Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 19, 2017

Ρατσιστικές δολοφονίες στις ΗΠΑ: Σκότωσε τέσσερα άτομα γιατί «μισεί τους λευκούς»!

Ένας ένοπλος μαύρος και μουσουλμάνος πυροβόλησε και σκότωσε με 16 πυροβολισμούς; τρία τυχαία άτομα που περίμεναν σε μια στάση λεωφορείου, στο Φρέσνο των ΗΠΑ την Τρίτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.
 
Τα θύματα πυροβολήθηκαν κοντά σε ένα καθολικό φιλανθρωπικό γραφείο. Ο δράστης που την ώρα της επίθεσης φώναζε...

Δ. Καμμένος: Το χαρτζιλίκι που έδιναν οι παππούδες στα εγγόνια τους θα το παίρνουμε εμείς για να το δίνουμε στους διεθνείς τοκογλύφους

«Το να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός για να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ». Αυτά είπε σήμερα το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ (στην οποία τελευταίως έχει πιάσει στασίδι…), ο Δημητράκης Καμμένος.
 
Βεβαίως, θα μπορούσε να το πει κάπως διαφορετικά, για να είναι περισσότερο κοντά στην αλήθεια. Ότι, δηλαδή,...

Καταγγελία ιδιοκτήτριας City Plaza: Από πότε ο Σόρος πήρε το κτίριο και την επιχείρησή μου;

Σε μια σοβαρότατη και πλήρως τεκμηριωμένη καταγγελία, προέβη η ιδιοκτήτρια του City Plaza (το οποίο έχουν καταλάβει με το έτσι θέλω και την ανοχή του ψευδοκράτους οι «αλληλέγγυοι» του Σόρος…), Αλίκη Παπαχελά, από τον λογαριασμό της στο Facebook. Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο, από τα παρασκήνια:
 
«Κι ενόσω σκίζονται τα γνωστά δίποδα περί νομιμότητας της ανομίας στην από κάτω ανάρτηση του Απόστολου αν γκουγκλίσει κανείς το City Plaza βγαίνει επιχείρηση και μάλιστα κατοχυρωμένη που ανήκει...