Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2014

Μια μοναδική εκπομπή από τον Ηλία Κασιδιάρη με...πρωταγωνιστή το παρακράτος Σαμαρά: "Τους ξεγυμνώμασε και φάνηκε η ασχήμια τους..." - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτές τις ημέρες που το καθεστώς διάγει στιγμές απόλυτης σήψης και τα "σόδομα και τα γόμορα" μοιάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ, η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη και ο λόγος του αποτελούν φάρο ελπίδας και προσμονής για το καλύτερο που φέρνει η Χρυσή Αυγή...

Δείτε μια εκπομπή που θα σας γεμίσει Πίστη και Δύναμη..

Πανικός στο καθεστωτικό «Βήμα»: Δεν θα το αντέξουμε, όταν πάρει η Χρυσή Αυγή εντολή σχηματισμού κυβέρνησης!

Εφιάλτες βλέπουν -σ' όλες τις πτυχές του συστήματος- με την προοπτική να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το τρίτο κόμμα και στις ερχόμενες εκλογές, επικυρώνοντας έτσι την αντίστοιχη θέση των Ευρωεκλογών του περασμένου Μαΐου. Στο «Βήμα της Κυριακής» ένας αρθρογράφος του ΔΟΛ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς υπό τον τίτλο «Η απευκταία τρίτη εντολή» είναι σαφής ως προς τον πανικό, που διακατέχει το πολιτικό σύστημα και τις παραφυάδες του.

Αναλύοντας τα σενάρια για τις διερευνητικές εντολές που θα λάβουν τα τρία πρώτα κόμματα και θεωρώντας ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η ΝΔ, δεν πρόκειται να καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση, γράφει στην συνέχεια τα εξής ενδιαφέροντα: «Φτάνουμε λοιπόν στο κρίσιμο σημείο: αν τρίτο κόμμα δεν είναι ούτε το ΚΚΕ ούτε Το Ποτάμι ούτε...

Κουτί της Πανδώρας: Ντογιάκο παραιτήσου τώρα κι απολογήσου για τις εντολές Σαμαρά!

Αποκαλυπτικό άρθρο για τον βρώμικο ρόλο του Ντογιάκου από το "Κουτί της Πανδώρας"

Στις 6 Δεκεμβρίου έγιναν οι καταγγελίες του Χαϊκάλη για την απόπειρα χρηματισμού. Δεν ήταν καταγγελίες απλού πολίτη αλλά βουλευτή οι οποίες συνοδεύονταν από ντοκουμέντα. Θα περίμενε κάποιος πως σε μία χώρα που η Δικαιοσύνη ανησυχεί για τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα και την προσπάθεια εκτροπής τους, πως θα ξεκινούσε προσπάθεια να διαλευκανθεί τί συμβαίνει. Στην Ελλάδα σύμφωνα με την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, μερικές δεκάδες χιλιάδες πολίτες παρακολουθούνται ακόμη και μετά από ανώνυμες καταγγελίες. Λογικό λοιπόν, δεν θα τους κατηγορούσε κανείς, να διατάξουν την παρακολούθηση τηλεφώνων των εμπλεκόμενων από τη στιγμή που απειλείται όχι η διάπραξη κάποιου αδικήματος, αλλά η πλαστογραφία της λαϊκής θέλησης και η εκτροπή του Συντάγματος.

Δεν το έκαναν. Δεν το κάνουν ούτε σήμερα που το ζητά ο Χαϊκάλης. Όχι μόνο αυτό, αλλά χρειάστηκε να γίνουν οι δημόσιες καταγγελίες του Λαζόπουλου για να «δραστηριοποιηθεί» η Δικαιοσύνη και να περαιώσει την υπόθεση σε μερικές μέρες. Με τον τρόπο φυσικά που την περαιώνει.
Η υπόθεση αυτή όμως, η οποία εκ των πραγμάτων θα κριθεί πολιτικά όσο...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του ντοκουμέντου της ντροπής με την εντολή Σαμαρά στον «Παναθηναϊκάκια», οι Ευρωβουλευτές μας έθεσαν το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποβάλλοντας σχετική επίκαιρη ερώτηση.

Παράλληλα το επίμαχο ηχητικό υλικό εστάλη σε πιστοποιημένο εργαστήριο του Βελγίου (Recording, Mixing, Mastering Studio - Audio Engineering) και ζητήθηκε από ειδικό πραγματογνώμονα – μηχανικό ήχου (Audio Engineering Diploma, S.A.E. - No 14537) να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

Αν είναι μονταρισμένο το αρχείο (με απλά λόγια αν έχει υποστεί «κοπτοραπτική») και
Αν η φωνή που ακούγεται ανήκει στον Σαμαρά ή αν πρόκειται για μίμο (για την ακρίβεια εστάλησαν αρχεία ήχου από ομιλίες και συνεντεύξεις του Σαμαρά και ζητήσαμε να μάθουμε αν η φωνή που ακούγεται σε αυτά ταυτίζεται με τη φωνή που δίνει την εντολή στον «Παναθηναϊκάκια».)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ:

Ούτε τους υπουργούς του δεν πείθει ο Σαμαράς... Γιακουμάτος: "Θέλω εκλογές...Διαφωνώ με το κόμμα μου" - ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας στο MEGA και με αφορμή το διάγγελμα - παράκληση του καταρρέοντος Σαμαρά για ψήφιση Προέδρου Δημοκρατίας, ο Υπουργός της Κυβέρνησης της ΝΔ, Γ. Γιακουμάτος ομολόγησε ότι δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στο κόμμα του και το Σαμαρά και θέλει άμεσα εκλογές για "να τελειώνουμε".

Συγκεκριμένα λοιπόν ανέφερε:
 "Εγώ διαφωνώ με το κόμμα μου. Εγώ θέλω εκλογές, να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτή την ιστορία, να τελειώσει αυτή η ιστορία του παραμυθιού".
 
Ούτε τους ίδιους του, τους Υπουργούς δεν μπορεί να πείσει ο επίορκος πρωθυπουργός. παρά τις απέλπιδες παρασκηνιακές και δημόσιες εκκλήσεις του.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Γιακουμάτου...

Ο Τσαουσέκου, ο Κουβέλης και.....29 σφαίρες!

Γράφει ο Αινείας

Είναι σε όλους τους ανθρώπους γνωστό πόσο υπέροχα περνούσε ο λαός, στους...."σοσιαλιστικούς παραδείσους" στη μεταπολεμική Ευρώπη.
Από τη Ρωσία μέχρι την Αλβανία μέχρι στις μέρες οι άνθρωποι "νοσταλγούν" τα κομμουνιστικά καθεστώτα και τα θυμούνται με περίσσια αγάπη καθώς ήταν άκρως.... ανθρωποκεντρικά και ταυτισμένα με τα συμφέροντα του λαού. Μη κοιτάτε που κατέρρευσαν όλα και ο κόσμος κάνει ότι μπορεί για να τα διαγράψει από τη μνήμη του.
Οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις που προωθούν το καπιταλιστικό μοντέλο ζωής και εκπαίδευσης ευθύνονται. Οι εργάτες και οι προλετάριοι ποθούν το σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό.

Ένα ακόμη παράδειγμα σας παρουσιάζω και εγώ.
Αυτές τις ημέρες διανύουμε τα 44 γενέθλια από τη δολοφονία του..."κομμουνιστή" Τσαουσέκου από το λαό του..
Ήταν Χριστούγεννα - συμβολικά καθώς ως.....

ΔΗΛΩΣΗ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

arxigoso1__article

Εις ότι αφορά την πρόταση Σαμαρά, η οποία αποτελεί ομολογία ήττας και όχι πρόταση συναινέσεως, η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει και στην δεύτερη ψηφοφορία τον Σταύρο Δήμα, καθώς αυτό που προέχει είναι να μπει ένα τέλος στην εφαρμογή της εθνοκτόνου πολιτικής των Μνημονίων και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

 

Η. Παναγιώταρος: “Σάπιοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί διοικούν την Χώρα” - ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ «ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ» ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΜΑΡΑ…

vouli_olomeleia_aftodioikisi

Η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή απορρίφθηκε αμέσως από ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ, ωστόσο φαίνεται ότι κέρδισε έδαφος στους κόλπους των ανεξάρτητων βουλευτών, οι οποίοι λίγη ώρα μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού είτε ανταποκρίθηκαν ευθέως θετικά, είτε δηλώνουν ότι το σκέφτονται. Η πρόταση του πρωθυπουργού για διεύρυνση του ....

Ο ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΓΑΘΟΙ» ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ

O KOSMOS SAS PHRE XAMPARI
Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια στιγμή που ο τρελαντωνάκης προσελκύει εκατομμύρια προσφύγων-λαθρομεταναστών, με μια «εντολή» του (για ικανοποίηση των αιτημάτων των Σύριων που είχαν κατασκηνώσει στο Σύνταγμα), οι αστυνομικές του υπηρεσίες έχουν εξαπολύσει… ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη όσο το δυνατόν περισσότερων λαθρομεταναστών, ειδικά στην επαρχία που είναι κλειστός ο κύκλος και τα νέα μαθαίνονται γρήγορα. Κι όπως μαθαίνουμε, έχουν τιγκάρει τα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων! Θέλοντας με αυτό τον κουτοπόνηρο τρόπο, να....

Ο λόγος του Συνγωνιστή Αρβανίτη τσακίζει τους "εφιάλτες" του Κοινοβουλίου: "Όσο θα υπάρχει η Χρυσή Αυγή, τόσο η Αντίσταση θα μεγλαώνει στα εθνοκτόνα σχέδιά σας" - ΒΙΝΤΕΟ

Για άλλη μια φορά ο Μ. Αρβανίτης καταπληκτικός..

Δείτε το βίντεο..

ΦΤΥΣΤΕ τους..ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ καλύπτουν και αποσιωπούν τα εγκλήματα Σαμαρά

Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Βασίλης Υψηλάντης από την ΝΔ, Βαγγέλης Αποστόλου από τον Σύριζα, Μαρία Ρεπούση από την Δημάρ, Παναγιώτης Ρήγας από το Πασόκ και Σπύρος Χαλβατζής από το ΚΚΕ. Αυτοί είναι οι "εθνοπατέρες" που θάβουν τα εγκλήματα του Σαμαρά κατά του Πολιτεύματος και της Δημοκρατίας.
Την στιγμή που έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν για τις αποκαλύψεις των βρωμερών μεθοδεύσεων του προδότη πρωθυπουργού, το συνταγματικό τόξο της Βουλής λειτουργώντας ακόμα μια φορά ως....

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

MNHMONIO
Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Λέει ο Πρωθυπουργός, οι υποβολείς και τα φερέφωνα της πολιτικής του Τρόμου, πως όσοι διαφωνούν με αυτόν, είναι «ερασιτέχνες», και πως η Ελλάδα δεν σηκώνει τούτη την ώρα «πειράματα». Λένε ακόμη πως η χώρα χρειάζεται ενότητα, αυτοί που έδωσαν εντολή να φυλακιστούν οι μοναδικοί πολιτικοί τους αντίπαλοι. 
Ενότητα ναι, συναίνεση όχι
Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πως η Χρυσή Αυγή, πρώτη και μόνη, συσπείρωσε τους Έλληνες ανεξάρτητα από.....