Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2013

8 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ» ΑΛΒΑΝΟΣ

Πραγματική μάστιγα έχουν καταντήσει οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, που εισάγουν στην πατρίδα μας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Σχεδόν κάθε μέρα συλλαμβάνεται κι από ένας, χώρια πόσοι περνάνε...

12% λένε οι ψευτο-δημοσκόποι, πάνω από 18% οι ξένοι ρεπόρτερ (κάτι θα ξέρουν...)

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μάλλον οι ξένοι ανταποκριτές που συνομιλούν με πρεσβείες είναι πιο αξιόπιστοι από τις Ελληνι-ΚΚΕ-ς εταιρίες δημοσκοπήσεων.

Την ώρα που τα πρώην κομμούνια των εταιρειών δημοσκοπήσεων ψαλιδίζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, οι ξένοι ρεπόρτερ (από Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Ιαπωνία κ.ο.κ.) που μας ζητούν συνέντευξη, έχουν άλλη γνώμη. Έτσι, σύμφωνα με τις δικές τους πληροφορίες, που είναι οπωσδήποτε έγκυρες (βλέπε ξένες πρεσβείες...), η Χρυσή Αυγή θα ξεπεράσει το 18% σε πιθανή εκλογική αναμέτρηση. Θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να κοιμίσουν τον Ελληνικό Λαό με την δήθεν κυβερνητική κρίση, εμφανίζουν δημοσκοπήσεις με εξωπραγματικά ποσοστά για την Νέα Δημοκρατία και το Σύριζα, ενώ την Χρυσή Αυγή την ρίχνουν κάτω από το 12%.

Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική, καθώς η Χρυσή Αυγή είναι πολύ πάνω από το 15% και ίσως να είναι στην δεύτερη θέση, αγγίζοντας το 20%. Αυτός είναι και ο λόγος εξάλλου που όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" τρέμουν τις εκλογές. Στην δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή τα κόμματα στην πρόθεση ψήφου λαμβάνουν:...

Καραμανλής: “Με 18 βουλευτές η Χρυσή Αυγή κάνει τέτοιο χαμό... άντε να τα βγάλεις πέρα με 40!”

Νέα κρίση ειλικρίνειας από τον τέως αρχηγό της ΝΔ (αυτόν όταν έτρωγε σουβλάκια στου Μπαϊρακτάρη ονειρεύτηκε ότι θα πολεμούσε τους νταβατζήδες). Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα και αφού διαπιστώνει με τρόμο πως σε περίπτωση εκλογών η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει το πολιτικό σύστημα, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Σαμαρά.

Συγκεκριμένα τονίζει ο Κωστάκης Καραμανλής πως ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ σε περίπτωση εκλογών. Προβλέπει μάλιστα ότι...

Ένας ειδικός στους θαλάμους αερίων αποκάλυψε: "Ουδέποτε υπήρξαν θάλαμοι αερίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης" - BINTEO

Ο  Frederick "Fred" A. Leuchter, Jr. είναι ένας ειδικευμένος εμπειρογνώμονας απ’ το Αμερικανικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στην τεχνολογία εκτέλεσης θανατοποινιτών και συγγραφέας μιας έκθεσης που καταρρίπτει τους μαζικούς τρόπους θανάτωσης των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Έχει απασχοληθεί απ’ το Αμερικανικό κράτος  στις ΗΠΑ για να βελτιώσει τα μέσα της θανατικής ποινής. Απ’ τη θέση του αυτή έχει εκπληρώσει συμβάσεις εξοπλισμού για θανατική ποινή με πολλά κράτη.

Όταν έκανε δηλαδή την έρευνα για τους θαλάμους αερίων στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης θεωρούνταν απ’ τους κορυφαίους στο κόσμο ειδικούς στο θέμα.

Έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο όταν υπερασπίστηκε στο δικαστήριο τον αρνητή Ολοκαυτώματος Ernst Zundel.

Στο βίντεο βλέπετε μερικά βασικά συμπεράσματα τις έρευνας του Λόϊκτερ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η εικόνα είναι πάντα πιο δυνατή από κάθε λέξη...Σκίτσο για τον "επαναστατικό" μαρξισμό με καπιταλιστικό μανδύα


Ένας ανεκτίμητος θησαυρός..Τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα του Αγίου Όρους!

Σε μια εποχή που η τυπογραφία άνηκε ακόμη στο μακρινό μέλλον, τα χειρόγραφα αποτελούσαν το μοναδικό τρόπο για να διασωθούν οι αρχαίες γνώσεις στο διηνεκές.
 
Στο Μεσαίωνα, μια εποχή σκοταδισμού και θρησκευτικού φανατισμού, ορισμένα μοναστήρια λειτούργησαν –σε πείσμα της... κατεστημένης θεοκρατικής αντίληψης– και ως «κιβωτοί γνώσεων» διαφυλάσσοντας τα αρχαία κείμενα με τη μορφή χειρογράφων.
 
Τα χειρόγραφα αυτά αντιγράφονταν από μοναχούς μέσα στο ημίφως των μοναστηριακών εργαστηρίων, στα περίφημα καλλιγραφεία. Τα περισσότερα αρχαιοελληνικά κείμενα που.....

Νέα αντεθνική δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου:"Ο χορός του Ζαλόγγου είναι μύθος" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην περίφημη πια εκπομπή του Χατζηνικολάου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που εκπροσωπήθηκε ο κομμουνισμός από 2 εκπροσώπους, η αριστερά ευρύτερα από 5, αλλά η Χρυσή Αυγή, ακόμη και αν ακούστηκαν εναντίον της όλες οι κατηγορίες του ποινικού κώδικα, από κανέναν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Αθανασίου έδειξε το ανθελληνικό του μένος.

Με αφορμή τη συζήτηση περί του "χορού του Ζαλόγγου" δήλωσε, αφού πρώτα επαίνεσε όλο το ακαδημαϊκό αντεθνικό σκυλολόι τύποις Ρεπούση, με περίσσιο θράσος:
"Είναι ένας μύθος..Αν τώρα ο λαός θέλησε να τον ενσωματώσει τότε τι να πω. Αλλά μην κάνουμε το άσπρο, μαύρο". Για να συμφωνήσει μαζί του και ο έτερος ανθέλληνας Στάθης λέγοντας πως "και ο μύθος ιστορία ενός λαού είναι".

Ο Νάσος Αθανασίου λοιπόν για όσους δεν τον γνωρίζετε είναι ένας......

Ολόκληρη η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής κατά τη χθεσινή εκδήλωση: "Κάντε εκλογές αν τολμάτε...Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

samaras _Α_Β+¬_Δ+__Ζ_Θ+χ
Κι ενώ το πράγμα με την ΕΡΤ ξεκίνησε στη μυστική συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη της προηγούμενης Κυριακής ως μια στημένη ιστορία προκειμένου ο μεν Αντωνάκης να κάνει μια ανέξοδη επίδειξη αποφασιστικότητας, οι δε Βενιζέλος και Κουβέλης μια επίσης ανέξοδη επίδειξη… επαναστατικότητας, κάπου χάλασε η… συνταγή και η υπόθεση τραβάει πολύ μακριά!

Έτσι, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη νεολαία του κόμματός του, ο Σαμαράς έκανε ένα μεγάλο βήμα πίσω, προτείνοντας δημόσια στους δύο συνεταίρους αυτά που είχαν… προσυμφωνήσει την Κυριακή και να μείνουν όλοι....

Οι Θεσσαλονικείς αντιστάθηκαν στον εκφυλισμό της πόλης από τους κίναιδους...Χιλιάδες κόσμος εναντίον του gay pride (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες έξω από τον Ναό του Αγίου Δημητρίου...

Ο Κώδικας Διατροφής της Νέας Τάξης -BINTEO

diatrofiΗ μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών έχει ήδη αρχίσει... Με όπλο τη διατροφή. - Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, σε συνδυασμό με τον Ο.Η.Ε, της παγκόσμιας κυβέρνησης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου προωθούν την ατζέντα τους για δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Από 31 Δεκεμβρίου 2009 τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή ο Διατροφικός Κώδικας, ο οποίος αντιμετωπίζει τις Βιταμίνες, Μέταλλα και τα θρεπτικά στοιχεία σαν τοξίνες, καθιστά υποχρεωτική την χρήση ορμονών στα ζώα, επαναφέρει τα πιο επικίνδυνα εντομοκτόνα που μέχρι πρότινος ήταν απαγορευμένα και επιβάλλει την επεξεργασία της τροφής με ακτινοβολία...

Ας υποδεχθούμε το Διατροφικό Κώδικα