Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 11, 2017

Μούγκα από τους «δημοκράτες» των καναλιών και των κομμάτων για την οικογένεια ληστών και τρομοκρατών του ΣΥΡΙΖΑ

Μία μέρα έχει περάσει από την σύλληψη υιού μεγαλοστελεχών του Σύριζα μετά από απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Ιερά Οδό και ουδείς έχει αναδείξει το γεγονός.

Τα κανάλια αποφεύγουν επιμελώς το θέμα μην αναφέροντας καν το όνομα του συλληφθέντος, ενώ τα κόμματα δεν έχουν βγάλει ούτε ένα δελτίο Τύπου καταδίκης του Σύριζα.

Δεν γίνεται καν ο προφανής συσχετισμός, ότι ο αδερφός του δράστη (άλλο μπουμπούκι...) είχε καταδικαστεί για άλλες ληστείες στη Λάρισα με τους "Πυρήνες της φωτιάς" και στον Βελβεντό Κοζάνης. Και δεν είναι ότι «τα παιδιά πείναγαν και κάνανε μια ληστεία». Συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Έξωση στις κακοποιημένες γυναίκες στην Λέσβο για να εγκατασταθούν λαθρομετανάστες! Οι Έλληνες κάτοικοι αντιδρούν

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει Κοινωνικό Κράτος ή για να είμαστε πιο ακριβείς δεν υπάρχει Κοινωνικό Κράτος για τους Έλληνες! Πριν μερικές βδομάδες το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής προχώρησε σε μια ακόμα ανθελληνική πράξη.

Με σχετικό έγγραφο το Υπουργείο ζήτησε από τον Δήμο Ευεργέτουλα Λέσβου να "πετάξει" έξω τα άτομα που φιλονεξούνται σε ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά στο χωριό της Συκούντας, ώστε να εγκατασταθούν στο χώρο γυναίκες "πρόσφυγες"!

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο οι κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν αρνητικά στην απόφαση αυτή καθιστώντας για άλλη μια φορά σαφές...

Πανηγυρίζουν οι πράκτορες της Άγκυρας για τους αγράμματους που έχει βάλει ο Σύριζα να γράψουν τα νέα βιβλία Ιστορίας

Ολόκληρο αφιέρωμα – «αγιογραφία» των ανθελλήνων που έχει τοποθετήσει ο Σύριζα να γράψουν τα νέα βιβλία ιστορίας έχει η τουρκόφωνη (και τουρκόφρονη) εφημερίδα «Birlik» που εδρεύει στην Ελληνική Θράκη.

Η εφημερίδα αναφέρεται εκτενώς και ευμενώς στις «απόψεις» των αγράμματων που έχει διορίσει ο Σύριζα για να ασκήσουν τουρκική και αντεθνική προπαγάνδα στα παιδιά μας. Η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων, οι δήθεν...

Σεξουαλική επίθεση λαθρομεταναστών σε αριστερή ρεπόρτερ!

Δείτε τι παθαίνει μια Ιταλίδα δημοσιογράφος πoυ θέλησε να το παίξει προοδευτική και
αντιρατσίστρια και να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση των λαθρό σε ένα Hotspot στην Ιταλία...

Η Φραντζέσκα λοιπόν πήγε σαν ανταποκρίτρια μιας τηλεοπτικής εκπομπής σε ένα ιταλικό κανάλι για να κάνει προπαγάνδα  για την άθλια κατάσταση, όπως την χαρακτήρισε, των λαθρό στην χώρα της.

Την ώρα λοιπόν που μιλούσε και περιέγραφε ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή, την πήραν χαμπάρι οι μουσουλμάνοι λαθρό και επειδή αυτοί δεν καταλαβαίνουν από αντιρατσισμό και τέτοιες κουταμάρες...