Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2013

Ομπάμα κατά Χρυσής Αυγής: Είναι επικίνδυνοι, αντιαμερικάνοι και αντισημίτες!

Γράφει ο Αντίοχος

Τους διαλόγους Ομπάμα-φον Αντωνάκη πίσω από τις κάμερες, αποκαλύπτει στο καθεστωτικό «Έθνος της Κυριακής» ο Μιχάλης Ιγνατίου. Φυσικά, ένα από τα θέματα που απησχόλησαν τους δύο άνδρες ήταν το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, που εδώ και πολύ καιρό έπαψε να είναι πρόβλημα του ντόπιου σάπιου κατεστημένου κι έγινε διεθνές! Ιδού, λοιπόν, τι αναφέρει σχετικά η (πάντα καλά πληροφορημένη εκ των έσω…) φυλλάδα του Μπόμπολα, στο άρθρο υπό τον τίτλο «Τα σχόλια για τη Μέρκελ και οι ερωτήσεις για τη Χρυσή Αυγή»:

«Είναι εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ασχολήθηκε με τη...

ΕΘΝΟΣ-Μπόμπολας προς "συνταγματικό" τόξο: "Η Χρυσή Αυγή και η ακροδεξιά έρχεται και στην Ελλάδα και θα μας διαλύσει..."

Διαβάζουμε λοιπόν στην στήλη του, υποψηφίου με τον ΑΝΤΑΡ-CIA στις προηγούμενες εκλογές, Γιώργου Δελαστίκ, με αφορμή εκλογές στη Γαλλία του εκεί "δημοκρατικού τόξου" εναντίον της ακροδεξίας που μπορεί να βρήκε νικητές τους πρώτους αλλά με βαρύ τίμημα....

Ιδού:
Ενας ολόκληρος μήνας έχει περάσει από την αποφράδα ημέρα, αλλά η Γαλλία και δη οι σοσιαλιστές είναι αδύνατον να συνέλθουν από το πολιτικό σοκ. Ο προβληματισμός είναι βαθύτατος, οι συνειδήσεις των πολιτών αλλάζουν, το Σοσιαλιστικό Κόμμα διχάζεται, ο αριστερός κυβερνητικός συνασπισμός διασπάται. Ολα δείχνουν ότι......

ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΡΕΙΣ ΜΑΥΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΩΝΟΥΝ ΛΕΥΚΟ ΜΑΘΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΣ...!!!

ΑΓΡΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..

Χρυσή Αυγή.. "H φωτιά στα… μπατζάκια του συστήματος!"


Χρυσή Αυγή: H φωτιά στα… μπατζάκια του συστήματος!

Γράφει ο Αντίοχος

Οι 100 εθελοντές της Χρυσής Αυγής.
Πιάνει, λοιπόν, η φωτιά στο Μαρκόπουλο, την Παρασκευή. Σε χρόνο-μηδέν οργανώνεται ομάδα 100 εθελοντών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον συναγωνιστή βουλευτή Η. Κασιδιάρη, για να βοηθήσει στην κατάσβεση. Μάννα εξ’ ουρανού για την Πυροσβεστική, που ψάχνει τους εθελοντές με το ντουφέκι. «Ελάτε αμέσως όπως είσαστε», ήταν η απάντηση του υπευθύνου της Π.Υ. και βέβαια δε μπορούσε να είναι διαφορετική. Του υπεύθυνου, που προφανώς ενημέρωσε και.....

Ο τουρκικός στρατός παίρνει επιθετική διάταξη στον Έβρο


Ο τουρκικός στρατός παίρνει επιθετική διάταξη στον Έβρο

Ο τουρκικός στρατός για πρώτη φορά μετά το 1974 παίρνει στον Έβρο επιθετική διάταξη. Οι κύριες μονάδες του 3ου και 5ου Σώματος Στρατού μεταφέρθηκαν περίπου 50 χλμ ανατολικότερα, μακριά δηλαδή από την γραμμή προκάλυψης. Στην πρώτη γραμμή έχουν παραμείνει λίγες μονάδες και μεθοριακοί φρουροί. Η κίνηση αυτή μπορεί να μοιάζει ακίνδυνη, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι. Οι κύριες μονάδες μεταφέρθηκαν στα μετόπισθεν διότι πιθανότατα προετοιμάζονται για ανάληψη επιθετικών ενεργειών στον Έβρο. Εξοπλιστικές δραστηριότητες των Τούρκων που είναι ειδικά στοχευμένες για τον Έβρο αυξάνουν στο έπακρο αυτή την πιθανότητα επίθεσης εκ μέρους των.
Αναλυτικότερα οι εξοπλιστικές δραστηριότητες είναι οι εξής:
α) 52 αμφίβιες γέφυρες Samur τις οποίες οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σκοπεύουν να.......

Η Χρυσή Αυγή αλώνει τους εργατικούς φορείς και τα ΜΜΕ.....πονάνε και στριγγλίζουν

Ήταν αναμενόμενο ότι θα "έτσουζε" πάρα πολύ το αριστερό σκυλολόι η παρουσία και εν τέλει η αποδοχή των Χρυσαυγιτών βουλευτών και μελών από τους ναυτεργάτες στο Πέραμα...

Λογικό και επακόλουθο το δηλητήριο που στάζουν οι διάφορες "ενώσεις" που μέχρι σήμερα το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η εξυπηρέτηση των κομματικών - κομμουνιστικών συμφερόντων τους και η χειραγώγηση των εργατών, εναντίον τελικά της παραγωγής.

Αντίστοιχα εμετικά ρεπορτάζ κάνουν και οι κομμουνιστοφυλλάδες όπως της "Ελευθεροτυπίας" που έχει άρθρο - ρεπορτάζ με τίτλο "Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής" στη ΝΕΖ.
Φυσικά το άρθρο βρίθει από.......

Τι και αν έχουμε 15Αύγουστο...;!Μπροστά στο ιστορικό καθήκον οι Εθνικιστές δεν υπολογίζουν "μπάνια του λαού" και "θερινή ραστώνη"

 Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013, αντιπροσωπείες της Χρυσής Αυγής νομού Ηλείας από τη Βάρδα και την Αμαλιάδα, μέχρι τον Πύργο, την Ολυμπία και τη Ζαχάρω πορεύθηκαν στα Περιβόλια Φιγαλείας, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη των σφαγιασθέντων Ελλήνων θυμάτων υπό των ορδών του ΕΛ.Α.Σ, στη μάχη της 6ης Αυγούστου 1943. Δεκάδες Χρυσαυγίτες, συγγενείς των θυμάτων, καθώς και.....

Αλλά κόλπα από το ΚΚΕ: πούλησε τον 902 σε offshore εταιρία!



ΚΚΕ: Η κυπριακή εταιρία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» αγόρασε τον 902
Με ένα ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε στο 902.gr, την ενημερωτική ιστοσελίδα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας, απαντάται το ερώτημα σε ποιον πουλήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός «902». «Η αγοράστρια εταιρία είναι η εταιρία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD», η οποία είναι κυπριακή εταιρία που έχει συσταθεί όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία, αναφέρεται στο κείμενο που αναρτήθηκε έπειτα από έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Λεπτομέρειες για....

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των...εξεγερμένων λαθροέποικνων της Αμυγδαλέζας...(περιμένατε κάτι καλύτερο;!)

Για «απάνθρωπες συνθήκες κράτησης» και «εξωφρενική παράταση κράτησης από 12 σε 18 μήνες» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για τα γεγονότα το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνο του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρης Τσουκαλάς, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Νίκο Δένδια για απάνθρωπη πολιτική που προκάλεσε την απόγνωση των κρατουμένων. Αιτία της χθεσινής εξέγερσης κατά τον ΣΥΡΙΖΑ είναι «η απόγνωση, και μαζί η ματαιωμένη ελπίδα για ζωή και ελευθερία».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά, ακόμα « να ερευνηθούν άμεσα οι καταγγελίες για χρήση βίας από αστυνομικούς πριν, και για εκατέρωθεν τραυματισμούς μετά την επέμβαση των ειδικών μονάδων της ΕΛΑΣ, καθώς και για απειλές ότι οι κρατούμενοι δεν θα έχουν πρόσβαση στη διαδικασία αίτησης ασύλου σε δεύτερο βαθμό» ενώ επαναλαμβάνει το αίτημα του για αντικατάσταση των κέντρων κράτησης με ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: