Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 14, 2010

Η υπερ-αμερικανοποίηση του ΠΑΣΟΚ παράγοντας της κρίσης


Giannakopoulos-II250pxΤου Δημήτρη ΓιαννακόπουλουΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Φίλε, εσύ που θα διαβάσεις τις παρακάτω αράδες, μην θεωρήσεις ότι τούτες εκπηγάζουν  από κάποιο είδος αντιαμερικανισμού. Είναι γραμμένες από έναν Ευρωπαίο που νοιώθει ιδιαίτερα συνδεδεμένος με την Β. Αμερική και που μελετά με προσοχή την αμερικανική πολιτική σε όλες τις εκφάνσεις της, συνειδητοποιώντας ότι αυτό που είναι σήμερα η Ευρώπη σχετίζεται απολύτως με την διάσταση του πολιτικού φαινομένου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Η Ευρώπη αποτελεί το πιο σύνθετο πεδίο ανάπτυξης της αμερικανικής πολιτικής και τον χώρο, όπου οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και οι παράγοντες που διευθύνουν την χρηματοπιστωτική  αγορά διέθεσαν τεράστιους πόρους όλων των μορφών για τον έλεγχό του. Η ελίτ των ΗΠΑ γνωρίζει ότι...

Οι «δημοκρατικές μας κυβερνήσεις»

Γράφει η Ιδεοπηγή.

Στην Ελλάδα σήμερα πρέπει να μιλάμε δυστυχώς και για τα αυτονόητα.
Στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία ισχύει ότι το 50% + 1 μπορεί να κυβερνήσει και να επιβάλλει την γνώμη του στο 50% - 1, αυτό σημαίνει ότι στον κατ’ ουσία διχασμό το ένα μισό επιβάλλεται στο άλλο μισό. Το κατά πόσο είναι δημοκρατικό, δίκαιο και ηθικό είναι άλλης τάξεως ζήτημα.
Αν όμως θελήσουμε να δούμε πως λειτουργεί η αντιπροσωπευτική δημοκρατία στην Ελλάδα σήμερα θα τρομάξουμε.
Με τους εκλογικούς (καλπονοθευτικούς) νόμους και ειδικότερα με τον τελευταίο που δίνει και μπόνους («δημοκρατικό δωράκι») στο πρώτο κόμμα 40 έδρες (που θα γίνουν 50) στη βουλή έχουμε το παράδοξο (και αντιδημοκρατικό) με περίπου 42% των εγκύρων ένα κόμμα σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση και επιβάλλει την θέλησή του στο 58%.
Ωραία δημοκρατία!!!!!!!!
Αν υπολογίσουμε τα ποσοστά των κομμάτων που δεν μπαίνουν στη βουλή, τα λευκά, τα άκυρα και την αποχή τότε φανταστείτε με πόσο μικρότερο ποσοστό σχηματίζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Ας παρακάμψουμε την διαστρέβλωση της αντιπροσωπευτικότητας και να δούμε την αδυναμία ελέγχου, της κατ’ ουσία κυβέρνησης μειοψηφίας.
Πριν τις εκλογές...

Gap-SOK Φρένεια



http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Επιδεινώνεται συνεχώς η θέση του ΠΑΣΟΚ στις …εξεταστικές που συγκρότησε

Όπως έχουμε ήδη γράψει ο επικεφαλής της Επιτροπής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Στ. Γκρόζος, ένας ξάδελφος του Aκη Τσοχατζόπουλου, ονόματι Ν. Ζίγρας, ήταν ο ιδρυτής της offshore εταιρείας TORCASO, η οποία εμφανίζεται να έχει συναλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου και ήταν ο αρχικός ιδιοκτήτης του επίμαχου ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου που πέρασε στη συνέχεια στην κατοχή του πρώην υπουργού.
Στη συνέχεια...

Υποτίθεται ότι κυνηγάνε την φοροδιαφυγή ...όταν αυτή είναι εγκατεστημένη στο "σπίτι" τους!


Απίστευτο το άρθρο του Νίκου Αγγελόπουλου σήμερα στην εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα της Πάτρας 'Ρεπόρτερ" με θέμα "Δεν κόβουν ...αποδείξεις , πίσω από την πλάτη του Γιώργου!"
Γράφει λοιπόν η καλή εφημερίδα " Πολλοί Πατρινοί , κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μη, για τις ανάγκες των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοέμβρη, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία του κόμματος, στην Ιπποκράτους. Έμειναν όμως άφωνοι ,

Gallup © Παπατζής

Δείτε τι λέει ο αμόρφωτος που δεν ξέρει ούτε πρόσθεση προκειμένου να εκβιάσει το ΠΑΣΟΚ να του τα ακουμπήσει για να αρχίσει να απίζει Σγουρό μιας και ο Δημαράς, μάλλον δεν έχει ούτε σάλιο:

«Με αναποφάσιστο το 18% των ερωτηθέντων ο Σγουρός παίρνει 28% και ο Γιάννης Δημαράς 27%. Τρίτος έρχεται ο Β. Κικίλιας με 19%»

Έχουμε λοιπόν:

Κάτι 'σάπιο' πρέπει να έφαγαν στο Mega

Τι έπαθε ο Καψής...
Άρχισε και έκανε 'περίεργες' ερωτήσεις στον Πρωτόπαππα.

Ελάτε κύριε Πρωτόπαππα. Τα ίδια κάνατε και εσείς σαν αντιπολίτευση
"Λέγατε λεφτά υπάρχουν"
"Να σας θυμίσω την Cosco;"
"Να σας θυμίσω..

Μπράβο στον Μηταράκη

Μεστός, απλός και ήπιος...
Μπορεί να έκανε αρκετές αναφορές σε οικονομικές, προχωρημένες, αναλύσεις αλλά άφησε την εντύπωση ότι γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο η ΝΔ θα μπορέσει να φέρει την αναγέννηση στην ελληνική οικονομία.
Άλλωστε..

Γλάστρα

Ο Νικητιαδης στο πάνελ του ALTER τώρα για να υποστηρίξει την κυβέρνηση...

Βέβαια το ρόλο αυτό τον έχουν αναλάβει...

MEGA γλύψιμο και ένταση στην Ακρόπολη

Το Mega φρόντισε να μας υπενθυμίσει σε ποιόν ανήκει και ποιόν εκπροσωπεί.
Πρώτο θέμα η οικογένεια Βαρδινογιάννη και οι φιλανθρωπίες της.
Δεν έχει άλλα θέματα σήμερα μάλλον οπότε ας γλείψουν τον εργοδότη τους.

Το ΑΛΤΕΡ ξεκίνησε με τα επεισόδια στην Ακρόπολη

Είμαστε εδώ... Μας χτυπάνε αλλά αντέχουμε

Το blog μας δεχθηκε μαζική επίθεση...

Με spam, αναφορά από τη google και μας έκλεισαν για περίπου μια ώρα...


Εμείς όμως είμαστε εδώ και συνεχίζουμε.

Ενοχλήθηκαν κάποιοι;
Δεν πειράζει... Ξυδάκι...
Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας

Οδήγησαν την Ελλάδα στην αγχόνη του ΔΝΤ από προσωπικό συμφέρον και όχι κατ’ ανάγκη. Αξίζουν παραδειγματική τιμωρία.

Πολλούς μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωση υπαγωγής της χώρας στην αγχόνη του ΔΝΤ, είχαμε αποκαλύψει τα βήματα και τις ενέργειες που παρέπεμπαν σαφώς σε πολιτικό σχέδιο αποκοπής της Ελλάδας από τις δομές της ΕΕ, ώστε να ολοκληρωθεί η καταλήστευση των Εθνικών πόρων. Τώρα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΕ αλλά και του ίδιου του ΔΝΤ, φαίνεται ξεκάθαρα πως η χώρα δεν είχε την ανάγκη αυτής της “λύσης”, αλλά αντίθετα,

Καμίνης: "Να δημιουργήσουμε εμπορικό κέντρο για τους λαθρομετανάστες και τα προϊόντα τους". Δήλωση τραγέλαφος

Ο Γιώργος Καμίνης μιλάει στη Lifo και αυτά που λέει σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα.
Με την κακή έννοια φυσικά.

Για το Μνημόνιο
"Πρέπει να μας πουν πως φθάσαμε εδώ"
"Με αυτό θα ζήσουμε" (δε μας φαίνεται και πολύ 'αριστερή' δήλωση η παραπάνω)

Για το Πα.Σο.Κ.

Η " ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

"ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ" από την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ της Ν.Δ


Η σπουδή του κ. Παπακωνσταντίνου να υποδείξει τον Κώστα Καραμανλή ως το δράστη της κατάπτυστης δήλωσης πρωθυπουργού που λοιδορεί συλλήβδην τη χώρα ως διεφθαρμένη, δεν συνιστά ένα μεμονωμένο ατόπημα.

Αποτελεί, απλώς, ένα ακόμη επεισόδιο της εν γένει πολιτικής συμπεριφοράς του υπουργού Οικονομικών. Συμπεριφορά που διακρίνεται κυρίως για την εσκεμμένη παραπλάνηση και τα κραυγαλέα ψεύδη απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου συνηθίζει...

Από το καλό στο καλύτερο η οικονομία μας.Στο 12% η ανεργία τον Ιούλιο

Το ποσοστό ανεργίας τον Ιούλιο 2010 ανήλθε σε 12%, έναντι 9,6% τον Ιούλιο 2009 και 11,6% το Ιούνιο 2010. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Ιούλιο 2010 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.439.296 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 607.035 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.261.458 άτομα. Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 52.866 άτομα σε σχέση με τον Ιούλιο του 2009 (μείωση 1,2%) και αυξήθηκαν κατά...

Μπλοκάρανε τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και τώρα φλέρτ αγώγων μεταξύ Ελλάδας - Ισραήλ...ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Στο οικονομικό ένθετο Asakim της εφημερίδας Maariv δημοσιεύθηκε σήμερα δισέλιδο άρθρο των Eli Bardenstein – Ronit Morgenstern με τίτλο «Ελλάδα προς το Ισραήλ: Μεταφέρετε μέσω ημών το φυσικό αέριο στην Ευρώπη». Το κράτος του Ισραήλ εξετάζει την πιθανότητα να αρχίσει να εξάγει φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω αγωγού που...

Η πιο σέξυ hacker του πλανήτη

Ποζάροντας προκλητικά μπροστά στο φακό με τα γαλανά της μάτια που μαγνητίζουν και  φορώντας ένα σαγηνευτικό σύνολο η Ρωσίδα φοιτήτρια που κατηγορείται ότι σχεδίαζε να αποσπάσει πολλά εκατομμύρια από τις Βρετανικές και Αμερικανικές τράπεζες δείχνει ιδιαίτερα άνετη.
Η 21χρονη Κριστίνα Σβετσίσκαγια έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η πιο σέξι γυναίκα χάκερ μετά από την απόπειρά της να αποσπάσει 220 εκατ. δολάρια.
Φορώντας...

Απίστευτες καταγγελίες του βουλευτή του Πα.Σο.Κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου για τα φερέφωνα της Bilderberg, ΓΑΠ, Διαμαντοπούλου, Παπακωνσταντίνου


Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος είναι βουλευτής του Πα.Σο.Κ. στη Λακωνία.
Πρώτος σε σταυρούς από το κυβερνών κόμμα και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία από όλους τους ψηφοφόρους, λόγω των αρχών και των αξιών του.

Δείτε τον σε ένα βίντεο που ξεθάψαμε, να καταγγέλλει τους 'υπαλλήλους' της Bilderberg, βουλευτές του Πα.Σο.Κ., Διαμαντοπούλου, Παπακωνσταντίνου αλλά και τον Πρωθυπουργό, για την ενδοτικότητά τους στο παγκόσμιο κατεστημένο.

"Μακρυά από εμένα..

Ο ΓΑΠ και το 11888

Ο Ψινάκης και τα κούτσουρα...

Από το καταπληκτικό http://greki-gr.blogspot.com/

Χάθηκε το Ιόνιο για το Πα.Σο.Κ...

Νέο γκάλοπ από την ALCO δίνει προβάδισμα 10,6% του υποψήφιου περιφερειάρχη της ΝΔ, Σπύρου, έναντι του 'ανεξάρτητου' Καλούδη που λαμβάνει 19,5%
Καταποντίζεται ο υποψήφιος του Πα.Σο.Κ. Μπεριάτος με 8,6%


Μπορεί ο Παπανδρέου να πήγε στο νησί των Φαιάκων για να ενισχύσει τον υποψήφιο περιφερειάρχη του αλλά τα αποτελέσμα είναι απογοητευτικά.
Ο Μπεριάτος με τα σημερινά δεδομένα...

Απίστευτο. Πληρώνουμε, κάθε χρόνο, 400εκ ευρώ για την περίθαλψη λαθρομεταναστών!!!

Το παραδέχθηκε στη Βουλή ο ίδιος ο Υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος:
«Μιλάμε για ποσό από 150 έως 400 εκ. ετησίως το οποίο σε αυτές τις εποχές κρίσης και ανέχειας πληρώνουμε για ανθρώπους που δεν έχουμε προσκαλέσει. Δεν μπορούμε να δίνουμε 1,5 δισεκ. ευρώ την δεκαετία για..

Τυχαίο; Δεν Νομίζουμε …

Έρχονται δηλαδή νέες δημοσκοπήσεις αυτή την Κυριακή;

Το παραπολιτικό σχόλιο ανήκει στον "Βηματοδότη"

Αποδόμηση υποψηφιότητας Τατούλη από στελέχη του Λα.Ο.Σ... Κραυγή αγωνίας: "Πρόεδρε βυθιζόμαστε"

Δύο  επιστολές – «βόμβες», που ανατινάζουν το πολιτικό σκηνικό και αποδομούν ακόμη περισσότερο την υποψηφιότητα Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου, απέστειλε ο ιατρός καρδιολόγος και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Μεσσηνία, Χαράλαμπος Καρακύκλας. Αποδέκτης τους ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης από την 1η μέχρι την 11η Οκτωβρίου.
Στην πρώτη επιστολή ο κ. Καρακύκλας, όπως και στη δεύτερη που δημοσιεύεται αυτούσια, επικρίνει τη στάση Τατούλη και επισημαίνει το πολιτικά οξύμωρο να στηρίζει ο ΛΑ.Ο.Σ. στο Δήμο Καλαμάτας τον υποψήφιο της Ν.Δ κ.Παν. Νίκα , ο συνδυασμός του οποίου στηρίζει για την περιφέρεια τον Δημ. Δράκο, ενώ εμείς στην Καλαμάτα να στηρίζουμε τον υποψήφιο της Ν.Δ. και στην περιφέρεια τον υποψήφιο που έχει «καπελώσει» το ΠΑΣΟΚ.Καταλήγει δε...

Η 'αποστολή' απέτυχε για τον Μαντούβαλο

Την είχε "στήσει" στο Σαμαρά, ο Μαντούβαλος..
Ήθελε να έχει μια 'στιγμή' με τον Πρόεδρο της ΝΔ και να αποτυπωθεί σε μια φωτογραφία ή εστω σε ένα πλάνο τηλεοπτικού συνεργίου.

Ο Μαντούβαλος, σκεπτόμενος 'πονηρά', θεώρησε..

21.600 υπάλληλοι ζημιογόνων ΔΕΚΟ θα υποστούν μείωση μισθών

Νέο χτύπημα στις αποδοχές 21.627 εργαζομένων σε συγκοινωνίες, αμυντικές βιομηχανίες, ιππόδρομο, αυτοκινητόδρομους και τουριστικά ακίνητα ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο, προκειμένου να μαζέψει τα έξοδά τους και με ανοιχτό το ενδεχόμενο της ιδιωτικοποίησης ορισμένων εξ αυτών. 
 Η κυβέρνηση ανοίγει το ζήτημα κατ' αρχάς των 11 πιο ζημιογόνων ΔΕΚΟ σε σύνολο 52, στο πλαίσιο του Μνημονίου που επιβάλλει το «συμμάζεμα» των δαπανών τους, καθώς επιβαρύνουν το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος.
Μετά την περικοπή των αποδοχών τους κατά 200 εκατ. ευρώ (μείωση επιδομάτων 11% και πλαφόν), οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με...

Φασούλας: "Στηρίζω Δημαρά"

Το είπε πριν λίγο ο "ψηλός" στο ΒΗΜΑ FM..

"Στηρίζω το Γιάννη Δημάρα για περιφερειάρχη, αλλά δεν θα είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στο συνδυασμό του"

 Για το Πα.Σο.Κ. ήταν λάβρος.
"Δεν...

Το πάρτι τελείωσε

Ένας χρόνος πέρασε. Το πάρτι τελείωσε. Οι μάσκες έπεσαν. Και αφού η κυβέρνηση δεν ήταν ποτέ σοβαρή νομίζω πως ήρθε η ώρα να της δείξουμε εμείς πόσο σοβαρά έχουμε βιώσει τα πολιτικά τερτίπια της.
Στην αρχή μας είπαν ψέματα. Λεφτά υπάρχουν.  Μετά φούσκωσαν το έλλειμμα. Αργότερα έψαχναν να βρουν λεφτά. Ύστερα θυμήθηκαν ότι πρέπει να πάρουν τα μέτρα που τους έλεγε ο Καραμανλής. Ούτε αυτό δεν κατάφεραν να κάνουν σωστά.
Κατάφεραν όμως να μετατρέψουν την κρίση ελλείμματος σε κρίση δανεισμού για να γίνουμε μοναδικοί σε όλη την Ευρώπη και γνωστοί σε όλο τον κόσμο.
Και ενώ δούλευαν εκείνοι εμάς,

Πόσο θα μας πάει το πετρέλαιο;

"Τα ΝΕΑ"

Μαχαίρι στις κάρτες

Μαχαίρι άνευ προηγουµένου στις πιστωτικές κάρτες φέρνει η κρίση. Τα χρηµατοπιστωτικά ιδρύµατα µειώνουν τα πιστωτικά όρια, καταργούν τις άτοκες περιόδους χάριτος και λένε «όχι» σε περισσότερες από τις µισές νέες αιτήσεις. Και οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών γυρίζουν όµως την πλάτη στο πλαστικό χρήµα και ο τζίρος που γίνεται µε πιστωτικές έχει πέσει κατά 30% τους τελευταίους µήνες. Μάλιστα, µέχρι τα µέσα του 2011 εκτιµάται ότι στην αγορά θα υπάρχουν 1 εκατ. λιγότερες κάρτες. Οπως αναφέρουν τραπεζικά στελέχη, ο λόγος για τον οποίο ψαλιδίζουν τις κάρτες δεν είναι άλλος από τις υψηλές επισφάλειες, οι οποίες κατά µέσο όρο φτάνουν ακόµα και το 20%. Τα χρέη από πιστωτικές κάρτες συγκαταλέγονται στα πιο επισφαλή για τις τράπεζες, που πλέον επιδιώκουν να µειώσουν όσο το δυνατόν τα «κόκκινα δάνεια». Ενδεικτικό είναι...

Τρίζει το ψηφοδέλτιο Σγουρού

Τάσεις αποσυσπείρωσης προκάλεσε στο ψηφοδέλτιο του κ. Ι. Σγουρού αλλά και στις κομματικές οργανώσεις του ΠαΣοΚ η ανακοίνωση των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Αττικής. Χθες παραιτήθηκαν από τους συνδυασμούς υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι τα ονόματα των οποίων είχαν ανακοινωθεί προχθές το απόγευμα σε επίσημη εκδήλωση του συνδυασμού. Οι κκ. Αντ. Αρώνης στον Πειραιά και Αθ. Βούρδας στο Περιστέρι έστειλαν επιστολές παραίτησης στον κ. Σγουρό αλλά και στον Γραμματέα του ΠαΣοΚ κ. Μιχ. Καρχιμάκη. Στον Πειραιά απειλούν..

Αν το δηλώσεις το σώζεις

H ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. Συμπεριλαμβάνει κι αυτούς που θα έπρεπε όχι μόνον να πληρώσουν όλα εκείνα που χρωστούν αλλά και να τιμωρηθούν παραδειγματικά επειδή τόσα χρόνια ζούσαν σε βάρος των υπολοίπων. Ακόμη και τους σούπερ σκαφάτους που μέχρι σήμερα έχοντας αναλύσει εμβριθώς τους νόμους είχαν βρει εξαιρετικά «παραθυράκια» και ουσιαστικά δεν πλήρωναν τίποτα. Είχαν βαφτίσει τα πολυτελή σκάφη τους επαγγελματικά και τα οφέλη ήταν τεράστια. Τώρα,

Συνεχίζουν αμετανόητοι τα λιβελογραφήματα τους οι συντάκτες του Nonews-news. Σας τους παραδίδουμε στην κρίση σας...

Και νέα ανάρτηση έρχετε από τους "άθλιους" του nonews-news...

Πάνω στην αγωνία τους να σώσουν την όποια 'αξιοπιστία' τους υποπέπτουν σε λάθη που μόνο 13χρονα  θα έκαναν..

Καλά ρε αλάνια είστε τόσο χαζοί ή το παίζετε;
Λέτε ότι ο Αβραμόπουλος πέταξε στις 11/10/10 στη Νέα Υόρκη (τότε όντως έφυγε) και τον εμφανίζεται να βρίσκεται το μεσημέρι  12/10/10 στην Αθήνα;
Κάτι σας έχει κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα μάλλον... Να το προσέξετε.

Αλλά ακόμα και αν κάνατε λάθος ,δεν υπήρχε καμμία πτήση για τις 12/10/10 το μεσημέρι. Ούτε Ολυμπιακή, ούτε Delta ούτε American.
Όλες ήταν πρωϊνές... Άρα με τι έφυγε; Με πύραυλο;
Καταλάβατε τώρα;

Καλά αυτό για την διαφορά ώρας αποδεικνύει πόσο σε τρικυμία εν κρανίο βρίσκεστε. Δεν θα το σχολιάζαμε ούτε καν, αλλά είστε προκλητικοί.
Και είστε τόσο άσχετοι που ούτε τα βασικά δε γνωρίζετε.
Να σας πούμε εμείς λοιπόν.
Έχουμε διαφορά 6 ωρών και...

«Tα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα»


Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Μεγάλες πιένες στην ΥΕΝΕΔ του Μνημονίου. Προχθές είχε βραδυά cult. Αντί για δελτίο παίξανε σ’ επανέκδοση την κλασσική ταινία θρίλερ του Ματ Ο’ Μπάνον «Η επιστροφή των ζωντανών νεκρών» (Return of the living dead), που παίχτηκε στην Ελλάδα με τον πιασάρικο και χαβαλετζίδικο τίτλο «Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα». Στην πρωτότυπη ταινία τα ζόμπι έχουν για μερακλίδικο μεζέ τ’ ανθρώπινα μυαλά. Εδώ είχαμε παραλλαγή του θέματος αλλά πάλι με στόχο τ’ ανθρώπινα μυαλά.Στο ελληνικό σίκουελ έπαιζε μια μεσόκοπη κυρία με πολιτική πάρεση δεξιάς παρειάς, που ‘μοιαζε με την Όλγα, ο Γιαννάκης ο Τσαμπουκαλής, που μιλάμε το πετάει το μπουκάλι στο ταρτάν κι ένας τύπος απίθανος, κάτι μεταξύ Μπόρις Καρλώφ και Μπέλα Λουγκόζι. Αυτός ήταν λίγο πιο μεγάλος. Όταν έμπαινε η Όλγα στο Σχολαρχείο, αυτός ήδη το τέλειωνε κι ετοιμαζόταν για το Πανεπιστήμιο, λίγο πριν την 4η Αυγούστου και τους Ολυμπιακούς του Βερολίνου.
Η ταινία βέβαια,

Πριονίζουν την υποψηφιότητα Χειμάρα βουλευτές της ΝΔ;

Ποιοί πάνε να χαλάσουν το 'κλίμα' που δημιουργείται υπέρ της υποψηφιότητας του Θανάση Χειμάρα στη Στερεά Ελλάδα;
Η Νέα Δημοκρατία τι κάνει για όλα αυτά;
Ποιοί είναι οι βουλευτές της ΝΔ που...