Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2011

Το μεγάλο ξεπούλημα στις Βρυξέλλες! Μας φόρτωσαν άλλα ~115 δις € ΤΟΚΟΥΣ!



netakias.wordpress.com
Την ώρα που τα ξεπουλημένα συγκροτήματα μιλάνε για μια ακόμη φορά για επιτυχιά, περνάνε κάτω από το χαλί την μεγαλύτερη κομπίνα όλων των εποχών. Δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ κατακτητής, ή χούντα, ή βάρβαρος που να κατάφερε να σφάξει έτσι έναν ολόκληρο λαό για τα επόμενα 100 χρόνια!
Είμαι παρανοϊκός; Πάρτε χαρτί και μολύβι….
Στο μνημόνιο, οι προδότες (γιατί πρόσθεση ξέρουν) υπέγραψαν να πάρουμε 110 δις €, τα οποία έπρεπε να τα επιστρέψουμε σε τρια (!) έτη. Δηλαδή, χονδρικά (γιατί οι δόσεις δεν είναι ισόποσες)
Στον προυπολογισμό του 2009, τα έσοδα ήταν59 δις. Αν προσθέσουμε και τα “τρέχοντα” ομόλογα (πίνακας 1 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ) των ετών 2014-2016 εχουμε τα εξής ποσά :

Γιατί χαίρονται αυτοί, πατέρα;


Εντάξει, καταλαβαίνω για ποιο λόγο χαίρονται οι δύο ευρωπαίοι ηγέτες, ήτοι ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπέι, μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ. δίπλα στον..

Αυτές είναι οι Τράπεζες (ασφαλιστικές ετ.) που συμμετέχουν εθελοντικά στο σχέδιο για την Ελλάδα


Όλα αυτά ενώ το CDS έχει πέσει στις 1700 μονάδες (βουτιά 600 μ.β.) και το spread στις 1220 μονάδες (πτώση πάνω από 100 μονάδες)... βέβαια όλα αυτά μπορεί και να μη σημαίνουν τίποτα μιας και στις 6.05.2010 το spread ήταν στις 851 μονάδες και 6 μέρες μετά, αφού ανακοινώθηκε το μνημόνιο, έπεσε στο μισό, στις 430 μονάδες για να ξαναπάει στις 20.08.2011 στις 848 μ.β. ...

Αυτό δείχνει ότι οι "κερδοσκόποι" δεν είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμαστε:

Αναλογιστείτε ότι τώρα που μας δανείζουν τα Κράτη της ΕΕ και τα επόμενα χρόνια, οι "κερδοσκόποι" χάνουν χρήματα μιας και δεν μας δανείζουν οι ίδιοι. Πιστεύει κανείς ότι αυτός είναι ο στόχος τους; Όχι! Ο στόχος τους είναι να σε δανείζουν με τόσο επιτόκιο που να μπορείς να αναπνεύσεις μόνος σου, έστω και βαριά όπως τώρα η Ισπανία που χθες πχ. δανείστηκε με 6% παρά κάτι, και όχι να σε βάλουν στον αναπνευστήρα της ΕΕ μιας και δεν θα σε συμφέρει να δανείζεσαι... όλα αυτά βέβαια με φυσιολογικά κράτη και όχι με κράτη μαριονέτες σαν το δικό μας στη συγκεκριμένη φάση που δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη και από ώρα σε ώρα θα βγούνε διάφοροι γελοίοι ΠΑΣΟΚοι να ζητήσουν και αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις από τη στιγμή που χθες ο κολοτούμπας Οικονόμου υποσχέθηκε πως θα μειωθεί το ΦΠΑ το φθινόπωρο!!

Δείτε λοιπόν ποιες Τράπεζες αποφάσισαν να συμμετέχουν "εθελοντικά" στο σχέδιο δανειοδότησης της Ελλάδας:

"Η πολιτική διακήρυξη του Δ' Ράιχ"

 Ρίγος προκαλεί η απλή ανάγνωση...
 
Γιώργος Δελαστίκ : Η πολιτική διακήρυξη του Δ Ράιχ
 στο περιοδικό DerSpiegel του βαρυσήμαντου –με όλη τη σημασία της λέξης– άρθρου υπό τον εύγλωττο τίτλο «Όλη η εξουσία στο κέντρο» (σ.σ. εννοεί το Βερολίνο και αναφέρεται στην εξουσία της ΕΕ) και τον εξίσου αποκαλυπτικό υπότιτλο «Γιατί ένας εκδημοκρατισμός δεν μπορεί να σώσει την Ευρώπη». Συγγραφέας, ο Χέρφριντ Μίνκλερ, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Χούμπολτ του Βερολίνου. Χωρίς υπερβολή, μπορούμε να ομολογήσουμε ότι πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη, την πιο άριστα δομημένη πολιτική διακήρυξη υπέρ της προώθησης του Δ’ Ράιχ της Γερμανίας σε όλη την έκταση της Ευρώπης!
Οι θέσεις αυτού του άρθρου-πολιτικής διακήρυξης διακρίνονται από τη σαφήνεια και την ακριβολογία που ανέκαθεν χαρακτήριζε τους Γερμανούς.
Ο συγγραφέας απορρίπτει αναφανδόν κάθε ιδέα όχι μόνο περαιτέρω προώθησης της πολιτικής ενοποίησης της ΕΕ, αλλά και εκδημοκρατισμού των θεσμών της.
«Όποιος προωθεί τώρα τον....

22 ΙΟΥΛΙΟΥ 1943: ΟΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ! 22 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 200 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ




Μετά την αναγγελία επέκτασης της βουλγαρικής κατοχής στην Κεντρική Μακεδονία, λαμβάνουν χώρα διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα, και ακολουθούν βίαιες συγκρούσεις του άοπλου πλήθους με τις ιταλογερμανικές δυνάμεις κατοχής, με αποτέλεσμα το φόνο 22 ανθρώπων και τον τραυματισμό και σύλληψη μεγάλου αριθμού πολιτών.

Το πρωί της 22ας Ιούλη, στην Αθήνα είχε σταματήσει κάθε κίνηση. Οι εργάτες είχαν κατέβει σε απεργία. Τα δημόσια γραφεία και τα καταστήματα έκλεισαν και στους έρημους δρόμους κυκλοφορούσαν περίπολοι στρατευμάτων κατοχής και Ελλήνων αστυνομικών. Σε επίκαιρα σημεία της πρωτεύουσας, οι Γερμανοϊταλοί είχαν στήσει πολυβόλα. Οι ξένοι κατακτητές και οι...

Ξεκίνησαν: H Fitch αξιολόγησε τα ελληνικά ομόλογα σε "κατάσταση χρεοκωπίας"


Η αναμενόμενη είδηση "έσκασε" πριν λίγο:
restricted default  (περιορισμένη χρεοκοπία)
Αναλυτικά τα σχόλια (comments) της Fitch, όπως δημοσιεύθηκαν πριν από ένα λεπτό:

ΜΙΑ ΠΕΝΘΙΜΗ ΜΕΡΑ

The bondholder
Σήμερα πουλήθηκε το μέλλον της Eλλάδας μας.
Σήμερα μπήκε και το τελευταίο καρφί της σταύρωσης.
Σήμερα οι καμπάνες πρέπει να κτυπούν πένθιμα
Τα παιδιά μας θα πληρώσουν αυτό το ξεπούλημα. Ακόμα και αυτά που δεν έχουν γεννηθεί.
Είναι έσχατο έγκλημα να αφαιρείς το μέλλον δυο και τριών γενεών.
Όλοι φταίμε γι’ αυτή την σταύρωση. Κάποιοι λιγότερο, κάποιοι περισσότερο.
Το γα@@ της ιστορίας είναι ότι από αύριο αυτοί που θα πληρώσουν περισσότερο είναι αυτοί που έφταιξαν το λιγότερο η δεν έφταιξαν καθόλου.