Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 07, 2015

Η (ΔΙΟΛΟΥ ΗΡΩΪΚΗ) ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Αυτές τις ημέρες χόρτασε το μάτι μας να βλέπει τη γνωστή εικόνα των σοβιετικών στρατιωτών που υψώνουν τη σημαία με το σφυροδρέπανο στο Ράιχσταγκ, τον Μάιο του 1945. Την βάζουν και την ξαναβάζουν οι σταλινικοί του ΚΚΕ, οι (δήθεν) μη σταλινικοί του ΣΥΡΙΖΑ, και οι πολλοί και διάφοροι κρυφοί θαυμαστές των… μουστακιών του «πατερούλη», για να τονίσουν τον αυξημένο ρόλο των ομοϊδεατών τους στη νίκη του ενιαίου καπιταλιστικού-κομμουνιστικού μετώπου.

Λίγοι, όμως, γνωρίζουν την ιστορία αυτής της «ηρωικής» φωτογραφίας, που δεν είναι καθόλου μα καθόλου ηρωική. Την φωτογραφία την έβγαλε...

Γ. Λαγός: "Στο δικαστήριο θα φύγουν τρέχοντας Κανέλλη και ΚΚΕ λόγω... ψεμάτων" - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Μπορεί τα ΜΜΕ να έχουν... ξεχαλώσει την τελευταία ώρα με τις "προκλήσεις" του Γ. Λαγού εναντίον της Κανέλλη και τις... "απειλές" που εκτόξευσε εναντίον της, αλλά η αλήθεια που κρύβουν ή καλύτερα επιλέγουν να την... διαμορφώσουν κατά πώς τους βολεύει, είναι πώς ο διωκόμενος από το καθεστώς βουλευτής της Χρυσής Αυγής έχει τρομοκρατήσει τόσο το σύστημα και τους... κομμουνιστές της Εκάλης που ότι και να πει εκλαμβάνεται ως...απειλή.

Έτσι και η Κανέλλη, με τις υπηρέτριες από τις Φιλιππίνες, και τη μεζονέτα στην Εκάλη από όπου πουλά..."αντιφασισμό" και μιλά για "προλεταρισακό αγώνα", έμαθε για τα καλά ότι "ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ πια η....

Ξεφτιλίστηκαν τα τσοντοκάναλα της πλάκας - Παρουσίασαν γυναίκα φαρσέρ ως ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ

Αυτά είναι τα "έγκυρα" και "έγκριτα" δημοσιογραφικά συγκροτήματα παραγωγής ψευδομαρτύρων κατά της Χρυσής Αυγής
Την απόλυτη ξεφτίλα βίωσαν τα δύο μεγάλα κανάλια της χώρας που κατά καιρούς έχουν πρωτοστατήσει στην λασπολόγηση των Ελλήνων Εθνικιστών με ψεύτικες και παραπλανητικές ειδήσεις. Θύμα της δημοσιογραφικής τους αγυρτείας έπεσε σήμερα η μνήμη της αδικοχαμένης 4χρονης που δολοφονήθηκε από τον αιμοσταγή βούλγαρο πατέρα της, καθώς και χιλιάδες Έλληνες τηλεθεατές που εξαπατήθηκαν από τις ενημερωτικές τους εκπομπές.

Δείτε την φάρσα...

Και όμως εμφανίστηκαν συμπαραστές του βούλγαρου - κτήνους παιδοκτόνου της Άννυ... Ήταν "αλληλέγγυοι" του ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σκληρή κριτική στον υπουργό της συγκυβέρνησής τους Πανούση, κάνουν κύκλοι του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ, υπέρμαχοι των… ανθρωπίνων δικαιωμάτων δολοφόνων, κακούργων, ληστών, «προοδευτικών» αρχινονών της νύχτας, ανωμάλων, βιαστών, παιδεραστών και τρομοκρατών. Εσχάτως δε και ειδεχθών παιδοκτόνων!
Έτσι, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Αρκετά κ. Πανούση!», επιχειρείται η δημιουργία αμφιβολιών (!!!) για την ενοχή του ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ και γίνεται έκκληση στην… ευαισθησία της «πρώτης φοράς αριστεράς» συγκυβέρνησης, για την… προστασία του:
«Ένας εκ των αρμόδιων υπουργών, ως ο τελευταίος σχολιαστής του καφενείου, λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι αναπόφευκτο ο φερόμενος ως δράστης να οδηγηθεί στον θάνατο γιατί «έτσι είναι οι κώδικες της φυλακής». Το λέει μάλιστα, ενώ με την ερώτησή του ο δημοσιογράφος του αφήνει περιθώριο να τονίσει την ανάγκη της προστασίας που πρέπει να....

Τα παρακρατικά σκουπίδια του συστήματος (αναρχικοί) έδειραν έναν 27χρονο λόγω.... ντυσίματος και συμπεριφοράς!!!

Ξεκίνησε και πάλι σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής. Για άλλη μία φορά πέριξ του δικαστηρίου συγκεντρώθηκε ο εσμός κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών, λαθρομεταναστών και παρακρατικών, προκειμένου να ασκήσει πιέσεις στην δικαιοσύνη, προκειμένου να διεξαχθεί δίκη – παρωδία, εφάμιλλη των δικαστηρίων του βουνού.
Μόλις χθες, οι παρακρατικές συμμορίες έδειξαν τις προθέσεις τους εισβάλλοντας σε γραφείο δικηγόρου της Χρυσής Αυγής, καταστρέφοντας υλικοτεχνικές υποδομές και επιχειρώντας να διασπείρουν τον τρόμο κατά ανθρώπων που ανέλαβαν το έργο της υπεράσπισης πολιτικά διωκόμενων Εθνικιστών, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι πολιτικά δεν ανήκουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Σήμερα, η απόπειρα τρομοκρατίας συνεχίστηκε για άλλη μία φορά, με την ανοχή και πάλι των αρχών. Συγκεκριμένα,

ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ… ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!

tsipras_kolotouba
Κοινή δήλωση έκαναν αργά το βράδυ τα… πιτσουνάκια που πιάνονται… χεράκι-χεράκι, οι mister Tsipras και Γιούνκερ, με την οποία ανοίγουν επίσημα το ασφαλιστικό και τα εργασιακά. Παράλληλα, ήρθε και η ανακοίνωση των «Θεσμών» (της μασκαρεμένης τρόικα, για να ακριβολογούμε…), που διαψεύδουν τις φήμες για διάσταση απόψεων μεταξύ τους και τονίζουν τα εξής:
«Η Κομισιόν, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μοιράζονται τον ίδιο στόχο να βοηθήσουν την Ελλάδα να πετύχει χρηματοπιστωτική σταθερότητα και ανάπτυξη. Οι θεσμοί εξακολουθούν να εργάζονται στενά για....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» (Γύφτους θα τους έλεγε ο λαός)

63a01a1a028a4c80d7b872508bf184d2_L
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ώρα που Έλληνες μένουν άστεγοι λόγω ανεργίας και οικονομικής εξαθλιώσης και τράπεζες παίρνουν τα σπίτια τους, οι άθλιοι κυβερνήτες προτιμούν να δίνουν λεφτά για...(β)ρομά.
 
Αφού υποσχέθηκαν να λύσουν το στεγαστικό πρόβλημα των λαθρομεταναστών (εγκαθιστώντας τους σε διαμερίσματα, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπως είπε η Χριστοδουλοπούλου), σειρά τώρα παίρνει μια ακόμα «μειονότητα». Των λεγομένων «Ρομά», ή «ευπαθών»…
Έτσι, ο υπερυπουργός Εσωτερικών Βούτσης, ανακοίνωσε ότι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων αναζητεί λύση στο στεγαστικό πρόβλημα των «ευπαθών», σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές και προτίθεται να θέσει σε λειτουργία σχέδιο μετεγκατάστασής τους σε χώρους, στους οποίους θα διασφαλίζεται «η αξιοπρεπής διαβίωση στα όρια του αστικού ιστού, η πρόσβαση σε υπηρεσίες και αγαθά και η ομαλή κοινωνική τους ένταξη».
Βέβαια, πριν από.....

Παθιασμένη ομιλία Αρβανίτη: "Καταστρέφει την Ελλάδα η Αριστερά του....Καμμένου" - ΒΙΝΤΕΟ


Μ. Αρβανίτης: Η κυβέρνηση βαδίζει στα χνάρια της προηγούμενης καταστροφικής συγκυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟΔείτε τη...

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Άρθρο στην εφημερίδα «Εμπρός»

Στα «Νέα» της Τρίτης ο Πρετεντέρης, κάτω από τον γενικό τίτλο «Εναλλα­γή», ξεκινά το άρθρο του γράφοντας τα εξής: «Θέλω ειλικρινά να καθησυχάσω τη Ρένα Δούρου και τον Νίκο Κοτζιά. Αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να έλθει η Χρυσή Αυγή. Θα έλθουν απλώς κάποιοι άλ­λοι, κατά πάσα πιθανότητα οι προηγούμενοι λιγότερο ή περισσότερο διαφορετικοί ή αλ­λαγμένοι. Διότι έτσι συμβαίνει συνήθως στις δημοκρατίες. Φεύγει ο ένας, έρχεται ο άλ­λος, φεύγει ο άλλος, έρχεται ξανά ο ένας ή κάποιος παραπλήσιος».
Οι υπάλληλοι του συστήματος, στην προσπάθειά τους να....