Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2016

ΜΑΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΔΝΤ! «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ»

τσιπρας
Αδειάζουν τον Τσίπρα οι γερμανοί, αφού έκανε την βρώμικη δουλειά και θα τον αδειάσουν ακόμη περισσότερο μετά το ασφαλιστικό. Τότε θα ρίξουν χρυσόσκονη στον Μητσοτάκη και θα πάνε τον λαό στην κάλπη να ψηφίσει τον σωτήρα που έχουν επιλέξει και επιθυμούν εκείνοι. 
Αυτό είναι το παρελθόν μας εδώ και 6 – 7 χρόνια και αυτό επιθυμούν οι τοκογλύφοι δεινάστες να είναι και το μέλλον μας για πολλά πολλά χρόνια.
Μέχρι να πάρει ο λαός τις δικές του αποφάσεις.
O Τσίπρας αρνείται να αυξήσει την φορολογία των πλουσίων κι έτσι οδηγούμαστε στην....

Το… μαρτύρησε ο Αβραμόπουλος: 4.000 απρόσκλητοι μπαίνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα!


Το… μαρτύρησε ο Αβραμόπουλος: 4.000 απρόσκλητοι μπαίνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρά το γεγονός ότι οι «αρμόδιες αρχές» στην Ελλάδα σφυρίζουν κλέφτικα για τον ακριβή αριθμό των εισερχομένων εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, για να κρατάνε στο σκοτάδι τον ελληνικό λαό, πάντα βρίσκεται κάποιος και το… μαρτυράει (συνήθως η Ύπατη Αρμοστεία τιου ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ή ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης – και χαλάει τη… σούπα!
Αυτή τη φορά το…

Τα 3 Μ: Metron analysis, Μαϊμού δημοσκόπηση, Μητσοτάκης!


Τα 3 Μ: Metron analysis, μαϊμού δημοσκόπηση, Μητσοτάκης!

Μετά την εκλογή του Κούλη του γουρλομάτη στην αρχηγία της νουδούλας –που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υποστήριξη των «νταβατζήδων»- έρχονται στο καπάκι και οι μαϊμού- δημοσκοπήσεις, που δείχνουν ότι… σκίζει ο λεγάμενος.
Η πρώτη τοιούτη «δημοσκόπηση» είναι της Metron Analysis που δημοσιεύουν τα "Παραπολιτικά" στο σημερινό τους φύλλο και δείχνει την νουδούλα να προηγείται – και μάλιστα με 3,7%!
Και το ερώτημα είναι πότε πρόλαβε ο Κούλης να… σαγηνεύσει τους ψηφοφόρους. Μέσα σε μια βδομάδα;
Δηλαδή, στον μήνα η διαφορά θα έχει εκτοξευτεί στο… 15%;
Έτσι για την ιστορία, σας παραθέτουμε τα «αποτελέσματα» που δίνει η…

Καταιγιστικός Κασιδιάρης στη Βουλή για σκάνδαλο ΕΣΠΑ, οικογενειοκρατία Σύριζα και νταβατζήδες της δημόσιας ζωής - ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο αποθέωση...

Αποστομωτική απάντηση ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής στον βούλγαρο Angel Dzhambazki για το όνομα της Μακεδονίας μας


Αποστομωτική απάντηση ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής στον βούλγαρο Angel Dzhambazki για το όνομα της Μακεδονίας μας

Κατόπιν των απαράδεκτων δηλώσεων του Ευρωβουλευτή Angel Dzhambazki της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (όπου ανήκει και ο Έλληνας Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς) κατά την συμμετοχή του σε συλλαλητήριο στα Σκόπια με αφορμή την επέτειο του θανάτου της Mara Buneva, για τη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας από τους σκοπιανούς, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός του απέστειλε την παρακάτω απάντηση υπενθυμίζοντάς του ότι η Βουλγαρία εισήλθε στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2007 με την υποστήριξη της Ελλάδας:

"Κύριε Dzhambazki,
Άκουσα με προσοχή το....

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

didaktra


Όπως είναι γνωστό, κάποιος συριζαίος βουλευτής –διεθνώς και επιτοπίως άγνωστος- ονόματι Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, έγραψε άρθρο στην «Αυγή» ζητώντας να επιβληθούν… δίδακτρα στα δημόσια σχολεία. Και στο καπάκι, ήρθε και η δήλωση του βουλευτή Επικρατείας της («σκληρά αντιπολιτευόμενης»…) νουδούλας, Θεόδωρου Φορτσάκη, να συμφωνήσει.
Είναι αυτά τυχαία; Παρά τα λεγόμενα του ντρούλη-χοντρούλη Φίλη, περί καθαρά «προσωπικών απόψεων» του Τριανταφυλλίδη, δε νομίζω!
Και δε νομίζω, γιατί το....

Δημοψήφισμα 15ης Ιανουαρίου 1950: Αξιούμεν την Ένωσιν της Κύπρου με την Ελλάδα


Δημοψήφισμα 15ης Ιανουαρίου 1950: Αξιούμεν την Ένωσιν της Κύπρου με την Ελλάδα

15 Ιανουαρίου 1950, μια μέρα ορόσημο στην σύγχρονη Ιστορία της Κύπρου. Υπό την Εθνική καθοδήγηση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Β’, οι Έλληνες της Κύπρου έδωσαν όρκο τιμής για ένωση με την Ελλάδα, κατέθεσαν την ψυχή τους στα δελτία του Δημοψηφίσματος, υπογράφοντας κάτω από το σύνθημα που τους διακατείχε εκείνη την περίοδο: ΑΞΙΟΥΜΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Διότι τότε οι Έλληνες της Κύπρου αξίωναν την ΕΝΩΣΗ και δεν συμβιβάζονταν με τίποτα λιγότερο.
Την 8η Δεκεμβρίου του 1949 αναγγέλλεται επίσημα με εγκύκλιο προς τον λαό το Ενωτικό Δημοψήφισμα από τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο Β’, που αποτελούσε αδιαφιλονίκητος ηγέτης της εποχής, ένας φλογερός πατριώτης, ένας Έλληνας με όλη την σημασία της λέξεως που έδωσε πολλές μάχες για τον Ελληνισμό της Κύπρου και ήταν ο πρωτεργάτης του Ενωτικού Δημοψηφίσματος.
Η Εγκύκλιος καταλήγει με τις ακόλουθες ιστορικές φράσεις, που έχουν την σημασία τους σε βάθος αιώνων:
«Κυπριακέ λαέ. Καλείσαι, όπως ηνωμένος και αδιάσπαστος υπέρ....