Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 26, 2016

Η πρώην "αλληλέγγυα" ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ CITY PLAZA καρφώνει τους νυν..."Για τα λεφτά τα κάνουν όλα...και όχι για τον ανθρωπισμό"

cityplaza2
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το πόσο κίβδηλη είναι η διαστροφική ιδεολογία τους φαίνεται από την πλήρη μεταστροφή της...."συντρόφισσας" που είδε την περιουσία της να γίνεται αντικείμενο...εκμετάλλευσης από τους "όμοιούς" της, και θυμήθηκε ότι είναι.....κτήμα της!
 
Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζεται το… σήριαλ με την… πικραμένη «αλληλέγγυα» συντρόφισσα Αλίκη Παπαχελά, το ξενοδοχείο της οποίας κατέλαβαν άλλα συντρόφια, για να στεγάσουν «προσφυγάκια».
Σύμφωνα με τις νέες καταγγελίες της Παπαχελά, δύο ημέρες πριν από την κατάληψη
η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες είχε εγκρίνει το κονδύλι προκειμένου να μετεγκατασταθούν στο χώρο «προσφυγάκια» υπό την αιγίδα του και να παίρνει αυτή το νοίκι:
«Το ξενοδοχείο ήδη θα είχε γίνει κέντρο προσφύγων του ΟΗΕ επισήμως από....

Η Χίος στο έλεος των λαθροεποίκων που τρομοκρατούν τους Έλληνες...ΒΙΝΤΕΟ


Συνεχή τα επεισόδια στην Χίο: Ορδές λαθρομεταναστών τρομοκρατούν τους κατοίκους του νησιού - ΒΙΝΤΕΟ

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση στη Χίο με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και τα συνεχή επεισόδια που αυτοί προκαλούν, είτε μεταξύ τους, είτε μαζί με αλληλέγγυους εναντίον των κατοίκων του νησιού.
Μεταφέρουμε από την ενημερωτική ιστοσελίδα chiospress:
«Σε φαβέλα έχει μετατραπεί το μέχρι πριν την εγκατάσταση των μεταναστών φιλήσυχο χωριό του Χαλκειούς, καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.
Το Σάββατο λαθρομετανάστες που....

Ο Μητσοτάκης βλέπει μπροστά και κηρύσσει πόλεμο κατά του... Εθνικισμού!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί να τον κοροϊδεύετε εσείς τον φον Κούλη, ότι «πως είναι έτσι το παιδί» και «τι να μας πει τώρα ο χλεχλές», αλλά ο Κούλης το’ χει πιάσει το νόημα! Και βλέπει μπροστά! Πολύ μπροστά! Ίσως γι’ αυτό έχει μονίμως αυτή την… τρομακτική έκφραση με τα… γουρλωμένα μάτια. Γιατί βλέπει το ζοφερό -γι’ αυτόν και τ’ αφεντικά του- μέλλον!

Έτσι, στην εκδήλωση για την ευρωπαϊκή πολιτική, που έγινε στα πλαίσια του συνεδρίου της νουδούλας, ο Κούλης έκανε σαφή προσδιορισμό του κυριοτέρου μελλοντικού εχθρού του συστήματος, στην Ελλάδα και την Ευρώπη ολόκληρη. Κι ο εχθρός αυτός είναι...

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΓΙΑ ΠΕΣ… ΑΛΕΥΡΙ! Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων στον Α΄ Γύρο των προεδρικών εκλογών της Αυστρίας, επιχειρούν να κάνουν τα ντόπια κόκκινα ΜΜΕ, μετά από το πρώτο… σοκ. Και λένε διάφορα, αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν επαρκώς πως συνέβη ο θρίαμβος των εθνικιστών, ενώ οι κατεστημένοι κυβερνώντες είχαν προλάβει –εν όψει των εκλογών- να κλείσουν τα σύνορα της χώρας προ διμήνου.

Η αλήθεια, που καθόλου δεν θα αρέσει στον Μπουμπούκο και τους ομοίους του, είναι απλή, απλούστατη: όταν υπάρχει...

Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Χρυσή Αυγή


Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Χρυσή Αυγή

Ρεπορτάζ της Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά για την εφημερίδα "Εμπρός"

Η έναρξη της δράσης της «Εθνικής Ένωσης Α.Μ.Ε.Α.» υπό την αιγίδα του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή ανακοινώθηκε την Παρασκευή 15 Απριλίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων της Χρυσής Αυγής, ο Άγγελος Κυζιράκος και η Μαρία Μιαούρη, ανέπτυξαν την μακρά διαδρομή μέχρι την δημιουργία της Ένωσης, καθώς και τους στόχους και το πρόγραμμα δράσης της.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρήστος Παππάς, ο....

Οι ανθέλληνες των Εξαρχείων κατέστρεψαν το άγαλμα που απεικονίζει την σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο!


Οι ανθέλληνες των Εξαρχείων κατέστρεψαν το άγαλμα που απεικονίζει την σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο!

Βάνδαλοι και αλήτες ανθέλληνες, ζηλεύοντας τις «επιδόσεις» των τζιχαντιστών στην Παλμύρα και αλλού, κατέστρεψαν το άγαλμα γυναίκας που απεικονίζει την σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Τοσίτσα δίπλα στο Πολυτεχνείο.

Κάποια καθάρματα κατέστρεψαν το άγαλμα αυτό το οποίο συμβόλιζε την σκλαβωμένη αυτή γη του αλύτρωτου Ελληνισμού και αποτελούσε έργο του γλύπτη Κώστα Σεφερλή. Δωρήθηκε στον Δήμο Αθηναίων το 1951, τα επίσημα αποκαλυπτήρια έγιναν το 1953 και αναπαριστά μια γυναίκα με δεμένα πίσω τα χέρια, η οποία ανασηκώνει το κεφάλι.
Η κίνηση είναι έντονη και αποτυπώνει την....

Λαθρομετανάστες και "αλληέγγυοι" επιχείρησαν να καταλάβουν την κεντρική πλατεία στο Πολύκαστρο... Έλληνες και καιρός τους απέτρεψαν, με την αστυομία σε ρόλο "αλληλέγγυου"! Φωτογραφίες/ΒΙΝΤΕΟ


Λαθρομετανάστες από το hot spot Νέας Καβάλας έφτασαν με πορεία στο Πολύκαστρο και κατέλαβαν την πλατεία! Ένταση με κατοίκους ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύντομα επέρχονται και οι φυλετικές μάχες στην Ελλάδα μεταξύ των Ελλήνων και από λαθροεποίκων, με την υποστήριξη βεβαίως των "αλληλέγγυων" και "αντιρατσιστών". Συντόμως θα κληθούν όλοι να επιλέξουν στρατόπεδο. Η με τους προδότες, είτε με τους Πατριώτες.

Πορεία με αφετηρία το hot spot της Νέας Καβάλας και τελική κατάληξη στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Κυριακής εκατοντάδες λαθρομετανάστες.
Συνοδεία των....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

chernobyl-cover-1320x660

Ήταν μια μέρα σαν την σημερινή, 26 Απριλίου 1986 (τότε ήταν Σάββατο) που μια διπλή έκρηξη σε αντιδραστήρα του πυρηνικού σταθμού παραγωγής ενέργειας του Τσερνόμπιλ, στην Σοβιετική Ένωση, προκάλεσε τη χειρότερη πυρηνική καταστροφή εν καιρώ ειρήνης στην Ιστορία, με χιλιάδες νεκρούς –άμεσα και αργότερα. Η έκρηξη ήταν ίσα μιας έκρηξης 30 μεγατόνων, δηλαδή πάνω από 2000 φορές ισχυρότερη από τη βόμβα που έπεσε στη Χιροσίμα!
Το πρώτο πράγμα που....

Σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο ξηλώνει το κοινωνικό κράτος: Μόνος υπερασπιστής των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή!


Σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο ξηλώνει το κοινωνικό κράτος: Μόνος υπερασπιστής των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή!

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, με το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, και το «Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας», δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις της κυβέρνησης. Ότι βρισκόμαστε, δηλαδή, αντιμέτωποι με έναν ακόμη σταθμό στην αντεθνική και αντιλαϊκή ιστορική διαδρομή των Μνημονίων. Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικά καινούργιο, τόσο στους προπαγανδιστικούς χειρισμούς που γίνονται όσο και στην βεβαιότητα για το τελικό αποτέλεσμα. Οι «διαφωνίες» της νυν κυβέρνησης (αλλά και αυτών που προηγήθηκαν στα μνημονιακά χρόνια) με τους διεθνείς τοκογλύφους αφορούν επιμέρους στοιχεία και όχι την ουσία. Αφορούν την κλιμάκωση των αντεθνικών και αντιλαϊκών μέτρων και όχι την φύση των ίδιων των μέτρων.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα είναι εκείνη που....

Ο Αγώνας των Εθνικιστών των ταξί συνεχίζεται και θα....νικήσουν

13043662_143737006028059_8650914707944156157_n

Αποτελεί τιμητικό γεγονός για τους Εθνικιστές μαχόμενους αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ, η κατάργηση της διαδικτυακής κλειστής ομάδας από το Facebook, όπως συνέβη το Σάββατο στις 23/4/2016, όπως συνέβη και στο παρελθόν γιατί αποδεικνύεται περίτρανα πως η δράση του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ., όχι απλώς ενοχλεί αλλά έχει σπείρει τον πανικό στο σαθρό συνδικαλιστικό κατεστημένο του κλάδου.
 
Οι Εθνικιστές του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. όμως δεν πτοούνται διότι το κυριότερο μέτωπο του Αγώνα τους είναι οι δρόμοι και οι πιάτσες των συναδέλφων τους, όπως διαπιστώθηκε από μια ακόμη ενημερωτική δράση διανομής φυλλαδίων, που πραγματοποιήθηκε στις23/4/2016, γενομένη αποδεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από τους εργαζόμενους αυτοκινητιστές ταξί για ακόμη μια φορά.
Οι άνδρες και οι γυναίκες αυτοκινητιστές ταξί του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. διακρίθηκαν και....