Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 30, 2011

Αντώναρε καλύτερα να παραιτηθείς μόνος σου.. Είναι προτιμότερο για, την όποια, υστεροφημία σου

 Η δουλικότητά σου στα ΜΜΕ ήταν, από καιρό, γνωστή.

Το σημερινό σου 'κατόρθωμα', ήταν όμως το κύκνειο άσμα σου μέσα στην παράταξη της ΝΔ.

Το ANTINEWS με ένα εκπληκτικό του άρθρο σου δίνει τις απαντήσεις για το μέλλον σου στο κόμμα

Ακολουθούν φωτογραφείες που δημοσίευσε το blog fimotro.blogspot.com που "λένε πολλά"...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΙΛΟΣΑΜΑΡΙΚΟ ANTINEWS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ-ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΕ ΜΚΟ;

Πραγματικά απορούμε με την συγκεκριμένη πράξη των φιλοσαμαρικών του ANTINEWS.
Ένα blog - forum, που στηρίζει τον Σαμαρά και τις επιλογές του, ενώ συχνά φιλοξενεί, αρθρογραφία, ΕΛΛΗΝΩΝ πατριωτών, όπως του Φαήλου Κρανιδιώτη.
 Το γεγονός:
Η ανάρτηση με την απορία - προτροπή στον Πρόεδρο της ΝΔ να ζητήσει εξηγήσεις για τη συμμετοχή του Χατζηδάκη σε ΜΚΟ, που επίτιμος μέλος τυγχάνει και ο γραικύλος Αλαβάνος, ως δια μαγείας, δεν κοσμεί πια το site.

Την είδηση και μια άποψη να διαβάσετε στο καταπληκτικό HELLAS - ORTHODOXY, με την οποία συμφωνούμε πλήρως.

Κάτι βρωμάει...
Κάτι πολύ ψόφιο...

Γιατί κάνουμε εξεταστικές; και πόσο μας κοστίζουν;

To ηλεκτρονικό "καφενείο" μας δίνει τις δικές του εκδοχές για το λόγο που πραγματοποιούνται οι εξεταστικές αλλά και πόσο τελικά μας κοστίζουν.
Δεν υοθετούμε απόψεις των παραπάνω κειμένων - αναλύσεων αλλά τις δημοσιεύουμε προς κρίση και σκέψη σας.

Διπλό εκλογικό επίδομα .....σε άγνωστους αποδέκτες! (Ο λύκος και αν γέρασε......)


Τη στιγμή που η κυβέρνηση περικόπτει μισθούς και συντάξεις επικαλούμενη την οικονομική κρίση, εμφανίζεται ιδιαίτερα "γαλαντόμα" σε 160 υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών και 30 υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, στους οποίους και καταβάλλει διπλό εκλογικό επίδομα! Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι παραπάνω είχαν ήδη εισπράξει 2.000 ευρώ για τη συνεισφορά τους στη διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης και 14ης Νοεμβρίου, με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση και Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου καλούνται να ξαναπάνε "ταμείο", προκειμένου να λάβουν επιπλέον 2.000 ευρώ!
Το εντυπωσιακό είναι ότι,

Το γέλιο της αρκούδας έπεσε με το ΛΑ.Ο.Σ.

Η πορεία του ΛΑ.Ο.Σ. για τα Ίμια...
250 άτομα το πολύ
Και η χθεσινή πορεία της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"
10.000 και πλέον
Οποιαδήποτε σύγκριση είναι για γέλια...
Τουλάχιστον ας κατανοήσουν στο ΛΑ.Ο.Σ. ότι ο κόσμος έχει κατανοήσει την πατριδοκαπηλεία του και έχει αηδιάσει από τις 'εθνικές' κωλοτούμπες του


Η συγκλονιστική ομιλία του Βασίλη Μιχαλολιάκου για τα παλικάρια των Ιμίων.

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κκ Σεραφείμ, τελέστηκε σήμερα, από το Δήμο Πειραιά, επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Πειραιώτη ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου, στον ανδριάντα του, στην Πλατεία Κων. Καραμανλή (πρώην πλατεία Τερψιθέας).
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε:
«Υπάρχουν στιγμές στην ζωή  του ανθρώπου που τον σημαδεύουν ανεξίτηλα.
Μένουν χαραγμένες για πάντα  και στην μνήμη και την ψυχή.
Μια τέτοια στιγμή είναι για μένα  η νύκτα των Ιμίων. Η νύκτα που κοιμηθήκαμε περήφανοι Έλληνες και ξυπνήσαμε ταπεινωμένοι σύμμαχοι. Η νύκτα που...

Πόρισμα Siemens> Ένα αποκαλυπτικό κείμενο της Αριστέας Μπουγάτσου, γι αυτούς που "ξέχασε" η Εξεταστική

Από την Αριστέα Μπουγάτσου

Πώς η εξεταστική επιτροπή «ξέχασε» να προχωρήσει στη διερεύνηση στοιχείων που αφορούσαν τις σχέσεις πρώην πρωθυπουργών και άλλων πολιτικών με το καρτέλ της Siemens και της Ιντρακόμ
Σε διοικητικό ζήτημα υποβαθμίστηκε από την κυβέρνηση το μεγάλο οικονομικοπολιτικό σκάνδαλο των δωροδοκιών της Siemens, την επόμενη κιόλας μέρα μετά την κατάθεση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής.
Η «λύση του Μονάχου», με την οποία η Siemens έκλεισε το παγκόσμιο μέτωπό της σε πολλές χώρες, ως «γιατρικό» είχε τα πρόστιμα που πλήρωσε σε ΗΠΑ και αλλού για τις πρακτικές των μαύρων ταμείων.
Παρόμοια είναι και η «λύση της Αθήνας», όπου, μετά το «πόρισμα» που περιγράφει όλα όσα γνωρίζει ήδη η κοινή γνώμη, τώρα φοβερίζουν τη Siemens με...

Σχολή Αστυφυλάκων ή Σχολείο Ανορθόδοξου Πολέμου στο Διδυμότειχο;


Δεν είναι λίγες οι καταγγελίες που έγιναν και αφορούν τη Σχολή Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο από γονείς δοκίμων αστυφυλάκων, που δικαίως ανησυχούν για τα παιδιά τους.
Όπως μας περιέγραψαν, στην ανδρική πτέρυγα (στη γυναικεία δεν συμβαίνει...) δεν έχουν πετρέλαιο θέρμανσης εδώ και δύο μήνες περίπου με συνέπεια να τη "βγάζουν" Σπαρτιάτικα οι δόκιμοι αστυφύλακες και να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό στο καταχείμωνο και σε περιοχή με θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές και τσουχτερό κρύο.

Αστυφύλακες εκπαιδεύονται εκεί ή κομάντος βρε παιδιά; Γιατί έτσι όπως μας τα περιέγραψαν οι γονείς που το κατήγγειλαν, η κατάσταση είναι...

Ο Χίος ξεσκεπάζει το 'λαθροσχέδιο' των γραικυλοαριστερών για κατάληψη της Νομικής

Οι " Αποκαλύψεις" ξεσκεπάζουν το νέο "watergate" της Siemens

"ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"

Θέλει η η (πουτ@ν@) συναίνεση και η διαπλοκή να κρυφτεί και ο εφιάλτης δεν τις αφήνει


κάτι... κάτι ξέρει: "τα δύο μεγάλα κόμματα ενισχύθησαν από τη Siemens" αυτό που όλος ο κόσμος τ'οχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι

Για να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών Να κηρυχθεί αναθεωρητική η επόμενη Βουλή προτείνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Να κηρυχθεί η επόμενη Βουλή αναθεωρητική, με συμφωνία των πολιτικών κομμάτων και καθ’ υπέρβαση του Συντάγματος, ώστε να μπορεί να αλλάξει άμεσα ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, προτείνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης.
Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής, τονίζει ότι αυτή είναι η μόνη διέξοδος από ένα καθεστώς ατιμωρησίας που λειτουργεί σε βάρος του πολιτικού κόσμου, σημειώνοντας ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε.
Προσθέτει ότι το....

Μεσογειακό φιάσκο για Ντόρα και Κούβελο

Μπορεί η κυβέρνηση αλλά και οι φορολογούμενοι να ανακουφίστηκαν, εφόσον δεν θα χρειαστεί να αφαιρεθούν υπέρογκα ποσά από τον εθνικό προϋπολογισμό για χάρη των Μεσογειακών Αγώνων σε Βόλο και Λάρισα, όμως ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές τόσο στη διεθνή εικόνα μιας χώρας που διέπρεψε το 2004 αφήνοντας άριστες εντυπώσεις όσο και στην τοπική κοινωνία που έχασε μια ιστορική ευκαιρία τουριστικής ανάδειξης και ευρύτερης ανάπτυξής της.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές,

Μια πορεία που τα κανάλια "περιέργως" ξέχασαν..

Να δείτε σήμερα που θα έχουν πλάνα από την πρεσβεία της Αιγύπτου που διαδήλωναν 100 άτομα..(περικυκλωμένοι από 2 διμοιρίες)
Ούτε το 1% από τους χθεσινούς..
Πάνω από 10.000 κόσμου...
Και όχι μόνο 'φασίστες' όπως αρέσκονται να λένε..
Έλληνες. Νέοι, γέροι, γυναίκες και παιδιά.

Ποίες ήταν οι 5 φορές που καταργήθηκε το άσυλο;

ΔΕΙΤΕ...

Άννα Βαγενά: «Να μετακομίσετε στο κέντρο της Αθήνας, κ. πρωθυπουργέ!»


Με επιστολή της στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, η γνωστή ηθοποιός Άννα Βαγενά τον καλεί να μετακομίσει ο ίδιος στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να έχει άμεση εμπειρία της κατάστασης που επικρατεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η ηθοποιός θεωρεί ότι οι πολιτικοί πρέπει να δουν από κοντά την εξαθλίωση της Αθήνας και όχι να ζουν σε πολυτελείς συνοικίες στα βόρεια και νότια προάστια. Η ίδια το έκανε πράξη, φεύγοντας από το Π. Ψυχικό για το Μεταξουργείο, όπου στεγάζεται και το θέατρο της.

Η ηθοποιός δεν έχει λάβει απάντηση από τον πρωθυπουργό, ενώ η επιστολή της, που κλείνει με την φράση «εάλω η πόλις κ. πρωθυπουργέ!», έχει αποσταλεί από τις 7 Ιανουαρίου...

Ολόκληρη η επιστολή της Άννας Βαγενά:

Μπλογκς: Μήνυμα αντίστασης στις δοτές εξουσίες


Σε χθεσινή ομιλία του στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς της ΝΔ ο βουλευτής Κώστας Τζαβάρας είπε μεταξύ άλλων:
«Το πέρασμα απο την μηντιόσφαιρα στην μπλογκόσφαιρα θα σηματοδοτήσει ένα νέο δημοκρατικό σύστημα ενημέρωσης που θα αποδυναμώσει το σύστημα της κατεστημένης και επιλεκτικής ενημέρωσης που στηρίζουν τα μέσα της διατεταγμένης δημοσιογραφίας. Τα μπλογκς στέλνουν μήνυμα αντίστασης στις δοτές εξουσίες…»

Ως πότε θα 'μαστε " γαλακτομούσχαρα";

Έχουμε κάνει συζητήσεις επί συζητήσεων, αναλύσεις επί αναλύσεων για τον πόλεμο που δέχεται η Ελλάδα σε οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο. Κάποιοι εθελοτυφλώντας το λένε συνομοσιολογία, άλλοι υπερβολές, όχι ότι λείπουν κι αυτές αλλά σίγουρα δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στους καιρούς ζούμε.
Ότι και να συμβαίνει όμως...

Μόνη λύση η ανάπτυξη

Μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να διαψεύδει, σε όλους τους τόνους, το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι στο «τραπέζι» ήδη έχει τεθεί πρόταση για μείωση του ελληνικού χρέους με επαναγορά ομολόγων σε χαμηλότερες τιμές και ότι οι διεργασίες στο εσωτερικό της Ε.Ε. είναι πιθανό να οδηγήσουν το επόμενο δίμηνο την Ευρώπη στις μεγάλες αποφάσεις για την έξοδο από την κρίση του χρέους.
Η επαναδιαπραγμάτευση του δημοσίου χρέους θα έχει ...

Εκπληκτικό κείμενο:ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : "ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"


ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΙΚΙΩΝ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
"ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Το έργο αφορά στη διαγραφή της μνήμης του Ελληνικού λαού.
Η διαγραφή θα γίνει κυρίως μέσω των...

To taxalia 'τα πήρε' με τους spammers και τους 'τα χώνει'


Έχει παραγίνει το κακό με τους σπάμερς. Τους ενοχλητικούς δηλαδή που στέλνουν τον καημό τους όχι σε έναν παραλήπτη, αλλά σε μια τεράστια λίστα, που αλλάζει χέρια και πάει απ΄τον έναν στον άλλο. Στην αρχή τα σπαμ μηνύματα ήταν αρκετά αθώα. Συνήθως ήταν μια εντυπωσιακή είδηση, ένα κοινωνικό μήνυμα, ένα ανέκδοτο και έλεγε "προωθήστε το". Οι άσχετοι πατούσαν το κουμπί προώθηση, οπότε μαζευόταν σιγά σιγά, χιλιάδες διευθύνσεις στο κουτί του πονηρού, τις οποίες στη συνέχεια αξιοποιούσε.
Τον τελευταίο καιρό, κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη χειρότεροι σπάμερς:
κάτι πεινάλες που διαφημίζουν το site τους, επίμονα, ενοχλητικά και φορτικά.
Και τα περισσότερα έχουν ως κοινό παρονομαστή ότι "είναι συνεχιστές του τρωκτικού".
Το πόσο μας έχουν πρήξει με αυτή την ιστορία δεν περιγράφεται. Θα ασφυκτιά στον άλλο κόσμο ο μακαρίτης ο Σωκράτης, με τόσους "συνεχιστές".
Πάνω από...