Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 11, 2012

Οι θέσεις του ¨"πατριωτικού" ΣΥΡΙΖΑ για εθνικά και κοινωνικά ζητήματα!!!

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ:

Αποποινικοποίηση της χρήσης, κατοχής και προμήθειας όλων των ναρκωτικών ουσιών για προσωπική χρήση

ΜΕΤΑΝΕΣΤΕΥΤΙΚΟ:

Κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών (προσφύγων και μεταναστών) και δημιουργία ανοικτών κέντρων διαβίωσης με αξιοπρεπείς όρους και απαγόρευση της απέλασης.
Δικαίωμα ψήφου μετανάστων. (περισσότερα εδώ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:

Αποστρατιωτικοποίηση των σωμάτων ασφαλείας και αφοπλισμός των αστυνομικών μονάδων...
στη διάρκεια κινηματικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών εκδηλώσεων. Την κατάργηση των ειδικών μονάδων (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ) και των ειδικών σωμάτων (ειδικοί φρουροί, συνοριοφύλακες, αγροφυλακή)…….

ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΚΡΑΤΟΣ:

Τον κοιτάμε τον Τούρκο στα μάτια: Πλήρης η ετοιμότητα …Ο Στρατός ειναι εδώ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Ελληνικός Στρατός είναι, ήταν και θα είναι η πρωμετοπίδα του Έθνος έναντι οποιουδήποτε εισβολέα....Πρώτος στον Αγώνα για μια Μεγάλη Ελλάδα απαντά με σθένος:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Μήνυμα ότι εμείς είμαστε εδώ και φυλάμε Θερμοπύλες! Από πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση υπάρχει… πλήρης η ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων!
Τον κοιτάμε τον Τούρκο στα μάτια δήλωσε ανώτατος επιτελής του ΓΕΕΘΑ ! …Όταν τον ρωτήσαμε για την άσκηση των Τούρκων (Λευκή Θύελλα και ΝΗΣΙ )
Ο στόλος είναι έξω και σε ετοιμότητα για όλα ,ο Στρατός έτοιμος για...

Η Ευρώπη των gay των παιδόφιλων και του εκφυλισμού...

Γάμοι ομοφυλοφίλων
 
Η Ευρωπαία Επίτροπος η οποία είναι αρμόδια για τις εσωτερικές υποθέσεις, Σεσίλια Μάλμστρεμ, κάλεσε σήμερα (10/5/2012) τους ευρωπαίους ηγέτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που τάχθηκε χθες υπέρ του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.
 
"Νομίζω ότι ένα ζευγάρι που αγαπιέται θα πρέπει να είναι σε θέση να παντρευτεί οπουδήποτε στην Ευρώπη, είτε είναι ετεροφυλόφιλο ζευγάρι ή ομοφυλόφιλο", γράφει η Μάλμστρεμ στον λογαριασμό της στο Twitter.
"Ο Ομπάμα αποδεικνύει ότι είναι μεγάλος ηγέτης στο θέμα αυτό", πρόσθεσε.
 

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD) το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης

Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην....

Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής: "Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2012"

Οι εκλογές της περασμένης Κυριακής περιείχαν ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα. Ο Λαός δεν θέλει το Μνημόνιο και ανέλαβε την ευθύνη με την ψήφο του για την καταγγελία του. Ας σταματήσουν επιτέλους οι "συμβουλάτορες" να παριστάνουν τους "σωτήρες" του ενάντια στην θέλησή του! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σταθερή στην απόφασή της, στην απόφαση πλήρους καταγγελίας του Μνημονίου και καλεί άπαντες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις να συγκροτήσουν μέτωπο σχηματισμού κυβερνήσεως με έναν αντικειμενικό σκοπό: Την καταγγελία του Μνημονίου! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεσμεύεται ότι θα υπερψηφίσει την οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί με ένα και μόνο όρο την καταγγελία του
Μνημονίου.

Από εκεί και πέρα βεβαίως δεν πρόκειται να....

Ο Σιωνισμός φαίνεται ότι αποφάσισε να πάει ξανά σε εκλογές, με ένα και μόνο σχέδιο.....Να σταματήσει την ύπαρξη των Ελλήνων Εθνικιστών..Θα το επιτρέψετε;

Μήπως κάποιοι ορέγονται ότι μέχρι τις επόμενες εκλογές θα προλάβουν και θα βγάλουν "εκτός συνταγματικού νόμου" τη Χρυσή Αυγή ώστε να μην εκπροσωπηθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στο Κοινοβούλιο...;

ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ

Για να μην αυταπατάστε, αυτό το σχέδο δεν είναι Ελληνικής "προέλευσης" αλλά προϊόν νοσηρών "περιούσιων" εγκεφάλων...

Ο "αιώνιος" εχθρός του Ελληνισμού ξαναχτυπά...
Όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά..500.000 Έλληνες είναι ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ της ΙΔΕΑΣ...
Και για αυτή θα δώσουν μάχη...
Αν αντέχετε...ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ..

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

Ο "αιώνιος εβραίος" ξαναχτυπά!! Απροκάλυπτα οι Αμερικανοεβραίοι ζητούν από τον Κ.Παπούλια να "διαγράψει" πολιτικά την Χρυσή Αυγή!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το λέμε και το εννοούμε...Αν αντέχετε αγνοήστε 500.000 Έλληνες για χάρη του "αιώνιου γαμψομύτη"
 
Μία από τις ισχυρότερες αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, η Anti-Defamation League (ADL) εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή την είσοδο στο ελληνικό Κοινοβούλιο της Χρυσής Αυγής και ζητούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αρνηθεί να διορίσει οποιοδήποτε μέλος του νεο-ναζιστικού κόμματος σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα.

«Η αδιαλλαξία της Χρυσής Αυγής δεν έχει αλλάξει, μόνο η δημοτικότητά της άλλαξε και το αποτέλεσμα αυτό είναι μία πολιτική νίκη του μίσους» τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ADL δια στόματος του διευθυντή της οργάνωσης Αβραάμ Φόξμαν: «Η Χρυσή Αυγή αποτελεί μία....

Επιστολή αναγνώστη: "Είμαι ένας από τους 500.000...Έλληνες Εθνικιστές συνεχίστε τον αγώνα σας"


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δημοσιεύουμε μια από τις δεκάδες επιστολές που δεχθήκαμε από τους φίλους που στήριξαν με την ψήφο τους το αγώνα της Χρυσής Αυγής. Διαβάζοντάς τη, καταλαβαίνει ο καθένας, ότι το επίπεδο του ψηφοφόρου, όχι μόνο δεν είναι αυτό που προπαγανδίζουν τα σιωνιστικά ΜΜΕ(αγράμματος και απολίτιστος), αλλά φαίνεται ότι έχει αντιληφθεί πλήρως την κοινωνία που έχουν δομήσει οι διεθνείς και εγχώριοι "νταβατζήδες" της παγκοσμιοποίησης αλλά και τον αισχρό ρόλο των ΜΜΕ..
Θα κλείσουμε δίνοντάς του μια υπόσχεση...Ο Κώδικας Τιμής, η Πίστη στην Ιδέα και η Θέληση, είναι αυτές οι "σταθερές" που επιβάλλουν τη συνέχιση του Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών σε κάθε συγκυρία για την Απελευθε΄ρωση του Έθνους.

Ακολουθεί η επιστολή με ένα πολύ εύστοχο τίτλο:
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!!!

Είμαι ένας από.....

Ο Γκλέτσος ετοιμάζει ομάδες περιφρούρησης!! Πού είναι τα ΜΜΕ να τον πουν φασίστα και ταγματασφαλίτη;;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μήπως επειδή ρέπει προς τον....μπολσεβικισμό;

Ο Απόστολος Γκλέτσος, του οποίου σχολιάσαμε χθες το βράδυ τις απόψεις περι Χρυσαυγιτών αλλά και την απόφασή του να δημιουργήσει ομάδες περιφρούρησης, έδωσε συνέντευξη και στο τοπικό κανάλι Lamiareport οπου επιβεβαιώνονταν όσα διαβάσαμε και αντιγράψαμε απο ενημερωτικό σαιτ. Χθες περιοριστήκαμε στο να σχολιάσουμε τις δηλώσεις του με καυστικό ίσως και ειρωνικό τρόπο. Οι δηλώσεις όμως αυτές βγάζουν στην επιφάνεια ερωτήματα τα οποία παραθέτουμε ξανά και ξανά: πώς γίνεται να λειτουργεί η κοινωνία με δυο μέτρα και δυο σταθμά και ποιός είναι ο λόγος που όταν εθνικιστές αποφασίζουν να πράξουν τα αυτονόητα -να προστατέψουν δηλαδή και να οργανώσουν το λαό απο τους αμέτρητους εγκληματίες- κινείται γη και ουρανός με τα καθεστωτικά μέσα να κάνουν λόγο για τάγματα ασφαλείας και για φασίστες ενώ οι κομμουνιστές λαμβάνουν τα εύσημα;

Σαφώς δεν λέει κάτι παράλογο, λέει ακριβώς οτι....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ξεβρακώνει τους δημοσιογράφους σε ένα ακόμη καθεστωτικό μέσο ενημέρωσης

Να ποιός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ "πατριώτες"....Η Κωνσταντινούπολη είναι η "ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ"..



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Στο περιοδικό  "ΕΝΕΔΡΑ", τεύχος 40 (Οκτωμβρίου-Νοεμβρίου 2008) της νεολαίας του "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ", ( ο οποίος αποτελεί βασική συνιστώσα του "ΣΥΡΙΖΑ"), είχε δημοσιευθεί άρθρο με τίτλο: ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ
Προφανώς για τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ δεν υπάρχει Κωνσταντινούπολη!
Προφανώς ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, οπότε και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να ξεχάσουν την Ιστορία μας και τις Παραδόσεις μας!!!
 Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ... ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ!!!

Και για να μη ξεχνιώμαστε: Ναζιστικό Κόμμα στην Ελλάδα υπήρξε και Αρχηγός του ήταν ο θείος της Μελίνας Μερκούρη (αδελφός του μπαμπά της, Σταμάτη) Γεώργιος Μερκούρης!.. Το κόμμα λεγόταν «Εθνικοσοσιαλιστικόν Κόμμα Ελλάδος» και ιδρύθηκε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 1933, αμέσως μετά την άνοδο του Χίτλερ στην Εξουσία. Ο ναζιστής θείος της Μελινάρας, Γεώργιος Μερκούρης, πολιτεύτηκε με το «Λαϊκό Κόμμα» και το 1922 ορκίστηκε Υπουργός Επισιτισμού στην κυβέρνηση Γούναρη. Την περίοδο 1926-1927 (επί Δικτατορίας Παγκάλου) διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Την δεκαετία του 1930 εγκατέλειψε το «Λαϊκό Κόμμα» και ίδρυσε το «Εθνικοσοσιαλιστικόν Κόμμα Ελλάδος».

Όμως, ο....