Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 24, 2015

Νίκος Χατζηνικολάου: Δεν μπορεί ο εισαγγελέας Φυλακών Κορυδαλλού να καταλύει το Σύνταγμα και Πολίτευμα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξαιρετικά άβολη θέση (λόγω της πιθανής ενοχής και συμμετοχής στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής) έφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου τον Δημήτρη Σταμάτη, αναφερόμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής και δή στο ζήτημα Δημοκρατίας που έχει ανακύψει με την απαγόρευση του εισαγγελέα Φυλακών Κορυδαλλού στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές του Κινήματος να ασκούν τα Κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Στην χθεσινή του εκπομπή είπε χαρακτηριστικά: "(Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου) Θεωρώ ότι σε πολλά από όσα έχει πει...

Κωλοτούμπα ολκής Τσίπρα: Από το “Go back” φτάσαμε στο “Dankeschön Frau Merkel”! BINTEO

Όταν οι πολιτικές κυβιστήσεις είναι ολοφάνερες και διακριτές από χιλιόμετρα μακριά, ακόμα και η ανάδειξή τους και ο σχολιασμός είναι περιττός. Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο 10 μήνες και το δρομολόγιο Κουμουνδούρου - Μαξίμου για να πάμε από τις κορώνες του τύπου "Go back" στο δουλοπρεπές "Dankeschön Frau Merkel".

Δεν χρειάστηκε παρά μόνο η θαλπωρή του πρωθυπουργικού θώκου για να πέσει ο Αλέξης Τσίπρας στα πόδια της αρχιτοκογλύφου Μέρκελ και οι ηχηρές προειδοποιήσεις κατά της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας να αποδειχτούν σαπουνόφουσκες.

Ο Αλέξης Τσίπρας προσκύνησε κι αυτός την Μέρκελ και η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα έγινε πρώτη φορά από τα... αριστερά!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ACTION AID

Με αφορμή το στημένο βιντεάκι της actionaid και την ημέρα κατά του ρατσισμού ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια σχόλια μου. Κυκλοφορώ πολύ στο κέντρο και παίρνω σχεδόν καθημερινά μέσα μαζικής μεταφοράς. Ουδέποτε έχω δει να γίνετε κάτι αντίστοιχο με το σκηνικό που διαδραματίστηκε, έστω και στημένα, στο κακόγουστο αυτό βιντεάκι. Όχι μόνο οι λαθρομετανάστες απολαμβάνουν χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο στα μέσα, αλλά πολλές φορές τους έχω δει να συμπεριφέρονται και άθλια, όπως πχ να μην παραχωρούν την θέση τους σε ηλικιωμένους, να κοιτάνε κοριτσάκια που γυρίζουν από το σχολείο σαν ξερολούκουμα, να σπρώχνουν, και γενικά να είναι αγενέστατοι. Τις προάλλες ήμουν στο ΙΚΑ στην λεωφόρο Αλεξάνδρας,...

Στο δρόμο του ΠΑΣΟΚ η Νέα Δημοκρατία: 160 εκατ. ευρώ χρέος, 2,5 έως 9 μήνες απλήρωτοι οι υπάλληλοι του κόμματος!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καιρός να μπει ένα τέλος στην κλεπτοκρατία. Τον κόπρο του Αυγεία, μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να τον καθαρίσει.

Το απόλυτο χάος επικρατεί στη ΝΔ, με την οικονομική κατάσταση του κόμματος να χειροτερεύει ολοένα και πιο πολύ. Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια (!) έχει απλήρωτο το ενοίκιο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του κτιρίου να το χάσει. Επίσης, επί 2,5 μήνες είναι απλήρωτοι οι 200 εργαζόμενοι στη ΝΔ, ενώ 9 μήνες είναι απλήρωτοι οι υπάλληλοι των περιφερειακών κομματικών οργανώσεων. Τα δάνεια – χρέη του κόμματος είναι γύρω στα 160 εκατομμύρια ευρώ, δείχνοντας έτσι ότι ο Σαμαράς εκτός από την Χώρα έχει καταστρέψει και το κόμμα του οποίου επί του παρόντος προΐσταται.

Παραλλήλως, οι πιστωτές, οι προμηθευτές και οι πάσης φύσεως παρέχοντες υπηρεσίες (από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων μέχρι τα συνεργεία καθαρισμού) σχηματίζουν ουρές και απαιτούν...

Κυβέρνηση για τα πανηγύρια: Στα νέα μνημονιακά μέτρα, η Βαλαβάνη ζητά αύξηση ΦΠΑ στα... κοσμοπολίτικα νησιά!

Ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά ήταν μία αναγκαιότητα που ακόμα και οι θιασώτες της σκληρής λιτότητας, στην τρόικα, είχαν καταλάβει. Ο εξωφρενικός ΦΠΑ του 23% στραγγάλιζε και στραγγαλίζει μέχρι σήμερα την ελληνική κοινωνία. Στην περίπτωση των νησιών ο συγκεκριμένος ΦΠΑ ήταν ένα εργαλείο μαζικής καταστροφής, το οποίο θα ερήμωνε ακόμα περισσότερο τα μέρη αυτά. Έτσι αποφασίστηκε ένας μειωμένος συντελεστής, ο οποίος θα επέτρεπε στις νησιωτικές επιχειρήσεις να έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα, που τους επιτρέπει την επιβίωσή τους.
Αυτό ακριβώς σχεδιάζει να καταργήσει ο Σύριζα ύστερα από την στροφή στον «πολιτικό ρεαλισμό».  
Με δήλωση της αρμοδίας αναπληρώτριας υπουργού οικονομικών, Νάντιας Βαλαβάνη, ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει ευθυγράμμιση του ΦΠΑ των νησιών, με το ΦΠΑ της υπόλοιπης χώρας, στο 23%. Επειδή η Βαλαβάνη, όμως, δεν θα μπορούσε να ανακοινώσει ένα μέτρο ειδεχθέστερο αυτών της ΝΔ πέταξε...

Μήνυμα Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου


Μήνυμα Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Την 25η Μαρτίου του 1821 οι πρόγονοί μας ξεκίνησαν τον Αγώνα για Πίστη, Πατρίδα και Ελευθερία έχοντας απέναντί τους μια μεγάλη αυτοκρατορία. Με προμετωπίδα την φράση «Ελευθερία ή Θάνατος» εδόθη ένας υπέροχος Αγώνας για να είναι και πάλι η Ελλάδα ελεύθερη μετά από 400 χρόνια πικρής σκλαβιάς, της τουρκοκρατίας που κάποιοι θεωρούν ότι δεν πρέπει να την αποκαλούμε έτσι την περίοδο αυτή για λόγους πολιτικής ορθότητας. Τον ρόλο των τουρκοκοτζαμπάσηδων, των νενέκων και των....

60 μερες Συριζα σε 6 φωτογραφιες

Το Ιταλικό Panorama έχει δημιουργήσει ένα άρθρο με κολάζ φωτογραφιών για τις 60 ημέρες διακυβέρνησης της Ελλάδας από τον Σύριζα: Οι 60 ημέρες διακυβέρνησης του Τσίπρα μέσα από έξι φωτογραφίες.
Όπως επισημαίνεται στο άρθρο, το οποίο φιλοξενεί το «πρώτο θέμα» «έχουν περάσει δύο μήνες, αλλά χωρίς καμία τελική εξέλιξη. Το μέλλον της Ελλάδας εξακολουθεί να κρέμεται από μια κλωστή»Τις πρώτες 60 ημέρες διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα μέσα από έξι φωτογραφίες παρουσιάζει το ιταλικό «Panorama».
Σχολιάζοντας, μάλιστα, τη....

Η Χρυσή Αυγή ενάντια στις τοκογλυφικές εταιρείες που ενοχλούν τηλεφωνικά τους Έλληνες πολίτες


Η Χρυσή Αυγή ενάντια στις τοκογλυφικές εταιρείες που ενοχλούν τηλεφωνικά τους Έλληνες πολίτες

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόσφατα τροπολογία στο νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας κατά των εισπρακτικών εταιρειών που ενοχλούν τηλεφωνικά τους Έλληνες πολίτες. Δυστυχώς η εν λόγω σημαντική τροπολογία δεν έγινε δεκτή από το "δημοκρατικό τόξο".
Ακολουθεί το κείμενο της τροπολογίας:

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Στο σχέδιο Νόμου «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας»
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
Το νομοσχέδιο για την ρύθμιση χρεών προς το Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία σε 100 δόσεις πρόδηλα στόχο έχει να.....

ΒΗΜΑ: Σε κώμα η ΝουΔούλα... Είναι ετοιμοθάνατη!!

Γράφει ο Αντίοχος

Δε χρειάζεται βεβαίως να μας πει κανείς αυτό που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, αλλά όσο να’ ναι η γνώμη των… παλιών φίλων έχει επιπρόσθετη αξία.
Έτσι, το καθεστωτικό «Βήμα», μετά από χιλιάδες «ένσημα» που κόλλησε τα τελευταία χρόνια, υπερασπιζόμενο μετά μανίας τον φον Αντωνάκη Σαμαρά και τις εξοντωτικές μνημονιακές του πολιτικές, συμπεραίνει σήμερα ότι η «κεντροδεξιά» βρίσκεται «σε κώμα»:
«Ένας ιστορικός πολιτικός χώρος εξαϋλώνεται; Είναι τόσο εύκολο να εξαφανιστεί; Το μνημόνιο εξαφάνισε επί της ουσίας το ΠαΣοΚ και πολλοί διερωτούνται εάν και η ΝΔ θα πάρει τον ίδιο δρόμο. Η ΝΔ αν και.....

Της έμειναν πολλά κουσούρια της Κανέλλη μετά το στραπάτσο από τον Κασιδιάρη...Δηλώνει πως το σύστημα υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή!


Τα ΄χασε η Κανέλλη: Δηλώνει πως το σύστημα υποστηρίζει την Χρυσή Αυγή!

Φαίνεται ότι η Κανέλλη ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την πανηγυρική αθώωση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη και γι' αυτό ξεσπά σε «καταγγελίες» σε πρόθυμα ΜΜΕ του «συνταγματικού τόξου». Όταν, μάλιστα, η συνέντευξη δίδεται στην Άντα Ψαρρά, η οποία είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κρατούμενους (σε τέτοιο βαθμό ώστε να χαρακτηρίζει «μωρά στο εδώλιο» ολόκληρους μαντράχαλους και «νεαρό κρατούμενο» έναν 36χρονο), αρκεί αυτοί να ανήκουν στον «προοδευτικό» χώρο, τότε το αποτέλεσμα αποτελεί φαρσοκωμωδία που προκαλεί τον γέλωτα. Από το «κατηγορώ» της Κανέλλη αν χρειάζεται να....

Ο Βαρουφάκης ζητά «λιτό βίο» από τους πολίτες, την ώρα που ο ίδιος νοικιάζει τη βιλάρα του προς 5.000 ευρώ την εβδομάδα! Κορόιδα...

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάντοτε ιστορικά, οι υποτακτικοί κάθε ξενόδουλου καθεστώτος καθίσταντο ζάπλουτοι, για να παραμένουν πιστοί στα αφεντικά τους.

Ειρωνικό δημοσίευμα για τη βιλάρα του «σοσιαλιστή της σαμπάνιας» Βαρουφάκη, κάνει η Daily Mail. Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η εξοχική βιλάρα του ζεύγους Βαρουφάκη στην Αίγινα, τίθεται πως ενοικίαση έναντι ποσού 5.000 ευρώ την εβδομάδα!

Η βιλάρα του υπουργού με τις κόκκινες γραμμές στους… γιακάδες του σακακιού του, έχει εμβαδόν...