τρόικας αποκάλυψαν ότι υπάρχει πιθανότητα επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του δανείου των 110 δις ευρώ, ή και επέκταση του προγράμματος στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας με νέα δάνεια.
Όμως, παρ’ όλα τα...

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...

«Εάν κυβερνούσατε ποτέ,θα οδηγούσατε σε πολύ λίγους μήνες τον τόπο στο πλήρες αδιέξοδο,στο οποίο,όχι μόνο αυξήσεις δεν θα υπάρχουν,αλλά (θα υπάρχει) και αδυναμία πληρωμής μισθών και συντάξεων.»

Στο πρώτο σκέλος
(πλήρες αδιέξοδο, στο οποίο, όχι μόνο αυξήσεις δεν θα υπάρχουν)
επιβεβαιώθηκε πλήρως...
πολύ φοβάμαι ότι θα επιβεβαιωθεί σύντομα και στο δεύτερο
(αδυναμία πληρωμής μισθών και συντάξεων)...
Ποιος;

Δηλώσεις Κεδίκογλου και Γιανννόπουλου

 Ο Σίμος Κεδίκογλου για το ενδεχόμενο 'μεταγραφής' του στο κόμμα της Ντόρας είπε:
"Έχω κουραστεί να επαναλαμβάνω το αυτονόητο. Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΝΔ. Πιστεύω σε αυτό το....

Μπουτάρης και νεότουρκοι

Βαράνε διάλυση στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1

Ελάχιστοι απέμειναν πλέον στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 μετά τις μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων χθές. Σύμφωνα με όσα νέα έφθασαν στην ΕΣΗΕΑ απολύθηκαν ήδη 8 δημοσιογράφοι, παραγωγοί και από τη σύνταξη. Ανάμεσα τους ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Αδαμόπουλος, η Χριστίνα Γαλανοπούλου, ο Χρήστος Χωμενίδης, ο Στέλιος Ιωάνου, η Ιωάννα Καστέλη, ο Μανώλης Τσουμάκης, η Μάρα Βαφειάδου. Είναι ενδεικτικό ότι δεν υπάρχει κανείς να εκφωνήσει δελτία ειδήσεων.  Κανείς υπεύθυνος από τον όμιλο δεν...

Και ο Μπεκίρης στο κόμμα των αποστατών;

Σα να μην μας τα λέει καλά ούτε ο Μιχάλης Μπεκίρης, βουλευτής Αχαΐας.

Κολλημένος με το κινητό τις τελευταίες ώρες ο Μπεκίρης, γόνος και αυτός πολιτικού τζακιού, μάλλον ετοιμάζεται να γίνει, και αυτός, αποστάτης.
Κάντε το κύριε πρώην υφυπουργέ του Καραμανλή...

Εμείς εδώ είμαστε να...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.

Η κίνησης ,της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , να πάει στις εκλογές , με σημαία το<<ANTIMHNMONIO>> , μπορεί να είχε απήχηση στο εκλογικό σώμα  όμως από μόνο του  δεν φτάνει! Έχει πολλά να κάνει  ακόμα.  Διότι ο λαός μας έχει κουρασθεί από την προηγούμενη διακυβέρνηση της ,την πολιτική του ΠΑΣΟΚ ,των εξαπτέρυγων και ψάχνει διέξοδο. Διέξοδο που δεν μπορεί να το προσφέρει ούτε και η κορούλα . Διότι η τοποθέτηση της δείχνει πίστη στο μνημόνιο! Άρα η ευθύνη της να δώσει ελπίδα της  στο λαό μας είναι  μεγάλη! Επειδή δε ο δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος θα εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις για τον δύσκολο αυτό δρόμο!
Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να κάνει:

  • Να γίνεται πολυσυλλεκτικός  χώρος! Πλησιάστε τον λαό!

·         Στήριξη στις εφημερίδες του χώρου. Όταν ο....

Ο Στρατός ως Ιδέα και Πίστη

Ο τίτλος είναι σίγουρο ότι θα ξενίσει κάποιους και θα αποτελέσει αφορμή για σχόλια. Απλά επειδή στη μίζερη καθημερινότητα που ζούμε, ασχολούμαστε με πολλά και διάφορα, εκ των οποίων ίσως τα περισσότερα είναι επουσιώδη και επειδή στις 21 Νοεμβρίου είναι η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, κλείνω τα αυτιά μου στην εκλογολογία και τη συμφεροντολογική ανάλυση των γεγονότων και ασχολούμαι με τις Ένοπλες Δυνάμεις.
 Ένοπλες Δυνάμεις. Στρατός, Ναυτικό και Αεροπορία.Με μία λέξη Στρατός. Η ημέρα του οποίου γιορταζόταν κάποτε στις 29 Αυγούστου, αλλά επειδή ο αντικομμουνιστικός συμβολισμός ενοχλούσε, αποφασίστηκε οι Ένοπλες Δυνάμεις να γιορτάζουν στις 21 Νοεμβρίου. Ο Στρατός, για όλους εμάς ήταν, είναι και θα είναι κάτι το υπέρτερο, κάτι το ξεχωριστό. Δεν είναι Στρατός η εικόνα ενός κοιλαρά, ακούρευτου και αγύμναστου αξιωματικού, που...

Ένας εβραίος φυτεμένος στην κεφαλή του Eλληνικού συστήματος εξουσίας!

Ακολουθεί απόσπασμα από άρθρο που γράφτηκε πριν πολλά χρόνια και… επειδή ως γνωστόν προφήτες μετά Χριστόν δεν υπάρχουν, ρίξτε μια ματιά στην ακόλουθη ανάλυση και κατόπιν διαψεύστε την. Όποιος θέλει μπορεί να επιχειρηματολογήσει περί του αντιθέτου αλλά σε κάθε περίπτωση επιλέξτε ποια κείμενα πρέπει να αξίζουν την προσοχή σας. Ποια κείμενα επαληθεύονται, ποια κείμενα είναι σαν να γράφτηκαν σήμερα, σε ποια κείμενα οι λέξεις γράφονται όπως πρέπει να γράφονται.

Τι καταγωγής είναι ο Γιώργος Παπανδρέου; Έλληνας …θα έλεγε ο ανύποπτος αναγνώστης, Εβραίος …λέει ο γράφων. Η οικογένεια Παπανδρέου είναι μια ιδιόμορφη οικογένεια. Είναι μια ψευδεπίγραφη ελληνική οικογένεια, που "χτίστηκε" πάνω στις επιλογές μιας Εβραίας ζωντοχήρας και του εβραϊκού περιβάλλοντός της. Μιας Εβραίας, που "έκλεψε" το όνομα ενός διάσημου Έλληνα και το μετέτρεψε σε περιουσία - προσόν για το παιδί της. Ένα παιδί, που...

18.428.430 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΦΑΡΣΑΣ

Εν μέσω κρίσεως, άνευ κρίσεως και διακρίσεως, το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, πλήρωσε για  διακίνηση εφημερίδων και περιοδικών, το διάστημα Ιανουάριος 2010 - Αύγουστος 2010, το ποσό των 18.428.430 ευρώ !!!!, στα ελληνικά ταχυδρομεία. Τούτο σημαίνει ότι...

Επιτέλους, η Νέα Δημοκρατία αποβάλει τον μητσοτακισμό.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με απόφασή του, θέτει εκτός Κ.Ο. τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
Παράλληλα, με επιστολή του, ο Αντώνης Σαμαράς ζητεί τη σύγκληση της Επιτροπής Δεοντολογίας, στην οποία παραπέμπει τον Βουλευτή Ηρακλείου με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

Και κάτι ακόμα:....

Ερίκ Καντονά: "Σκοτώστε τις τράπεζες"!

"Αν έχετε τα...μπαλάκια φύγετε μόνοι σας"

Μέσα σε αρκετά που είπε ο Χατζηνικολάου σήμερα το πρωί, στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ανέφερε τα εξής για τους εν δυνάμει βουλευτές αποστάτες της ΝΔ

" Δε γίνεται αυτό.. Είναι άθλιο... Το μαρτύριο της σταγόνας είναι παλιοκομματική τακτική και έχει καταδικαστεί από όλους"
"Αυτό που είπα πηγαίνει και για την Ντόρα και για του βουλευτές που κοιτάζουν προς τη μεριά της"
"Αν έχετε τα... μπαλάκια φύγετε μόνοι σας"
"Επίσης στο λέω Ντόρα.. Με τέτοιες...

Το DNA της … αποστασίας

Ο Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας  Γιάννης Μανώλης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
Γ. Μανώλης: Όταν πιστεύεις στην ηθική στην πολιτική, ακόμα και όταν διαφωνείς, παραιτείσαι και παραδίδεις την έδρα σου στο κόμμα σου. Αυτό έκανα εγώ, αν θυμάστε.
Όταν, όμως, έχεις στο DNA σου την αποστασία, φεύγεις και πας σε άλλο κόμμα.
Αυτά που γίνονται σήμερα στην Ελλάδα είναι πρωτόγνωρα.
Δημοσιογράφος: Το σχέδιο που καταγγέλλετε έχει και άλλους βουλευτές; Φοβάστε ότι...

Υγεία, ΔΕΚΟ, Παιδεία θα υποστούν το μεγαλύτερο σοκ το 2011.

Πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά και βαθιές τομές στο κράτος με έμφαση στο σύστημα Υγείας, στις ΔΕΚΟ και στον τρόπο που λειτουργεί το Δημόσιο προανήγγειλαν κυβέρνηση και τρόικα με στόχο να βρεθούν 27,9 δισ. ευρώ έως το 2014. Συγχαίρουν εαυτούς και αλλήλους οι Πόουλ Τόμσεν και Σερβάς Ντερούζ. Πριν ή μετά τη συνέντευξη Τύπου της τρόικας, μικρή σημασία έχει§Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Φίλιππος Σαχινίδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου
Οι επιτηρητές δήλωσαν ότι δεν μπορούν να αυξηθούν άλλο οι φόροι και να μειωθούν οι μισθοί και ότι προς το παρόν δεν έγινε κουβέντα για απολύσεις εργαζομένων.

Αφησαν όμως να...

O Γιάννης Μπουτάρης, η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Μαριάννα Ντούβλη

Σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ
ο Γιάννης Μπουτάρης, υπέπεσε σε ολέθριο "φάουλ", το μεγαλύτερο από αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Ο άνθρωπος που εκλέχθηκε επειδή ξεκαθάρισε εκατοντάδες φορές ότι "ο δήμαρχος δεν κάνει εξωτερική πολιτική" ή "να μην ανακατεύεται ο Άνθιμος στο "Σκοπιανό", αυτό είναι δουλειά της κυβέρνησης", απάντησε:

ΕΘΝΟΣ: Αυτή είναι προφανώς η μία πλευρά. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά η Θεσσαλονίκη μοιάζει να έχει δύο καρδιές: μία που χτυπάει αριστερά και είναι η καρδιά του Αναγνωστάκη, του Χριστιανόπουλου, ακόμα και του Κούδα, και μία άλλη που χτυπάει δεξιά. Η καρδιά του Ψωμιάδη και του Ανθιμου.


ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: Ετσι είναι. Αυτό είναι, άλλωστε, και το μεγάλο στοίχημα. Κάποια στιγμή πρέπει να πείσουμε τους φανατικούς ότι τους Σκοπιανούς, για παράδειγμα, δεν μπορεί να τους έχουμε μόνο για να μας γεμίζουν τα σούπερ μάρκετ και τα ξενοδοχεία. Δηλαδή, τι μας πειράζει η διπλή ονομασία; Και, ξέρετε, ποια είναι η μεγάλη πρόκληση για μένα; Θέλω αυτές τις δύο καρδιές που λέτε, τις δύο ψυχές της Θεσσαλονίκης, να τις φέρω πιο κοντά. Αν το καταφέρω, θα έχω κλείσει άλλον έναν κύκλο.

Αγαπητέ μου κ.Μπουτάρη,
αν και η απάντησή σας, δεν αντέχει σε κανένα σοβαρό σχολιασμό, αρχικά....

Τι ξέρει το "ΒΗΜΑ" και δεν μας το λέει...

Για προσέξτε ποιούς βουλευτές αναφέρει το "ΒΗΜΑ", στις παραπολιτικές του στήλες, ως εν δυνάμει αποστάτες;

Κοντογίαννης (πάει αυτός έφυγε...κλαμένος)
Έλσα Παπαδημητρίου (μμμ, δύκολάκι προς το παρόν...)
Καραγκούνης (τελειωμένη υπόθεση.. οσονούπω, φεύγει)

Ή πολύ καλό ρεπορτάζ κάνουν στο "ΒΗΜΑ" ή  η σχέση τους με την "Αγία Οικογένεια" τους κάνει σαφώς πιο ενημερωμένους για...

Η Πιπιλή στέλνει το δικό της μήνυμα από το Facebook

Ωραίο το μηνυματάκι της Φωτεινής...
Πολύ εύστοχο!

Σαν ψάρι έτρεμε ο αποστάτης Κοντογιάννης

Έτρεμε ολόκληρος ο Κοντογιάννης, ενώ βρισκόταν στο βήμα της βουλής...
Γιατί τόσο άγχοα βρε αποστάτη;
Τι φοβόσουν;
Άντε στα τακίδια και εσύ

Είπε για την ανάγκη εθνικής συννενόησης που επιβάλλουν οι 'καιροί', και...

Ο δεύτερος αποστάτης θα είναι ο Κοντογιάννης

Το είχαμε προαναγγείλλει...

Έντος 24ώρου θα είχαμε και άλλον έναν αποστάτη..

Το ANTINEWS μας πληροφορεί ότι αυτός θα είναι ο...

Μέτρα για τους ανέργους

Την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη 400.000 ανέργων και άλλων ευπαθών οµάδων για το 2011, για παροχή ιατροφαρµακευτικής και νοσοκοµειακής περίθαλψης, αποφάσισε η κυβέρνηση. Σε χτεσινή σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό,στηνοποία συµµετείχανηυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ.Λ.Κατσέλη,ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουµάνης και ο υφυπουργός Υγείας κ. Μ. Τιµοσίδης, αποφασίστηκε η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη ανέργων αλλά και άλλων ευπαθών οµάδων για το 2011 για παροχή ιατροφαρµακευτικής και νοσοκοµειακής περίθαλψης.

Η κάλυψη αυτή αφορά:

Ανέργους ηλικίας µέχρι...

Οι 10 εντολές της Τρόικα

Εντονες πιέσεις ασκεί η τρόικα στην κυβέρνηση να προωθήσει τις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις εν όψει της τέταρτης δόσης του Μαρτίου. Αν και τα στελέχη της, μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν τις τελευταίες μέρες, δίνουν το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της τρίτης δόσης, ωστόσο κάνουν λόγο για ασθενή είσπραξη εσόδων που μπορεί να καλύφθηκε εν μέρει από την περαιτέρω της προβλεπόμενης περικοπή δαπανών, σημειώνοντας ότι αυτή η πολιτική «δεν είναι σωστή». Για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει...

Τελευταία ευκαιρία

Oι αξιωματούχοι της τρόικας ήταν απολύτως σαφείς στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου. Η Ελλάδα θα λάβει κανονικά την τρίτη δόση του δανείου, αλλά η επόμενη εκταμίευση του Μαρτίου δεν είναι καθόλου σίγουρη εάν η κυβέρνηση δεν προωθήσει τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές στο δημόσιο τομέα.
Η κυβέρνηση καλείται να λάβει δύσκολες αποφάσεις τους επόμενους τρεις μήνες για καυτά θέματα, όπως είναι η μείωση του προσωπικού στις ΔΕΚΟ και ο έλεγχος των δαπανών στην υγεία χωρίς να....

Καλή τύχη Ελλάδα!

Η γεωπολιτική αξία του ελληνικού χώρου, η γεωπολιτική συνείδηση του Έλληνα και η επικείμενη «εθνική συνεννόηση»!
Του Σάββα Καλεντερίδη
Εισαγωγή
Ο ελλαδικός χώρος, δηλαδή ο χώρος στον οποίο επεκτείνεται η επικράτεια της Ελλάδας και της Κύπρου, αν θεωρηθεί ως ενιαίο σύνολο, συμπεριλαμβανομένου και του θαλάσσιου χώρου που περικλείει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη των δυο χωρών, μπορεί, χωρίς αμφιβολία να λάβει τον τίτλο μιας από τις πιο σπουδαίες περιοχές, από γεωπολιτικής άποψης και αξίας, περιοχές του πλανήτη.
Όποιος κατέχει την ευρύτατη αυτή περιοχή, ελέγχει τους θαλάσσιους άξονες και τη θαλάσσια κυκλοφορία προς τον Εύξεινο Πόντο και το Σουέζ, αλλά και τον κόλπο των Αδάνων, στον
οποίο καταλήγουν σημαντικοί αγωγοί μεταφοράς αργού πετρελαίου από τον Καύκασο και το Ιράκ.
Η γεωπολιτική αξία της περιοχής αυξάνεται ακόμα περισσότερο, αν...

Μέγας καργκιόζης o Αυγενάκης

Το παρακάτω sms έστειλε μαζικά στον κόσμο της ΝΔ του Ηρακλείου, μόλις δύο ώρες μετά τη διαγραφή του, ένας από τους πλέον άχρηστους βουλευτές της Βουλής, ο Λ. Αυγενάκης:

«ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (!) ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»


Ήταν δε τόση η τρικυμία στο κρανίο που του προκάλεσε το σούτ που έφαγε, το οποίο δεν πρόλαβε να καταλάβει από που του ήρθε, που λίγο αργότερα ενημέρωσε ότι θα είναι στο δελτίο των 8 του ΜΕΓΚΑ... και εννοούσε ΑΛΤΕΡ :)

Ουστ κοπρόσκυλo...που μας ήθελες και άρση της ανωνυμίας των blogs

και πάρε άλλη μια φορά την έκθεση της ΔΟΥ Μοιρών για τα πλαστά τιμολόγια που έκοβες για να μην μας πουλάς παραμύθι για "έντιμους αγώνες":

"Πόρτα" της Όλγας Κεφαλογιάννη στην κόρη του Αποστάτη

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 
Προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Όλγα Κεφαλογιάννη η κόρη του Μητσοτάκη και έφαγε 'πόρτα'.

Μέσω συνεργατών, συντοπιτών της, η Ντόρα Μητσοτάκη επιχείρησε να έρθει σε επαφή με την Όλγα Κεφαλογιάννη, νυν βουλευτή της ΝΔ και υπεύθυνη για τον τουρισμό, αλλά εισέπραξαν την αδιαφορία της.
"Δεν έχω να συζητήσω τίποτα με εσάς", τους διεμήνυσε η Όλγα και τελείωσε το θέμα εκεί.
Τώρα το Μητσοτακέϊκο ετοιμάζει μια ανήθικη επίθεση προς το μέρος της Κεφαλογιάννη, καθώς...