Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 21, 2016

ΤΟ ΚΚΕ ΩΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

koutsoumpas-perissos-dog-club
Άρθρο του Γιώργου Μάστορα στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» στην στήλη «Το Μυστικό του Ατσαλιού 

Πάνω από 2 μήνες έχουν περάσει από την δημόσια ομολογία του ανεπάγγελτου και παιδιού του κομματικού σωλήνα, νυν σταλινίσκου του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας, (ΚΚΕ), Δημήτρη Κουτσούμπα, ότι στην περίπτωση κατά την οποία το κόμμα του αναλάβει την εξουσία στην Χώρα θα καταργήσει τις εκλογές!
Φαίνεται ότι οι Έλληνες δικαστές δεν θα διαθέτουν τηλεοπτική συσκευή στο σπίτι τους, ούτε διάβασαν (ελάχιστες, έστω) εφημερίδες οι οποίες αναφέρθηκαν στο γεγονός αυτό. Το ίδιο, μάλλον, ισχύει και για όλους τους βουλευτές του «συνταγματικού τόξου» (στο οποίο οι ίδιοι συμπεριλαμβάνουν το ΚΚΕ!), καθώς κανείς δεν βγήκε να καταγγείλει την ομολογηθείσα μελλοντική αντισυνταγματική και αντικοινοβουλευτική εκτροπή.
Για να «φρεσκάρουμε» την μνήμη μας και να.....

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ. ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ;

kke_spiti_laou-2-thumb-large
Επειδή μερικές παλιολινάτσες της αριστεράς (και της… προόδου), πρακτόρια του Σόρος και άλλων… ευεργετών της οικουμένης, διαδίδουν ότι η Εκκλησία μας δεν πληρώνει φόρους, καλό είναι να δούμε τι λένε τα επίσημα στοιχεία.
Φόρους ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, λοιπόν, κατέβαλε η Εκκλησία της Ελλάδος τη χρονιά που πέρασε, με τα 2,7 εκατ. ευρώ να έχουν δαπανηθεί για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξέδωσε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος μετά τη διήμερη συνεδρίασή της υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, η Εκκλησία πλήρωσε 2.756.992,39 ευρώ Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, 137.608,71 ευρώ φόρο για.....

Η ισλαμική απειλή και η Ευρώπη της παρακμής


Η ισλαμική απειλή και η Ευρώπη της παρακμής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η εκδίκηση των “πιστών” ενάντια σε μία κοινωνία χωρίς πίστη

Ένας 33χρονος Αλγερινός ήταν ο δράστης της τελευταίας δολοφονικής επιθέσεως στο Σαρλερουά του Βελγίου. Κρατώντας ένα μεγάλο σπαθί επιτέθηκε εναντίον δύο γυναικών αστυνομικών κραυγάζοντας “Αλαχού ακμπάρ”. Στην συνέχεια έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, αλλά αυτό δεν λειτουργεί αποτρεπτικά για τους “τρελούς” του Αλλάχ, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει μία μαζική και ανεξέλεγκτη επίθεση στις Ευρωπαϊκές χώρες. Επιτίθενται με κάθε τρόπο εναντίον απλών πολιτών, δημιουργώντας ένα χάος, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η Ευρώπη.
Η Ευρώπη της οποίας οι.....

Κανείς δε θα γλυτώσει.... ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: HOT SPOTS ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

HOT-SPOT
Από την αρχή της λεγόμενης «προσφυγικής» κρίσης, είχαμε συστήσει στους Έλληνες να μην αδιαφορούν νομίζοντας πως τα «προσφυγάκια» θα μείνουν εσαεί μακριά τους και τώρα επιβεβαιωνόμαστε. Έτσι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις Μουζάλα για «μοίρασμα εθνικής ευθύνης» με κατανομή των hot spots σε όλες τις περιοχές της χώρας, έρχεται τώρα ο υπουργός Εσωτερικών Κουρουμπλής και λέει ότι «όλοι οι δήμοι της χώρας, ανάλογα με....