Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2013

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής!

Το καθεστώς ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου λασπολόγηση και δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών με αφορμή το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του 34χρονου. Τα ΜΜΕ της διαπλοκής ξέβρασαν έναν οχετό ψεμάτων και ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής, χωρίς να της δίνουν βήμα να απαντήσει, ενώ είναι το τρίτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις και εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Έλληνες.

Ωστόσο πολλοί Έλληνες έχουν αφυπνιστεί και μετά από...

Για τους χιλιάδες νεκρούς του Μνημονίου δεν μίλησε ποτέ κανείς

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι φτωχοί συνέλληνες που αυτοκτόνησαν λόγω χρέων δεν είναι πολιτικά εκμεταλλεύσιμοι και συνεπώς αγνοούνται επιδεικτικά από τα κανάλια της διαπλοκής.

Οι ηθικοί αυτουργοί του θανάτου χιλιάδων Ελλήνων καταστρώνουν τα σχέδια τους, προκειμένου να θέσουν εκτός νόμου το μόνο εμπόδιο στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελλάδος, την Χρυσή Αυγή.

Από την στιγμή που η Ελλάδα τέθηκε υπό την «προστασία» του ΔΝΤ και των εγχώριων εντολοδόχων τους, χιλιάδες Ελλήνων...

Δημοσκόπηση κόλαφος για το καθεστώς: Ούτε μισή μονάδα δεν πέφτει η Χρυσή Αυγή!

Metron Analysis: από το 11,7% (31 Αυγούστου) η Χρυσή Αυγή σήμερα βρίσκεται στο 11,2%

Στην ουσία δεν υπάρχει καμία πτώση, καθώς αυτό το 0,5% αφορά πολίτες που φοβήθηκαν να δηλώσουν την ψήφο τους λόγω του κλίματος τρομοκρατίας! Η εταιρία Metron Analysis συνηθίζει να πετσοκόβει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Πριν από 3 εβδομάδες μας έδωσε ποσοστό 11,7% (31η Αυγούστου). Στην τελευταία της έρευνα, που ξεκίνησε λίγο πριν το επεισόδιο στο Κερατσίνι και ολοκληρώθηκε λίγο μετά, τα ευρήματα είναι διαφωτιστικά. Ούτε μισή μονάδα δεν έχει πέσει η Χρυσή Αυγή, παρά την άνευ προηγουμένη πολεμική και την παράνομη προπαγάνδα του καθεστώτος.

Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί αύριο στην φυλλάδα του Μπόμπολα "Έθνος" η δημοσκόπηση δίνει τα εξής ποσοστά στην εκτίμηση ψήφου:...

Σταύρος Λυγερός: Όλα γίνονται για τις ψήφους τη Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για άλλη μια φορά οι "δημοκράτες" ζητούν από τους Έλληνες να "διορθώσουν" την ψήφο τους. Όμως οι Έλληνες απορρίπτουν τα πολιτικάντικα παιχνιδια τους.

Τα πραγματικά κίνητρα των πολιτικάντηδων και των υπαλλήλων τους στα κανάλια, έδειξαν - άθελα τους πιθανόν – με ρεπορτάζ του το MEGA και η εφημερίδα «Τα Νέα». Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα μιλά για αυτό που πραγματικά έχει πειράξει τους πολιτικάντηδες και τους έχουν οδηγήσει στο υποκριτικό, παραληματικό παροξυσμό των τελευταίων ημερών.

Δείχνουν για ποιον λόγο αποδίδονται ευθύνες στην Χρυσή Αυγή για μία δολοφονία, με την οποία προφανώς καμία ανάμειξη δεν είχε και για ποιον λόγο γίνεται η επίκληση της «συλλογικής ευθύνης», που ίσχυσε μοναχά σε κομμουνιστικά καθεστώτα. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας του ΔΟΛ ονομάζεται «Μαύρη διείσδυση στις εργατογειτονιές» και αναφέρεται στα ποσοστά που απέσπασε στις τελευταίες εκλογές ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή στις λαϊκές γειτονιές της Ελλάδος, αλλά και γενικότερα. Αυτό που πειράζει τους πολιτικάντηδες είναι ότι η Χρυσή Αυγή τους διαλύει εκλογικά και βλέπουν συντόμως να έρχεται...

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν απαγορεύεται!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ζήτω η Νίκη!

Μόνον οι αφελείς και εκείνοι οι οποίοι επιμένουν να εξαπατούν τους εαυτούς τους, πιστεύοντας πως τα κόμματα της διαφθοράς υπηρετούν τα συμφέροντα του Λαού και της Πατρίδος μας, δεν είναι ικανοί να αντιληφθούν την υφή και το μέγεθος της προβοκάτσιας εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όπως αυτή εξελίσσεται εδώ και τρεις ημέρες. Με αφορμή ένα τραγικό γεγονός, την δολοφονία ενός 34χρονου, το οποίο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταδίκασε από την πρώτη στιγμή, οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, εξαπέλυσαν ένα πρωτόγνωρο κυνήγι μαγισσών, με στόχο όχι μόνο τη Χρυσή Αυγή -όπως ισχυρίζεται ο καλοπληρωμένος από τους εξουσιαστές, δημοσιογραφικός εσμός- αλλά την ελεύθερη πολιτική βούληση του Ελληνικού Λαού!

Για ποιό λόγο τώρα;

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις...

Μήνυση κατά Μπόμπολα, Χατζηνικολάου, Καψή, Πρετεντέρη και λοιπών συκοφαντών - ΒΙΝΤΕΟ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά του εκδότη της εφημερίδας «Έθνος» Γ. Μπόμπολα για σειρά συκοφαντικών δημοσιευμάτων, καθώς και κατά δημοσιογράφων που αναπαράγουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Η Χρυσή Αυγή θα κάνει χρήση κάθε νομίμου μέσου για να σταματήσει την παράνομη προπαγάνδα του Συστήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Τρίτος έλεγχος στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής σε ένα χρόνο! Κανένας στα κόμματα της κλεπτοκρατίας!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι προφανές ότι τα κόμματα της κλεπτοκρατίας δεν πρόκειται να ελεγχθούν ποτέ. Όταν ο Τσουκάτος έφερνε βαλίτσες με εκατομμύρια από μίζες στο ΠΑΣΟΚ, δεν έγινε κανείς έλεγχος.

Θα έπρεπε το θράσος να διαθέτει όριο, όμως από ότι φαίνεται αυτό δεν ισχύει. Η πρωτόγνωρη συκοφαντική επίθεση εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή καταδεικνύει πλήρως τον πανικό των πολιτικάντηδων, των καναλαρχών, αλλά και των αφεντικών στις μητροπόλεις της Σιών. Από την στιγμή που ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή εισήλθε στο ελλαδικό (ελληνικό θα είναι μόνο όταν θα περιέχει Χρυσαυγίτες σε συντριπτική πλειοψηφία) κοινοβούλιο ακούστηκαν...

Νέες αθλιότητες του (παρα)κράτους... Συνελήφθησαν Εθνικιστές στη Χαλκίδα γιατί είχαν...κοντάρια με την ελληνική σημαία!!!!!!!

Το καθεστώς δείχνει να αποθρασύνεται τελείως και να έχει χάσει κάθε μέτρο.

Πριν από λίγο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα συνελήφθησαν τρία άτομα γιατί έκαναν το έγκλημα να.... οπλοφορούν με ελληνικές σημαίες!!!!

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα άτομα επίσης κρίθηκαν ως πιθανοί δολοφόνοι καθώς έφεραν μαζί τους και κράνη..Ασχέτως αν μερικοί είχαν μαζί τους και τις μηχανές τους!!

Παρόμοιο περιστατικό είχαμε στη Θεσσαλονίκη το χθεσινό βράδυ με έλεγχο σε

Γιός;!;! του...αποστάτη Μητσοτάκη.."Όλοι είμαστε ίδιοι εκτός από τη Χρυσή Αυγή"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσο θα μιλούν οι "αριστεροδεξιοί" ως πολιτικοί του "συνταγματικού τόξου" τόσο η ιδεολογική γύμνια τους θα φανερώνεται αποδεικνύοντας ότι ο μανδύας "αριστερά - δεξιά" είναι απλά η κάπα που κρύβει το ανθελληνικό προσωπείο κάθε κατεστημένου σιωνιστικού απο-κόμματος. 

Είναι γνωστό και γενικά παραδεκτό, ότι οι Μητσοτάκηδες είναι κυνικοί και κάποιες φορές λένε την ωμή αλήθεια. Στο κανάλι star, λοιπόν, και στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου εμφανίστηκε ο… γουρλομάτης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος –στο πνεύμα των ημερών- μίλησε για την Χρυσή Αυγή και –άθελά του πιστεύουμε- είπε μια… μισή, αλλά ωμή αλήθεια:


«Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό μόρφωμα, το οποίο διαφέρει ως προς την ιδεολογία του από όλα τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου».
Ποια είναι η… μισή αλήθεια; Ότι η Χρυσή Αυγή, το .....

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ: Στήνουν οργανωμένη προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η αστυνομία για άλλη μία φορά έχει εντολές να αφήσει τους παρακρατικούς να τα διαλύσουν όλα. Κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία.

Αναβολή εκδηλώσεων Σαββατοκύριακου

Ο τραυματισμός του αστυνομικού στη Δάφνη και των δύο πολιτών στην Πάτρα, τα εκτεταμένα επεισόδια σε Παγκράτι, Κοζάνη και Θεσσαλονίκη αποδεικνύουν πως κάποια σκοτεινά κέντρα επιδιώκουν αποσταθεροποίηση.  
Για την δολοφονική επίθεση στην Πάτρα δεν συνελήφθη κανείς, ενώ για το επεισόδιο στη Δάφνη συνελήφθη ο τραυματίας αστυνομικός! Η κυβέρνηση στοχεύει ξεκάθαρα στην...

Όργιο αντισυνταγματικής παρανομίας με νέες αστυνομικές εισβολές σε γραφεία της Χρυσής Αυγής (Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη) τα ξημερώματα

Οι κατασταλτικές δυνάμεις του μνημονιακού κράτους, που έχουν μεταβληθεί παρανόμως σε κομματικό στρατό του Σαμαρά και του Βενιζέλου, επέδραμαν μετά τις 2μμ στις τοπικές οργανώσεις Χαλκίδας και Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου.

Από τους ελέγχους και αυτή τη φορά...

Σύλληψη αριστερού «δημοκράτη» στα επεισόδια της Θεσσαλονίκης με χασίς, σουγιά, ρόπαλο και μάσκα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βεβαίως κανείς δεν θα ψάξει σε ποιο κόμμα ανήκε ο συλληφθείς, ούτε θα γίνουν έρευνες στα γραφεία του αριστερού κόμματος.

Η αστυνομία του Δένδια έλαβε σαφείς εντολές να αφήσει τα αγαπημένα παιδιά της άρχουσας τάξης να ξεσπάσουν την αντεθνική τους επαναστατικότητα, μέσω της καταστροφής ιδιωτικών περιουσιών και εκτεταμένων ζημιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κατά τις γνωστές πρακτικές οι οποίες και ακολουθούνται επί σειρά ετών, μιας και οι αναρχοαριστεροί ταραξίες απολαμβάνουν μιας ιδιότυπης ασυλίας από μέρους του Καθεστώτος, η αστυνομία προχώρησε μετά τα πρόσφατα επεισόδια σε 37 προσαγωγές.

Οι 36 «επαναστάτες» της Αριστεράς αφέθηκαν...