Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 29, 2015

ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ… ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ «ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΚΑΙ «ΥΠΟΓΕΙΟ ΝΤΙΛ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπως είχε γράψει ο Νίτσε: "Αυτό που πέφτει, πρέπει να το σπρώχνουμε κι από πάνω!" 
Έλληνες, σε αυτές τις εκλογές τελειώστε την ψοφοδεξιά!

Γράφει ο Αντίοχος

Λέγαμε χθες για τον εμφύλιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην ψοφοδεξιά, μεταξύ των σαμαροφρόνων και όλων των άλλων. Και επιβεβαιωνόμαστε, για μια ακόμα φορά, καθώς ο ψοφοδεξιός εμφύλιος αγριεύει επικίνδυνα! Τόσο, που αυτή τη φορά τα «σκάγια» των σαμαρικών δε σταμάτησαν στον Μεϊμαράκη, αλλά πήραν και τον… «Θεό» Καραμανλή!

Έτσι, το διαδικτυακό όργανο του… εκπεσόντος Φον Αντωνάκη (που θέλει να πάρει την εκδίκησή του για το… σουτ που έφαγε από την αρχηγία της νουδούλας τη νύχτα του δημοψηφίσματος…), δημοσιεύει άρθρο με τίτλο: «Υπόγειο ντιλ Τσίπρα – Καραμανλή;» και υπότιτλο...

Alco και Kappa Research δίνουν 100% τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή που χτυπάει άνετα διψήφια ποσοστά!

Αυτό που έχει αντιληφθεί ολόκληρη η κοινωνία, αρχίζουν πια να το ομολογούν όλες οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων ότι η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με ενισχυμένα ποσοστά.

Μην ξεχνάμε πως όλες οι προαναφερθείσες συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι αυτές που συστηματικά πετσοκόβουν τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου και το βράδυ των εκλογών πέφτουν πάντα έξω.

Το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου μπορεί να μην... κρύβονται, γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα, αλλά πάλι θα έχουν πέσει έξω γιατί τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών θα είναι είναι ακόμη ψηλότερα!

Σε συνέχεια λοιπόν του πρώτου κύματος δημοσκοπήσεων το γκάλοπ της Αlco για το "Πρώτο Θέμα" δίνει στα κόμματα:...

Φορτσάρει η Νουδούλα για «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον Σύριζα, ακόμα και με Τσίπρα πρωθυπουργό!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ΝΔ έχει γίνει ουρά της μνημονιακής αριστεράς. Ψήφος στη ΝΔ, σημαίνει ψήφος στον Σύριζα.

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μπορεί να ξύπνησε επιτέλους το αντιπολιτευτικό δαιμόνιο της νουδούλας –για προφανείς λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, εν όψει των επικείμενων εκλογών- αλλά ο πραγματικός της σκοπός είναι, αφού διασωθεί εκλογικά, να συμμετάσχει μετεκλογικά σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπές μνημονιακές δυνάμεις…) και μάλιστα με τον Τσίπρα πρωθυπουργό!
Μπορεί, λοιπόν, το Βοριδομπουμπουκαριό να ταΐζει αβέρτα… «σκληρό δεξιό» κουτόχορτο  τα… πελατάκια, για «να φύγουν οι κομμουνισταί από την εξουσία», αλλά άλλοι βουλευτές της νουδούλας είναι…μαρτυριάρηδες και χαλάνε τη «σκληρή δεξιά»… κουτόσουπα.  

Όπως για παράδειγμα ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος, αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις της νουδούλας για «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τους… «κομμουνιστάς», καθότι διαπιστώνει ότι τους λείπει η…

Makeleio.gr: Τρόμος στον Σύριζα - Η Χρυσή Αυγή θα διπλασιάσει τα ποσοστά της!


Makeleio.gr: Τρόμος στον Σύριζα - Η Χρυσή Αυγή θα διπλασιάσει τα ποσοστά της!

Έναν άκρως αποκαλυπτικό διάλογο αποκαλύπτει σήμερα το Makeleio που έλαβε χώρα σε παρακείμενο εστιατόριο της Κουμουνδούρου ανάμεσα σε συνεργάτη της ενημερωτικής ιστοσελίδας και στενό συνεργάτη του Τσίπρα.

Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ: 
Συνέβη χθες σε γνωστό μπριζολάδικο κοντά στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν ανησυχούν για το μπάχαλο που επικρατεί στο κόμμα τους αλλά για τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Ένας από αυτούς έλεγε σε συνεργάτη του makeleio.gr: «Τώρα είναι όλα τα στελέχη του κόμματος έξω με την απόφαση της δικαιοσύνης! Τώρα θα τους αντιμετωπίζουμε όλους πρόσωπο με πρόσωπο».
Σε ερώτηση συνεργάτη μας για...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 20ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΙΑ… ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ;

kosmos

Απαντά ο Αντίοχος

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», έλεγαν οι αρχαίοι, αλλά στη νουδούλα του βαρύμαγκα δε σκαμπάζουν από τέτοια. Έκαναν πέρα και το… φίλο μας τον Άδωνι, που θα μπορούσε να τους εξηγήσει τα αρχαία ρητά.
Πληροφορούμεθα, λοιπόν, ότι στη νουδούλα έκαναν σύσκεψη για την λαθρομετανάστευση, υπό την προεδρία του συντονιστή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης Σίμου Κεδίκογλου, παρουσία της γραμματέως Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη  και με την...

Μετά τον Καμμένο και οι "Λαφαζανίστας", Λαπαβίτσας - Τσανάκα, έφαγαν αυγά από πολίτες στην Καβάλα.. ΒΙΝΤΕΟ

Την τύχη του.... Καμμένου είχαν και οι πολιτικάντηδες των Λαφαζανίστας, Αλεξάνδρα Τσανάκα, και Λαπαβίτσας από αγανακτισμένο πολίτη - καπνεργάτη που με έκδηλη την οργή του για τους τέως βουλευτές του τριτομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, που διέλυσαν τη χώρα και την εργασία του Έθνους μας, και σήμερα το παίζουν "επαναστάτες", εμφανίστηκε μπροστά τους και πετώντας τους 2 αυγά τους "στόλισε' με διάφορα κοσμητικά επίθετα...

Δείτε το βίντεο...

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΡΟΝ – ΑΡΟΝ ΤΟ ΝΗΣΙ

LATHRO_KOS
Χαοτική κατάσταση για άλλη μια φορά στην Κω, όπου λαθρομετανάστες πιάστηκαν στα χέρια. Στο λιμάνι του νησιού είχε δέσει το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να επιβιβαστούν σε αυτό 700 άτομα για τον Πειραιά (πού αλλού;).
Κάποιοι όμως είχαν άλλη άποψη, αφού επιχείρησαν να μπουν με τη βία περίπου 500 λαθραίοι αγνοώντας τις υποδείξεις των λιμενικών που ζητούσαν να δοθεί προτεραιότητα σε γυναίκες και παιδιά.
Για άλλη μια φορά, η...

Η διάλυση της ψοφοδεξιάς προϋπόθεση για την ανασύνθεση της Πατρίδας



Τα «κατορθώματα» της παρελθούσας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κατά το επτάμηνο το οποίο πέρασε, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας κάνουν να ξεχνάμε τα αίσχη τα οποία πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της προηγούμενης συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Μιας και το ΠΑΣΟΚ είναι ένα πολιτικό πτώμα με μη αναστρέψιμη πορεία, ας επικεντρωθούμε στη ΝΔ. Ένα κόμμα δημιούργημα ενός σύγχρονου καταστροφέα της Πατρίδας, που θρασύτατα οι υπήκοοι του πολιτικού φορέα τον οποίο ίδρυσε, όχι μόνο τον αποκαλούν «Εθνάρχη», αλλά με απύθμενη αναίδεια απαιτούν απ’ όλους τους άλλους να τον αντιλαμβάνονται ως ένα είδος ιερού «τοτέμ».
Η ΝΔ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα....