Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2013

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

«Έναν άλλο καιρό σκέφτονταν να γίνουν ήρωες, τώρα δεν είναι παρά χαροκόποι. Μια θλίψη κι ένα ρίγος τους είναι σήμερα ο ήρωας. Μα σ’ εξορκίζω στην αγάπη μου και στην ελπίδα μου, μη πετάξεις τους ήρωες απ’ την ψυχή σου! Κράτησε ιερή την πιο υψηλή ελπίδα σου».
 
Φρειδερίκος Νίτσε

O Διονυσιακός φιλόσοφος του  19ου αιώνα στην τιτάνια προσπάθεια του να οικοδομήσει ένα νέο όραμα για τον άνθρωπο και την αποστολή του στη ζωή αποτύπωσε τον πόθο του για μία νέα ηρωική εποχή. Έναν νέο ηρωικό άνθρωπο. 
Μία ιδέα που σχίζει το πέπλο του χρόνου και ανυψώνεται στην σφαίρα του κλασσικού και αιώνιου δεν μπορεί παρά να μας επηρεάζει σαν Έλληνες Εθνικιστές, σαν  πολεμιστές της Χρυσής Αυγής.

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να ορίσουμε ως πρώτον και μέγιστο σκοπό της Χρυσής Αυγής την προσπάθεια να δημιουργήσει...

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Η εξάπλωση της Χρυσής Αυγής σε Μακεδονία και Θράκη

Απόψε o Ηλίας Κασιδιάρης και οι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης,  Μιχάλης Τσακίρης και Νίκος Χρυσομάλλης σχολιάζουν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Δυναμικές εκδηλώσεις ενάντια στην παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής
  • Η ζοφερή οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Βόρειο Ελλάδα
  • Οι Έλληνες Εθνικιστές ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας και την κοσοβοποίηση της Θράκης

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έδωσαν ρέστα στο kontra γελοιοποιώντας τους γραφικούς δημοσιογράφους! - ΒΙΝΤΕΟ

Προσπαθούν οι ταλαίπωροι δημοσιογραφίσκοι να κάνουν προπαγάνδα, αλλά ταπώνονται χωρίς έλεος από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η Χρυσή Αυγή ανοίγει νέες Τοπικές Οργανώσεις ενάντια στα ψέμματα της ψοφοδεξιάς

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε απόγνωση οι ελαφροδεξιοί, τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή διογκώνεται καθημερινά.

Με αφορμή δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», όπου αναγράφονται διάφορα ευφάνταστα σενάρια, τα οποία όμως δεν ανταποκρίνονται ούτε κατ' ελάχιστο στην πραγματικότητα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή οφείλει να προβεί σε κάποιες επισημάνσεις προς ενημέρωση πρωτίστως του Ελληνικού Λαού και δευτερευόντως των «αντικειμενικών» δημοσιογράφων.

Το δημοσίευμα εν ολίγοις, κάνει λόγο για ικανοποίηση του Κινήματος αναφορικά με τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων και για «ετοιμασίες αλλαγής στο μοντέλο διοίκησης». Κάνει λόγο για...

Εμετική δήλωση της Όπρα Γουίνφρεϊ: «Οι ηλικιωμένοι λευκοί που είναι ρατσιστές, απλά πρέπει να πεθάνουν»


Δήλωση-σοκ της Όπρα Γουίνφρεϊ: «Οι ηλικιωμένοι λευκοί που είναι ρατσιστές, απλά πρέπει να πεθάνουν»

Η πάμπλουτη πασίγνωστη αφροαμερικανή δημοσιογράφος Όπρα Γουίνφρεϊ, την οποία η «πολιτική ορθότητα» την έχει μετατρέψει σ΄ένα από τα κατεξοχήν δημοσιογραφικά της σύμβολα, πριν από λίγες ημέρες ξεστόμισε λόγια ρατσιστικού μίσους για τους Λευκούς στο BBC, μπροστά σ΄ένα ταλαίπωρο και φοβισμένο λευκό δημοσιογράφο, ο οποίος δεν διαμαρτυρήθηκε καν. Αρχικά, υποστήριξε ότι ορισμένοι Αμερικανοί «είναι τρομοκρατημένοι εξαιτίας του χρώματος του δέρματός τους, λόγω του χρώματος του μαύρου δέρματός τους».
Η συνέχεια, όμως, είναι πιο ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική, ως προς τις προθέσεις της, καθώς η Γουίνφρεϊ είπε επακριβώς τα εξής: «Εξακολουθούν να .....

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ «ΒΗΜΑ» ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

samaraspenaltixl
Γράφει ο Αντίοχος.
Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, ο φον Αντωνάκης και ο μέγας πασοκάρχης αντιπρόεδρος Ευάγγελος, διαβεβαιώνουν τον ελληνικό λαό (ή τους διεθνείς προστάτες τους;), ότι θα βγάλουν τετραετία (!!!) κι ότι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Ιούνιο του 2016! Ποιος τους πιστεύει; Ούτε καν οι δικοί τους άνθρωποι στα ΜΜΕ, εκείνοι που έχουν αναλάβει εργολαβικά να παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο και τη δυστυχία… success story.
Δείγμα, του επερχόμενου τέλους της παρούσας μνημονιακής συγκυβέρνησης, είναι και η ψηφοφορία που έχει βάλει στους αναγνώστες της η διαδικτυακή ναυαρχίδα του ΔΟΛ και του σάπιου καθεστώτος, το «Βήμα»:
«Πιστεύετε ότι θα αντέξει η δικομματική κυβέρνηση μέχρι τις ευρωεκλογές;
Ναι θα αντέξει, Όχι δεν θα.....

Άγριο έγκλημα στην Ομόνοια: Τσετσένος μπράβος σκότωσε 28χρονο Έλληνα, πατέρα ανήλικου παιδιού


Άγριο έγκλημα στην Ομόνοια: Τσετσένος μπράβος σκότωσε 28χρονο Έλληνα, πατέρα ανήλικου παιδιού

Την ημέρα που κατατέθηκε ο αντιρατσιστικός νόμος έκτρωμα στην βουλή, ένας Έλληνας στο κέντρο της Αθήνας έπεφτε νεκρός από τις γροθιές ενός Τσετσένου μπράβου.
Μοιραίο στάθηκε το ταξίδι στην Αθήνα για έναν 28χρονο Έλληνα από την Πηνεία, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια προχθές το βράδυ σε μπαρ στην περιοχή της πλατείας Βάθης, όπου είχε πάει με ένα φίλο του για να πιει ένα ποτό, το οποίο έμελλε να είναι το τελευταίο… Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη....

Ας το πει κάποιος στον Σεραφείμ και τους υπόλοιπους...."Ιούδες".."Βρετανοί μάγοι - αποκρυφιστές κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή ότι τους έχει κλέψει το όνομα"

Υπό τον τίτλο "Η μαγεία ενάντια στη Χρυσή Αυγή" και τον υπότιτλο "Μία κρυφή αγγλική εταιρεία, που συμπεριλαμβάνει μάγους και αποκρυφιστές, επιτίθεται στο ελληνικό ακροδεξιό κόμμα

Aυτό διότι κατ αυτούς, τους έκλεψε το όνομα". Η βελγική εφημεριδα "La Libre Belgique" αναφέρει οτι πρόκειται για "το τάγμα Χρυσή Αυγή ή Hermetic Order of thε Golden Dawn το οποίο δημιουργήθηκε το 1888 και στη συνέχεια διαλύθηκε σε πολλές μικρές ομάδες".

Η εφημερίδα επισημαίνει οτι....

Να οι "πατριώτες" του Καμμένου... ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙ «ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ»

1459724_10202498440759700_856004773_n
ΑΝΤΙΦΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ: “ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ”… ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ… 
 
ΑΛΛΑ.....

Όποιος πιστεύει στη φυλή είναι εθνικιστής

Πολλοί θα απορήσουν, πώς γίνεται η παραδοχή της αυτονόητης βιολογικής πραγματικότητας της φυλής να οδηγεί σε συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση; Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό αν ληφθεί υπόψη το τι λένε οι διάφορες πολιτικές ιδεολογίες περί φυλής.

Φιλελευθερισμός και μαρξισμός, ως δίδυμα τεκνα του σιωνισμού,...

Παναγιώταρος και Κουκούτσης σαρώνουν το "συνταγματικό τόξο" εντός Βουλής... (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναγιώταρος: "Έχετε διαλύσει όλο το εθνικό σύστημα Υγείας...Πεθαίνουν οι Έλληνες και περιθάλπετε τους αλλοδαπούς"

Κουκούτσης: "Οι θεατρινισμοί δεν κρύβουν τις τραγικές ελλείψεις στην Υγεία...Η Χρυσή Αυγή θα τα αλλάξει όλα"

Δείτε τα βίντεο με τις τοποθετήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παπαγιώταρου και Δημήτρη Κουκούτση...

"Για τον άνθρωπο ο οποίος έχει ιδέες , πολύ μεγαλύτερη είναι η ταπείνωσή του λόγω της δειλίας του παρά ο θάνατος"

''Οι νεκροί λοιπόν τούτοι, τέτοια διαγωγή έδειξαν απέναντι στην πόλη. Εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να ευχόμαστε να έχουμε καλύτερη τύχη από αυτούς ως προς την ασφάλεια της ζωής μας, να μη θελήσουμε όμως να έχουμε ατολμότερο το φρόνημα από εκείνους εναντίον των εχθρών, αφού βλέπουμε όχι μόνο με λόγους αλλά και με έργα, πόσο μεγάλη είναι η ωφέλεια, για την οποία πολλά μπορεί να πει κανείς προς εσάς, οι οποίοι γνωρίζεται εξίσου καλά, πόσα αγαθά προέρχονται από την αντίσταση κατά του εχθρού. Βλέποντας όμως περισσότερο στην πράξη καθημερινά την......