Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ... ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!!

Στις ΗΠΑ το γιαούρτι – και δη το ελληνικού τύπου – αποτελεί διακαή πόθο μεγάλων επιχειρήσεων τροφίμων, με πιο πρόσφατο το παράδειγμα της Pepsico. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Wall Street Journal η Pepsico τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανακοινώσει τη δημιουργία κοινοπρακτικού σχήματος με τη γερμανική εταιρία γαλακτοκομικών Theo Muller με στόχο την είσοδο τους στην αμερικανική αγορά γιαουρτιού.
Ποιος όμως έμαθε τους Αμερικανούς να τρώνε ελληνικό γιαούρτι; Κύριος υπεύθυνος είναι η...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ-ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η "ΜΟΥΓΚΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!

Μέλη της Ρωσικής Κυβέρνησης έφτασαν στη Μονή Βατοπαιδίου και συνόδευσαν την Αγία Ζώνη μέχρι την Αγία Πετρούπολη, όπου εκτέθηκε προς προσκύνηση. Μαζί τους και πολλοί εκπρόσωποι των ρωσικών Μμε:


Απαράδεκτοι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι...τόλμησαν και.....

Τι συγκίνηση για το Σιωνισμό... Η "Μεγάλη Στοά" της Αλβανίας έκανε εγκαίνια.. Και εις ανώτερα...

Την προηγούμενη εβδομάδα, υπό την διεύθυνση της «Μεγάλης Ανατολής της Ιταλίας» ιδρύθηκε η Μεγάλη Τεκτονική Στοά των Τιράνων. Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία του Ιταλού Μεγάλου Διδασκάλου και του εκτελεστικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Διάσκεψης της Μεγάλης Μασονικής Στοάς.
Συμμετείχαν 24 αντιπροσωπείες (ΗΠΑ, Ιαπωνίας, Βραζιλίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Σερβίας, Ελλάδας, Ελβετίας κ.λπ., που υποστήριξαν την ανέγερση της Μεγάλης Αλβανικής Στοάς, της πρώτης στην Αλβανική Ιστορία και του τελευταίου κρίκου της μασονικής στοάς στην Ευρώπη.
Η αλβανική Στοά έγινε δεκτή με χαρά από τις Στοές της υφηλίου, «οι οποίες την δέχθηκαν στη φιλόξενη αγκαλιά του Ελεύθερου Παγκόσμιου Μασονισμού, εκφράζοντας συγχρόνως τα ειλικρινή αδελφικά αισθήματα», λέγει μεταξύ άλλων η αακοίνωση. Οι Αλβανοί τέκτονες άρχισαν τη δραστηριότητά τους πριν από αρκετά χρόνια με τη δημιουργία της....

Που βρήκαν τα άπλυτα, οι αναρχοκουκουλοφλώροι τον "εξοπλισμό"....

Η απάντηση...

Σε μαρασμό οδηγούν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου οι ανθέλληνες του Υπουγείου της Άννας Bilderberg...


Το Ελληνικό σχολείο της Χιμάρας, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Απλήρωτοι δασκάλοι, ελλιπές πρόγραμμα και άλλα εμπόδια που πάνε να οδηγήσουν στο κλείσιμο του μεγαλύτερου έργου των τελευταίων ετών στην Χιμάρα... Όλοι απορούν, στο πως κατέληξε το Ελληνικό σχολείο της Χιμάρας σήμερα. Η αλήθεια είναι αυτή: οι δάσκαλοι, ήταν 17 (!) μήνες απλήρωτοι. Οι μισθοί τους, οι οποίοι επιμελούνταν από την Ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα, καθυστέρησαν τόσος μήνες, με την δικαιολογία ότι "λεφτά δεν υπήρχαν" για να σταλθούν απo την Ελλάδα. Παρ' όλα αυτά, οι δάσκαλοι
πληρώθηκαν προσφάτως, μετά από"σκυλίσια" υπομονή. Αλλά πάλι δεν πληρώθηκαν όσα δικαιούνταν αλλά μόνο τα μισά των 10 μηνών!!! Πραγματικά αίσχος.
Ωστόσο,

Έτσι λειτουργούν οι Εβραίοι: "Τόλμησε" να πει καθηγήτρια ότι οι Σιωνιστές-Εβραίοι Τραπεζίτες πρέπει να εκδιωχθούν από τη χώρα και την... απέλυσαν

Η Patricia McAllister, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Λος Άντζελες έκανε μπροστά στην κάμερα την εξής «αντισημιτική δήλωση», ενώ ήταν στη διαμαρτυρία ‘Occupy Los Angeles’:
"Λέγομαι Patricia McAllister, εκπροσωπώ τον εαυτό μου εδώ, αλλά εργάζομαι για την Los Angeles Unified School District. Νομίζω ότι οι σιωνιστές Εβραίοι που διοικούν αυτές τις μεγάλες τράπεζες και την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (FED)- η οποία δεν διοικείται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση - πρέπει να φύγουν έξω από αυτή τη χώρα».
Όπως αποκαλύπτει το Zombie online, η McAllister έχασε τη δουλειά της:
Σε μια ανακοίνωση την Τρίτη, ο John Deasy έφορος σχολείων της περιοχής, καταδίκασε τις παρατηρήσεις που έγιναν από τη Patricia McAllister κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την περασμένη εβδομάδα.
Σε μια συνέντευξή της στις 12 Οκτωβρίου, για την Reason.com στη διαμαρτυρία του Λος Άντζελες, η McAllister είπε «οι σιωνιστές Εβραίοι και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ πρέπει να φύγουν από αυτή τη χώρα».
Ο Deasy λέει ότι....

Συγκλονιστική Αποκάλυψη: Ποιός σκότωσε τον Ιωάννη Μεταξά;

Ο τότε πρεσβευτής της Ιταλίας στην Ελλάδα, Γκράτσι, στο βιβλίο του «Η αρχή του τέλους» γράφει για την περήφανη στάση του Μεταξά στις αιτιάσεις των Ιταλών για κατάληψη της Ελλάδας...

«Έφυγα υποκλιθείς με τον βαθύτερον σεβασμόν προ του υπερηφάνου γέροντος, ο οποίος επροτίμησε την θυσίαν αντί της υποδουλώσεως. Έφυγα ταπεινωμένος και με σφιγμένην την ψυχήν από μίσος προς το επάγγελμά μου»

Πάλι μπλεγμένο το "κομμουνιστικό καθεστώς" σε ακόμη έναν θάνατο Μεγάλου Έλληνα(με τις όποιες ενστάσεις...)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Ιωάννης Μεταξάς, ο Λαμπράκης και ο Γερουλάνος

"Εδώ ο κόσμος καίγεται το μου..ι χτενίζεται..."

Σε βαθιά μελαγχολία έχει πέσει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή...
Γιατί πιστεύετε εσείς;

Για το δράμα που ζει και δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους εξαθλιωμένους Ελληνες;
Για την ανθελληνική-αντιλαϊκή πολιτική που ασκεί η Κυβέρνηση του ΓΑΠ;
Ποιός τα χέζει όλα αυτά... Εδώ υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα που έχουν κάνει το κορίτσι "ράκος..."..
Δείτε...

Τζούλιαν Ασάντζ: Το Facebook είναι το τελειότερο εργαλείο κατασκοπείας και παρακολούθησης των ανθρώπων παγκοσμίως που εφεύρε ο ανθρώπινος εγκέφαλος


Πριν μερικούς μήνες ο Τζούλιαν Ασάντζ, ο ιδρυτής των WikiLeaks, που ως γνωστόν είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΜΕ ο οποίος δημοσιεύει έγγραφα από ανώνυμες πηγές και διαρροές, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας, δήλωσε ότι το Facebook είναι το τελειότερο εργαλείο κατασκοπείας και παρακολούθησης των ανθρώπων παγκοσμίως που εφεύρε ο ανθρώπινος εγκέφαλος, που εκμεταλλεύονται όλες οι υπηρεσίες πληροφοριών του κόσμου και ιδιαίτερα η CIA και η NSA, όπου έχουν απευθείας πρόσβαση σε όλα, τα τεράστια σε όγκο, δεδομένα του Facebook. Ως γνωστόν το Facebook είναι....

Οι Οικολόγοι Πράσινοι (Τρεμόπουλος και ΣΙΑ) δείχνουν το υποταγμένο-ανθελληνικό τους πρόσωπο για ακόμη μια φορά....





σ.σ. Πασπαρτού: Όλα υπέρ του Κεφαλαίου και τους Διεθνούς Κατεστημένου...

Βλέπω να ψάχνει ο κόσμος για γκράδες και δίκαννα.. Το βίντεο αυτό,  (από το 5:38, συνιστώ) είναι ο κόσμος κατά ...Τρεμόπουλο; Ή κατά Βαρουφάκη; Αν ναι, να διαβάσουν για τον ρόλο του Алекса́ндр Льво́вич Па́рвус στην Σοβιετική Επανάσταση.  Ο πράκτορας επαναστάτης σήμερα είναι πράσινος. Από τον λαό θα τα κλέψει με ΑΠΕ, και από τους πλούσιους, με τον παραδοσιακό τρόπο:  Τα δικά σου δικά μου.  Δεν μου αρέσουν οι βαρύγδουπες προφητείες, αλλά μυρίζει μπαρούτι.

Εγώ πάντως έχω άλλη πρόταση: Να δημευτούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία όσων ψήφισαν Κίνημα, ή είναι μέλη του Κινήματος, ή είναι εργολάβοι, δικηγόροι, σύμβουλοι, ΜΚΟ, και τέτοια. Το χρέος εκτινάχτηκε από το 1981.   Γιατί να....

Βρείτε ποιός βουλευτής ειπε "Ευτυχώς που υπήρχε το ΠΑΜΕ και δεν εισήλθαν οι διαδηλωτές στη Βουλή";

Οι "υποψιασμένοι" έχουν ήδη βρει σε ποιό κόμμα ανήκει....
Οι υπόλοιποι ας δουν το βίντεο και στη συνέχεια ας αρχίσουν να... σκεφτονται!