Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

Περήφανο Ελληνόπουλο αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Αλέξη Τσίπρα ΒΙΝΤΕΟ

Ένα γεγονός που προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό τα ΜΜΕ συνέβη στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο ελληνοαμερικανικό σχολείο της Αστόρια στις ΗΠΑ . Στο βίντεο που θα δείτε, φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας να χαιρετά έναν – έναν τους μαθητές που είναι παραταγμένοι στις σχολικές εγκαταστάσεις, κατά την υποδοχή του.

Όλα βαίνουν καλώς, μέχρι ο Έλληνας πρωθυπουργός να φτάσει μπροστά από έναν συγκεκριμένο μαθητή, ο οποίος όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο απόσπασμα αρνείται να του δώσει το χέρι του!

Και μάλιστα… πεισματικά, αφού ο Αλέξης Τσίπρας  κάνει και μια…

Η ίδρυση του ΕΑΜ «για την υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης»

(Διαχρονικό κείμενο του Γ. Δημητρακόπουλου, Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού)

(Σημ.: το άρθρο δημοσιεύεται ως απάντηση σε σημερινό επετειακό αφιέρωμα της φυλλάδας των Ιών, για την ίδρυση του ΕΑΜ) 

Συμπληρώνονται αυτές τις ημέρες 75 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ (27/09/1941) και ευκαιρίας δοθείσης ξεσπαθώνει το κομμουνισταριό. 

Όμως, έως την 22α Ιουνίου 1941, που έγινε η γερμανική επίθεση στον… παράδεισο των Σοβιέτ, ίσχυε το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ και οι ανά τον κόσμο κομμουνιστές δεν ήσαν καθόλου μα καθόλου… αντιστασιακοί. Μάλιστα, στην Ελλάδα είχε ήδη συμβεί η πρώτη πράξις συνεργασίας του ΚΚΕ με τις δυνάμεις κατοχής. Επρόκειτο για την απελευθέρωση...

NTOKOYMENTO: Σε οίκο ανοχής της Θεσσαλονίκης γεννήθηκε ο σφαγέας Κεμάλ, που κάνει υπερήφανους κάποιους “ελληνόφωνους”

Το να είναι κάποιος «πατέρας» (ata εις την τουρκικήν γλώσσα) του τουρκικού λαού αποτελεί μοναδικό και σημαντικό γεγονός στην ιστορία αυτής της χώρας. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι να είσαι πατέρας. Ακόμη και κάποιος που συμπεριφέρεται με καλοσύνη στον συνάνθρωπο του λέμε ότι του συμπεριφέρθηκε σαν πατέρας, στην μεταφορική βέβαια έννοια της λέξης. Αλλά το να υποχρεώνεις έναν λαό να σε ονομάζει πατέρα, να σε λατρεύει για τα «επιτεύγματά», τις «αρχές»  και τα «κατορθώματά» σου είναι παράλογο και ίσως υποκρύπτει κάτι βλαπτικό για την προσωπικότητά σου.

Ο Μουσταφά Κεμάλ αυτοαναγορεύτηκε με διάταγμα το 1934 ως Kemal Atatürk. Γιατί άραγε το έκανε αυτό; Στο ερώτημα υπάρχει απάντηση, αλλά ουδείς στην Τουρκία και σε άλλες χώρες τολμάει να την δώσει. Οι Τούρκοι δεν τολμούν καν να θέσουν το ερώτημα ή να το συζητήσουν διότι γνωρίζουν τα επακόλουθα, ήτοι σύλληψη ίσως και λυντσάρισμα. Τα ψέματα και η προσωπολατρία των Κεμαλιστών, και κάποιων συνοδοιπόρων τους στην Ελλάδα όπως ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο τραγουδιστής Ρέμος, δεν έχουν όρια. Γιατί όμως θα πρέπει να σιωπούμε χωρίς να αναφέρουμε για τους αιμοσταγείς γείτονες μας κάποιες πικρές αλήθειες που αφορούν τον «πατέρα» τους, τον «πατέρα» του Μπουτάρη και του Ρέμου. Εξηγούμεθα αναλυτικότερα.

ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ «ΧΕΣΜΕΝΟΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ – ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ… ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!

Μπορεί ο άθεος κομμουνιστής Φίλης να έχει προαναγγείλει –με ομιλία του στη βουλή- από την 1η Σεπτεμβρίου την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών, αλλά φαίνεται πως σήμερα το’ μαθε ο συνοδοιπόρος του, υπουργοπάνος Καμμένος.

Ο οποίος, τρομαγμένος από τις αντιδράσεις και βλέποντας ότι τον εγκαταλείπουν ακόμα και οι ελάχιστοι εναπομείναντες οπαδοί του, εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία δηλώνει ότι είναι…