Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015

Η Ρωσία εκδικείται με αντίποινα τους δειλούς τούρκους...7 νεκροί από βομβαρδισμό κονβόι στην Τουρκία από Ρωσικό μαχητικό...

syria
Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της Ρωσίας άλλαξε. Ενώ μέχρι χθες πίστευε πως είχε να κάνει με σύμμαχο κράτος εναντίον του DAESH, πλέον, χωρίς να υπολογίζει την Τουρκία, σήμερα η ρωσική Αεροπορία άρχισε πάλι να βομβαρδίζει τους υποστηριζόμενους από την Τουρκία, τουρκμάνους. Συγκεκριμένα κτυπήθηκε ένα ολόκληρο κομβόι Τούρκων και Τουρκμένων, καθώς και μία μονάδα Τούρκων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό του συριακού εδάφους, ακριβώς στο ίδιο σημείο που καταρρίφθηκε χθες το ρωσικό αεροσκάφος.
Αυτή την φορά, το....

Σφακιανάκης: Παρακρατικοί οι δολοφόνοι Φουντούλη-Καπελώνη - Μία φορά ψήφισα, φέτος και ήταν Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Αναφορά στις δύο άνανδρες δολοφονίες των μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, έκανε ο γνωστός καλλιτέχνης Νότης Σφακιανάκης. Αποκάλυψε μάλιστα πώς γνώριζε τον Γιώργο Φουντούλη και κατηγόρησε τις κρατικές αρχές για την ένοχη σιωπή και απραξία τους. 

Το σχόλιό του για τον... "κουτσό" που παραμένει ασύλληπτος και το παρακράτος που ζει και βασιλεύει περιγράφει απόλυτα πρόσωπα και καταστάσεις στο ελλαδιστάν του 2015.

H συμπαρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού ρώτησε τον Νότη Σφακιανάκη αν ψηφίζει για να της απαντήσει:...

Επιτέλους! Φόρεσε το σιωνιστικό σκουφάκι και ο Τσίπρας!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Τσίπρας δήλωσε υποταγή στα αφεντικά του.  

Επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη ο Τσίπρας. Όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ, πρώτο του μέλημα ήταν η ξενάγησή του στο μουσείο Ολοκαυτώματος, όπου φόρεσε το εβραϊκό κιπά και εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι.


Σε δήλωσή του αμέσως μετά την έξοδο από το Μουσείο ο Τσίπρας ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε έναν τόπο με ιδιαίτερο ιστορικό συμβολισμό. Στην πρώτη μου επίσκεψη ως πρωθυπουργός στην Ιερουσαλήμ...

Η Χρυσή Αυγή αγκαλιάζει τους αγρότες: Εγκαίνια αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου στο Αγρίνιο με Μίχο, Μπαρμπαρούση και Γιάννη Λαγό!

Βάση του πολιτικού προγράμματος του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή είναι η αυτάρκεια των Ελληνικών προϊόντων μέσω της εγχώριας παραγωγής. Ο ευλογημένος τόπος της ελληνικής επικράτειας έχει τη δυνατότητα, όχι μόνο να θρέψει τον ελληνικό λαό αλλά και μέσω ενός Εθνικού προγράμματος, πάνω στον Αγροτικό τομέα, να προβεί σε εξαγωγές με τις ανάλογες ευεργετικές συνέπειες για το σύνολο της οικονομίας μας. Αντ΄ αυτού βλέπουμε στο σύνολό του τον αγροτικό κόσμο να μαραζώνει και να συρρικνώνεται περιμένοντας τα μέτρα του 3ου μνημονίου.

Η Χρυσή Αυγή μπροστά σε αυτή την κατάσταση αναλαμβάνει πρωτοβουλία οργανωτικής...

ΑΪβατίδης: "Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό της Ρωσίας ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

Stratfor: "Η Χρυσή Αυγή είναι το πρόσωπο της Ελληνικής Αντίστασης απέναντι σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση"


Stratfor: Η Χρυσή Αυγή είναι το πρόσωπο της Ελληνικής Αντίστασης απέναντι σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση

Ανάλυση για τα πολιτικά πράγματα της χώρας δημοσίευσε το γνωστό Ινστιτούτο Stratfor, εστιάζοντας στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο πλήττει την Ελλάδα και προκαλεί το κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων.
Όπως αναφέρει το Ινστιτούτο η ήδη αφόρητη κατάσταση με τους λαθρομετανάστες θα επιδεινωθεί, δεδομένου ότι οι λαθρομεταναστευτικές ροές θα ενταθούν και επιπλέον τα ευρωπαϊκά κράτη αρνούνται να απορροφήσουν κομμάτι αυτής της κρίσης. «Πλέον υπάρχει πιθανότητα μεγάλος αριθμός μεταναστών να μείνει εγκλωβισμένος στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το Stratfor.
Το καπιταλιστικό αυτό Ινστιτούτο, βεβαίως, δεν άρχισε να ενδιαφέρεται για τα δεινά που περνάνε οι Έλληνες. Άλλος είναι ο λόγος, που έγινε η συγκεκριμένη ανάλυση... και φαίνεται αμέσως μετά.
Το Ινστιτούτο, λοιπόν, αμέσως μετά έρχεται στα....

Στον “πάγο” η οικουμενική μέχρι να καταφέρει η ΝΔ να εκλέξει αρχηγό


Στον “πάγο” η οικουμενική μέχρι να καταφέρει η ΝΔ να εκλέξει αρχηγό

Η ανικανότητα της ΝΔ ακόμη και στο πιο στοιχειώδες ζήτημα επαφής με την σοβαρότητα, δηλαδή την διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών, φαίνεται ότι δημιουργεί και τις ανάλογες αναβολές σε γενικότερο πολιτικό επίπεδο. Η αναβολή εκλογής νέου αρχικαρεκλάρχη στη ΝΔ δημιουργεί, συν τοις άλλοις, μπλόκο στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για διάλογο με τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου».
Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε συστημική εφημερίδα: «Το Μέγαρο Μαξίμου υπό άλλες συνθήκες θα προκαλούσε ακόμη και σήμερα μια συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να διερευνηθούν οι πιθανότητες συναίνεσης των κομμάτων σε μείζονα θέματα όπως το Μεταναστευτικό, η παιδεία, το Ασφαλιστικό και σε βάθος χρόνου το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης».
Εννοείται, φυσικά, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα έμενε εκτός αυτής της συνάντησης, για λόγους οι οποίοι είναι γνωστοί και δεν χρειάζεται να επαναληφθούν. Έχει, όμως, ιδιαίτερη σημασία αυτή η πρωτοβουλία της κυβέρνησης, ακριβώς επειδή επιζητεί την συναίνεση και των υπολοίπων κομμάτων στα πιο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Πατρίδα και τον Λαό. Είναι ολοφάνερη η....

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ 153 ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ… ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ!


1203a-capture219-561x330

Γράφει ο Αντίοχος

Από την πρώτη στιγμή, είναι γνωστό πως η τριτομνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, η «δεύτερη φορά αριστερά», είναι όμηρος των διεθνών τοκογλύφων. Ωστόσο, μετά τις δύο ανεξαρτητοποιήσεις κατά την τελευταία ψηφοφορία στη βουλή για τα μνημονιακά προαπαιτούμενα, κατέστη όμηρος και του Ερντογάν Πασά!
Ο οποίος, άμα γουστάρει (και του κάνει τα κέφια…) την κρατάει, άμα δε γουστάρει τη ρίχνει! Κι ότι ώρα γουστάρει, μ’ ένα του νεύμα! Ή μάλλον, μ’ ένα τηλεφώνημα στον....

ΔΙΑΓΝΩΣΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ


nea_dhmokratia -loosers

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Χθες 21-11, ωστόσο, και λίγη ώρα αφού η ΚΕΦΕ είχε εκδώσει ανακοίνωσε ότι όλα βαίνουν καλώς και το κόμμα είναι έτοιμο για την εκλογική διαδικασία, το μέλος της Επιτροπής και Διευθυντής του Διαγραμματειακού της ΝΔ κ. Αλ. Κόκκαλης, με δημόσια ανάρτησή του, σημείωνε πως «λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η διαδικασία διαπιστώνω με αγωνία, ότι υπάρχουν ουσιώδη προβλήματα, υπάρχουν ενδείξεις ότι το σύστημα, ο εξοπλισμός και το έμψυχο δυναμικό ίσως να μην είναι επαρκή για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν, ενώ εγκύκλιοι και οδηγίες προς τους εμπλεκόμενους είναι αντικρουόμενες και δυσνόητες.» Αυτά αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση της «καθημερινής της Κυριακής», χθες 22-11-015.
Πολλά τα ερωτήματα που....