Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 26, 2013

ΓΙΑΤΙ… ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ;

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στην κυριακάτικη «Αυγή» έδωσε ο (αριστερός) διευθυντής της γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων Public Issue, Γ. Μαυρής, και ερωτήθηκε –μεταξύ των άλλων- σχετικά με κάποια δημοσιεύματα που κάνουν λόγο «για απόκρυψη δημοσκοπήσεων από ορισμένα ΜΜΕ». Ιδού η απάντησή του:

«Προφανώς και υπάρχει θέμα. Η τακτική και σταθερή δημοσίευση δημοσκοπήσεων...

Ακόμα και οι καθεστωτικοί το παραδέχονται: Στοιχεία ανύπαρκτα, κατηγορητήριο για τα πανηγύρια!

Αυτό που έχει αντιληφθεί όλος ο ελληνικός λαός και βοά από την πρώτη στιγμή ο νομικός κόσμος, αρχίζουν να παραδέχονται και οι ανεξάρτητες φωνές της δημοσιογραφίας. Μετά και από την χθεσινή απαγγελία κατηγοριών στους Συναγωνιστές Γερμενή, Ηλιόπουλο και Μπούκουρα και οι... πέτρες έχουν πια καταλάβει ότι πρόκειται για μια στημένη πολιτική δίωξη και ένα κατηγορητήριο τόσο σαθρό που είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει παταγωδώς.

Παραθέτουμε σχετικό σχόλιο από...

Κασιδιάρης: "Στόχος η πρωτιά στις Ευρωεκλογές και η διοίκηση των μεγάλων δήμων στις δημοτικές εκλογές" - BINTEO

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε συνέντευξή του σε κανάλι των Σερρών ξεσκεπάζει τη σκευωρία με τις παράνομες διώξεις εναντίον του αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής και στηλιτεύει την αντισυνταγματικότητα της βουλής των 297. Παράλληλα παρουσιάζει τους στόχους της Χρυσής Αυγής για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Καθημερινή: Η Χρυσή Αυγή τρομάζει το καθεστώς, γιατί αντέχει στις δημοσκοπήσεις

Είναι, προφανώς, εξαιρετικής σημασίας η ανάγνωση της γνώμης ενός αριστερού, διορισμένου από το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το «γιατί τρομάζει η Χρυσή Αυγή». Έχοντας σίγουρο ότι εφόσον αυτή η άποψη είναι δημοσιευμένη σε καθεστωτική εφημερίδα θα περιέχει σε εμφανές σημείο την κυβερνητική προπαγάνδα και συγκαλυμμένα τα όποια ψήγματα αληθείας, θα πρέπει να διαβάσουμε «ανάμεσα στις γραμμές» για να αντιληφθούμε τι «θέλει να πει ο ποιητής». Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού σας παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου στην Καθημερίνη, γιατί ως γνωστόν παρότι μας κατηγορούν ως «φασίστες» που «χτυπάνε όποιον διαφωνεί», εμείς πάντοτε παραθέτουμε την άποψη του πολιτικού μας αντιπάλου, σε αντίθεση με τους «δημοκράτες» που φροντίζουν για την φίμωση του πολιτικού λόγου της Χρυσής Αυγής.  

«Γιατί τρομάζει η Χρυσή Αυγή

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Το πρόβλημα δεν είναι αν ο Νότης Σφακιανάκης θεωρεί ότι για την Ελλάδα θα ήταν καλό να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή. Δικαίωμά του. Το πρόβλημα είναι ότι...

Ξεφτίλα Συριζαίων: Δεν μάζεψαν ούτε 10 άτομα, εκεί που η Χρυσή Αυγή γέμισε ολόκληρη την αίθουσα!

Επειδή η εικόνα είναι πάντα ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας για κάθε γεγονός, η σύγκριση των δύο συγκεντρώσεων Χρυσής Αυγής και Σύριζα στον ίδιο χώρο είναι το καλύτερο επιχείρημα για όσους μιλάνε για την απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία σε σύγκριση με τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.
Αρκεί μόνο η παράθεση των παρακάτω φωτογραφιών για να πειστεί και ο πιο δύσπιστος πόσο μεγαλύτερη αποδοχή έχει η Χρυσή Αυγή στην ελληνική κοινωνία από το κόμμα που εμφανίζουν αυτήν την περίοδο ως πρώτη δύναμη οι δημοκλόποι!
Οι εν λόγω φωτογραφίες προέρχονται από χθεσινή εκδήλωση του Σύριζα στην αίθουσα Δημαρχείου στην Κατούνα Ξηρομέρου, όπου οι Συριζαίοι... λαοπρόβλητοι βουλευτές Βαρεμένος και Τριανταφύλλου μάζεψαν με το ζόρι 10 άτομα (μετρημένα)! Από την άλλη, σε......

Ίλιγγος έπιασε τον Παύλο Τσίμα με τη Χρυσή Αυγή: "ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ – ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ"


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Συνέντευξη σε καθεστωτική ιστοσελίδα έδωσε ο «πολύς» Παύλος Τσίμας, πρώην επαγγελματίας κομμουνιστής και νυν καθεστωτικός δημοσιογράφος του ΔΟΛ και του καναλιού του Big Boss. Στη συνέντευξη αυτή που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Προσπαθώ να μη μπω στο club των πρώην κομμουνιστών που έγιναν αντικομμουνιστές», γίνεται φυσικά μνεία και στα αποτελέσματα της συστημικής (και… υπερατλαντικής) επιχείρησης καταστολής της Χρυσής Αυγής, στην οποία έλαβε ενεργά μέρος και ο συγκεκριμένος μεγαλοδημοσιογράφος. Κι όπως φαίνεται από την απάντηση που έδωσε, είναι μάλλον… απογοητευμένος και… απαισιόδοξος:
Η δυναμική της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό σκηνικό πιστεύετε ότι έχει υποχωρήσει μετά τα δραματικά γεγονότα;
«Θα διατηρήσει μια απήχηση στα.....

Εκατοντάδες εθνικιστές στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο για τον ένα χρόνο λειτουργίας των γραφείων...


Εντυπωσιακή συμμετοχή στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο των γραφείων στο Αγρίνιο

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση για τον ένα χρόνο λειτουργίας των γραφείων μας στο Αγρίνιο το Σάββατο 23/11/2013. Δεκάδες συναγωνιστές τίμησαν την εκδήλωση, καθώς και ο συναγωνιστής, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Ηλίας Παναγιώταρος, όπου και παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Απαντώντας στης ερωτήσεις των δημοσιογράφων τόνισε μεταξύ άλλων ότι"η Χρυσή Αύγη διώκεται άδικα, χωρίς στοιχεία από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και πως όλες οι κατηγορίες θα καταρριφθούν",  πως "πρόκειται για ένα....

ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ !!! ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

998801_610826235643488_1681677040_n
Το ανθελληνικό καθεστώς που έχει επιβληθεί στη χώρα μας από την μεταπολίτευση και μετά, έχει σαν σκοπό την εξάλειψη και ποινικοποίηση κάθε τι πατριωτικού και εθνικού, με σκοπό την μετάλλαξη της κοινωνίας σε ελεγχόμενο πολυπολιτισμικό πολτό.
Από την άλλη με κάθε τρόπο προσπαθούσε να καταστήσει του Έλληνες εργάτες έρμαια των εκάστοτε σωματείων – συνδικάτων που κατευθύνονταν από κομματικά κέντρα, καπηλευόμενοι τα δίκαια αιτήματα και την τίμια εργασία τους. Αυτό όμως που η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ετοιμάζει να εξαπολύσει στον ελληνισμό είναι άνευ προηγουμένου. Όλη την εβδομάδα βλέπουμε κι ακούμε στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης τον θίασο του Μαξίμου να.....

Οι εβραίοι της Ελλάδος κάνουν αιμοδοσία μόνο για τους "περιούσιους αδελφούς τους" αλλά τα ΜΜΕ ...τουμπεκί! Ο "αντιρατσιστικός" άραγε τους πιάνει...;!

Είδαμε τους συνεργάτες του καθεστώτος, αριστερούς, ακροαριστερούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς να κόπτονται για τις αιμοδοσίες της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας τες ως «ρατσιστικές». Στις υποκριτικές αυτές εκδηλώσεις έφτασαν μάλιστα στο σημείο να παραβιάζουν τον νόμο, ενώπιον της Αστυνομίας, χωρίς να παρεμβαίνουν οι αρχές για να επιβάλλουν την τάξη και την νομιμότητα. Θυμίζουμε προς επιβεβαίωση των λεγομένων μας την θλιβερή σύναξη μερικών γραφικών κομμουνιστών στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να αποτρέψουν Έλληνες πολίτες από το να δώσουν αίμα. Βέβαια αυτή η κίνησή τους στέφθηκε με το σύνηθες αποτέλεσμα της οποιασδήποτε κομμουνιστικής κινήσεως εν Ελλάδι, δηλαδή παταγώδης αποτυχία και πρόκληση άφθονου γέλιου στους Έλληνες.
Στην αντίληψη μας, όμως, έπεσε και.....

Ρεπορτάζ Star και Ant1 για τη δυναμική πορεία της Χρυσής Αυγής έξω από τη ΓΑΔΑ

Δείτε βίντεο.....

Μπουχτίσαμε "δημοκρατία"...Η τηλεπερσόνα Φαίη Σκορδά διατάσσει τα κανάλια να μην ξαναπαίξουν τις δηλώσεις Σφακιανάκη για να...μην επηρεαστούν "αρνητικά" οι πολίτες!

Τα σκουπίδια με τα...."σκουπίδια"
Δείτε το βίντεο....

Θέμις Σκορδέλη: "Τιμή μου οι ειροπέδες για τα Πιστεύω μου από το ανθελληνικό καθεστώς"


Τιμή μου οι χειροπέδες για τα Πιστεύω μου και όχι για τα κακουργήματα των πολιτικάντηδων

γράφει η Θέμις Σκορδέλη

"Δεν βρέθηκα φυλακισμένη για ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ και ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ όπως η ΚΟΡΗ του ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, δεν βρέθηκα σε αναρχικό τρομοκρατικό στέκι ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΟΠΩΣ τα παιδιά ΤΟΥ ΝΙΩΤΗ, πρώην προέδρου της Βουλής, δεν βρέθηκα με ΜΟΛΟΤΩΦ στα χέρια να καίω την Αθήνα όπως τα ΠΑΙΔΙΑ του ΚΟΥΡΑΚΗ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρέθηκα να ΛΗΣΤΕΥΩ ΤΡΑΠΕΖΑ όπως ο γιος του ΒΟΥΤΣΗ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρέθηκα να ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΩ όπως ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατηγορήθηκα ότι ανήκω σε τρομοκρατική οργάνωση όπως ο γιος του ΧΑΡΙΣΗ, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της ΠΟΕ ΟΤΑ και της ΠΟΥΛΟΥ, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λοιπόν ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ και η ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΑΔΑ γιατί είναι για.....

Δεν κρατιούνται στη ΔΗΜΑΡ...."Να κάνουμε βρε παιδιά μια κυβέρνηση του 'συνταγματικού τόξου' να τελειώνουμε"

590_73c325ee4aefdb966d71bb7d02786516
Γράφει ο Αντίοχος.

Συνέντευξη στον «Τύπο της Κυριακής» έδωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) –και πρώην βουλευτής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ- Β. Οικονόμου, στην οποία υποστήριξε ότι «η ΔΗΜΑΡ  δεν πρόκειται να επιστρέψει στην κυβέρνηση, καθώς εφαρμόζει μια πολιτική με την οποία εμείς δεν συμφωνούμε, καθώς θεωρούμε ότι δεν μπορεί να οδηγήσει σε έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια».
Αμέσως μετά, αντιπρότεινε.....