Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 17, 2011

ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ... ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Τελετή Μνήμης στις Θερμοπύλες από την Χρυσή Αυγή

Ζήτημα ημερών πλέον...

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Ο κύβος ερρίφθη. Η Γερμανία έχει ήδη αποφασίσει για την τύχη της Ελλάδας. 
Το Βερολίνο θα οδηγήσει τη χώρα μας σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας και μάλιστα πολύ σύντομα. Η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης μέσω μιας έκτακτης συνόδου κορυφής της Ευρωζώνης είναι πλέον ζήτημα ημερών, όχι μηνών. Ενδέχεται να γίνει και μέσα στην εβδομάδα, χωρίς πάντως αυτό να είναι σίγουρο. Δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί οι όροι και η ακριβής μορφή της επιλεκτικής χρεοκοπίας. Περί αυτού υφίστανται ακόμη ενδογερμανικές διαφορές. Γερμανικοί τραπεζικοί κύκλοι, που συμπεριλαμβάνουν και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Μπούντεσμπανκ, προβάλλουν σθεναρή αντίσταση και ισχυρές αντιρρήσεις στο να δώσει η ΕΕ δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα για την επαναγορά ελληνικών ομολόγων από την Αθήνα και σε τιμές αγοράς - δηλαδή με έκπτωση περίπου 50%. Σύντομα θα λήξει αυτή η υπόθεση, πιθανότατα προς την κατεύθυνση που προαναφέρθηκε. Πληρούται ήδη η....

Χάρρυ Κλυνν: Το μόνο που του απομένει...

Καμένο χαρτί για την Ευρώπη ο «Μεγάλος Στοχαστής»

«Εκεί που ήσουνα παντού, τώρα δεν είσαι πουθενά», που λέει και το τραγούδι…

Εδώ ο ΓΑΠ, εκεί ο ΓΑΠ, που είναι ο ΓΑΠ;

Κάπου-κάπου ξεπροβάλει θλιβερή καρικατούρα μέσα από τη θάλασσα του ψεύδους και την παραπληροφόρησης των λιβανονταβατζοδελτίων!

«Σου ‘στειλα χίλια γράμματα , δε μου ‘στειλες κανένα», λέει το άλλο τραγούδι…

Ούτε απάντηση το κονκλάβιο των τοκογλύφων στη μακροσκελή επιστολή που συνέταξε το ασκέρι των ειδικών και των συμβούλων που χρυσοπληρώνει ο μ@#$%^! Ελληνικός λαός!

Χαμένος ο πρωθυπουργός, πρωθυπουργός που λέει ο λόγος, της χώρας… Άφαντος και ο εκ Κοζάνης τετραγωνοκέφαλος βαψομαλλιάς που και χρυσάφι να έπιανε, σκατά θα του γινόταν!

Για τέτοιο γκαντεμόπραμα μιλάμε…

Χαμένος πίσω από ένα γραφείο ο υπερφίαλος παπάρας που...

Αποκαλυπτικοί διάλογοι Υπουργών από τα πρακτικά της Διυπουργικής Επιτροπής!

Θυμάστε που μετά τις εκλογές ο Παπανδρέου έλεγε “όλα στο φως” και έκανε Υπουργικά Συμβούλια σε ζωντανή μετάδοση στην κρατική τηλεόραση;
Φυσικά θα θυμάστε ότι όλα αυτά τα έκοψε γιατί μέσα στο Υπουργικό γινόταν “πανικός”.
Το Βήμα της Κυριακής, δημοσιεύει τους αποκαλυπτικούς διαλόγους από τα πρακτικά της πρώτης συνεδρίασης της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού Οικονομικής και Διαρθρωτικής Πολιτικής.

«ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ και προτεστάντες δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα».

Η ρήση που διάλεξε ο υπουργός...

Αφεντικά χωρίς εθνική ταυτότητα


Του Δημήτρη Σαββίδη
Κρυφές ή ελάχιστα φανερές προθέσεις και δραστηριότητες βρίσκονται πολλές φορές πίσω από βαρύγδουπους τίτλους οργανισμών και θεσμών, από αυτούς με των οποίων τα ονόματα βομβαρδιζόμαστε συχνά - πυκνά σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.Ένα τέτοιο βαρύγδουπο όνομα αποτελεί και το LONDON SCHOOL OF ECONOMICS, γνωστό και ως L.S.E. Ως σχολή Οικονομικών σπουδών υψηλού επιπέδου παρουσιάζεται το L.S.E, αλλά μόνον αυτό δεν είναι τελικά.
Και δεν είναι μόνον αυτό, γιατί έτσι το ορίσανε αυτοί που το ιδρύσανε Το 1895, δηλαδή η Fabian Society.
Μια Fabian Society της οποίας οι ζωτικές αρτηρίες θρέφουν εδώ και έναν αιώνα τους πλουτοκράτες του αγγλικού και όχι μόνον liberal establishment.
Ποιοι είναι οι Φαμπιανιστές;

"Ξύνονται" οι Γυφτοσκοπιανοί και οι Μογγόλοι στην γκλίτσα του τσοπάνη...

Για τα επόμενα δύο χρόνια Διοικητής του στρατηγείου της «Βαλκανικής Ταξιαρχίας», που εδρεύει στον Τύρναβο, θα είναι ανώτατος αξιωματικός της FYROM. Από το 2013 έως το 2015 θα είναι Τούρκος!
Ήδη, στην τελετή εγκατάστασης της νέας Διοίκησης, οι σκοπιανοί στρατιώτες εμφανίστηκαν με την ένδειξη «Μακεδονία» στη στολή τους. Ζήτησαν δε, να πουν κατά την παρέλαση τον εθνικό ύμνο των Σκοπίων, όπου όμως υπάρχουν αναφορές στη «Μακεδονία». Οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας δεν το επέτρεψαν, και οι Σκοπιανοί αφαίρεσαν τα σήματα, τοποθετώντας αυτοκόλλητα με την ένδειξη «army». Δεν τραγούδησαν επίσης και τον εθνικό τους ύμνο.
Παρ’ όλο που δόθηκαν πληροφορίες ότι ο...

Συγκλονίζει η προφητείας του "Φωτισμένου" Πατέρα Παΐσιου πριν 17 χρόνια για τη σημερινή κρίση στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Αυθαίρετο Παπακωνσταντίνου: Όλο το ρεπορτάζ του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

[Φανταστείτε πόσο απύθμενο είναι το μίσος του παχύδερμου για τον Χάρυ Πότερ που έβγαλε στη φόρα το πρωτοσέλιδο θέμα από χθες το βράδυ!!! Ένας θεός ξέρει τι δουλειά δεν του έκανε ή έδωσε σε άλλον ο ΧάρυΠότερ και το παχύδερμο τα πήρε στην κούτρα...]

Σοβαρό πολιτικό αλλά και ηθικό ζήτημα προκύπτει για τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου από την αποκάλυψη ότι διαθέτει «οικογενειακό» αυθαίρετο μέσα στο δάσος! Η μητέρα του είναι ιδιοκτήτρια εξοχικής κατοικίας χτισμένης μέσα σε αναδασωτέα περιοχή στη Βραυρώνα Αττικής, στον οικισμό Χαμολιά. Το σπίτι, σύμφωνα με τον διευθυντή Δασών Ανατολικής Αττικής κ. Αναστάσιο Καζάση, είναι αυθαίρετο και παράνομο, ενώ έχει εκδοθεί γι’ αυτό και απόφαση κατεδάφισης.

Η μητέρα του κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και άλλοι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων στην περιοχή έχουν προσφύγει μάλιστα στη Δικαιοσύνη και στο ΥΠΕΧΩΔΕ για να....

Το «Λεξικό» της Νέας Τάξης

Έγραφε η Ρόζα Λούξεμπουργκ στο «Μεταρρύθμιση ή Επανάσταση»:
«Ο Μπερνστάιν – συνεπής ως το τέλος- μαζί με την επιστήμη, την πολιτική, την ηθική και τον τρόπο του σκέπτεσθαι αντάλλαξε και την ιστορική γλώσσα του προλεταριάτου με την γλώσσα της μπουρζουαζίας.
Ο Μπερνστάιν, εφ’ όσον με τη λέξη «αστός» εννοεί τον μπουρζουά και τον προλετάριο χωρίς καμία διάκριση, δηλαδή τον άνθρωπο γενικά, θεωρεί ότι ο άνθρωπος γενικά είναι ταυτόσημος με το μπουρζουά, ότι η ανθρώπινη κοινωνία είναι ταυτόσημη με την αστική».
Η κλασσική, λοιπόν, σοσιαλδημοκρατία αποτέλεσε την...

Ρε κάτι περίεργες συμπτώσεις... Και τον "αγαπημένο" Φεμινισμό οι "περιούσιοι" μας τον έδωσαν! Γιατί;

Με ελάχιστα αγγλικά μπορείτε να καταλάβετε όλα...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ: ΠΩΣ ΘΑ ‘ΚΙΝΗΘΟΥΝ’ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ;

Μόνο στο αγαπημένο σας μπλόγκ! Αποκαλύπτουμε σήμερα τις προτάσεις μέρους της ‘Εκκλησίας του Δήμου΄των αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος! Πολλοί θέλουν να μετοακομίσουν από το Σύνταγμα, επειδή κυρίως συνειδητοποίησαν οι περισσότεροι, οτι οι βουλευτές είναι εκτελεστικά όργανα και όχι οι …εργοδότες της ελληνικής κατάντιας και ετοιμάζουν δυσάρεστες εκπλήξεις σε:
γραφεία μεγαλοεκδοτών, καναλαρχών και καναλιών, μεγαλοκατασκευαστών, αλλά κυρίως μεγαλοτραπεζιτών!
Από τις τρεις ‘ομάδες’ των...

"ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ",ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΔΝΤ"!

Απόσπασμα από μία ακόμα συνέντευξή του στον κολαούζο του και "προστάτη" της φτωχολογιάς,Γιώργο Αυτιά:

Για την παροχή δανείου από την Ρωσία με πολύ ευνοϊκούς όρους

Γνωρίζω πολύ καλά αυτή την υπόθεση. Ήμουν σε μεγάλο βαθμό «διαχειριστής» αυτής της ιστορίας.

Είχε κάνει μεγάλες προσπάθειες ο Πούτιν. Είχα συναντήσει τον άνθρωπο του στο Λαγονήσι παρουσία γνωστού δημοσιογράφου. Είχαμε ζητήσει ορισμένα πράγματα.

Όμως, δυστυχώς, η ακαμψία του κ. Παπανδρέου και η προσήλωση του στον αμερικανισμό, απέτρεψε αυτή την μεγάλη είσοδο.

Αυτή την στιγμή η σωτηρία της χώρας μας, περνά εν πολλοίς από την...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ!!!

Σχολιάζει η Μαριάνα Τσήπα

Αν η διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. μετά την αποκάλυψη του EXTRA CHANNEL για το σκάνδαλο διορισμού του υπερήλικα νομικού και της κόρης του, δεν έχει τη στοιχειώδη ευθιξία να παρατηθεί, τότε ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ κε ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
 
Ρεπορτάζ-σοκ: 73χρονος συνταξιούχος διορίστηκε στο ΜΕΤΡΟ, βγήκε στη σύνταξη με 120.000 ευρώ αποζημίωση...και επέστρεψε...μαζί με την κόρη του! 
Είναι να σπας την τηλεόρασή σου με αυτά που είδαμε στο ρεπορτάζ της Ράνιας Καρατζαφέρη στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο". 
73χρονος συνταξιούχος δικηγόρος διορίστηκε στο ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ως νομικός σύμβουλος...αποχώρησε εισπράττοντας...