Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

Κασιδιάρης σε οίστρο σε μια ακόμη εκπομπή: "Οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ που ξεπουλούν την πατρίδα θα πάνε σε ειδικό δικαστήριο με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την εκπομπή...

Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ MARFIN ΠΟΥ… ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από συνεχείς αναβολές (λες και πρόκειται για μια δίκη για εξύβριση ή για απειλή…) ξεκίνησε -επιτέλους!- η δίκη για τον δολοφονικό εμπρησμό της Marfin, αλλά… διακόπηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 14 Ιανουαρίου, καθώς απουσίαζαν από το δικαστήριο περισσότεροι από δέκα μάρτυρες των οποίων οι καταθέσεις κρίθηκαν ουσιώδεις (προφανώς τρομοκρατημένοι – από ποιους άραγε;).

Δύο είναι οι κατηγορούμενοι, με βασικό τον...

Ο Γ. Λαγός αποκάλυψε στη Βουλή την εθνοπροδοτική αδιαφορία του ΣΥΡΙΖΑ για τη δράση του φιλοκεμαλικου-φιλοτουρκικού φορέα DEB της Θράκης - ΒΙΝΤΕΟ

Η ένοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ και οι ανούσιες απαντήσεις των Υπουργών του αποδεικνύουν το μέγεθος της εθνοπροδοσίας που συντελείται στο παρασκήνιο για το Έθνος και μοναδικό ανάχωμα στα σχέδιά τους είναι η Χρυσή Αυγή...

Δείτε το βίντεο...

Ο Σύριζα διαλύει τον θεσμό της οικογένειας: Θέμα χρόνου το νομοσχέδιο για υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια


Ο Σύριζα διαλύει τον θεσμό της οικογένειας: Θέμα χρόνου το νομοσχέδιο για υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Όσοι βιάστηκαν να ανακουφιστούν, θεωρώντας ότι η τεκνοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί και το μόνο το οποίο θα περάσει από την Βουλή θα είναι το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών, θα πρέπει να αναθεωρήσουν τον καθησυχασμό τους.
Οι δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ήταν πραγματικά αποκαλυπτικές: «Το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης δεν αφορά την τεκνοθεσία. Αυτό δεν σημαίνει ότι η πολιτεία εκφράστηκε και την αποδοκιμάζει. Είναι ένα θέμα που εξετάζουμε, όπως και αυτό που....

Ρουσόπουλος -εκ μέρους Καραμανλή- "Η ΝΔ...τελείωσε! Θα διασπαστεί.."

Γράφει ο Αινείας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ fm, το "δεξί χέρι" του Κ. Καραμανλή, και πρώην σχολιαστής ειδήσεων του Star Channel, Θ. Ρουσόπουλος, αποκαλύπτοντας αρκετά μελλούμενα και αλήθειες σχετικά με την πολιτική ζωή της χώρας.

Ο κος. Ρουσόπουλος επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι ο "κομμουνιστής" Τσίπρας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους...φιλελεύθερους της ΝΔ που εκφράζονται από την "καραμανλική πτέρυγα", επιζητώντας τη στήριξή τους, ώστε να έχει πολύτιμες εφεδρείες σε περίπτωση δυσκολίας να ψηφιστούν μελλοντικά αιματηρά μέτρα. Γνωρίζοντας ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Καραμανλής "λύνει και δένει" στη ΝΔ και με ένα νεύμα του μπορούν να αλλάξουν πολιτική ρότα αρκετοί βουλευτές, ο κος. Τσίπρας, σύμφωνα με το "γιό του ταχυδρόμου" - που το πήγε το...γράμμα -, ανέφερε ότι «Έχουν υπάρξει μία-δύο επικοινωνίες», σχολιάζοντας στη συνέχεια ότι 'υπάρχει αλληλοεκτίμηση'.

Στη συνέχεια ο κος. Ρουσόπουλος, πέρασε στο...ζουμί των εσωκομματικών της ΝΔ, λειτουργώντας ως...

ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΣΟΚ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΛΕΓΑΤΟΥ: «Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ! ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ».

diki_05
«Τα ΜΜΕ έχουν πει πολλά ψέματα για το συμβάν» κατέθεσε η μάρτυρας Χαρακτήρισε «διαπληκτισμό» το επεισόδιο και δήλωσε ότι οι αστυνομικοί δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένοι.

Έντονο pressing από την έδρα για το αν....

«Ρατσιστική» δήλωση του βασιλιά των Ζουλού: «Οι μαύροι κατέστρεψαν ό,τι τους κληροδότησαν οι λευκοί»!


«Ρατσιστική» δήλωση του βασιλιά των Ζουλού: «Οι μαύροι κατέστρεψαν ό,τι τους κληροδότησαν οι λευκοί»!

Σε ποιον ανήκουν, άραγε, οι παρακάτω δηλώσεις; «Η Ιστορία θα αποφανθεί στο τέλος ότι οι μαύροι το μόνο που έκαναν ήταν να καταστρέψουν ό,τι τους κληροδότησαν οι λευκοί…».

Το ίδιο άτομο, αναφερόμενο στους πρώην κυβερνήτες της Νότιας Αφρικής επί «απαρτχάιντ», δήλωσε στην συνέχεια ότι «είχαν δημιουργήσει μια πανίσχυρη κυβέρνηση, μαζί με την ισχυρότερη οικονομία και στρατό σε όλη την αφρικανική Ήπειρο. Είχαν πραγματικά ένα πανίσχυρο στρατό και το νόμισμα και η οικονομία είχαν εκτοξευθεί. Αλλά μετά, ήρθε αυτό που αποκαλούμε δημοκρατία, κατά την διάρκεια του οποίου οι μαύροι κατέστρεψαν τα κέρδη του παρελθόντος. Τώρα, όμως, η οικονομία καταρρέει. Δεν θέλετε να ....

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ… 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ!

lathro_germania
Μετά τις δωρεές άλλων καπιταλιστών της χώρας για τα προσφυγάκια ή οργανισμούς που ασχολούνται μαζί τους, ήρθε και το Ίδρυμα Νιάρχου να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των… ευεργετών. Έτσι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενέκρινε δωρεά ύψους €1.000.000 για την υποστήριξη αριθμού μη κυβερνητικών οργανισμών (ΜΚΟ) που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα Ελλάδας, την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και τον οργανισμό Lifeguards Hellas.
Σύμφωνα με τους υπευθύνους του Ιδρύματος: «Η νέα έκτακτη δωρεά αποσκοπεί στην....

ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»;

Γράφει ο Αντίοχος

Υπό τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, μετά τη σφαγή των Παρισίων και τις συνεχείς απειλές των «τρελών του Αλλάχ» για μαζικά τρομοκρατικά χτυπήματα στην… άπιστη Ευρώπη, αποφάσισαν οι νορβηγικές αρχές να ερευνούν πιο σχολαστικά τους «πρόσφυγες» που καταφτάνουν στη χώρα.

Έτσι, σ’ ένα απ’ αυτά τα ψαχτήρια σε κινητά τηλέφωνα και βαλίτσες «προσφύγων» βρήκε...