Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2013

Παραλήρημα του μαρξιστοαριστερού Κούνδουρου εναντίον της Χρυσής Αυγής..Και η "συνέπεια" λόγων και πράξεων ενός κομμουνιστή

Ας διαβάσουμε μερικά από τα λεγόμενα του "λόγιου" σε εφημερίδα:
"Η Χρυσή Αυγή είναι μια φασιστική, νεοναζιστική οργάνωση. Είναι ξετσίπωτοι, φασιστόμουτρα. Κι όμως αυτοί όντως μπήκαν στην Βουλή με την ψήφο του λαού. Κάποιοι ψήφισαν και έστειλαν τη φαστιστοομάδα μέσα στο Κοινοβούλιο".
Και συνέχισε λέγοντας:
 "Ένας διανοούμενος είναι πάρα πολύ εύκολο να μαζευτεί στο σπίτι του. Προστατεύει τον εαυτό του. Μην παραβλέπουμε ότι ο φόβος είναι σοβαρός κατασταλτικός παράγοντας. Ωστόσο, υπάρχει ένα άλλο είδος διανοούμενου που αντιστέκεται και σηκώνει το ανάστημά του"

Για να καταλάβετε όμως ΠΟΣΟ ιδεολόγος - μαρξιστής - διεθνιστής είναι ο "κύριος" αυτός διαβάστε τις δηλώσεις του μετά την επίθεση που είχε δεχθεί από ορδή λαθρο-προλετάριων που μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν:
 "Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Έλεγα ότι.....

«Επιδημία» (ή αλλιώς πακιστανοαλβανορομα) κλοπής προτομών Ελλήνων Ηρώων

Εν αρχή ήταν ο πεσών σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης του οποίου η προτομή στην Κρήτη εκλάπη προφανώς από άτομα που επιθυμούσαν τη ρευστοποίηση του μετάλλου για τον προσπορισμό... ιδίου οφέλους, σε μια όμως ακραιφνώς προσβλητική για τον θυσιασθέντα για όλους μας σμηναγό ενέργεια.

Δυστυχώς, τα κρούσματα δεν σταμάτησαν εκεί, παρότι οι....

ΜΑΧΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Κανένα κανάλι δε μετέδωσε την είδηση. Γιατί άραγε;

Ακόμα κι όταν εμείς οι Έλληνες περπατάμε αμέριμνοι στο δρόμο κινδυνεύουμε από τις αδέσποτες σφαίρες των μαφιών των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», που έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε πεδίο αιματηρού ξεκαθαρίσματος των βρώμικων λογαριασμών τους.
Έτσι, τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη, τρεις Αλβανοί αποφάσισαν να......

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων


Διαβάστε και:

21 Φεβρουαρίου 1913: Η απελευθέρωσις των Ιωαννίνων


Η απελευθέρωση των Ιωαννίνων αποτέλεσε πόθο ολοκλήρου του Ελληνικού έθνους. Αυτό αποτυπώνεται σε κείμενα δημοσιογραφικά και λογοτεχνικά της εποχής και επιβεβαιώθηκε με την συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων οργανωμένων σε εθελοντικά σώματα που έσπευσαν από κάθε γωνιά του Ελληνισμού, να πολεμήσουν στο πλευρό του Ελληνικού Στρατού για την απελευθέρωση της ακόμη τουρκοκρατούμενης Ελλάδος κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13.
Κατά την συνήθη ανθελληνική τους τακτική, τα κόμματα που καπηλεύονται την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Παιδεία, με το αιτιολογικό ότι......

Και άλλη "(α)δεξιά" συνιστώσα της ΝΔ υπό τον ΤΡΟΜΟ της εκτίναξης του Εθνικιστικού Κινήματος...Ηγείται ο Ψωμιάδης

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να αναγκάζεται το καθεστώς να καταφεύγει ή να προωθεί ηγέτες "πατριωτικών" κινήσεων τύπου...Ψωμιάδη σημαίνει ότι το έχασαν το παίχνιδι....πατριώτη!!!
Και κάτι ακόμη...

Μήπως η ΝΔ αρχίζει να έχει περισσότερες συνιστώσες και από τον ΣΥΡΙΖΑ..;

Σε κόμμα μετατρέπεται ο όμιλος πολιτικού προβληματισμού  ΠΑΤΡΙ.Δ.Α του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο ίδιος.
«Θα υποβάλω, μέχρι το Πάσχα, τη σχετική αίτηση στον Άρειο Πάγο. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου», είπε στη Voria.gr ο κ.Ψωμιάδης.
Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι.....

Ο ΥΙΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

42976925685
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικώς με την αιχμαλωσία από τους Γερμανούς του υπολοχαγού Γιάκοφ Τζουγκασβίλι, μεγαλυτέρου υιού του «πατερούλη» Στάλιν, από την πρώτη του γυναίκα.
Ως γνωστόν, ο Γιάκοφ πιάστηκε αιχμάλωτος από τους Γερμανούς το 1941. Η επίσημη εκδοχή που υπάρχει στην Ρωσσία από την εποχή της ΕΣΣΔ, είναι ότι ο υιός Στάλιν, πολεμών ηρωϊκώς, τραυματίστηκε κι έτσι δεν μπόρεσε να αποφύγει την αιχμαλωσία μόλις υποχώρησαν οι συμπολεμισταί του. Πρόκειται περί .....

Ρεπορτάζ ΣΚΑΪ για την εισβολή στα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού, της Χρυσής Αυγής..

Δείτε το βίντεο

Βρετανικό θράσος. Κάμερον: "Το ινδικό διαμάντι θα παραμείνει εδώ όπως και τα Ελγίνεια"!

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε πως ένα γιγάντιο διαμάντι, που η χώρα του υποχρέωσε την Ινδία να της παραδώσει την εποχή της αποικιοκρατίας και το οποίο περιελήφθη σ' ένα βασιλικό διάδημα, δεν θα επιστραφεί, ενώ παρομοίασε την υπόθεση αυτή με το θέμα των «Ελγινείων Μαρμάρων».
Μιλώντας κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα μιας επίσκεψής του στην Ινδία με στόχο την.....

Ούτε ευρώ από την εισφορά αλληλεγγύης στους ανέργους - Όλα για τους τοκογλύφους

Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάει στον ΟΑΕΔ από την «Ειδική εισφορά αλληλεγγύης για την καταπολέμηση της ανεργίας» που πληρώνουν εδώ και δύο χρόνια οι φορολογούμενοι, και δημιουργείται το ερώτημα που πάνε αυτά τα χρήματα; Προφανώς στους δανειστές.
Δεν έφτασαν ποτέ εκεί σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» που επικαλείται τις σχετικές ανεπίσημες εκθέσεις του οργανισμού.Στις εκθέσεις αυτές, που έχουν στα χέρια τους στην κυβέρνηση γίνεται σαφής αναφορά ότι.....

Ίων Δραγούμης: "Οι κουρασμένοι κάνουν κοινωνίες εβραϊκές"

"Όσο τα έθνη μεταμορφώνονται σ' απλές κοινωνίες ανθρώπων, τόσο φτωχότερα καταντούν, τόσο δηλαδή λιγότερες απαιτήσεις ανθρώπων κι ορμών μπορούν να ευχαριστήσουν. Και εκείνα τα έθνη φτωχαίνουν και καταντούν κοινωνίες όπου όλοι οι άνθρωποι ισοπεδώνονται μικραίνοντας και γενάμενοι φιλήσυχοι, χωρίς ορμές πολλές και έντονες, χωρίς .....

Σημαντική μέρα για τον Ελληνισμό: 100 χρόνια ελεύθερα τα Γιάννενα

Πέμπτη , 21η Φεβρουαρίου 1913, μετά από 4μηνη πολιορκία και πολύνεκρες μάχες, ο Ελληνικός Στρατός μπήκε απελευθερωτής στα Γιάννενα, τερματίζοντας αιώνων τουρκική σκλαβιά. Με αφορμή την 100η επέτειο από την Απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων από τον Τουρκικό ζυγό, το epirusgate σας παρουσιάζει σήμερα, ένα μικρό αφιέρωμα με φωτογραφίες από την κατάληψη του Μπιζανίου και την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.Οι σπάνιες φωτογραφίες είναι από......